monika_04 02.03.05, 13:56 W przeciwieństwie do rozlicznych wpisów o zakupie ewnetualnie sprzedaży biletów na U@, ja pytam się czy ktos wybiera si e na koncert Velvet Revolver w spodku?Bo ja tak już się nie moogę doczekać )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.05, 14:11 A Slashowi ukradli cylinder!... www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=6810886 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemoth Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:42 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > A Slashowi ukradli cylinder!... ...ktory zapewne niedlugo osiagnie niebotyczna kwote na jakiejs aukcji Odpowiedz Link Zgłoś
renata661 Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 16:40 taki przepocony cylinder Slasha, hm... to moze byc miłe oczywiście na koncert sie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:06 ja się wybieram ))) trudno odmówic sobie przyjemności zobaczenia Slasha na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:25 a ja dla Weilanda pójde...bo to był bohater mojej mnłodości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:44 jesli on jest bohaterem Twojej młodości, to przeciez Ty nadal musisz byc młody no to sie spotkamy na koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:30 eeeeeeeeeeeeee...stary jestem...to było kupe lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:39 jeszcze raz usłyszę że jestes stary, przecież musisz byc młodszy ode mnie, jeśli ja słuchałam G&R, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:33 ja też lubiłem gunsów...ale byłem wtedy w podstawówce...moja wcześniejsza miłość muzyczna to było nkotb, a gunsów słuchałem bo cała 4d słuchała...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.spox.org / *.org 02.03.05, 20:40 Zobaczyc Slasha i posłuchać jego solówek na żywo... Do zobaczenia w Spodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:07 do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:47 wiedziałam, żeś śpik, ja wtedy byłam po maturze pozdrawiam i miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 22:10 co tam Slash Scott rulesi Duff Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 22:12 a powaznie czego moge chciec wiecej członkowie kultowego dla mnie g'n'r i wokalsira nie mniej kultowego dlla mniestone temple pilots a poza tym zdecydowanie podoba mi sie ich projekt do zobaczenia w spodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:13 )) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 22:09 boze Velveci w Spodku kiedy gdzie i czemu jestem az tak niedoinformowana..oczywiscie ,ze sie wybieram ehh grr genialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:12 28.06 , bilety na płytę 110 zł, sektory 150 i chyba 300(ale co do tej ostatniej ceny mogłam sie przesłyszeć) no to spotykamy sie w spodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:23 ja ci dam śpika...kurcze to ty musisz miec z 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:30 no to jestem starsza, ale mam 35 a nie 40 dobrej nocy śpiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:43 tylko dziesięc wiecej....jaki tam śpik...w tym wieku sie wyrównuje wszystko.......moge ci mówić mamo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:45 tak synku i proszę iść spać, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:47 pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:30 no chyba raczej dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
boleyn Re: Velvet Revolver w spodku 03.03.05, 08:41 Stara jestem i już zdrowie nie to samo, co kiedyś (do dziś leczę siniaki po Rammsteinie), ale pewnie pojadę :o) Nie doczekaliśmy sie Gunsów ani STP za czasów naszej młodości, więc teraz obecność obowiązkowa! ________________________________________________________________ New Paradise Lost' album? The finest crafted gothic metal album available to humanity. (N. Holmes) Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: Velvet Revolverw spodku 03.03.05, 11:52 Pewni że już zbieram ekipę, jako że dla mojej paki trzecia płyta pilotów jest rzeczą absolutnie kultową... Zresztą w ogóle i STP i G'n'R to nie od parady rzeczy, więc miło będzie tych ludzi zobaczyc na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
trashed Re: Velvet Revolverw spodku 07.03.05, 21:43 Czy grają coś z repertuaru GNR? Odpowiedz Link Zgłoś