Dodaj do ulubionych

szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsch

28.03.07, 21:00
Prosze pomózcie mi kochani , szukam dobrego przedszkola może być
prywatne ,mało dzieci języki obce i te sprawy .
Obserwuj wątek
    • nakole Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 28.03.07, 21:11
      ...może ktoś na forum www.radogoszcz.pl/ coś doradzi...
      • asentra1 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 28.03.07, 22:21
        tylko Przedszkole Lingwistycznde na ul. Nastrojowej 67
        to czego szukasz tam znajdziesz.dobra opieka,mało dzieci w grupie języki ,basen
        itp bardzo polecam
        • odyn777 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 29.03.07, 07:24
          A ja odradzam przedszkole lingwistyczne. Grupą są co prawda małe, ale dzieci
          chorują tak smo często jak w innych przedszkolach. W lingwistycznym jest tak
          naprawdę wszystko małe poza opłatami. Małe sale, brak własnego placu zabaw.
          Dzień dziadka i babci to była porażka. Dziadkowie w innej sali niż babcie, a i
          tak nie mogli się wszystcy zmieścić w małych pokoikach.
          Moje dziecko chodzi teraz do przedszkola na Syrenki, przy szkole. Wykupiłem 5
          dodatkowych zajęć (angielski, taniec, super zajęcia plastyczne, rytmika i
          gimnastyka korekcyjna) ale i tak płacę połowę tego co w lingwistycznym.
          Przedszkole ma duży własny teren ogrodzony, z placem zabaw, gdzie odbywają się
          wiosną i latem imprezy dla rodziców.
          • asentra1 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 29.03.07, 10:06
            nie wiem co miałeś na mysli pisząc dzień babci i dziadka był porazką ? Bo my
            byliśmy bardzo zadowoleni z tej uroczystośći / mam na myśli dziadków oczywiscie
            / Warunki lokalowe są takie jakie są ale zapisując tam dziecko i ja i ty miałęś
            tego świadomość.Jesli na dzień babci przychodza równiez rodzice tak jak Ty to
            jest oczywiste ,że bedzie ciasno . Ja dziadków przywiozłam i odjechałam
            .Ja szukałam właśnie kameralnego przedszkola. Na Syrenki moje dziecko też
            chodziło ale ja w odróznieniu od Ciebie mam inne odczucia,Było jednym ze 126
            badż 130 dziecka ,które cchodziło do przedszkola. Dyrektorka nie
            wiedziała,które jest moje dziecko więc w rozmowie nie potrafiła mi pomóc. A tu
            nie jest anonimowe. Placu zabaw nie ma ale nie przeszkadza mi to mamy dom z
            ogrodem,wolę jeślio dzieci chodzą na spacery po osiedlu . / sprawdż stan
            urządzeń rok temu nie był zadawalajacy na placu zabaw w przedszkolu i brudny
            piach ,który nie wiem kiedy był wymieniany. Zajecia plastyczne tez wydawały sie
            ok do czasu gdy spostrzegłam ,że to co robia to wcale nie rozwija ,usprawnia -
            to było sklejanie gotowych elememtów lub czegoś innego co było przygotowane
            wcześniej . Efekt końcowy był ,ale to nie była praca dziecka. Dzieci chorują
            wszedzie ,tylko na Syrenki nie jestes w stanie tego dostrzec bo to jest
            moloch.Opłaty nie są wieksze z tego co sie orientuje niz w innych placówkach
            niepublicznych.
            • jaskul1 Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 30.03.07, 08:06
              dziękujemy za reklame prywatnego przedszkola:P
              Na radogoszczu są dwa przedszkola - normalne - państwowe na ul Syrenki przy
              szkole oraz na ulicy Sitowie cały parter w bloku. Posiadają własne ogrodzone
              podwórka i place zabaw.
              • a.bc Re: szukam dobrego przedszkola na Radogoszczu Wsc 31.03.07, 18:31
                Na adogoszczu zchodzie masz jeszcze przedszkole u sióstr zakonnych- podobno
                jest bardzo dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka