nauczycielka_przedszkola 30.03.08, 16:21 Na pozegnanie przedszkola: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47465&w=63140882&a=63141143 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczycielka_przedszkola Re: urodzinowe 30.03.08, 16:24 Spisane ze slicznej kartki,którą przyniosła do przedszkola "moja" Ania: Szesć latek to wiek poważny, wie o tym kotek odważny. Ten co od rana fika i mleczka nie unika. Baw się grzecznie,rośnij zdrowo, zycie bierz na kolorowo. Niech w serduszku radość będzie, bądź szczęsliwa zawsze,wszędzie. Dużo przygód,dobrych wrażeń i spełnienie wszystkich marzeń! Odpowiedz Link
przedszkolanka_anka Re: urodzinowe 01.04.08, 16:52 Idzie misio... Idzie słonik... Idzie lalka... No i konik... Wszyscy razem z balonami... Z najlepszymi życzonkami... Bo to dzień radosny wielce... Masz już jeden roczek więcej... Odpowiedz Link
przedszkolanka_anka Re: urodzinowe 01.04.08, 16:52 W pierwszym wagonie olbrzymie słonie. Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie... Na samym końcu pyszny tort jedzie... Zające z miną uśmiechniętą wołają: "Dziś jest Twoje święto..." Jadą do Ciebie życzenia... jadą... Odpowiedz Link
przedszkolanka_anka Re: urodzinowe 01.04.08, 16:53 Lubie Twoja słodką buzię... ...mój kochany łobuzie... I serduszko Twoje gorące... Dlatego chcę Ci dziś dać całusów tysiące... Odpowiedz Link
przedszkolanka_anka Re: urodzinowe 01.04.08, 16:56 Kolorowych snów... Uśmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: Przypomnij zlotej rybce o pelnieniu życzeń 01.04.08, 16:58 Za morzami niebieskimi, za wyspami bezludnymi złota rybka mała, życzenia spełniała. Pyszczek miała groźny, wciąż stroiła minki jak dopłynąć, nie wiedziała, do Twojej rodzinki. Aż zaprzęgła do muszelki dwa morskie koniki wzięła perły, skarb Neptuna, wzięła baloniki Teraz jest u ciebie, razem się bawicie przypomnij tej rybce o spełnieniu życzeń... Wszystkiego najlepszego w dniu..... Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: urodzinowe 01.04.08, 17:00 Rośnij duży dzielny zdrowy, w 100% odlotowy. Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki: Śmiej się dużo a smuć mało, tańcz codziennie,szybko, śmiało. Bądź pomocny jak komputer, szybki jak japoński skuter, sympatyczny jak maskotka i słodziutki jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś czuł się jak w siódmym niebie. Teraz małe ostrzeżonko: nie zapomnij o mnie, słonko!! Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: urodzinowe (I inne) 01.04.08, 17:02 Skoro już jesteś całkiem duża posyłam Ci zapach letniego arbuza, dwa pełne worki radosnego słonka, i kwiatek, po którym tupie biedronka. Przekazujemy ciepłe, najlepsze życzenia, Słońca i radości dużo pomyślności - czasu dużo na zabawy i podróże moc uścisków, uśmiechów wiele w dni powszednie i niedziele. Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: urodzinowe (I inne) 01.04.08, 17:03 Dziś Cię odwiedzą Różne zwierzaczki, Borsuki, myszki, Zające, misiaczki, Biedronki w prezencie Balony przyniosą i do wspólnej zabawy, Wesoło zaproszą! Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: urodzinowe (I inne) 01.04.08, 17:04 Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok! Odpowiedz Link