ola9677 09.01.08, 18:12 Bardzo prosze o namiary na dobrego gastrologa dzieciecego z Krakowa.Najlepiej zeby przyjmowal prywatnie.Szukam wszedzie i nie moge znalezc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: Gastrolog dzieciecy-Krakow 09.01.08, 21:38 Dr.Czupryna(gastrolog dziecięcy,była ordynator oddziału,długie lata pracowała w Prokocimiu),przyjmuje w gabinetach Popieli os.Witkowiece Nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ola9677 do Omamamiji 10.01.08, 14:04 Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz.Nie Wiesz przypadkiem jaki jest tam telefon?I co to jest to Popieli wogole nie znam Witkowic?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: do Omamamiji 10.01.08, 20:14 www.rynekmedyczny.pl/pl/krakow/witkowice_nowe/ZOZ/1608508,1608509,/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
ola9677 Re: do Omamamiji 14.01.08, 12:37 Dziekuje Ci.Własni dzisiaj byłam u pani dr Czupryny.Strasznie miła i wybadała mi dziecko na wszystkie strony .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bibunia20 Re: do Omamamiji 05.05.09, 11:19 Hej,chciałam zapytać czy ta pani doktor jest dobra ,bo wybieram się na wizytę z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
andobrowolska Re: Gastrolog dzieciecy-Krakow 06.06.08, 10:51 Moja lekarka pediatra poleciła mi dr Przybyszewską z Prokocimia, niestety nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie, moze ktos wie, proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
effka192 Re: Gastrolog dzieciecy-Krakow 28.10.09, 19:39 zgadzam się,dr Przybyszewska jest rzeczywiście bardzo dobra. za tego co wiem kontakty są na stronie internetowej: www.gastrologdzieciecy.krakow.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
asewe Tylko nie dr Czupryna!!! 06.05.09, 09:26 Znajdzie u Twojego dziecka milion nie istniejących chorób - najgorszy wybór. Polecam dr Stanisława Pieczarkowskiego. Przyjmuje przy fundacji w Prokocimiu i w Szycach pod Krakowem. Jest najlepszy. a Odpowiedz Link Zgłoś
gaga2007 Re: Tylko nie dr Czupryna!!! 06.05.09, 16:19 Witam mogłabyś jakieś konkrety dodać dot. dr Pieczarkowskiego - wrzuciłam w google ale nadal nie mam na niego namiarów tj. adres/tel? Ja byłam w dr Duplagi w Instytucie w Prokocimiu i znow się wybieramy - ale chyba chcialabym pojsc tez prywatnie na kontrkonsultacje! stąd będę wdzieczna za jakieś szczegółowe informacje! dzieki! A Odpowiedz Link Zgłoś
kaj-tii Re: Tylko nie dr Czupryna!!! 12.05.09, 16:02 Witam! Dołączam się do gorącej prośby o kontakt do dr Pieczarkowskiego. Gdzie przyjmuje w Szycach? Potrzebuję pilnej konsultacji dla mojego synka! Z góry dziękuję i będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
wycieruch Re: Tylko nie dr Czupryna!!! 15.05.09, 10:31 Ja również proszę o namiary. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś