dronka3 04.06.07, 17:01 a właściwie mam testować... dziś czuję się fatalnie, najpierw samopoczucie jak przed @, teraz wciąż mi niedobrze i słabo... co mam myśleć? łudzić się jeszcze nadzieją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: w czwartek testuję 04.06.07, 17:10 kochana, ja po transferze i przed testowaniem czulam sie tak, jakby za chwile miala przyjsc miesiaczka, bylam pewna na 100% ze nici z ciazy - po prostu mialam wszystkie objawy ciazy - okazalo sie, ze wynik wyszedl pozytywny a ja juz zaczynam 6 miesiac wierz goraco w powodzenie - zycze Ci 2 grubasnych kreseczek Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: w czwartek testuję 04.06.07, 18:46 dzięki batutko, wierzę ale przychodzi mi to coraz trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: w czwartek testuję 04.06.07, 21:28 ale musisz uwierzyc, ze sie uda - ja leczylam sie ponad 5 lat, co miesiac porazka, lata leczen, brak wiary - a teraz wiem, ze marzenia sie spelniaja, choc czasami sie wydaja niemozliwe nawet gdyby teraz sie nie udalo (choc mam oczywiscie nadzieje, ze tak nie bedzie) to probuj dalej, nie poddawaj sie, a wtedy na pewno sie uda - wiem to z autopsji powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: w czwartek testuję 04.06.07, 23:39 Miej nadzieje! Objawy ciązy przed @ niczym nie róznia sie u wiekszosci kobiet od tych przypominających nadejscie @. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: w czwartek testuję 05.06.07, 07:15 wielkie dzięki dziewczyny to moja pierwsza inseminacja, może dlatego czuję strach, a mimo wszystko jestem spokojna - paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: w czwartek testuję 05.06.07, 08:37 Dronko, to jeszcze tylko 2 dni, na pewno wytrzymasz. Objawy na @ to może być dobry znak. Będę trzymać kciuki w czwartek od rana i to bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: w czwartek testuję 05.06.07, 13:39 tak bym chciała, żeby nam się udało... nie chcę znów przechodzić rozczarowania, to zbyt trudne Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: w czwartek testuję 07.06.07, 11:47 No wlasnie- czekamy na wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: w czwartek testuję 07.06.07, 13:43 test ciążowy - jedna krecha po dwóch tygodniach od IUI nie mam @ Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: w czwartek testuję 07.06.07, 14:17 Nie załamuj się,tylko za dwa,trzy dni jak nie dostaniesz @ powtórz test.Ja robiłam 3 w odstępach 3-dniowych i wyszły bardzo bledziutkie,a te bledziuteńkie kreseczki za 3 tygodnie skończą 3 latka.Nosek do góry,może jeszcze nic straconego Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1705 Re: w czwartek testuję 08.06.07, 08:44 I oby nie pojawiła sie przez 9 miesiecy Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 niestety 10.06.07, 13:29 wczoraj z wielkim bólem przyszła @... od jutra zaczynam CLO i w czwartek kolejna wizyta... Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio6 Re: dla dronka3 10.06.07, 14:12 czesc dronka3,mi tez niestety przyszla@ dzis po 6 dniach opoznienia jestem zalamana,i brak mi lez zeby plakac.przykro mi ze i tobie sie nie udalo,ale w przyszlym miesiacu musi nam sie udac.tego nam zycze.ja tez w tym miesiacu zaczynam CLO 5-9 dzien,a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: dla dronka3 10.06.07, 15:05 mi lekarz kazał brać 3-7 dc... oby nam się udało Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio6 Re: dla dronka3 11.06.07, 20:58 trzymamy kciuki!!!!!powodzenia,slyszalam ze ponoc branie CLO zalezy od dlugosci cyklu ja mam co 30-36dni,jesli moge spytac,a ty?czy lekarz przepisal ci branie progesteronu?z gory dziekuje za odp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś