Dodaj do ulubionych

gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ?

IP: *.man.czest.pl 03.04.07, 15:18
Witam,

chcę się zapisać na siłownie, bo to już najwyższy czas ;) ale nie wiem gdzie.
potrzebuję dobrej rady forumowiczów. jestem totalnym amatorem dlatego
potrzebuje miec instruktora na tejze siłowni aby mnie pokierował we własciwą
stronę.

pomozecie ?

proszę o opinie, ewentualnie adres i nr telefonu
z góry dzię,kuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? 04.04.07, 07:56
      Tylko Samson, tylko z panem Zenkiem ;)
    • Gość: magic Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? IP: *.man.czest.pl 04.04.07, 17:03
      ale jakies konkrety, gdzie to jest ? czemu tam jest lepiej niz gdzie indziej ?
      prosze o opinie, bo nie wiem gdzie sie wybrac aby troche popracowac nad
      sylwetką, nie jestem jakims karkiem lub innym siłaczem, ot normalny gość

Pomożecie ?
      • Gość: bla bla Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 17:59
        w częstochowie nie ma prfofesjonalnych siłowni..ja chodze do takiej jednej..ale
        nie zdradze miejsca...instruktorów raczej nie znajdzesz..chyba ze na
        trójkącie..ale tam z akarnet zapłacisz chyba ze 100 alkbo więcej..a poza tym to
        jest siłownia nastawiona na starsze panie które chcą zgubić cellulit(z tego cow
        iem to tam nie ma nawet gryfów..porażka..chociaz moge się mylić bo nie byłem).A
        wieće wracając do tematu..na siłkach przesiadują tylko ich właśćiciele a tacy z
        nich instruktorzy ze śmiech na sali..przyjdziesz pierwszy raz na siłkę to ci co
        najwyżej powie jak gryf trzymac i na tym się skończy...Prawdziwą wiedzę
        zdobędziesz od współćwiczących lub z forum kulturystycznego...Co do miejsca
        ..którą wybrać to nie ma znaczenia..wszędzie podobnie...najlepiej wybrać tą
        która jest najbliżej(dojazd na siłownie naprawde moze ci się znudzić)...ale
        niepolecam siłowni w okolicach sobieskiego bo tam sami koksiarze chodzą..
        • Gość: lklkl Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? IP: 80.54.171.* 05.04.07, 22:38
          źle słyszałeś - są gryfy :)
          • Gość: Silownik Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? IP: 80.54.173.* 05.04.07, 23:29
            Wybierajac silownie wez pod uwage
            1 sprzet
            2 atmosfere
            3 podejscie personelu
            4 godziny otwarcia

Na kazdej silowni gdzie podchodza powaznie do klienta mozesz poprosic personel
            azeby pokazal Ci cwiczenia Nikt oczywiscie nie bedzie z toba cwiczyl ale
            napewno pokaze i sprwdzi czy wykonujesz cwiczenia poprawnie ponadto w kazdej
            silowni na ktora chodza ludzie na poziomie mozesz do kazdego podejsc i spytac o
            cwiczenie na dana partie miesniowa i mysle ze kazdy CI pokaze Bez wzgledu na to
            ze powrzechnie sie mowi ze goscie ktorzy maja duze miesnie nic nie maja w
            glowie tak nie jest i polecam pytac takich bo wlansie Oni maja pojecie o
            cwiczeniu
            Osobiscie polecam silownie "ADA" na ulicy Św. Jana (ulica prostopadla do Jana
            Pawła

Pozdrawiam
            • Gość: Silownik Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? IP: 80.54.173.* 05.04.07, 23:33
              Masz tu link do strony silowni

www.fitnessstudioada.com/index.html?PHPSESSID=6db25043aa76378570d5c0aa19f904ab
              • Gość: magic Re: gdzie dobra SiŁOWNIa z instruktorem ? IP: *.man.czest.pl 06.04.07, 08:15
                dzięki wielkie
                właśnie chyba tę siłownie wybiorę. choc instruktora nie ma to zawsze ktos
                pokarze mi na początek jak uzywac danego sprzetu a cwiczenia znajde sobie
                gdzies na necie :)

dzieki jeszcze raz
    • Gość: kj Planet fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:31
      Super siłownia jest na Sikorskiego. Polecam. www.planetfitness.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka