Dodaj do ulubionych

Sposoby na śmierdzieli w autobusach

15.11.06, 21:33
Poza wożeniem i wkładaniem maski gazowej ;-) można np. wozić karteczki żółte
samoprzylepne z napisem "Śmierdzę w autobusie" i przyklejać
osobnikowi/osobniczce na plecach.

Wasze pomysły?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilka Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:43
      Najprościej otworzyć okno:)
      Albo można wozić klamerki na nos dla niesmierdzących :)
      • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:29
        Gość portalu: Lilka napisał(a):

> Najprościej otworzyć okno:)

Próbowałam. To nic nie daje. Górą zimno leci, dołem śmierdziel śmierdzi.
    • Gość: przykro mi Dublowanie niearchiwizowanych wątków jest spamem IP: *.smstv.pl 15.11.06, 21:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=48901689&a=48901689

Lepiej pokibicuj naszym, bo piwo rozumiem wypite?:)
      • kochanica-francuza Re: Dublowanie niearchiwizowanych wątków jest spa 15.11.06, 23:30

> Lepiej pokibicuj naszym, bo piwo rozumiem wypite?:)
        Nie kibicuję Polakom i nie piję piwa.
        • Gość: hłe hłe Re: Dublowanie niearchiwizowanych wątków jest spa IP: 213.25.48.* 16.11.06, 15:01
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=48901689&a=52297865
    • Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:21
      jest takie powiedzenie: "jesli nie mozesz pokonac wroga, to sie do niego
      przylacz".jesli nie mozesz sobie poradzic ze smrodem, sama zacznij smierdziec.
      • Gość: do kochanicy Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:25
        Kup sobie samochód, wrażliwa panienko...
        Ty jesteś pewna, że pachniesz różami? Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś mógł się spocić, przekwita, choruje?

Sobie przylep żółtą kartkę: "pępek świata".
        • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:32
          Gość portalu: do kochanicy napisał(a):

> Kup sobie samochód, wrażliwa panienko...

Co, za mało korków mamy na ulicach?

> Ty jesteś pewna, że pachniesz różami?

Różami to może nie, ale czystością.

Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś móg
          > ł się spocić, przekwita, choruje?

Yhy, i od przekwitania wali smrodem niepranych od miesięcy ubrań i TYGODNIOWEGO
          (nie mówię o jednorazowym spoceniu) potu? Nowe objawy przekwitania? Nie
          słyszałam o takich.

>
          > Sobie przylep żółtą kartkę: "pępek świata".

I wszystkim innym , którym smród przeszkadza w autobusach?
          • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:33

> Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś móg
            > > ł się spocić, przekwita, choruje?

Przyszło. Zapach niepranych miesiącami ubrań jest INNY niż zapach choroby.
            • Gość: gość ela Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:01
              Masz racje-Smierdzimy coraz bardziej i nie mówię o bezdomnych.Smród zasiusianych
              i nie pranych przez tygodnie majtek,przepocone ubrania i nie jednodniowym
              smrodkiem.Taka jest prawda .I nie wszyscy z biedy śmierdzą-raczej lenistwo
        • Gość: dyzio Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:34
          Gość portalu "do kochamicy" napisał:

-Kup sobie samochód, wrażliwa panienko...
          Ty jesteś pewna, że pachniesz różami? Przyszło ci do pustej głowy, że ktoś mógł
          się spocić, przekwita, choruje?

Sobie przylep żółtą kartkę: "pępek świata".

Facet, mam propozycję załóż forum "Forum Horrorum, Powagum i Obrażum"
          • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:38

> Facet, mam propozycję załóż forum "Forum Horrorum, Powagum i Obrażum"

Może on i jest chory, i się nie myje , i myśli, że śmierdzi z choroby...
        • Gość: kozborn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.tvk.torun.pl 16.11.06, 10:17
          Oho, ktoś tu śmierdzi w autobusach...
        • ultraviolet6 Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 17:26
          Jak ktoś jest brudasem to śmierdzi w bardzo specyficzny sposób, poza tym mnie
          jeszcze np. denerwuje smród przetrawionego (choć niezawsze) alkoholu w porannym
          (!) autobusie od co poniektórych delikwentów.

A sposobów na takowych nie mam, jedyny jakiego się trzymam to po prostu
          przeniesienie się na drugi koniec autobusu.
    • zobrien Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:38
      Zabic...
      • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 15.11.06, 23:39
        zobrien napisała:

> Zabic...

Zapachem mydła?
        • pavvka Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 09:53
          Spojrzeniem bazyliszkowem
    • Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:06
      to ciagle gadanie o smierdzielach wyglada mi na jakis fetysz. nie zdziwilbym
      sie, gdyby kochanica-francuza miala fantazje, ze podchodzi do goscia w tramwaju,
      albo autobusie, krzyczy do niego: "ty brudasie !", wali go w glowe torebka,
      zaciaga ogluszonego do swojego mieszkania, zrywa z niego ubranie, wrzuca go do
      wanny, szoruje 5 razy pumeksem, az skora zrobi mu sie czerwona, a nastepnie 10
      razy uprawia z nim dziki, upojny seks.
      • Gość: Ela Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:15
        Masz fantazjęęęęę!!!!ale fakt jest faktem Smierdzimy
      • Gość: booboo Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.chello.pl 16.11.06, 10:44
        znn, dzieki, ubawilem sie
        :-))))))))
        • Gość: dyzio Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:02
          Śmierdzimy to fakt. Ale w wielu przypadkach obwiniałbym za to złej jakości
          antyprespiranty. W reklamach, które się nam wciska mówią, że zamiast wziąć
          prysznic po treningu, wystarczy się posmarować dezodorantem i od razu iść na
          randkę. Ludzie w to wierzą, a efekt czuć w tramwaju. Pół biedy kiedy
          współrandkowicz stosuje podobną technikę.
      • Gość: Azorek Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:47
        Gość portalu: znn napisał(a):

> to ciagle gadanie o smierdzielach wyglada mi na jakis fetysz.

Taak...I jakie jest zabawne :(

No, nie wszyscy pachną...Ale świat jest i dla tych, którzy nie pachną...Nikt nikomu nie powiedział, że w życiu będzie spotykał samych pachnących lenorem...

Mnie śmieszą wypachnione najlepszymi perfumami, rzeczywiście umyte panie i panienki, które myją się do czoła i hołdują zasadzie, że włosy myje się raz na kilka dni "bo się jej nie przetłuszczają..." Może i nie, ale pocą. Zwłaszcza nocą...(wiersz, prawie...)
        Wszystko osiada na włosach - smażony kotlecik, dym, kurz, spaliny...I nawet ja nie są tłuste to mają zapaszek łojotokowy. Ale paniusia umyta, jakoś udało jej się pod natryskiem włosków nie zamoczyć...Fe.

• kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 20:03

> to ciagle gadanie o smierdzielach wyglada mi na jakis fetysz.(itd).

hehehe

nie, ja po prostu mam dobry węch i uważam śmierdzenie i przeklinanie za formy
        chamstwa wobec innych , równe np. dmuchaniu dymem z papierosa prosto w twarz
        • Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:43
          oczywiscie, tylko nie wal ta torebka za mocno ;)
          • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 20:44

> oczywiscie, tylko nie wal ta torebka za mocno ;)
            aaa co mi po tym ;-) od walnięcia nie przestanie śmierdzieć ;-)
            • Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:48
              myslalem, ze to w tym celu uzywasz wanny, goracej wody i pumeksu. ; )
              • kochanica-francuza Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach 16.11.06, 20:50

> myslalem, ze to w tym celu uzywasz wanny, goracej wody i pumeksu. ; )
                MOja wanna jest moja ;-)
                • Gość: znn Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:55
                  ; )
      • kochanica-francuza do znn 16.11.06, 20:43
        czym jeździsz? autem? zrób eksperyment i korzystaj przez tydzień z komunikacji
        miejskiej. tylko nie oszukuj i nie zabieraj ze sobą maski gazowej ;-)
        • Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:50
          no nie wiem, czy bylbym w stanie rozstac sie na tydzien z moim rolls-roycem.
          • kochanica-francuza Re: do znn 16.11.06, 20:54

> no nie wiem, czy bylbym w stanie rozstac sie na tydzien z moim rolls-roycem.
            wot dilemma ;-)

gdyby śmierdzenie autobusowe obywateli dało się sfotografować i zalinkować ,
            ręczę ci, że otwarłszy linka, uciekłbyś z wyciem
            • Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:57
              a kto to jest ten wicio ? ; )
            • Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:58
              wycio, znaczy sie.
              • kochanica-francuza Re: do znn 16.11.06, 21:03

> wycio, znaczy sie.
                taki osobnik, co też nie lubi smrodu
              • kochanica-francuza Re: do znn 16.11.06, 21:04

> wycio, znaczy sie.
                i brudu też nie lubi - wtedy zamienia się w wycior
                • Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:13
                  wycior niewyć ?
                  • Gość: znn Re: do znn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:25
                    - oto jest pytanie. mam nadzieje, ze nie wyje, bo od wycia boli mnie glowa.
                    ostatecznie, w drodze wyjatku, moze wyć wianki.
    • Gość: kochanica ma racje Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:44
      wiem o co chodzi, cale szczescie przesiadlam sie w auto, ale jak jezdzilam
      autobusami... to az zeby bolaly od smrodu i to nie potu ale stechlizny
      zmieszanej z dymem papierosowym (tak jakby dym wydychali w swoje ciuchy) i
      niepranych od miesiecy a moze lat ubran, tlustych wlosow i... juz nic nie
      powiem, zapach jak od meneli z dworca centralnego, a z daleka wygladaja na
      porzadnych ludzi. Cale szczescie sa tez tacy, co pachna Lenorem
      • kochanica-francuza Dodam jeszcze... 16.11.06, 20:06
        że odróżniam specyficzną woń starości i się jej nie czepiam, jak również nie
        czepiam się bezdomnych, którzy śmierdzą. Tylko tych, którzy mają wannę, a nie
        wiedzą, jak się jej używa.
    • Gość: q Re: Sposoby na śmierdzieli w autobusach IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.11.06, 21:34
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka