Gość: zipka To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki IP: *.elsat.net.pl 25.09.07, 09:24 Takich prostytutek jest mnóstwo dookoła nas. Popatrzmy na takie serwisy randkowe lub czaty. Jest tam dużo kobiet i facetów którzy się sprzedają dla kasy. Np. mój maż poszedł sobie w taki sposób na dziwki. Zapoznał jakąś dziewczynę na sympatii i zaraz na pierwszym spotkaniu uprawiali sex, oczywiście nic za darmo , dziwka dostała wynagrodzenie za ciężką pracę: perfumy za 200 zł i bukiet kwiatów. Następnie spotykali się częściej na takiego typu igraszki, mąż odpłacał jej za każdym razem, np. kolacją w dobrej restauracji, kinem, wycieczką do Wrocławia albo zakupami w sklepie. Więc to tez jest pewien rodzaj prostytucji. Tylko o tym się głośno nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki 25.09.07, 09:26 Każdy ma inne podejście dożycia. jedni dla pieniędzy się zeszmacają a inji nawet ludzi zabijają. Czy jest jakaś różnica , chyba niewielka bo w tympierwszymprzypadku zabija się siebie swoją duszę. Wybór należy do każdego indywidualnie. ku przestrodze dla naiwnych majątków i pieniędzy na drugą stronę się nie zabierze.Bagaż upodlenia w sumieniu pozostaje do końca życia a czasami i w następnych się odbija czkawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądry Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: 87.105.251.* 28.04.12, 04:07 Ku przestrodze dla innych naiwnych, po śmierci nie ma nic, więc warto mieć pieniądze teraz. A tym wszystkim co wierzą w leśne duszki, życie po śmierci, albo istnienie jakiejś duszy radzę wrócić znów do szkoły i odrobić lekcje z biologi i historii. Inną sprawą jest moralność, która niestety często jest utożsamiana współcześnie z religią, a zapewniam, że bez niej też może istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Buhahahaha 25.09.07, 09:26 z616 napisał: > kolejny tworczy post debila, ktorego powinno jak najszybciej usunac z tego foru > m.... Coz, akurat jego glos jest jedným z normalniejszych glosow meskich w tym watku. Jesli wiec tak wyglada meski debilizm, to ja poprosze o wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki IP: *.insurance.waw.pl 25.09.07, 09:32 Jeśli facet, któremu gruba i złośliwa żona nie daje, skorzysta z usług prostytutki to wtedy mówi się o nim, że to świnia i łajdak, który zdradza swoją żonę. Jeśli kobieta daje dupy kilku facetom dziennie i zarabia na tym kasę o jakiej mi informatykowi się nie śniło, to wszyscy stwierdzą, jaka to ona jest biedna, pokrzywdzona przez los kaczuszka :( Spójrzmy prawdzie w oczy: jeśli dziewczyna nie ma predyspozycji od urodzenia to nic z tej pracy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk 25.09.07, 09:43 > Jeśli facet, któremu gruba i złośliwa żona nie daje, skorzysta z usług > prostytutki to wtedy mówi się o nim, że to świnia i łajdak, który zdradza swoją > żonę. Tak, to swinia i lajdak, bo sobie taka babe wzial za zone i PRZYSIEGAL jej wiernosc. > Jeśli kobieta daje dupy kilku facetom dziennie i zarabia na tym kasę o jakiej m > i > informatykowi się nie śniło, to wszyscy stwierdzą, jaka to ona jest biedna, > pokrzywdzona przez los kaczuszka :( A gdzie tu jest napisane ze jest pokrzywdzona? Nikt tego nie pisze. Czesciej padaja inwektywy. A co do zarobkow informatykow, to radze zrewidowac poglady. > Spójrzmy prawdzie w oczy: jeśli dziewczyna nie ma predyspozycji od urodzenia to > nic z tej pracy nie będzie. Do kazdego zawodu trzeba miec predyspozycje, wiec poniekad masz racje. Tyle tylko, ze niejawnie wyciagniete wnioski w tej wypowiedzi sa podle... ---------------------------------------------- Dla inteligentnych inaczej, czyli dla wiekszosci piszacych na forach internetowych: KRETYNOFIL to nie rodzaj kretyna, tylko osoba czerpiaca perwersyjna, niemal ekstatyczna przyjemnosc z obcowania z kretynami. Milej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
z616 Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk 25.09.07, 09:53 po co komu taka zona? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ale po co? 25.09.07, 09:55 po co jest ten "artykuł" facet pogadał sobie z prostytutką i co? na zachętę dla maturzystek? moze powinien sie ukazać w poniedziałkowym dodatku PRACA? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Heh, z616, rozwijasz sie! 25.09.07, 09:55 Masz racje - moze zarabia, moze nie. Tyle ze to nie na temat. Przynajmniej masz satysfakcje ze mi tak dosrales ze sie psychicznie nie pozbieram... Ciesze sie ze poprawiles sobie humor... ---------------------------------------------- Dla inteligentnych inaczej, czyli dla wiekszosci piszacych na forach internetowych: KRETYNOFIL to nie rodzaj kretyna, tylko osoba czerpiaca perwersyjna, niemal ekstatyczna przyjemnosc z obcowania z kretynami. Milej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Teraz wszystkie dają - akademiki, kluby, dyskoteki IP: *.icm.edu.pl 25.09.07, 09:58 imprezy integracyjne itp - takie czasy po prostu więc nie wiem co to za sensacja?. Bohaterka artykułu prostytuuje się za pieniądze, inna za bryczkę którą facet ją przewiezie, a jeszcze inna daje dupy przełożonym żeby zdobyć lepsze stanowisko w pracy. Znam też takie, które mierzą swoją atrakcyjność przez pryzmat zaliczonych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_innej_strony moja zona kosztuje mnie wiecej IP: 202.156.14.* 25.09.07, 10:07 a nikt jej nie uwlacza zostawcie w spokoju dziewczyne ... w koncu prostytucja nie jest karana ... a "dobry" szef jest przeciez streczycielem. Ile za to grozi ??? swoja droga, nic specjalnego w tym artykule nie ma ... podnosi tylko cisnienie niektorym, hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska To tylko praca - a co z ZUS IP: 80.54.62.* 25.09.07, 10:15 Czy ma opłacony ZUS i podatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 10:20 Moja babcia Marta mawiała - wnuczuś , pamiętaj jak suka nie chce , to pies nie weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Wyborcza popiera prostytucję 25.09.07, 10:25 Oczywiście w dziale praca tam gdzie ludzie szukają porad jak znaleźć pracę Wybiórcza proponuje by młode kobiety wybrały zawód prostytutki. Oczywiście nie w prost ale tekstami: Szef(bo nie alfons), taki życiowy, kochany, dał wódkę. Chłopak (pewnie faszysta i nietolerancyjny) odwrócił się od panienki bo jest prostytutką. Brawo wybiórcza. Sprzedaż ciała to praca jak każda inna. Brawo. Ten post skasujecie jako niezgodny z regulaminem cenzorzy z Wybiórczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esso Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 10:32 "Żadna matka nie chciałaby chyba, żeby jej dziecko tak kończyło." Kończyć w wieku 20 lat swoje życie?? To jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 10:44 a ta pani to padagogogiem bedzie, tak? znaczy sie byc moze moje dzieci bedzie pani uczyc, hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 10:46 Polecam książkę F.S. Pierre Dufour "Historia prostytucji". Prostytucja była, jest i będzie. Była i jest obecna w wielu kulturach i funkcjonuje na wielu poziomach. W artykule została opisana bardzo jednostronnie. Dla mnie bardziej jako poszukiwanie sensacji przez autora, bo tematyka seksu zawsze wzbudza duże emocje. Dla mnie ten temat jest wielowątkowy: 1. Po pierwsze jeśli w Polsce jest kilkadziesiąt tysięcy prostytutek zawód ten, czy te usługi jak kto woli, powinny zostać prawnie usankcjonowane. Domy publiczne powinny odprowadzać podatki, a kobiety mieć prawo jak każdy inny obywatel do opieki zdrowotnej (przykład Holandia). Kto twierdzi, że to niemoralne niech się zastanowi, że państwo gros swoich dochodów czerpie ze sprzedaży wódki i papierosów (akcyza z papierosów stanowi 7 % dochodów państwa !) czyli z popierania pijaństwa i cichej zgody na zabijanie swoich obywateli. 2. Nikt nie zmusza tej kobiety, by to robiła (przypadki zmuszania powinny być ścigane jak przestępstwo) Nie można powiedzieć, że to mężczyźni korzystający z usług są powodem dla, których ta kobieta zaczęła pracować. Ona SAMA się tam zgłosiła, nawet jeśli na początku nie wiedziała to została o tym poinformowana i SAMA chciała spróbować. 3. Wątek seksu i zapłaty za to jest tak stary jak sama prostytucja. I nie chodzi tu tylko o "sprzedawanie swojego ciała". Liczne badania pokazują, że kobiety o wiele rzadziej zdradzają bogatych mężów. 4. Prostytucja czyli "seks za pieniądze" jest oznaką wysokiego rozwoju społecznego. Kobieta zgadza się za określoną kwotę na seks. Występuje tu niepisana umowa realizowana przez obydwie zawierające ją strony. Okresy największego rozwoju prostytucji przypadają na czasy największego rozwoju kulturalnego. W antycznych Atenach na milion obywateli przypadało kilkaset tysięcy prostytutek (patrz książka cytowana na początku). 5. Są prostytutki, które zarabiają i 1000 zł dziennie. Pracują jako panie do towarzystwa. Znają kilka języków, potrafią się zachować w każdej sytuacji - np. podczas spotkań biznesowych. Ta opisana w artykule wybrała "niską" kategorię tego "zawodu". Myślę, że mało która z nich chciała by robić coś innego. 6. Nie da się też ukryć, człowiek - "homo sapiens" jest zwierzęciem trochę innym niż pozostałe, ale jednak. Rządzą nim hormony, mężczyzną testosteron. Korzystając z usług agencji panowie realizują swój popęd. Lepiej w taki "zorganizowany" i umówiony sposób niż przez agresję. W krajach gdzie legalizowano prostytucję spadała ilość przestępstw na tle seksualnym (Dania, Holandia). 7. Proszę o dopisywanie innych punktów widzenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deniro2 Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: *.range81-158.btcentralplus.com 25.09.07, 13:20 Twoja wypowiedz jest najbardziej racjonalna.Popieram z cala stanowczoscia & pozdrawiam. P.S. Ksiazka ktora polecasz bedzie z pewnoscia moja lektura. deniro2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: 144.92.199.* 25.09.07, 18:30 > W antycznych Atenach na milion obywateli przypadało kilkaset > tysięcy prostytutek To one chyba obslugiwaly sie nawzajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcometoDisneyPL małżeństwo to też sprzedawanie się IP: *.era.pl 25.09.07, 10:47 Aż dziw bierze ile polek po ślubie przestaje pragnąć swych facetów. Temat na doktorat... A korzyści czerpią dziwki. I to dużo młodsze niż przeciętna "zmęczona" żona. Pewnie taka żona myśli że już ma wszystko, przysięgę, chatę, kasę (często całą pensję męża !) i wolno jej wszystko - a szczególnie mieć migreny i skupiać się tylko na dziecku lub swej karierze. Jak seks to tylko przed/po okresie (fizjologiczny). Moja np. (33 lata) bierze ode mnie 5-6 tys. miesiecznie, mieszka za darmo, jezdzi moim autem za darmo ale o lodziku można zapomnieć (przed ślubem raz na 2 miesiące był) a stosunek raz na miesiąc to suces !! Wobec tego 1 numerek kosztuje mnie 5000 PLN !!! Za tyle kasy miałbym modelkę na 11-12 godzin lub 10-11 razy w miesiącu. Oprócz tego dostanę of course w miesiącu jakieś 15 obiadów i wyprasuje mi z 15 koszul. Zajmie się też dzieckiem rano i wieczorem ale już w weekendy nie. Resztę i tak robię ja (sprzątanie, pranie, zakupy) Więc jak żony biorą tyyyyyyyyyle kasy wisi im odnowienie namiętności z mężami - albo przymykają oczy że miesięcznie 500-1000 pln dostaną inne fajne niunie co ich wyręczą albo straszą alimentami (co baaaardzo naprawia związek) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja dzieci neostrady - sio do szkoły 25.09.07, 11:20 dzieci neostrady - sio do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triv Re: małżeństwo to też sprzedawanie się IP: *.globalconnect.pl 25.09.07, 12:16 No to człowieku masz problem. I rogi prawdopodobnie :> Swoją drogą, skoro przed ślubem twoja żona loda raz na dwa miesiące ci robiła to już chyba wskazywało, że nie lubi. Ciekawe jak często mieliście sex. Ja ze swoją mam sex codziennie, o lody prosić nie muszę bo kobieta wie co lubie, z kasą nie ma problemów bo każde z nas pracuje i zarabia swoją - tylko tylko rachunki i żywość mamy wspólne. Jak ona gotuje obiad ja zmywam i na odwrót - jak ja gotuje ona zmywa. A jak nikomu nie chce się zmywać idziemy do restaracji. Koszule prasuje sobie sam, a z praniem też jest tak, że raz ona, raz ja zrobię. I widzisz, we dwoje zarabiamy mniej od Ciebie, ale jakoś wydaje mi się, że prowadzimy bardziej satysfakcjonujące życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: małżeństwo to też sprzedawanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:54 ładne dziewczyny w typie 'miss szkoły', od najmłodszych lat są adorowane, mają wygórowane mniemanie o sobie, są próżne i bez extra bodźców - kiepskie w łóżku o wiele bardziej lubie zwyczajne dziewczyny, które wiedzą że też muszą sie starać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: małżeństwo to też sprzedawanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 13:03 Disney byłem w podobnej sytuacji tylko swojej aż tak nie rozpieściłem, wystarczyło wieczorami wychodzić z domu, zrobiła sie zazdrosna, i przez jakiś czas było ok ale na dłuższą mete tylko zmiana partnerki niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk 25.09.07, 11:02 Francuzi zrobili badania klientow prostytutek. Klientami sa faceci z problemami - fizycznymi (inwalidzi, brzydcy i nikt ich nie chce) lub emocjonalnymi (niesmialosc, strach przed kobietami, nieumiejetnosc komunikowania sie z kobietami, zona). Spotkanie z prostytutka dla takich panow to wykorzystanie przewagi finansowej i pokazanie kto tu rzadzi. Koles nie potrafi wyznac swojego marzenia stalej kochance bo jest pruderyjny, prostytutka zgodzi sie na to za kase bez szemrania. Zalegalizowanie burdeli w Holandii spowodowalo znaczne zwiekszenie handlu kobietami i wzrost przemocy wobec kobiet. Holandia, Niemcy i Dania - czyli kraje, w ktorych burdele sa legalne, sa tez krajami gdzie jest najwiekszy import niewolnic seksualnych. W Szwecji karze sie klientow i prostytucja zmniejszyla sie. Kobiety prostytuuja sie z biedy. Wiekszosc prostytutek padla ofiara wykorzystywania seksualnego w dziecinstwie (z powodu tej traumy latwiej im sie zdecydowac na ten sposob zarabiania) i jest uzalezniona od alkoholu lub narkotykow. W RPA prostytuuje sie 1/4 kobiet - za podwiezienie do szkoly na przyklad. Czy to oznacza, ze te kobiety maja 'predyspozycje'? Oczywiscie, ze nie. Po prostu bieda pozbawila je godnosci i z braku innej waluty uzywaja swojego ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:38 Ad.1 Tacy ludzie jak "inwalidzi, brzydcy i nikt ich nie chce; też "mają ochotę" a gdy jak sam napisałeś nikt ich nie chce to prostytutka jest jedyną, która może im pomóc. Ad.2 W Holandii zwiększył się handel kobietami, bo po zalegalizowaniu burdeli zaczęto to badać i ścigać. W Polsce też kwitnie ten handel tylko jeśli oficjalnie prostytucji nie ma to nie ma też handlu kobietami. Zapomniałeś dodać, że w Holandii zmniejszyła się ilość przestępstw na tle seksualnym. Ad.3 Masz rację, że niektóre kobiety prostytuują się z biedy, ale nie wszystkie. To tylko część przypadków. Masz na to jakiś pomysł jak to zmienić ? Wątpię by kobietom wykorzystywanym w dzieciństwie, z traumą łatwiej było zacząć, dlaczego niby tak miało być, myślę, że jest wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina pisalam licencjata o tym IP: *.globalconnect.pl 01.07.10, 20:31 ad 3. tak wynika z badan, ze osoby pochodzace z pataologicznego domu stanowia wieszy odsetek osob prostytuujacych sie. Ogolnie one maja zanizoen poczuie wlasne wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga(Tokio) Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: *.catv02.itscom.jp 01.10.11, 13:25 to jest dobrze napisany tekst. Prostytutki ida na szmal z biedy, w Japonii tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czterdziestka brak rozumku IP: *.pr.radom.net 25.09.07, 11:12 Panienka zarabia do 10 tys/mc i........stać ją tylko na pokój w dużym mieście, to wydatek około 500zł/mc. Panienka "nie dorobi" się niczego, nie wykształci się, bo do tego potrzebne są wzorce,a ona już twierdzi, że dzieci za 700zł/mc wyżywić się nie da, a więc wszystkie ubogie matki, dla dobra dziecka idźcie na ulice, na trasy, na rogi i do bram, bo wasze dzieci potrzebują pieniędzy i RZECZY. Panienka myśli, że będzie pedagogiem, a czy panienka sprawdziła ile pedagog po studiach zarabia ? Malutko, a więc będzie dalej musiała w tej agencji dorabiać, bo dzieci potrzebują itd........ Panienka dla komfortu wykonuje okresowo badania na HIV i WR, wykonuje i co ? , za którymś razem "komfortowo" to będzie już ( + ). Wtedy nie odejdzie od zawodu, bo dokąd ? Panieneczka korzysta z życia, ale to pójście na łatwiznę, studia wymagają wysiłku, palenie papierosów, picie wódki i dawanie d..py za pieniądze znacznie mniejszego. Każdy dokonuje wyborów, tekst o biedzie w domu mnie nie rozczulił, znamy już z mediów kobietę, która puszczała się w biurach pewnej partii, bo praca sprzątaczki wydawała się jej upokarzająca. Wybór należy do Ciebie, nie wierzę w studia i zwykłą pracę, poszłaś na skróty. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekp666 Artykul promocja nierzadu i prostytucji... zenada! 25.09.07, 11:24 Artykul pokazuje ile mozna zarobic, jak to latwo przychodzi, co to za gazeta ktora takie poglady rozpowrzechnia ? Wstyd! Panie o siebie dbaja, regularnie sprawdzaja czy nie sa chore... ludzie z redakcji, troche godnosci! Zajmijcie sie tematami ktore cos wniosa do ludzkiego zycia a nie zacheca biedne studentki do dawania za pieniadze. Przeciez wy w ten sposob zachecacie mlode dziewczyny do zostania prostytutka, dlaczego ? Porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Lepiej promować mycie kibli w Londynie. 25.09.07, 11:48 Nie każda młoda laska ma ochotę jeździc do Londynu i czyścić kible w ciaparskeij knajpie czy robic w biedronce a najlepiej w jakiejś koreańskiej fabryce za 700 pln. Niby taka praca nie niszczy psychicznie i fizycznie?? Cholera, ludzie wy wyjdzcie czasem z domu!! Laski po dyskotekach obciągają w kiblu za kufel piwa a wy się oburzacie prostytutkami i ich klientami. Nic nie mam do tej laski, jak by studiowała w breslau to nie miał bym żadnych oporów żeby z nia siedziec na wykładach, nawet gdyby wszyscy wiedzieli jak dorabia. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3333 Re: Lepiej promować mycie kibli w Londynie. 25.09.07, 14:58 Powiem Ci kolego, że w czasie studiów wyjeżdżałam do niemiec właśnie sprzątać kible i ta praca nie zniszczyła mnie ani fizycznie ani psychicznie, wręcz przeciwnie, pozwoliła mi przetrwać i dojść do tego punktu w życiu, w którym jestem dziś a bohaterka tego pseudoreportażu jakby lubiła to co robi i robiła dla przyjemności , a przy okazji zarabiała, to by się tak nie dręczyła i tego nie ukrywała, a tak, to tylko sama siebie upadla, szkoda jej Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Zawód taki sam jak ksiądz czy polityk 25.09.07, 11:43 ... klaps w gołą pupę, postrach małych dziewczynek, staje się przyjemnością gdy dorosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Zawód taki sam jak ksiądz czy polityk IP: *.catv02.itscom.jp 01.10.11, 13:28 niby tak, ale zupelnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iol Prostytucja jest w Polsce legalna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:46 Jeśli nie to dlaczego się tego nie ściga? Jaki problem zrobić jakąś prowokację? Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Trzeba by zamknąć z 1/3 tego narodu moherze 25.09.07, 11:51 Trzeba by zamknąć z 1/3 tego narodu moherze, jakby to było legalne to przynajmniej by mafia na tym łapy nie trzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Nie jestem mocherem palancie - jestem ateistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:53 - Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Niby dlaczego mialaby byc nielegalna ? 25.09.07, 12:33 Zeby sutenerzy wiecej zarabiali ? Prostytucja istaniala, istnieje i bedzie istaniala (jest to najstarszy zawod swiata, ktory ostatnio bardzo sie upowszechnil w zwiazkach zwanych malzenskimi z tymi koscielnymi przede wszystkim). Nielegalna bedzie drozsza, trudniejsza do kontroli i wyeksportuje nastepnych kilka do kilkudziesieciu tysiecy Polek za granice nie mowiac juz o zarobionym "kapitale"! Re: Trzeba by zamknąć z 1/3 tego narodu moherze Odpowiedz Link Zgłoś
tajny_agentub Re: Niby dlaczego mialaby byc nielegalna ? 25.09.07, 13:32 1europejczyk napisał: > Zeby sutenerzy wiecej zarabiali ? > Prostytucja istaniala, istnieje i bedzie istaniala Podobnie istnieje złodziejstwo i narkotyki. Kiepski argument. Nie wiem, czy należy delegalizować prostytucję, ale argumenty podałeś nietrafione. Znam natomiast trafne argumenty przeciwko: szerzenie chorób, wyzysk, przemoc, itd. Zwrócę uwagę, że np. czerpanie zysków z cudzej prostytucji jest nielegalne, czyli de facto każdy burdel jest poza prawem. Oczywiście oficjalnie jest to agencja masażu itd. ale to fikcja. > (jest to najstarszy zawod swiata, ktory ostatnio > bardzo sie upowszechnil w zwiazkach zwanych malzenskimi > z tymi koscielnymi przede wszystkim). Plujesz, obrażasz, tylko nie masz racji. Jest dokładnie na odwrót. > Nielegalna bedzie drozsza, trudniejsza do kontroli Droższa - to prawda. Co do kontroli - to wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Niby dlaczego mialaby byc nielegalna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 11:00 Złodziejstwo to krzywdzenie innych ludzi. I dlatego jest złe i nielegalne. Prostytucja sama w sobie nie jest krzywdzeniem kogokolwiek, tylko czystym układem biznesowym. Więc to Twoje porównanie jest kiepskie. Prostytucja była, jest i będzie - we wszystkich krajach i epokach. Nie ma sensu z nią walczyć, warto natomiast ją uregulować. Nie od dziś wiadomo, że na towarach nielegalnych majątek zbijają gangsterzy, że im dłuższa lista takowych, tym więcej rodzi się patologii. Potęga mafii w USA zrodziła się dzięki prohibicji w czasie której spożycie alkoholu byo większe niż przed. Na narkotykach, których wyprodukowanie kosztuje grosze, niewyobrażalne majątki robią przestępcy. A wystarczyłaby legalizacja trawy, żeby podciąć im skrzydła. Legalna prostytucja to szansa na zmniejszenie handlu żywym towarem, ograniczenie ryzyka chorób itp. Nielegalna to pole do popisu dla bandytów. Piszesz "z sufitu", że nielegalną prostytucję łatwiej kontrolować. Niby dlaczego?? Jak coś jest w podziemiu, to nie ma mowy o transparentności. Niby oczywiste, ale jak widać nie dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Prostytucja jest w Polsce legalna? IP: *.amend.com.pl 25.09.07, 12:56 Tak. Jest Legalna. Odpowiedz Link Zgłoś
red_yamakashi To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki 25.09.07, 11:49 Sory, dla mnie zenujace... Bo chce miec kase na swoje wydatki wiec daje dupy??? A potem chce byc wielka pania pedagog i wpajac jakies pseudo wartosci innym ludziom!? nieporozumienie!!!! A tak w ogole, gdyby chciala szukalaby godniejszej pracy... cenisz sie nisko... nawet te napiwki... ehh Szacunek do siebie samego i godnosc... chyba nie wie co to znaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutk IP: *.tvgawex.pl 25.09.07, 11:49 "Mówi, że gdyby się zakochała zrezygnowałaby z pracy w agencji." ?? A kto by tam chciał takiego ku..szona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dff Dlaczego PiS nie zmieniło prawa tak aby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:51 .. prostytucja w Polsce została zdelegalizowana? Tacy moralni, tacy święci, a co zrobili w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Dlatego, że: 25.09.07, 14:26 Gość portalu: dff napisał(a): > .. prostytucja w Polsce została zdelegalizowana? Dlatego że : = trudniej by ją było kontrolować = gdzie znaleźć miejsce w więzieniach dla tysięcy prostytutek = dokąd policjanci chodziliby po informacje z półświatka a możliwe też, że = bo sami korzystają Odpowiedz Link Zgłoś
resovia_forever Prostytutka może być wspaniałą żoną i mamą 25.09.07, 12:03 Moja żona jest prostytutką. Jestesmy małżeństwem od 8 lat i mamy dwójke dzieci w wieku 5 i 7 lat. Jesteśmy normalnym kochającym się małżeństwem a zajęcie mojej zony w ogole mi nie przeszkadza. Nasz typowy dzień wygląda mniej więcej tak jak dzień wczorajszy czyli następująco. Wstałem wczesnie rano gdzieś piętnaście minut po szóstej, oczywiście kochana żoneczka też wstała i zrobiła mi śniadanie a potem dała mi buziaka na pożegnanie i wyszedłem do pracy. Żona później jak zwykle wyprawiła dzieci do szkoły i do przedszkola a sama pojechała do pracy. Ona nie pracuje tak jak sie większości wydaje w nocy tylko od 9 do 18. Żonka wróciła do domu gdzieś przed siódmą i oczywiście czekała już na nia przygotowana przeze mnie gorąca kąpiel oraz kolacyjka. Oczywiście na przywitanie serdecznie przywitała się z dziećmi i ze mna i jak zwykle dała mi buzi. Ja natomiast jak zwykle zapytałem jak tam w pracy. Ona odpowiedziała, że w porządku a ja zwykle nie pytam o szczegóły. No więc poszła się wykąpać a kiedy juz sie wykąpała zasiedliśmy wspolnie do kolacji i porozmawialiśmy o tym jak minął dzień. Nie myslcie sobie tylko, że moja zona jest jakąś zdzirą. To porządna dziewczyna, delikatna, wrazliwa, uczuciowa i bardzo mnie kocha. Niestety minus jej pracy jest taki, że o seksie w tym dniu mogłem sobie zapomieć. Jak sama stwierdziła jest zmęczona i dzisiaj nic z tego nie będzie. Oczywiście jak na kochającego i wyrozumiałego męża przystało całkowicie ją zrozumiałem i nie miałem żadnych pretensji. Następnie żna poszła położyć dzieciaki spać ale najpierw przeczytała im jeszcze bajkę na dobranoc. Potem przyszła do mnie pogadaliśmy sobie jeszcze troszkę przy winku, troche pooglądali telewizję i poszli spać. Musicie wiedzieć, że na co dzien jesteśmy normalna niczym nie wyrózniająca się rodziną a nasi znajomi i sąsiedzi nie maja pojęcia czym zajmuje sie zona. Swoja droga ciekawe co by było gdyby się dowiedzieli. Wole o tym nie mysleć. Mówie wam kobieta będąca prostytutką może byc wspaniałą żona i matkę. Musi tylko umieć oddzielić seks od uczuć a zycie zawodowe od prywatnego. Moja zona to potrafi dlatego w pracy jest wyuzdaną kobietą a kiedy wraca do domu zamienia się w czułą i kochającą mamę i żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Prostytutka może być wspaniałą żoną i mamą IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.07, 12:50 Gratuluję Ci wspaniałej żony, a ja za żadne skarby takiej żony niechcialbym mieć.Podejrzewam iż jesteś pedałem i to Ci nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bop Re: Prostytutka może być wspaniałą żoną i mamą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 23:00 zdecydowanie prostytutka moze byc wspaniala dziwczyna , matka i zona. znam taka i jest to jedna z najlepszych osob jakie bylo mi dane poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Albo cieńka prowokacja albo jesteś pedałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 19:13 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Re: Prostytutka może być wspaniałą żoną i mamą IP: *.elb.vectranet.pl 26.09.07, 01:42 jassne stary... i nigdy nie masz natarczywych myśli typu: o teraz pewnie posuwa ją dwóch łysych koksiarzy albo teraz pewnie ktoś ją chłoszcze biczem w latexie wsadzając jej ... i tym podobne? mnie by takie coś dobiło... a jak tam z sexem... dajesz jej rozkosz czasami czy już nie musisz? bzykacie się czasem? nie wierzę że tak masz, niezła ściema ... no chyba że jesteś stoikiem albo ... z resztą co mnie to obchodzi... ja jednak nie mógłbym się z tym pogodzić że kobieta z którą jestem pracuje cały czas jako mięso do ru..ia (powiedzmy że mogę sobie wyobrazić że mogła by być kiedyś ale cały czas??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Prostytutka może być wspaniałą żoną i mamą IP: *.chello.pl 18.09.09, 18:47 CHORY JESTES KOLES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prostytutka może być wspaniałą żoną i mamą IP: 195.128.135.* 27.03.13, 12:58 Ty chłopie masz coś z głową. to ma być twoim zdaniem normalna rodzina? Twoja żona robi loda z połykiem obcym kolesiom a potem daje ci buzi na przywitanie?? nie przeszkadza ci to że byle jacy faceci ja dupczą?? dotykają?? rżnie ją każdy kto chce kto tylko ma kase by zdymac jej cipe albo dupe? dla ciebie to ok? twoją żone? dla ciebie to normalne? Ogarnij się co wogóle wypisujesz takie coś niema nic wspulnego z miłośćią. Twoja żona nie jest żdzirą? to jak niby nazywa się kobieta która sprzedaje swoją ciało? wspułczuje waszym niewinnym dzieciom bedą sie wstydzić za was w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj To tylko praca - zwierzenia młodej prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:19 traktuja jak rzecz...no tak tylko ze wy same traktujecie sie jak rzeczy bez sumienia, bez duszy......:( Odpowiedz Link Zgłoś