corazonwroc 29.01.08, 15:42 Czy ktoś z Was gdzieś ostatnio ich widział i słyszał. Proszę o opinię bo zależy mi na nich, ale wolę się jeszcze dopytać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
layla80 Re: zespół Czerwone Buty 30.01.08, 04:18 Witam. Grali u mnie na weselu . Uważam, że to najlepszy zespół jaki słyszałam na weselu i nie dlatego, że to było moje przyjęcie weselne. Panowie grają wszystko "na żywo" i z dużo energią. Można z nimi wszystko ustalić w sprawach przebiegu przyjęcia. Jesli chodzi o repertuar to nie będzie żadnych kwiatków w stylu "Mydełko Fa" itp. Super poziom. Jest tylko jeden problem trzeba ich rezerwować z dużym wyprzedzeniem bo mają spore wzięcie. Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link
rubin04 Re: zespół Czerwone Buty 01.02.08, 11:27 Z tego co wiem sa dobrzy, koszt około 4 tys. No i terminy to chyba dopiero na przyszły rok.. Odpowiedz Link
malwka16 Re: zespół Czerwone Buty 05.02.08, 12:54 A ja polecam Zespół Kanah, www.zespol.com.pl/ , 5 chłopaków poziom tak samo dobr jeżeli nie lepszy niż czerwone buty, dodatkowo mają saxa, bedą grać u mnie :))) Odpowiedz Link
corazonwroc Re: zespół Czerwone Buty 05.02.08, 17:09 Z tego co słyszałam to Czerwone Buty też mają opcję z saksoonem. A słyszałaś CZerwone Buty, skoro piszesz, że Kanah są lepsi? Odpowiedz Link
malwka16 Re: zespół Czerwone Buty 05.02.08, 21:26 oczywiście że słyszałam ! ich pierwszych znaleźliśmy z zespółów ponadprzeciętną , potem Metropolis a na koniec trafiliśmy na Kanah i są dla nas bezkonkurencyjni:) oprócz tego że supre grają to rewelacuyjni ludzie , bez sodówy więc może dlatego tak ciężko im się wybić ale ja bym ich nie zamieniła na innych ! Odpowiedz Link
corazonwroc Re: zespół Czerwone Buty 06.02.08, 08:21 No tak tylko, że mnie interesują Czerwone Buty, bo słyszałam ich na żywo ale dość dawno temu. A Kanah mnie nie interesuje. Jakoś muzyka w ich wykonaniu wydaje mi się być "kwadratowa". Ale to już kwestia gustu a nad tym, jak wiadomo, się nie dyskutuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
malwka16 Re: zespół Czerwone Buty 06.02.08, 09:59 hehe chyba trochę przesadzasz z komentarzem co znaczy "kwadratowa" ? u mnie orkiestre wybierał narzeczony z kumplem który jest muzykiem , a jako laik jestem skłonna stwierdzic że Kanah ma większego powera niz Buty ale to rzecz gusty , bardzo czesto jest tak że ludzie idą "świńskim" pedem za tym co modne i akurat popularne , skoro chcesz CZB i tylko ich to po co pytasz, bierz i tyle.Powodzenia:) Odpowiedz Link
anetka_bie Re: zespół Czerwone Buty 29.02.08, 21:59 A mozesz napisac cos wiecej o Kanah. Jak sprawa wyglada cenowo?? Masz moze jakies filmiki z imprez na ktorych grali. Niestety ich strona www nie dziala :(. Bede wdzieczna za kazda opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malwka16 Re: zespół Czerwone Buty 29.04.08, 09:51 cenowo 3000, mam film dvd z wesela , znajdziesz ich tez na stronie agencji tsmusic, tylko jak załatwiasz przez agencję to placisz dodatkow 300 prowizji :( Odpowiedz Link