Dodaj do ulubionych

program na wesele

03.06.12, 22:26
czy macie jakieś ciekawe doświadczenia w postaci zabaw weselnych?
będzie u nas sporo młodych i troche starszych malzenstw, więc chcemy, zeby byla zabawa, ale wiem, ze nie wytrzymam żałosnych pląsów w kółeczku, nie chciałabym żeby też ciągle były zachęty do 'kielonka' :/
polećcie proszę coś na poziomie, żeby ten dzień nie był dla mnie męczarnią :)
myślimy też, żeby zorganizować coś/kogoś dla dzieci- będzie ich około 10 w różnym wieku :/ czy ktoś moze cos polecic?
pozdrawiam zuz
Obserwuj wątek
    • picassomgi Re: program na wesele 03.06.12, 22:38
      A pytałaś zespołu/DJ-a co mają w programie ? Może to wystarczy ?
      • zuzianka87 Re: program na wesele 05.06.12, 06:24
        tak, podpytuje. wiekszosc dziwnie reaguje na moją niechęć do spijania gosci :)
        w sumie najbardziej odpowiada mi zespoł -trzy babeczki + chlopak od podkladow) ktore fajnie spiewają covery znanych kawalkow. widzialam je juz na weselu, ale one nie robia raczej zabaw. takie niezbedne minimum powiedzmy..
        takze mlodych nie rozruszają.. ze o dzieciach nie wspomne. myslalam,ze moze macie sprwadzone pomysly.
        pozdrawiam wszystkich
        • picassomgi Re: program na wesele 05.06.12, 08:47

Podaj proszę adres e-mail
    • pablita Re: program na wesele 20.11.12, 08:24
      Cześć Sandra, rozumiem, że Twój zachwyt jest tak niebotyczny, że wkleiłaś ten post na 20 forach ślubnych zarówno jako osobną reklamę jak i spam w różnych wątkach. Zapewne z tego zachwytu masz jeszcze gęsią skórkę a emocje są tak duże, że zapomniałaś nawet z jakiego miasta jest Twój zespół bo on zmienia lokalizację w zależności od tego na jakim forum piszesz. LOOOOOOL !!!
    • partybarman Re: program na wesele 20.11.12, 09:09
      @Sandra
      Pisanie samo-opinii na swoj temat nie poprawi waszego wizerunku. A w tym wypadku - gdy zostaliscie zdemaskowani (co nie bylo trudne) - wrecz pogorszy.
      Wystarczy swiadczyc swoje uslugi dobrze i z zaangazowaniem, a pozytywne opinie same obiegna, najpierw wasze okolice, pozniej moze Polske.
      Inna sprawa, ze takich precedensow jest coraz wiecej (chyba nie sadzicie ze kazdy internauta jest idiota???), a one psuja wizerunek firm zwiazanych z Weselami. Ludzie mniej ufaja "internetowym opiniom", a ogloszen nie czytaja. To szkodzi nie tylko wam, ale wszystkim.
      • callja Re: program na wesele 21.11.12, 00:24
        Trochę sobie spamerka poszalała, ale spokojnie - posprzątane :)
        Tak jak być powinno :)
    • wideokam Re: program na wesele 21.11.12, 08:18
      Może należałoby zatrudnić wodzireja ?

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka