kochanica-francuza 15.11.06, 21:33 Poza wożeniem i wkładaniem maski gazowej ;-) można np. wozić karteczki żółte samoprzylepne z napisem "Śmierdzę w autobusie" i przyklejać osobnikowi/osobniczce na plecach. Wasze pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilka Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:43 Najprościej otworzyć okno:) Albo można wozić klamerki na nos dla niesmierdzących :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:29 Gość portalu: Lilka napisał(a): > Najprościej otworzyć okno:) Próbowałam. To nic nie daje. Górą zimno leci, dołem śmierdziel śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przykro mi Dublowanie niearchiwizowanych wątków jest spamem IP: *.smstv.pl 15.11.06, 21:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=48901689&a=48901689 Lepiej pokibicuj naszym, bo piwo rozumiem wypite?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dublowanie niearchiwizowanych wątków jest spa 15.11.06, 23:30 > Lepiej pokibicuj naszym, bo piwo rozumiem wypite?:) Nie kibicuję Polakom i nie piję piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłe hłe Re: Dublowanie niearchiwizowanych wątków jest spa IP: 213.25.48.* 16.11.06, 15:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=48901689&a=52297865 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:21 jest takie powiedzenie: "jesli nie mozesz pokonac wroga, to sie do niego przylacz".jesli nie mozesz sobie poradzic ze smrodem, sama zacznij smierdziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kochanicy Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:25 Kup sobie samochód, wrażliwa panienko... Ty jesteś pewna, że pachniesz różami? Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś mógł się spocić, przekwita, choruje? Sobie przylep żółtą kartkę: "pępek świata". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:32 Gość portalu: do kochanicy napisał(a): > Kup sobie samochód, wrażliwa panienko... Co, za mało korków mamy na ulicach? > Ty jesteś pewna, że pachniesz różami? Różami to może nie, ale czystością. Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś móg > ł się spocić, przekwita, choruje? Yhy, i od przekwitania wali smrodem niepranych od miesięcy ubrań i TYGODNIOWEGO (nie mówię o jednorazowym spoceniu) potu? Nowe objawy przekwitania? Nie słyszałam o takich. > > Sobie przylep żółtą kartkę: "pępek świata". I wszystkim innym , którym smród przeszkadza w autobusach? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:33 > Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś móg > > ł się spocić, przekwita, choruje? Przyszło. Zapach niepranych miesiącami ubrań jest INNY niż zapach choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ela Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:01 Masz racje-Smierdzimy coraz bardziej i nie mówię o bezdomnych.Smród zasiusianych i nie pranych przez tygodnie majtek,przepocone ubrania i nie jednodniowym smrodkiem.Taka jest prawda .I nie wszyscy z biedy śmierdzą-raczej lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:34 Gość portalu "do kochamicy" napisał: -Kup sobie samochód, wrażliwa panienko... Ty jesteś pewna, że pachniesz różami? Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś mógł się spocić, przekwita, choruje? Sobie przylep żółtą kartkę: "pępek świata". Facet, mam propozycję załóż forum "Forum Horrorum, Powagum i Obrażum" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:38 > Facet, mam propozycję załóż forum "Forum Horrorum, Powagum i Obrażum" Może on i jest chory, i się nie myje , i myśli, że śmierdzi z choroby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.tvk.torun.pl 16.11.06, 10:17 Oho, ktoś tu śmierdzi w autobusach... Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 17:26 Jak ktoś jest brudasem to śmierdzi w bardzo specyficzny sposób, poza tym mnie jeszcze np. denerwuje smród przetrawionego (choć niezawsze) alkoholu w porannym (!) autobusie od co poniektórych delikwentów. A sposobów na takowych nie mam, jedyny jakiego się trzymam to po prostu przeniesienie się na drugi koniec autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:39 zobrien napisała: > Zabic... Zapachem mydła? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 09:53 Spojrzeniem bazyliszkowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:06 to ciagle gadanie o smierdzielach wyglada mi na jakis fetysz. nie zdziwilbym sie, gdyby kochanica-francuza miala fantazje, ze podchodzi do goscia w tramwaju, albo autobusie, krzyczy do niego: "ty brudasie !", wali go w glowe torebka, zaciaga ogluszonego do swojego mieszkania, zrywa z niego ubranie, wrzuca go do wanny, szoruje 5 razy pumeksem, az skora zrobi mu sie czerwona, a nastepnie 10 razy uprawia z nim dziki, upojny seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:15 Masz fantazjęęęęę!!!!ale fakt jest faktem Smierdzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booboo Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.chello.pl 16.11.06, 10:44 znn, dzieki, ubawilem sie :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:02 Śmierdzimy to fakt. Ale w wielu przypadkach obwiniałbym za to złej jakości antyprespiranty. W reklamach, które się nam wciska mówią, że zamiast wziąć prysznic po treningu, wystarczy się posmarować dezodorantem i od razu iść na randkę. Ludzie w to wierzą, a efekt czuć w tramwaju. Pół biedy kiedy współrandkowicz stosuje podobną technikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:47 Gość portalu: znn napisał(a): > to ciagle gadanie o smierdzielach wyglada mi na jakis fetysz. Taak...I jakie jest zabawne :( No, nie wszyscy pachną...Ale świat jest i dla tych, którzy nie pachną...Nikt nikomu nie powiedział, że w życiu będzie spotykał samych pachnących lenorem... Mnie śmieszą wypachnione najlepszymi perfumami, rzeczywiście umyte panie i panienki, które myją się do czoła i hołdują zasadzie, że włosy myje się raz na kilka dni "bo się jej nie przetłuszczają..." Może i nie, ale pocą. Zwłaszcza nocą...(wiersz, prawie...) Wszystko osiada na włosach - smażony kotlecik, dym, kurz, spaliny...I nawet ja nie są tłuste to mają zapaszek łojotokowy. Ale paniusia umyta, jakoś udało jej się pod natryskiem włosków nie zamoczyć...Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 20:03 Gość portalu: znn napisał(a): > to ciagle gadanie o smierdzielach wyglada mi na jakis fetysz.(itd). hehehe nie, ja po prostu mam dobry węch i uważam śmierdzenie i przeklinanie za formy chamstwa wobec innych , równe np. dmuchaniu dymem z papierosa prosto w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:43 oczywiscie, tylko nie wal ta torebka za mocno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 20:44 Gość portalu: znn napisał(a): > oczywiscie, tylko nie wal ta torebka za mocno ;) aaa co mi po tym ;-) od walnięcia nie przestanie śmierdzieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:48 myslalem, ze to w tym celu uzywasz wanny, goracej wody i pumeksu. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 20:50 Gość portalu: znn napisał(a): > myslalem, ze to w tym celu uzywasz wanny, goracej wody i pumeksu. ; ) MOja wanna jest moja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:55 ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do znn 16.11.06, 20:43 czym jeździsz? autem? zrób eksperyment i korzystaj przez tydzień z komunikacji miejskiej. tylko nie oszukuj i nie zabieraj ze sobą maski gazowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:50 no nie wiem, czy bylbym w stanie rozstac sie na tydzien z moim rolls-roycem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do znn 16.11.06, 20:54 Gość portalu: znn napisał(a): > no nie wiem, czy bylbym w stanie rozstac sie na tydzien z moim rolls-roycem. wot dilemma ;-) gdyby śmierdzenie autobusowe obywateli dało się sfotografować i zalinkować , ręczę ci, że otwarłszy linka, uciekłbyś z wyciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:57 a kto to jest ten wicio ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:58 wycio, znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do znn 16.11.06, 21:03 Gość portalu: znn napisał(a): > wycio, znaczy sie. taki osobnik, co też nie lubi smrodu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do znn 16.11.06, 21:04 Gość portalu: znn napisał(a): > wycio, znaczy sie. i brudu też nie lubi - wtedy zamienia się w wycior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:13 wycior niewyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:25 - oto jest pytanie. mam nadzieje, ze nie wyje, bo od wycia boli mnie glowa. ostatecznie, w drodze wyjatku, moze wyć wianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica ma racje Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:44 wiem o co chodzi, cale szczescie przesiadlam sie w auto, ale jak jezdzilam autobusami... to az zeby bolaly od smrodu i to nie potu ale stechlizny zmieszanej z dymem papierosowym (tak jakby dym wydychali w swoje ciuchy) i niepranych od miesiecy a moze lat ubran, tlustych wlosow i... juz nic nie powiem, zapach jak od meneli z dworca centralnego, a z daleka wygladaja na porzadnych ludzi. Cale szczescie sa tez tacy, co pachna Lenorem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dodam jeszcze... 16.11.06, 20:06 że odróżniam specyficzną woń starości i się jej nie czepiam, jak również nie czepiam się bezdomnych, którzy śmierdzą. Tylko tych, którzy mają wannę, a nie wiedzą, jak się jej używa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.11.06, 21:34 up Odpowiedz Link Zgłoś