Dodaj do ulubionych

fryzura intymna - prośba o poradę

29.08.03, 10:28
Mam pytanie poważne - jak wydepilować sobie włoski "dolne" - żeby nie bolało
przy goleniu i przy odrastaniu???? Macie jakieś doświadczenia, jak o to
dbać?
Obserwuj wątek
    • Gość: 18lipiec-Marta Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 29.08.03, 13:15
      Golenie ostrą maszynką i na piankę, np. Gilette Woman, albo krem depilujacy
      Veet.
    • nawiedzona_baba bądź oryginalna 29.08.03, 14:52
      zapuść długie, uczesz w warkocze, albo dredy
      żaden Ci się nie oprze
      • k.wiatuszek Re: bądź oryginalna 29.08.03, 16:37
        :))) to jest poważne pytanie!! chcę zrobić przyjemnosć mojemu lubemu, a ostatni
        raz (ze trzy lata temu) depilowałam się tam sama i to woskiem (!!!) byłam młoda
        i głupia :)), w kazdym razie wloski zaczęły jednak po jakimś czasie odrastać i
        chodziłam i się drapałam i miałam czerwone kropki i chrostki i to nie było sexi
        w ogóle ... więc nie wiem, moze możecie się podzielić doświadczeniem???
        • Gość: rysio lubicz Re: Ja tam lubię owłosione kobitki IP: *.acn.pl 29.08.03, 19:50
          Moja Grażynka ma na cipce dżunglę i mnie to podnieca.
          Rysio Lubicz
          • Gość: livia Re: Ja tam lubię owłosione kobitki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 20:00
            kiedyś oglądałam program o salonie fryzur intymnych. były tam pokazane surer
            fryzury , też farbowane. jeśli ktoś zna taki salon w w-we to prosze o info.
          • maciek.lubicz Re: Ja tam lubię owłosione kobitki 03.09.03, 15:25
            No i sam sie tatku nie golisz w kroczu, bo mam zawsze pelno kłaków w buzi jak
            mi każesz lizać siem po siurku...
        • Gość: lola Re: bądź oryginalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:31
          Od jakiegos czasu gole uzywajac kremu tłustego zamiast pianki i nie mam
          zadnych podraznien i krostek, fajny sposób tylko maszynke trudno domyc bo
          tłusta
    • Gość: ala Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 21:00
      należy się golić dobrze naostrzonym nożem kuchennym a potem polać spirytusem.
      • Gość: ala Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 21:13
        albo posypać solą.
        ale obficie!!!
    • Gość: samanta Re: fryzura intymna - prośba o poradę IP: *.kabel.telenet.be 30.08.03, 07:46
      Teraz ja na powaznie:

Najladniejsza "fryzura " to ogolic wszystko i zostwic trojkacik na
      przoodziku . Rob to maszynka Browna LADY SHAVE

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka