jaa_ga Re: się wije dzwonił do Kaczmarka :-)) 23.08.07, 20:25 Wydusiła to z niego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: się wije dzwonił do Kaczmarka :-)) 23.08.07, 20:26 Napisz wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: się wije dzwonił do Kaczmarka :-)) 23.08.07, 20:28 "pan mataczy" Prosze mnie nie obrażać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick I tylko tyle? n/t. 23.08.07, 20:30 jaa_ga napisała: > "pan mataczy" > Prosze mnie nie obrażać :-)) ================================================================ Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Na Blide miał jeszcze mniej. 23.08.07, 20:52 off_nick napisała: > jaa_ga napisała: > > > "pan mataczy" > > Prosze mnie nie obrażać :-)) > > ================================================================ > Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.puchaty Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:29 Rozjeżdża go! Jak walcem! Aż mi go żal. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczywam Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:37 Myślę, ze Zero ma swiadomosc, że po wyborach trafi do kryminalu.Tak zaklamanego, malutkiego i mamroczacego glupoty jeszcze tego trefnisia nie widzialem. Załatwiła go blondynka.Skąd w Pisie brali takich wiernych niedoukow? Intryga? To moje drugie imię. Inteligencja? Nasza partia nie zna takiego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:40 Firaneczki w krateczki! O ho, ho, ho!! Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Pierwszy matacz IV RP prawie sprawiedliwy 23.08.07, 20:35 Cieńka Monisia milicjantka z KPP gromko głosi : W Mariottcie były w tym czasie setki ludzi , jaki jest dowód,ze to Kaczmarek??. Monisio pisłem ,ze nadajesz się na karwężnika rodem z MO. Owszem były setki ludzi w czasie przecieku w tym hotelu , ale wiedzę o akcji CBA spośród tych setek ludzi miał jeno lektor PZPR, niejaki Kaczmarek. Zatem moniso nie matacz , bo mataczenie milicjantki jest słabiutkie Odpowiedz Link Zgłoś
pumper Re: Pierwszy matacz IV RP prawie sprawiedliwy 23.08.07, 20:44 Z Kaczmarka to nie Olejnik zrobiła ministra MSWiA a Ziobro i Kaczyńscy, którzy doskonale wiedzieli z kim mają do czynienia. Nie miej pretensji do Olejnik a do swoich krętaczy i mataczy. Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Pierwszy matacz IV RP prawie sprawiedliwy 23.08.07, 20:45 monisia mataczy , udaje ,ze nie wiadomo , kto w hotelu dokonał przecieku. A lektora odwołał i owszem premier. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Pierwszy matacz IV RP prawie sprawiedliwy 23.08.07, 21:04 > A lektora odwołał i owszem premier. Z tym, że go najpierw powołał. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Pierwszy matacz IV RP prawie sprawiedliwy 24.08.07, 07:38 myli się kazdy , nie myli się jeno Bóg, ważne ,ze naprawił swój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Orwellowska nowomowa... 24.08.07, 10:59 > Owszem były setki ludzi w czasie przecieku w tym hotelu , ale wiedzę o akcji CB > A spośród tych setek ludzi miał jeno lektor PZPR, niejaki Kaczmarek. Po polsku nie mówi się "posiadał wiedzę" albo "miał wiedzę" tylko mówi się " wiedział". Rząd PiSu, jak każdy totalitarny system nie może się obejść bez nowomowy. Wróciły lata Gomułki - niestety nie tylko językowo. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Niech pan nie mataczy. 23.08.07, 20:34 I parę razy go złapała za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Można zaryzykować z dużym prawdopodobieństwem 23.08.07, 20:36 "Ten zboczeniec już nikogo nie zabije". I wygląda na to, że przez resztę życia będzie się bez przerwy do tyłu oglądał. Aż kark skręci. Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczywam Re: Można zaryzykować z dużym prawdopodobieństwem 23.08.07, 20:40 Nie bedzie się mydlił. A po mydło sie nie schyli.. chyba, ze Jaroslaw poprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Załóżmy, że dzwoniłem 23.08.07, 20:40 Dzisiaj Zbynio waserwanna tyż mówił: załóżmy, że Kaczmarek mówi prawdeę No to załóżmy. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:49 Największym grzechem wobec bliżnich nie jest nienawiść wobec kaczorów,lecz miłość do nich.Oni dalej uważają że ciemny lud kupuje jeszcze ich dornowate bajki.Monisia obnażyła porażające zadufanie Big-Zbig-Null-Ziobera.Taki człowiek jewst ministrem sprawiedliwości tego kraju!O Boże,gorze mi! Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczywam Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:54 Widziałem kilku kretynow. Ale świeżo ostrzyżonych nieczęsto i to na dodatek w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 21:42 Mnie jest gorze od czasu, gdy Buzek z Lecha zrobil ministra sprawiedliwosci. Skutki odczuwam do dzis, choc juz wtedy zobaczylam,czy toto jest i o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Pogubiły się PiSiory w swoich kłamstwach bt 23.08.07, 20:56 mataczenie monisi gorsze od krawęznika rodem z mo. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Za dużo kłamstw, to się pogubiły 23.08.07, 21:00 Przy takiej ilości kłamstw łgarze zaczynają sobie nawzajem zaprzeczać, zero dzisiaj wpadł w histerią Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:57 To zero-ziobro jak zwykle pokazało jaką jest kanalią i gnidą. To taki typ, który będzie błagał i płakał, aż mu pożyczysz pieniądze, a jak się upomnisz o zwrot to polezie i zgłosi ze żeś do skarbówki tego nie zgłosił. Typowa gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 20:58 nawet monisia z KPP zeru nie dała rady. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek delfin Ziobro okazał się płotką 23.08.07, 21:07 mam nadzieje że, ta polityczna przyducha oczyści nasze błotko z chorych i niebezpicznych ryb które ponoć nie biorą ! dziś ławicą zaatakowali byłego kolegę przy pomocy medialnego show Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 21:15 magiel10 napisał: > nawet monisia z KPP zeru nie dała rady. Znowu pomawiacie, pisiory. To wasze metody - pomówienia, insynuacje. Udokumentuj, że była w KPP albo nazwę cię oszczercą. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 21:18 Jak na członkinię KPP i biorąc pod uwagę wiek, dobrze wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Ziobro u Moniki się wije 23.08.07, 21:44 W tym jednym zawsze byli mistrzami. W pomawianiu. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: Ziobro u Moniki się wije 24.08.07, 07:43 widzę, ze kolega bez rodu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki SZCZYL Zi0br0 oskarżył Jarusia o kłamstwo o-) 24.08.07, 09:29 W necie niestety tylko 3’40’’ relacji wicia się SZCZYLA Zi0br0. Ale jest to jeden z najważniejszych fragmentów wczorajszej Kropki, w którym SZCZYL Zi0br0 OSKARŻA Jarusia MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCEGO o KŁAMSTWO: www.tvn24.pl/971,1,kropka_nad_i.html PS. Kiedyś z „Kropki nad i” poza fragmentami były stenogramy. Bardzo jestem rozczarowany, że dzisiaj ich nie ma. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: SZCZYL Zi0br0 oskarżył Jarusia o kłamstwo o-) 24.08.07, 09:34 niezle bylo, jak Monika zlapala Ziobre na nastepnym klamstwie, gdy twierdzil, ze nie pamieta porannych rozmow z Kaczmarkiem po smierci Blidy, to jak mu zacytowala fragment to stwierdzil, ze takich slow nie uzyl :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: SZCZYL Zi0br0 oskarżył Jarusia o kłamstwo o-) 24.08.07, 09:37 Pani Monika jak zawodowa policjantka podpuściła go celowo właśnie tym fragmentem o jego płaczliwym tonie. Od razu sobie przypomniał, że takich słów z pewnością nie użył bo każdy kto go zna wie iż zbyś w panikę nie wpada nigdy. he, he Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: SZCZYL Zi0br0 oskarżył Jarusia o kłamstwo o-) 24.08.07, 10:55 zdolny po wumlu mataczy jak monisia. Otóz nie pamiętał czy to on do Januszka czy Januszek do niego , ale od czego mamy kota scoutka ? od ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
kawazmlekiem4 Re: Ziobro u Moniki się wije 24.08.07, 11:03 To chyba oglądałeś inny wywiad a nie wczorajszy, bo według mnie Ziobro wypadł znakomicie, odpowiadał płynnie, z lekką swadą, może nieco lekceważąco względem Olejnik (co akurat bardzo mi się podobało), był pewny siebie i ani razu nie zaprzeczył swoim wcześniejszym słowom, choć Olejnik bardzo się starała złapać go na czymś, miał na każde pytanie logiczną odpowiedź. Była wyraźnie wściekła, że zupełnie nie może sobie z nim poradzić i w końcówce wyskoczyła z mataczeniem - klasycznie atakując ad personam. A gdy dochodzi do tego typu ataków to świadczy, że atakujący wie, że nie ma żadnych argumentów i chce chociaż wykrzyczeć "A bo jesteś głupi" - zupełnie jak naburmuszone dziecko, które chce mieć zawsze ostatnie słowo. Olejnik jest baaaardzo stronnicza i nie lubi, nie mieć racji, więc jak nie ma argumentów staje sie agresywna. Tym razem dokładnie tak było. A więc gratulacje dla minista Ziobro, wypadł bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
honwe_d Re: Ziobro u Moniki się wije 24.08.07, 11:12 dokładnie jest tak jak mówi kawazmlekiem4, ale cóż , nie takiego kota my obracali ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Panie Czabański, niech Pan skończy z tymi 24.08.07, 11:30 komplementami. Jeszcze Pan Ministra zawstydzi.... Odpowiedz Link Zgłoś