Dodaj do ulubionych

wigilia u kochanki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 15:02
całe zycie tkwiłem w domu na wigilii,a teraz....dzieci dorosłe no to co będe
z baba i nimi siedział za stołem wigilijnum i patrzał na wnuki,zeby mi
przypominały ze jestem juz stary,a tam samotna rozwodeczka młodsza o 8
lat.Pachnaca nowościa bez zobowiazan,No teraz zaczyna sie dla mnie zycie!!!!
K..urwia mnie tylko płacz zony,ale pomału juz sie z nim oswajam.
Obserwuj wątek
    • Gość: tadeusz piękny dajesz dowód wiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 23:52
      Ja jestem ateistą ale gdybym wierzył to starałbym się nie robić idioty z Pana
      Boga.
      Umrzesz i dostaniesz od Niego za swoje a po co ci to.
      • mika9949 Re: piękny dajesz dowód wiary 26.12.06, 00:11
        Z ciebie żaden miglanc tylko zwykły dupek.Współczuję żonie że takie byle co ma
        pod swoim dachem.Powinna cię wywalić do tej rozwódeczki.
    • Gość: misiu Re: wigilia u kochanki IP: *.server.ntli.net 26.12.06, 06:02
      prowokacja i nic wiecej
      • Gość: Kogo to Re: wigilia u kochanki IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.06, 10:11
        Miglanc zal mi Ciebie
        Starszy pan poszedl do doktora ,
        "panie doktorze moi koledzy jeszcze moga a ja nie "
        Doktor
        "to niech pan tez tak jak koledzy"
        starszy pan
        "przeciez mowilem ze nie moge"
        Doktor
        "sie chwali"
    • Gość: zuza Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:17
      normalnie żenada,żal mi cię..Jesteś nic nie wartym facetem i tyle..Twoja żona
      powinna się rozejrzeć za kimś odpowiednim a nie płakać po czymś takim jak ty.
      • Gość: Wasz Marjanek [...] IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.06, 20:13
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: zuza Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:03
          święta racja ,ale jak przeczytałam wypociny mig.lanca to mi się slabo zrobiło i
          ciśnienie wzrosło.To jakieś dno umysłowe ,faktycznie, nie warte cienia uwagi..
    • oberschlesier1921 a ta jego kochanka to - zosia 26.12.06, 21:55
      raczkowska, swieza bo umyta mydelkiem fa.
      napewno namalowal szminka usta na dloni i "pakuje" buahahahahaaaa!

P.S.
      jak cie(starego worka) ta mlodsza w dupe kopnie to bedziesz na starosc, sie w
      swoich odchodach tarzal i na starosc z gumowa lalka wspolzyl, o ile ci ja jakis
      harcerz nadmucha.

buahahahahaha!
      • Gość: Wasz Marjanek Re: a ta jego kochanka to - zosia IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.06, 08:01
        Nastepny psychopata z pedofilskim zacieciem. Ale co najwazniejsz - on Polak-
        Katolik!!!
        Pyrsk!
        Wasz Marjanek
        • oberschlesier1921 Re: a ta jego kochanka to - zosia 02.01.07, 23:13
          kogo mosz na mysli marja?
          swojego ksiendza?
          jedynie kto mo pedofilskie zaciencie to chyba twoje starziki.
          gumowolalkofilu! buahahahaaaaaa!

niewiedziolech ze pedofile lalki dmuchajom, myslolech ze lone ino na ambonach
          stojom albo pediatrami som.

buahahahahahahaah!

jestes chory gosciu idz sie leczyc!
    • cirano Re: wigilia u kochanki 27.12.06, 14:56
      Wilije u kochanki, jak rodzina przi stole, bych niy spyndził
      • Gość: l-la Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 06:18
        ale to wszystko prawda co napisał miglanc ,bo tak się składa,ze jestem sasiadka
        i widze tragedie tej zony na codzien.Jest to malzenstwo z 40 letnim stazem,ona
        całkiem do rzecz,a jemu totalnie odbiło.Wszyscy znajomi i przyjaciele nabrali
        wody w usta tak jakby nie bylo sprawy mowiac,że to ich problem.O ile wiem to
        trwa juz 6 lat.
    • Gość: a Re: wigilia u kochanki IP: 83.238.180.* 29.12.06, 19:56
      pozalujesz jeszcze tego czlowieku,po tym wszystkim zostaniesz sam jak palec-a
      jak bedziesz chcial wrocic do swej zony,dzieci i wnukow to cie wysmieją i
      wywala.żałosny z ciebie facet-a z kochanicy-żałosna baba.tyle.
    • Gość: lutek Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:04
      mysle,ze gosciu masz problemy psychologiczne.Nie potrafisz odrożnic dobra od
      zła i za chwilowa czytaj:wieloletnie przyjemnosć zaplacisz jeszcze.Bo zlo
      zawsze wraca do czniącego zło.
    • Gość: Jola Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 12:06
      Bardzo dobrze, że na wigilię wyniosłeś się z domu. Nie wiem czego w istniejącej
      sytuacji mogłaby ci życzyć żona. Na twoich nieszczerych powinszowaniach też jej
      chyba nie zależy. A że płacze, to normalne. Nikt nie jest szczęśliwy gdy
      spostrzega, że znalazł się w pułapce. Coś kiedyś ci przyrzekła i teraz widzi,
      że nie było warto. A może jest od ciebie uzależniona materialnie i tylko to
      tłumaczy, dlaczego nie wystawiła twoich manatków za próg. Więc przestań oswajać
      się z płaczem żony tylko zastanów się nad tym czego chcesz i jak powinieneś
      postąpić. Chyba że nie stać cię na podjęcie decyzji. No cóż, niech panie
      podejmą ją za ciebie. Ciekawe, która zadowoli się tobą i na jak długo? Sam
      członek bez jaj to trochę mało.
    • Gość: Krętek Biedne dzieci neostrady IP: *.chello.pl 30.12.06, 17:09
      Moim zdaniem usługodawcy Internetowi powinni przeprowadzać testy IQ i od tego
      uzależniać czy kogoś podłączyć do sieci czy też nie.
      Niestety z debilizmem „dzieci neostrady” ma codziennie do czynienia, zgroza.
    • netka6666 Re: wigilia u kochanki 30.12.06, 19:58
      Zdechniesz sam i tyle z tych Twoich ostatnich szaleństw w życiu będzie. I tyle.
      Ty to zwykła popierdułka jesteś a nie miglanc......
      • Gość: miglanc Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:29
        te madralaTo po co wymyślili viagre i inne na stawanie,Po to zebysmy poszaleli
        dopoki sie.Przeciez sa amatorki na seks ze starszymi panami,Moja sliczna
        rozwódeczka ma 54 lata i mnie chce.No to co? Pachnie swiezoscia po zonie z
        która jesten juz 4o lat i z ktora juz nic nie moze sie wydarzyc oprocz braku
        zrozumienia i bekow.Zycie zaczyna sie. po 6o-ce
    • Gość: karolina Re: Och jak dobrze jest pomarzyć....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:33
      :))
    • bomi4 Re: wigilia u kochanki 03.01.07, 11:43
      Ręce mi opadły! jak taki ,,starzec" moze robic cos takiego. przeciez ty
      nadajesz sie do domu pogodnej starosci a nie na takie numery. Jakim cudem twoja
      zona jeszcze cie z domu nie wywaliła. Ale tylko w taki sposób widocznie mozesz
      sie dowartosciowac, bo sam napewno wiesz ze wiagra oznacza impotencje :)
      • Gość: karolina Re: wigilia u kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:11
      • Gość: karolina Re: Brawo bomi4................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:16
        Napewno jest impotentem.... Ale niech chłopina pomarzy na stare lata. Nic wiecej mu nie pozostało, a co do żony to napewno nie raz dostał po łbie wiec po cóż ją "chwalić" a tak na forum mozna napisać cóż to za jędza. Ale znam takich jak on w domu pewnie siedzi cicho jak mysz pod miotłą a tu sie popisuje......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka