Gość: Hej. IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.07, 11:08 brak info z pierwszej ręki............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forest Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.um.olsztyn.pl 06.08.07, 15:02 Cicho siedzi bo fryzjer sypie. Nie słyszałeś o zatrzymaniach sędziów piłkarskich? Nasz radny też nieźle sędziował i przy ostatniej kampani do rady też nieźle pokombinował. Prokurator tym się zajmował i nie wiem jak to się skończy. Z czasem wszystko wyjdzie na jaw. Pis tego dopilnuje szczególnie takiego "uczciwego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyfjukana_jola Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.um.olsztyn.pl 06.08.07, 15:11 Jareczku! Ty taki uczciwy i fakturek na kampanię nie brałeś? A fuj! Jak ci nie wstyd? Ty taki pedant i super organizator i nie rozliczyłeś kampani do rady misata? Nieładnie, oj nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.07, 22:08 I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wyfjukana_jola Zawsze piszę zalogowana 07.08.07, 08:09 Nie rozumiem dlaczego ktoś w swoich postach posługuje się moim pseudonimem! To jest odrażające! Do Radnego Szostka nigdy nie pozwoliłabym sobie napisać per "Jareczku". Wstydź się trolu a następnym razem pisz na swoje konto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.szostek Re: Zawsze piszę zalogowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:42 przepraszam, jeśli to nie waćpanna - trść mimo charakterystycznej dla Pani uszcypliwości /sądzę, ze bezpodstawnej/ nie pasowała mi do Pani, ale nie jestem od tego by wnikać to podszył się pod nick waćpanny. Jeszcze raz przepraszam za złośliwości z mojej strony :). Przyznaję, ze nie zawsze należy "odpłacac pięknym za nadobne".... Nie mniej jednak treść odpowiedzi do autora (autorów :) - TCHÓRZLIWYCH zresztą) tekstów podtrzymuję. Gdybyśmy mieli możliwość stawienia się na "odkrytym polu" nie mieliby szans - tak mogą popisywac sie swoją głupotą /och gdyby ta potrafiła fruwać - paru ludzi z tego miasta niewątpliwie poleciałoby na Marsa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.szostek Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 23:37 czytając wypociny co niektórych osóbek typu "jola co to ją wyfjukano kiedyś" /tak wszakze sie podpisuje/ lub niejaki "forest", którzy dziwnym trafem pisza z tego samego m-ca, cóż mozna pisać... Odpowiem tak na tę zaczepkę - byc może jesteśmy na TY z wyfjukaną - może to jest mój ulubiony wiceprezydent ignorant, być może nie dociekam - szkoda baterii... jedno jest pewne - wystarczy troszkę pomilczeć by doczekac na wpis wskazujący, ze osóbka z poblizu mojego otoczenia /czyli najbardziej zawistnego/ pochodzi. Ktoś właśnie z mojego otoczenia złozył anonimowy donosik do Prokuratury, jakobym nie rozliczył się z kampanii wyborczej... po materiałach, które pokazał mi prokurator zawężyłem grono osób, które mogły posunąć się do takich działań do dwóch osób w tym mojego ulubionego wiceprezydenta, który mięszał przy wyborach. PONIEWAŻ PROKURATOR DOSTAŁ ODE MNIE KSEROKOPIE DOKUMENTÓW /w tym faktur/, POSTANOWIŁ O NIE WSZCZYNANIU POSTĘPOWANIA Z POWODU BRAKU PRZESŁANEK. Pisałem juz na tym forum o próbie zastraszenia mnie za moją postawę w pracach RM. Drodzy "uczciwi" foromowicze "foreście" vel "wyfiukana... nie próbujcie imputować, bo to próba odgrzewania mocno już przesusznych kotletów. Nie radzę, mozna połamać "wampirze kiełki". Trochę orginalności we wpisach stajecie się bowiem nudni.... A info z pierwszej ręki będą obiecuję - co prawda kolega szef klubu próbuje nałożyć mi uzdę w postaci tajemniczego regulaminu klubu PO. jak juz go dostanę - być może opublikuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyfjukana_jola Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... 07.08.07, 08:10 Panie Radny! To nie pisałam post, w którym ktoś mówi do Pana "Jarczku". Mam w zwyczaju logować się. Zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 09:46 To forum zupełnie schodzi na dno.To straszne świństwo/za mało powiedziane/,tchórzostwo itd,itp,podpisywać się w czyimś imieniu i to nie pierwszy raz zresztą.Wy,którzy to robicie,jesteście obrzydliwi.Tak,na Marsa,polećcie,tam Wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze zorientowan Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.um.olsztyn.pl 07.08.07, 14:52 Jarek S. to zwykły donosiciel. Najpierw donosił na Szmita potem na chełchowskiego teraz na kolesi z PO. On po prostu taki jest. Poliklinika bez tego geniusza ma się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratuszowy Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.um.olsztyn.pl 07.08.07, 14:53 Jaki tam geniusz? Zwykły rogacz dlatego taki zawistny i złośliwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratuszowy - prawdz Re: Gdzie się podział nasz pisarz radny.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:47 po wpisach z jednego komputerka poznajemy kolegów pana jarka ci najbardziej zawistni, bo zwykli ślizgacze Odpowiedz Link Zgłoś