k.wiatuszek 29.08.03, 10:28 Mam pytanie poważne - jak wydepilować sobie włoski "dolne" - żeby nie bolało przy goleniu i przy odrastaniu???? Macie jakieś doświadczenia, jak o to dbać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 18lipiec-Marta Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 29.08.03, 13:15 Golenie ostrą maszynką i na piankę, np. Gilette Woman, albo krem depilujacy Veet. Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba bądź oryginalna 29.08.03, 14:52 zapuść długie, uczesz w warkocze, albo dredy żaden Ci się nie oprze Odpowiedz Link Zgłoś
k.wiatuszek Re: bądź oryginalna 29.08.03, 16:37 :))) to jest poważne pytanie!! chcę zrobić przyjemnosć mojemu lubemu, a ostatni raz (ze trzy lata temu) depilowałam się tam sama i to woskiem (!!!) byłam młoda i głupia :)), w kazdym razie wloski zaczęły jednak po jakimś czasie odrastać i chodziłam i się drapałam i miałam czerwone kropki i chrostki i to nie było sexi w ogóle ... więc nie wiem, moze możecie się podzielić doświadczeniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio lubicz Re: Ja tam lubię owłosione kobitki IP: *.acn.pl 29.08.03, 19:50 Moja Grażynka ma na cipce dżunglę i mnie to podnieca. Rysio Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: Ja tam lubię owłosione kobitki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:00 kiedyś oglądałam program o salonie fryzur intymnych. były tam pokazane surer fryzury , też farbowane. jeśli ktoś zna taki salon w w-we to prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.lubicz Re: Ja tam lubię owłosione kobitki 03.09.03, 15:25 No i sam sie tatku nie golisz w kroczu, bo mam zawsze pelno kłaków w buzi jak mi każesz lizać siem po siurku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: bądź oryginalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:31 Od jakiegos czasu gole uzywajac kremu tłustego zamiast pianki i nie mam zadnych podraznien i krostek, fajny sposób tylko maszynke trudno domyc bo tłusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 21:00 należy się golić dobrze naostrzonym nożem kuchennym a potem polać spirytusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 21:13 albo posypać solą. ale obficie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 07:46 Teraz ja na powaznie: Najladniejsza "fryzura " to ogolic wszystko i zostwic trojkacik na przoodziku . Rob to maszynka Browna LADY SHAVE Odpowiedz Link Zgłoś