tara37 28.03.07, 21:00 Prosze pomózcie mi kochani , szukam dobrego przedszkola może być prywatne ,mało dzieci języki obce i te sprawy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 28.03.07, 21:11 ...może ktoś na forum www.radogoszcz.pl/ coś doradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
asentra1 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 28.03.07, 22:21 tylko Przedszkole Lingwistycznde na ul. Nastrojowej 67 to czego szukasz tam znajdziesz.dobra opieka,mało dzieci w grupie języki ,basen itp bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
odyn777 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 29.03.07, 07:24 A ja odradzam przedszkole lingwistyczne. Grupą są co prawda małe, ale dzieci chorują tak smo często jak w innych przedszkolach. W lingwistycznym jest tak naprawdę wszystko małe poza opłatami. Małe sale, brak własnego placu zabaw. Dzień dziadka i babci to była porażka. Dziadkowie w innej sali niż babcie, a i tak nie mogli się wszystcy zmieścić w małych pokoikach. Moje dziecko chodzi teraz do przedszkola na Syrenki, przy szkole. Wykupiłem 5 dodatkowych zajęć (angielski, taniec, super zajęcia plastyczne, rytmika i gimnastyka korekcyjna) ale i tak płacę połowę tego co w lingwistycznym. Przedszkole ma duży własny teren ogrodzony, z placem zabaw, gdzie odbywają się wiosną i latem imprezy dla rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
asentra1 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 29.03.07, 10:06 nie wiem co miałeś na mysli pisząc dzień babci i dziadka był porazką ? Bo my byliśmy bardzo zadowoleni z tej uroczystośći / mam na myśli dziadków oczywiscie / Warunki lokalowe są takie jakie są ale zapisując tam dziecko i ja i ty miałęś tego świadomość.Jesli na dzień babci przychodza równiez rodzice tak jak Ty to jest oczywiste ,że bedzie ciasno . Ja dziadków przywiozłam i odjechałam .Ja szukałam właśnie kameralnego przedszkola. Na Syrenki moje dziecko też chodziło ale ja w odróznieniu od Ciebie mam inne odczucia,Było jednym ze 126 badż 130 dziecka ,które cchodziło do przedszkola. Dyrektorka nie wiedziała,które jest moje dziecko więc w rozmowie nie potrafiła mi pomóc. A tu nie jest anonimowe. Placu zabaw nie ma ale nie przeszkadza mi to mamy dom z ogrodem,wolę jeślio dzieci chodzą na spacery po osiedlu . / sprawdż stan urządzeń rok temu nie był zadawalajacy na placu zabaw w przedszkolu i brudny piach ,który nie wiem kiedy był wymieniany. Zajecia plastyczne tez wydawały sie ok do czasu gdy spostrzegłam ,że to co robia to wcale nie rozwija ,usprawnia - to było sklejanie gotowych elememtów lub czegoś innego co było przygotowane wcześniej . Efekt końcowy był ,ale to nie była praca dziecka. Dzieci chorują wszedzie ,tylko na Syrenki nie jestes w stanie tego dostrzec bo to jest moloch.Opłaty nie są wieksze z tego co sie orientuje niz w innych placówkach niepublicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskul1 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 30.03.07, 08:06 dziękujemy za reklame prywatnego przedszkola:P Na radogoszczu są dwa przedszkola - normalne - państwowe na ul Syrenki przy szkole oraz na ulicy Sitowie cały parter w bloku. Posiadają własne ogrodzone podwórka i place zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 31.03.07, 18:31 Na adogoszczu zchodzie masz jeszcze przedszkole u sióstr zakonnych- podobno jest bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś