Dodaj do ulubionych

Velvet Revolverw spodku

02.03.05, 13:56
W przeciwieństwie do rozlicznych wpisów o zakupie ewnetualnie sprzedaży
biletów na U@, ja pytam się czy ktos wybiera si e na koncert Velvet Revolver
w spodku?Bo ja tak już się nie moogę doczekać smile))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.05, 14:11
      A Slashowi ukradli cylinder!... uncertain

www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=6810886
      • Gość: behemoth Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:42
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> A Slashowi ukradli cylinder!... uncertain

...ktory zapewne niedlugo osiagnie niebotyczna kwote na jakiejs aukcji
      • renata661 Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 16:40
        taki przepocony cylinder Slasha, hm... to moze byc miłe wink

oczywiście na koncert sie wybieram
    • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:06
      ja się wybieram smile)))

trudno odmówic sobie przyjemności zobaczenia Slasha na żywo
      • Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:25
        a ja dla Weilanda pójde...bo to był bohater mojej mnłodoścismile
        • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:44
          jesli on jest bohaterem Twojej młodości, to przeciez Ty nadal musisz byc
          młody wink

no to sie spotkamy na koncercie
          • Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:30
            eeeeeeeeeeeeee...stary jestem...to było kupe lat temuwink
            • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:39
              jeszcze raz usłyszę że jestes stary, przecież musisz byc młodszy ode mnie,
              jeśli ja słuchałam G&R,
              • Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:33
                ja też lubiłem gunsówsmile...ale byłem wtedy w podstawówce...moja wcześniejsza
                miłość muzyczna to było nkotb, a gunsów słuchałem bo cała 4d słuchała...hehe
                • Gość: Paxon Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.spox.org / *.org 02.03.05, 20:40
                  Zobaczyc Slasha i posłuchać jego solówek na żywo... Do zobaczenia w Spodku smile
                  • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:07
                    do miłego smile
                • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:47
                  wiedziałam, żeś śpik, ja wtedy byłam po maturze smile

pozdrawiam i miłego wieczoru smile
      • stephanie_s Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 22:10
        co tam Slash Scott ruleswinki Duff
        • stephanie_s Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 22:12
          a powaznie czego moge chciec wiecej członkowie kultowego dla mnie g'n'r i
          wokalsira nie mniej kultowego dlla mniestone temple pilots a poza tym
          zdecydowanie podoba mi sie ich projekt do zobaczenia w spodkusmile
          • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:13
            smile))
    • stephanie_s Re: Velvet Revolverw spodku 02.03.05, 22:09
      boze Velveci w Spodku kiedy gdzie i czemu jestem az tak
      niedoinformowana..oczywiscie ,ze sie wybieram ehh grr genialnie
      • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:12
        28.06 , bilety na płytę 110 zł, sektory 150 i chyba 300(ale co do tej ostatniej
        ceny mogłam sie przesłyszeć)

no to spotykamy sie w spodku smile
        • Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:23
          ja ci dam śpika...kurcze to ty musisz miec z 40smile
          • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:30
            no to jestem starsza, ale mam 35 a nie 40

dobrej nocy śpiku wink
            • Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:43
              tylko dziesięc wiecej....jaki tam śpik...w tym wieku sie wyrównuje
              wszystkosmile.......moge ci mówić mamo?smile
              • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:45
                tak synku smile
                i proszę iść spać, do jutra
                • Gość: pszemcio Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:47
                  pa pa
                  • Gość: anka Re: Velvet Revolverw spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:30
                    no chyba raczej dzień dobry smile
    • boleyn Re: Velvet Revolver w spodku 03.03.05, 08:41
      Stara jestem i już zdrowie nie to samo, co kiedyś (do dziś leczę siniaki po
      Rammsteinie), ale pewnie pojadę :o)
      Nie doczekaliśmy sie Gunsów ani STP za czasów naszej młodości, więc teraz
      obecność obowiązkowa!
    • ari Re: Velvet Revolverw spodku 03.03.05, 11:52
      Pewni że już zbieram ekipę, jako że dla mojej paki trzecia płyta pilotów jest
      rzeczą absolutnie kultową... Zresztą w ogóle i STP i G'n'R to nie od parady
      rzeczy, więc miło będzie tych ludzi zobaczyc na scenie.
    • trashed Re: Velvet Revolverw spodku 07.03.05, 21:43
      Czy grają coś z repertuaru GNR?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka