Dodaj do ulubionych

FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny post

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 18:54
.... gratuluję , gratuluję , liczyłam .... i jest 1002 ha ha ha !
A to się panowie zdziwią ;)))
Krysiaroz ZACZĘŁA pierwszy 1000 na forum!!!!!!!
Ciekawę na ilu skończymy w tym miesiącu ????
Pozdrawiam , załączam kwiatek ale musisz go sobie wyobrazić / taki ładny
wiosenny/ albo taki jak lubisz ha ha ha
Trzymam kciuki za następny tysiączek ;)

Obserwuj wątek
    • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 23.04.03, 08:45
      Gość portalu: naata napisał(a):

> .... gratuluję , gratuluję , liczyłam .... i jest 1002 ha ha ha !
      > A to się panowie zdziwią ;)))
      > Krysiaroz ZACZĘŁA pierwszy 1000 na forum!!!!!!!
      > Ciekawę na ilu skończymy w tym miesiącu ????
      > Pozdrawiam , załączam kwiatek ale musisz go sobie wyobrazić / taki ładny
      > wiosenny/ albo taki jak lubisz ha ha ha
      > Trzymam kciuki za następny tysiączek ;)
      >
      Gratuluję ponownie bo gdzieś to już zrobiłem chwilkę wcześniej :)
      Krysiaroz zaczęła perwszy 1000 z prostego powodu, jest na miejscu ;-)
      Kwiatek wirtualny również przesyłam :)
      Naata - nie trzymaj za mocno kciuków ponieważ nie będziesz mogła pisać. A bez
      Ciebie następny tysiączek będzię trudny do osiągniecia. Zreśztą gdy pojawisz
      sie w G. to będziesz miała zaległości w pisaniu. Mam pomysł - będziesz chodziła
      do kawiarenki internetowej ;-)))))))
      pzdr
      • Gość: Krysiaroz Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 09:58
        Dzieki dzieki a to ze jest na miejscu ma kolosalne znaczenie wprost decydujace
        haha, a kawiarenka jest kolo wiklin Naata nie bedzie daleko.
        • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 10:07
          Dziendoberek ranne ptaszki !
          W myslach mi czytacie bo właśnie mmiałam zapytać czy i gdzie jest w G - dzu
          kawiarenka internetowa ?
          Myślę , że jeszcze muszę poczekać na laptopa , oj przydałby się no nnie ? ;))))
          No ale już wiem , przy wiklinach ha ha ha
          Trochę to daleko bo z Legionów ale niech tam ;)
          Dojadę tramwajem.... jak ja dawno tramwajem nie jeździłam ... ;)
          • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 23.04.03, 12:10
            Będzie tak! Ja z Krysiaroz siedzimy, osobno, bo się jeszcze nie znamy, w
            wiklinach na Rynku. Wjeżdża jakiś tramwaj od Legionów, o pewnej ustalonej
            godzinie, my wstajemy i krzyczymy NaaaaaaTaaaaa ! Ty wtedy wpadasz w nasze
            ramiona. Tylko kogo najpierw(?) No dobrze leć do KrysiRoz ;-)
            pzdr
            • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 12:34
              chetor napisał:

> Będzie tak! Ja z Krysiaroz siedzimy, osobno, bo się jeszcze nie znamy, w
              > wiklinach na Rynku. Wjeżdża jakiś tramwaj od Legionów, o pewnej ustalonej
              > godzinie, my wstajemy i krzyczymy NaaaaaaTaaaaa ! Ty wtedy wpadasz w nasze
              > ramiona. Tylko kogo najpierw(?) No dobrze leć do KrysiRoz ;-)
              > pzdr
              -----------------------------------------------------
              ha ha ha ...
              Czuję ,że się rozpoznamy i będzie normalnie, swoją drogą jestem ciekawa jak
              wyglądacie czy mój obraz malowany wyobraźnią daleki będzie od rzeczywistego ;)))
              Ciekawe to będzie co ?
              pozdr
              • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 23.04.03, 13:00

> Czuję ,że się rozpoznamy i będzie normalnie, swoją drogą jestem ciekawa jak
                > wyglądacie czy mój obraz malowany wyobraźnią daleki będzie od
                rzeczywistego ;))
                > )
                > Ciekawe to będzie co ?
                > pozdr

Na pewno będzie bardzo ciekawie. Będziemy spoglądać, podglądać, "osłuchiwać
                się" nawzajem. Co do wyobrażni to sądzę, że lepiej ją hamować bo wtedy łatwiej
                będzie dostosować się do tego co każdy zobaczy "własnoocznie".
                PARKOWY - apeluję o męską solidarność - przybądź !
                Myślisz, że dam sobie z Nimi radę ? Czytając to co powypisywały to nie wiem czy
                dojdę do słowa ;-)))))))) A gdy zaczną o balkonach i całej zieleninie to koniec
                ze mną :))
                Wiem - skoczę do tej kawiarenki internetowej i na żywca będę zdawał Tobie
                relację ;-)
                pzdr
                • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:02
                  chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                  >
                  > > Czuję ,że się rozpoznamy i będzie normalnie, swoją drogą jestem ciekawa ja
                  > k
                  > > wyglądacie czy mój obraz malowany wyobraźnią daleki będzie od
                  > rzeczywistego ;))
                  > > )
                  > > Ciekawe to będzie co ?
                  > > pozdr
                  >
                  > Na pewno będzie bardzo ciekawie. Będziemy spoglądać, podglądać, "osłuchiwać
                  > się" nawzajem. Co do wyobrażni to sądzę, że lepiej ją hamować bo wtedy
                  łatwiej
                  > będzie dostosować się do tego co każdy zobaczy "własnoocznie".
                  > PARKOWY - apeluję o męską solidarność - przybądź !
                  > Myślisz, że dam sobie z Nimi radę ? Czytając to co powypisywały to nie wiem
                  czy
                  >
                  > dojdę do słowa ;-)))))))) A gdy zaczną o balkonach i całej zieleninie to
                  koniecze mną :))

CHETORKU ;-) , z nami nie tylko o balkonach możesz pogadać, my dopiero
                  poznajemy się delikatnie po tematach , skrzętnie unikając zadrażnień ;-)
                  Pogadamy na wiklinach ;)))) Pozdrawiam
                  -------------------------------------------------------------------------

> Wiem - skoczę do tej kawiarenki internetowej i na żywca będę zdawał Tobie
                  > relację ;-)
                  > pzdr
                  • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 24.04.03, 14:08

> CHETORKU ;-) , z nami nie tylko o balkonach możesz pogadać, my dopiero
                    > poznajemy się delikatnie po tematach , skrzętnie unikając zadrażnień ;-)
                    > Pogadamy na wiklinach ;)))) Pozdrawiam
                    > -------------------------------------------------------------------------

Zdaję sobie z tego sprawę, że możemy prawie o wszystkim i również zauważyłem iż
                    skrzętnie unikamy ewentualnych zadrażnień.
                    Pogdamy, pogadamy :-))
                    pzdr
                    • Gość: Krysiaroz Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:23
                      Pozyjemy zobaczymy ale za duzo sie nie dowiemy, na starosc czlowiek lagodnieje
                      i unika niewygodnych tematow /oby polska wies spokojna/ Chociaz LePer wczoraj w
                      linii specjalnej calkiem lagodny byl no i ma zaplecze intelektualne na
                      wszystkie stanowiska ministerialne to jego slowa czyli krotko mowiac jest
                      przygotowany , a co.
                      • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 24.04.03, 14:30
                        Też oglądałem !
                        Gdy ON jest w tv to odkładam wszystko i lecę słuchać i patrzeć jak się puszy,
                        napręża i załatwia prawie wszystkich dziennikarzy swoim gadaniem.
                        pzrd
                      • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:37
                        Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):

> Pozyjemy zobaczymy ale za duzo sie nie dowiemy, na starosc czlowiek
                        lagodnieje
                        > i unika niewygodnych tematow /oby polska wies spokojna/ Chociaz LePer wczoraj
                        w
                        >
                        > linii specjalnej calkiem lagodny byl no i ma zaplecze intelektualne na
                        > wszystkie stanowiska ministerialne to jego slowa czyli krotko mowiac jest
                        > przygotowany , a co.
                        -------------------------------------
                        Gdzie nam do starości ;-)

Le Peer tak jak Czirak, nie , nie, ale na ewentualność już przygotowany !
                        Co już serio niepokoi to , że wzrastają notowania przywódcy-LePeera, no co był
                        elektryk może i rolnik ;))))
                        • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 24.04.03, 14:45

> Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):
                          >
                          > Le Peer tak jak Czirak, nie , nie, ale na ewentualność już przygotowany !
                          > Co już serio niepokoi to , że wzrastają notowania przywódcy-LePeera, no co
                          był
                          > elektryk może i rolnik ;))))

Właśnie to jest bardzo niepokojące. Notowania rządu LM są chyba gorsze niż
                          kiedyś Buzka, którego tenże LM wzywał wówczas do ustąpienia.
                          Boję się, że przy tych nastrojach może wypłynąćwłaśnie Le Peer.
                          • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 14:53
                            chetor napisał:

> Gość portalu: naata napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):
                            > >
                            > > Le Peer tak jak Czirak, nie , nie, ale na ewentualność już przygotowany !
                            > > Co już serio niepokoi to , że wzrastają notowania przywódcy-LePeera, no co
                            >
                            > był
                            > > elektryk może i rolnik ;))))
                            >
                            > Właśnie to jest bardzo niepokojące. Notowania rządu LM są chyba gorsze niż
                            > kiedyś Buzka, którego tenże LM wzywał wówczas do ustąpienia.
                            > Boję się, że przy tych nastrojach może wypłynąćwłaśnie Le Peer.
                            -------------------------------------

No nie, to ja się wypisuję i idę do Unii na pieszo ;)))
                            A na serio, taka opcja jest możliwa, myślę jednak ,że tak jak we Francji,
                            wybrali "lepsze" zło i Le Pe.n przegrał... Amen
                            • chetor Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 24.04.03, 15:01

>
                              > No nie, to ja się wypisuję i idę do Unii na pieszo ;)))
                              > A na serio, taka opcja jest możliwa, myślę jednak ,że tak jak we Francji,
                              > wybrali "lepsze" zło i Le Pe.n przegrał... Amen

Amen, amen, amen
                              Jeśli się nie mylę to w G-dzu i w okolicach ma on mocne poparcie.

pzdr i do jutra
                              • Gość: Krysiaroz Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 17:52
                                Haha moze w okolicach ale nie w Grudziadzu . Naata najgorsze to to ze my nawet
                                lepszego zla nie mamy. Lepper jest juz uszykowany i czeka wczoraj jak ogladalam
                                tygodnik polityczny mowil to samo kropka w kropke co w linni specjalnej, zeby
                                tylko do ludzi dotarlo ze on to bedzie mowil zawsze po wsze czasy i nic z tego
                                nie wyniknie, przeciez on nic innego nie umie tylko sie dobrze ustawic, no czesc
                                • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 18:44
                                  Wierzę Krysiuroz , że w Grudziądzu , mieście z tradycjami choć jeszcze
                                  biednym / mam nadzieję że się odmieni/ nie Le Pera się słucha / mój, śp. ojciec
                                  w grobie się przewraca/ i długo nie będzie...
                                  Nie wierzę też , że dzisiejsza zadyma toruje akurat jemu drogę ,stawka jest
                                  wysoka, za wysoka dla Andriu. Na mój "chłopski" ;) rozum, SLD choćby chciała
                                  najlepiej to i tak będzie źle! Powodzenie socjaldemokracji wyprawiłoby prawicę
                                  na dłuższy "urlop" wyborczy, min. dwie kadencje. No i walka trwa, a my?
                                  Jak sobie przypominam, za Buzka i Krzaka nie było lepiej.
                                  Z pustego i Salomon ... a my dalej będziemy płacić podatki i to w terminie !
                                  Ech! co ja tu o polityce... Cześć Krysiu do garów lecę ;)))
                                  • parkowy Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 26.04.03, 00:25
                                    Widzieliście minę LePera po ogłoszeniu wyniku sondażu poparcia telewidzów?:))
                                    Podobał mi się Tusk podczas obrad Sejmu :"panie przewodniczący to nie ta płyta"
                                    he he he
                                    Krysiuroz ,przyjmij spóźnione ale szczere ,okraszone wielkim bukietem kwiatów
                                    serdeczności z okazji 1000 - ego wpisu.
                                    Uśmiecham się na myśl o Waszym spotkaniu.Tak samo jak Was ciekawi mnie rozpoznanie się w terenie hi hi hi.Może mini baner wśród wiklin z napisem
                                    1-SZY ZJAZD FORUMOWICZÓW GRUDZIĄDZA ?Ale będzie checa :))Kobiety plotkujące
                                    o balkonach , a w środeczku Chetor meilujący nz żywo do mnie :))))
                                    serdzeczności,Wasz parkowy
                                    • naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 26.04.03, 01:18
                                      parkowy napisał:

> Widzieliście minę LePera po ogłoszeniu wyniku sondażu poparcia telewidzów?:))
                                      > Podobał mi się Tusk podczas obrad Sejmu :"panie przewodniczący to nie ta
                                      płyta"
                                      > he he he
                                      > Krysiuroz ,przyjmij spóźnione ale szczere ,okraszone wielkim bukietem kwiatów
                                      > serdeczności z okazji 1000 - ego wpisu.
                                      > Uśmiecham się na myśl o Waszym spotkaniu.Tak samo jak Was ciekawi mnie
                                      rozpozna
                                      > nie się w terenie hi hi hi.Może mini baner wśród wiklin z napisem
                                      > 1-SZY ZJAZD FORUMOWICZÓW GRUDZIĄDZA ?Ale będzie checa :))Kobiety plotkujące
                                      > o balkonach , a w środeczku Chetor meilujący nz żywo do mnie :))))
                                      > serdzeczności,Wasz parkowy

Myślę, że można nadać sympatyczną oprawę naszej internetowej przyjaźni :)))))
                                      Omówimy to już na miejscu w naszym Grudziądzu , wspólnie z Krysiąroz i Che(a)
                                      torkiem, co Wy na to? Ja tam mogę jakiś banerek zrobić ha ha
                                      A eilowac to będziemy na żywo ;))))
                                      pozdrówka

• parkowy Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 26.04.03, 01:28
                                        jak zwykle jestem za !!Czekam na propozycję :)
                                        • naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 27.04.03, 20:05
                                          Ja też , ha ha ha
                                          Szkoda,że nie mogę przesłać /bo się nie znam/ na forum jakiegoś projekciku ;-)))
                                          Co do komputera to dopiero "wchodzę" w temat, marzy mi się opanowanie grafiki,
                                          tak tylko, dla siebie, ale szanse mam chyba marne...
                                          Ale się rozpisałam , pomyślałby kto he he he
                                          pozdrawiam
                                          • Gość: parkowy Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: 80.48.150.* 27.04.03, 23:09
                                            popieram zajęcie się grfiką komputerową.Zacznij od sherawerowych programów
                                            dalej będzie z górki.Czekam na pierwsze dzieło . powodzenia
                                            • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:17
                                              Dziękuję Parkowy ,że mnie nie wyśmiałeś, bo baba w tym wieku ;-o, ;)))
                                              Będę się starała , zobaczymy co z tego wyjdzie, nie mam przy sobie nikogo kto
                                              mógłby coś podpowiedzieć, dlatego samej trochę cięzko, myślę o kursie.
                                              pozdr
                                              • Gość: parkowy Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: 80.48.150.* 27.04.03, 23:37
                                                spróbuj zdobyć numery specjalne Chipa poświęcone grafice.Tam na przykładzie
                                                darmowych programów krok po kroku można zrozumieć o co w tym chodzi.Potem
                                                pozostaje inwencja własna , której masz w nadmiarze
                                                trzymam kciuki
                                                • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:43
                                                  Gość portalu: parkowy napisał(a):

> spróbuj zdobyć numery specjalne Chipa poświęcone grafice.Tam na przykładzie
                                                  > darmowych programów krok po kroku można zrozumieć o co w tym chodzi.Potem
                                                  > pozostaje inwencja własna , której masz w nadmiarze
                                                  > trzymam kciuki
                                                  -----------------------------------------
                                                  Dobry z Ciebie Kolega Parkowy, dziękuję , obiecuję ,że tak zrobię i poinformuję
                                                  o postępach !!!
                                                  • Gość: Krysiaroz Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 09:55
                                                    Ja bym tez tak chciala ale ja juz nic nie pojmuje, nie moge a tak sie staram
                                                    wiec tylko pisze i pisze i juz hahahahaha Brawo Naata!!!Pozdrawiam
                                                  • Gość: naata Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:48
                                                    Gość portalu: Krysiaroz napisał(a):

> Ja bym tez tak chciala ale ja juz nic nie pojmuje, nie moge a tak sie staram
                                                    > wiec tylko pisze i pisze i juz hahahahaha Brawo Naata!!!Pozdrawiam
                                                    ----------------------------
                                                    Krysiuroz nie smiej się ze mnie ;(((
                                                    Ja dopiero zaczynam i nie wiem czy skończę ;)))
                                                    pozdrówka
    • sloggi Re: FANFARY DLA KRYSI-roz za pierwszy 1000 - ny p 27.04.03, 20:11
      Nie znam, ale pozdrawiam :)
      Piękny ten Wasz Grudziądz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka