Gość: astinger IP: 213.231.15.* 13.06.03, 14:21 Malwina ,czy jakbym pojechał do Francji i spotkał cie przypadkiem to wiedziałbym ze to ty? To samo do Imagina tylko ze w amerykańskim krajobrazie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlost1 Re: malwina ?! 13.06.03, 14:23 Gość portalu: astinger napisał(a): > Malwina ,czy jakbym pojechał do Francji i spotkał cie przypadkiem to > wiedziałbym ze to ty? To samo do Imagina tylko ze w amerykańskim krajobrazie. widzisz Malwino, nie tylko ja chcę wiedzieć, jak wyglądasz;PPPPPPP chł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:33 wyscie na glowy poupadali ! mysle ze wiedzielibyscie ze to ja i jednoczesnie skresliloby to obraz wiedzmy jaki macie w glowach i powiedzielibyscie sobie : "maaaiss oui, bien suuur..." > Gość portalu: astinger napisał(a): > > > Malwina ,czy jakbym pojechał do Francji i spotkał cie przypadkiem to > > wiedziałbym ze to ty? To samo do Imagina tylko ze w amerykańskim krajobraz > ie. > widzisz Malwino, nie tylko ja chcę wiedzieć, jak wyglądasz;PPPPPPP > chł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: malwina ?! IP: 213.231.15.* 13.06.03, 14:38 A te ausss bien suuur czy jak tam powiedziałaś to co znaczy?? No i powiedz co taka skromniuchna jesteś, ze niby my tam obraz wiedźmy mamy. Tu chodzi własnie o to, ze nas męczy ten obraz jako taki i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: malwina ?! 13.06.03, 14:31 ja to chyba lepiej zrobie, jesli w tym miejscu sie nie odezwe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:34 z powodu ????????????????? bo nie widze re_ne napisał: > ja to chyba lepiej zrobie, jesli w tym miejscu sie nie odezwe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:40 iiii, ciebie meczy innych wcale nii daj skrzynke to ci zdjecie wysle i meczyc cie nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: malwina ?! 13.06.03, 14:42 Malwino, czy ja rowniez moge otrzymac? - zrewanzuje sie swoim :) Odpowiedz Link Zgłoś
chlost1 Re: malwina ?! 13.06.03, 14:43 re_ne napisał: > Malwino, czy ja rowniez moge otrzymac? - zrewanzuje sie swoim :) buhahaahahahahahaahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:45 Drogi rene, jaki to rewanz skoro ja o nie nie prosze ? M. PS twoje zdjecie obieglo caly netowy eter juz od dawna (hi hi , bedzie nowa afera) > Malwino, czy ja rowniez moge otrzymac? - zrewanzuje sie swoim :) Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: malwina ?! 13.06.03, 14:53 Gość portalu: Malwina napisał(a): > Drogi rene, > jaki to rewanz skoro ja o nie nie prosze ? > > M. > PS > twoje zdjecie obieglo caly netowy eter juz od dawna > (hi hi , bedzie nowa afera) > juz nie mam sily! :( to jak bedzie z tym Twoim zdjeciem? Skoro masz moje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 14:57 aaa, bo ty bys chcial machniom / machniom ....? nie ma tak dobrze ! na ! > > M. > > PS > > twoje zdjecie obieglo caly netowy eter juz od dawna > > (hi hi , bedzie nowa afera) > > > > juz nie mam sily! :( to jak bedzie z tym Twoim zdjeciem? Skoro masz moje... Odpowiedz Link Zgłoś
chlost1 Re: malwina ?! 13.06.03, 15:01 Gość portalu: Malwina napisał(a): > aaa, bo ty bys chcial machniom / machniom ....? > nie ma tak dobrze ! na ! > Agnieszka! ...yyyy.... Malwina! Daj mu to zdjęcie!!!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 15:03 a nikt mi wierzyc nie chcial jak mowilam ze to ja.... chlost1 napisał: > Gość portalu: Malwina napisał(a): > > > aaa, bo ty bys chcial machniom / machniom ....? > > nie ma tak dobrze ! na ! > > > Agnieszka! ...yyyy.... Malwina! Daj mu to zdjęcie!!!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: malwina ?! 13.06.03, 16:32 Gość portalu: Malwina napisał(a): > aaa, bo ty bys chcial machniom / machniom ....? > nie ma tak dobrze ! na ! > a to juz jest "szwinstwo",...jak mowi maja coreczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: malwina ?! IP: *.unl.edu 13.06.03, 14:57 Gość portalu: astinger napisał(a): > Malwina ,czy jakbym pojechał do Francji i spotkał cie przypadkiem to > wiedziałbym ze to ty? To samo do Imagina tylko ze w amerykańskim krajobrazie. Na zachod od Mississippi wszystkie drogi prowadza juz do mnie. Zapraszam. Poznasz mnie. Wygladam tak, jak sobie to wyobrazasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: malwina ?! IP: 213.231.15.* 13.06.03, 15:04 Nie wiem dlaczego, ale jesteś chudy wysoki (ok 188cm) masz łysine i długie pióra i wygladasz starzej niż twoje czterdzieści ileś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: malwina ?! IP: *.w193-250.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 15:06 Gość portalu: astinger napisał(a): > Nie wiem dlaczego, ale jesteś chudy wysoki (ok 188cm) masz łysine i długie > pióra i wygladasz starzej niż twoje czterdzieści ileś. cale szczescie ze to nie bylo do mnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astinger Re: malwina ?! IP: 213.231.15.* 13.06.03, 15:13 a moja emalia przeszła, przepraszam, że pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: malwina ?! 13.06.03, 16:12 Malwina, zdziera z polskich portalowców kasę za podtrzymywanie FORUm. Nie pamiętacie, kto wyłożył pieniądze na GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: malwina ?! 13.06.03, 16:15 biegnijlola napisała: > Malwina, zdziera z polskich portalowców kasę za podtrzymywanie FORUm. Nie > pamiętacie, kto wyłożył pieniądze na GW ? nooo, nawet sobie sama watki tytulowe zaklada ! to jest numer ! Odpowiedz Link Zgłoś