Dodaj do ulubionych

Zwierzece przeklenstwa

11.03.07, 04:00
Zaintrygowal mnie watek o jezu na forum o jezyku. Jeli jeszcze czagos takiego
tutaj nie bylo, to moze warto zaczac.

Moje ulubione to: "Dupczyc koze" w znaczeniu gadac bez sensu.
Obserwuj wątek
    • ormond Pies ci morde lizal... 11.03.07, 23:32
      ...skoro nikt sie nie dopisuje
      wink
    • lechickachata Re: Zwierzece przeklenstwa 12.03.07, 00:39
      Chuje - muje - dzikie węże
      Cienki jak dupa węża (o, znowu wąż!)
      Srał cię pies

Tyle :o)

Gosia
      ♥Michasia ♥
      1% dla KACPERKA!
      • foxie777 Re: Zwierzece przeklenstwa 13.03.07, 00:33

Durny jak osiol.
        Pies sie zajebal.
        Kot ci morde lizal.
        Gruba jak swinia.

pozdr
        • ormond Re: Zwierzece przeklenstwa 13.03.07, 02:00
          foxie777 napisała:

>
          > Durny jak osiol.
          > Pies sie zajebal.
          > Kot ci morde lizal.
          > Gruba jak swinia.
          >

"Kot ci morde lizal" - tego nigdy nie slyszalem, generalnie to morde lize / a
          takze jebie, pies?
          • foxie777 Re: Zwierzece przeklenstwa 19.03.07, 02:08

Generalnie to psy, ale kotki tez sie ostro jebia i
            mordki liza.

pozdr
          • konisko_wielkie Re: Zwierzece przeklenstwa 15.06.07, 00:26
            pies cie jebal.

takie powiedzenie.
      • spidi24 Re: Zwierzece przeklenstwa 21.03.07, 07:22
        Kto wymyślił ten chory temat???
    • hajota Re: Zwierzece przeklenstwa 13.03.07, 20:00
      Ty rybi chuju.
      Mój krewny używający tego przekleństwa wyjaśniał mi, że jego obelżywość polega
      na tym, że ryba nie ma wzmiankowanego organu.
      • kicior99 Re: Zwierzece przeklenstwa 14.03.07, 13:36
        Sliczne. Na tej zasadzie mawia sie czasem "po damski chuj" (cos robic)...
    • luiza-w-ogrodzie O w morde jeza, ty swinio!!! n/t 14.03.07, 05:56

• mudzyn7 Re: O w morde jeza, ty swinio!!! n/t 18.03.07, 18:34
        Przypierdole a'la Fredro.

Pies ci lize, ryba gdyba
        Juz owieczka pizda smiga.
        Lecz ty czlowiek nie sobaczy
        Ale gdyby tak do klaczy?

Cipa w deche, kon ja wali
        Ale gdzie mi tam do konia?
        Zapachnialem sie w konwali
        I ide wydypczyc slonia!

Slonice, ok!
        • mudzyn7 Re: O w morde jeza, ty swinio!!! n/t 26.04.07, 09:31
          Ja pierdole, ale czlowiek pisze farmazonskie glupoty po pijaku.

Zapachnialem sie w konwalii? WTF? Co to znaczy?
          Zaduzylem sie w zapachu kwiatu raczej.
          W moim miescie nie ma zoo, wiec nie pofolguje chcicy.
          I spokojniej chodzic bede po ulicy.

...druga zwrotka juz nie wyjdzie...

Wiosna idzie, konik polny za konikiem sobie biezy.
          Z takim to moglbym sie mierzyc.
          Siedze i pierdoly pisze, nie swiadomy swej ulomnosci.
          Nie tuzinkowe forum dla potomnosci.
          • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 27.04.07, 20:49
            Widze, ze wszyscy sie pierdola, lub raczej nikomu nie chce sie pierdolic...leniwce jakies.

Wyszedlem dzisiaj na miasto, no to panie bierze zgroza
            Wole juz nie wychodzic ze swej zagrody.
            Jak bym na koncu tej linijki jeszcze dodal koza.
            No to mnie Panie zalatw tu i teraz.

Jak juz sie tak kurwa dziko rozpisalem
            Atrament juz mizerny, stalowka wysycha
            Dzika i tak juz chyba nie wydymam
            Dzika morda mnie odpycha.
            • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 28.04.07, 18:35
              Kretynski czlowieczek mieszka w swoim nie do nasladowania swiatku.
              Cos mu piszczy, dzwoni...nawachal sie kwiatkow.
              Swiat juz go nie lubi, lecz czy on lubi swiat?
              Cos chyba zostalo z tych mlodzienczych lat.

Wypociny sklada, kazdy glupi to potrafi.
              Nie pojdzie do fary, nie wierzy w parafie.
              Jak ten Jacek swiety, tak ten od Kaczmarskich.
              Nie wiem czy mu przyjebac, czy sie modlic nad nim.
              • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 28.04.07, 18:49
                Zebys Ty wiedzial w jakim wymiarze ja zyje! To z kabarety O. Lipinskiej. Idcie przez zboze, we wsi Moskal stoi...to chyba z Witkacego lub Gombrowicza, dwa miglance.
                • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 29.04.07, 14:44
                  Jak Cie swiat olewa i czegos nie wiesz durniu,
                  Odpal swego kompa, poszukaj na googlu.
                  Farmazony pisac moze sobie dowolny sieczkobrzek,
                  Nie kazdy sieczkobrzek pisze zas je dobrze.

Zastodolniak, cham, mieszka sobie na swym zlobie.
                  No i skad Ty masz wiedziec, ze ja tesknie ku Tobie.
                  W zyciu zrobilem gowno, nie ma sie czym podniecac.
                  I jak Ciebie odzyskam, to bede poeta!

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 06.05.07, 14:05
                    Wino juz zkwsasniale, lecz je pije dalej.
                    Jakis Kicior mi sie do butelki wpierdolil.
                    Nie jestem przygotowany, aby pisac ta idylle.
                    Wino choc zwinione, kobyle wsadzil tyle.
                    • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 06.05.07, 14:24
                      Chodz wyciagam szczury, kangury, Kicory z mej butelki.
                      Mowcie, ze orzeszek, ot taki sobie poniewielki
                      Lecz gdy ten orzeszek naprawde sie wkorwi
                      No to panie, nie widziales jeszcze takiej furii
                      • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 09.05.07, 18:41
                        Niezle mi sie pierdolilo, tak to sobie czytam
                        Nie wiem co mi zaszkodzilo, nie, nie o to pytam.
                        Ze jakies Kiciory pilem z mej butelki?
                        Kicior sie nie obrazi, wszak to czlowiek wielki.

Nic mi nie zaszkodzilo, ja kocham was dziewczyny.
                        Zabij mnie, zgladz mnie, pojde do dupiny.
                        Chodz dupina tak odlegla, jakby juz polegla.
                        To i tak jej bede szukal, przemiezajac te krainy.

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 12.05.07, 07:41
                          A czy dzisiaj cos dojebie? Jaruzel jeszcze zyje, Gierek jest juz w niebie.
                          W tym teoretycznym swiecie, nie wiem co to niebo.
                          Czy to tylko niebieska powloka, by nie stracic niego.
                          Czy jednakowosz jest to nie ziemska istota... ktora Cie zajebie!
                          • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 12.05.07, 07:52
                            Bija sie na wschodzie, bija na zachodzie,
                            Niech mi jeszcze do pasa zajebista trzcionka wybija, teraz to jest w modzie.
                            Ja Kiciora pije, bo czasami czlowiek musi dac sobie na luz.
                            Wczoraj bomba wybuchla, ominela nas, ale luz! Zajebisty luz!
                            • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 12.05.07, 08:10
                              Polonistyka dupy ci styka, spytal mnie sie brat?
                              Czy w Kanadzie mi Poloni jako ludzi styka?
                              Odpowiedzialem swowami Kuby Siekiewicza.
                              Mam kalesony, w kratke w kropki, jestem rorwiedziony, przyspiwka jak chwat!

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 12.05.07, 12:09
                                Czytam teraz tak sobie te powyzze "wiersze"
                                No i tak sie serio pytam: Panie, kurwa co jeszcze?
                                Czy juz mi tak do konca odbije, z tych rekawow zmije?
                                Czy spokojnie sobie zasne...o chyba to pierwsze. (pod calunem jasnym).

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 12.05.07, 17:13
                                  O zesz kurwa w mode, zadnej reakcji.
                                  Czy juz nikt nie czyta twego forum, przez tygodnie?
                                  Czy nie chca sprzeciwiac sie redakcji?
                                  A ja chcial bym tutaj ludzi zadnych wojny!
                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 12.05.07, 17:28
                                    Lubie sie z kims slownie poklucic, a nie morde odrazu mlocic.
                                    Bo to dziedzina innych ludzi, chodz ci ludzie tez sie trudza.
                                    Lecz jak komu juz wpierdola, to tez uczucia w nich sie budza.
                                    Czy mu dobrze przyjebalem? Przeciez mnie tez cos sie musi zwrocic.
                                    • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 16.05.07, 06:30
                                      Ahhh, totalna zwisowka, podkowka, muwka, jednorazowka.
                                      I nawet nie wiem, co do lba pisac, patrze sie w monitor, no i chuj mi zwisa!
                                      Zawisl sobie bobie, wisi bobie sobie, jak go sciagne to sie da wypisac.
                                      Wypiska dla bobiego wpiska Bobie w armi, wiedzialem, ze sa procedury zegy go eypisac.

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 18.05.07, 19:35
                                        Nie taka dluga zabijania czlowieka maszyna.
                                        Przecierz ja bym czlowieczka zadnego nie skrzywdzil.
                                        Lecz maszyna juz ruszyla, dajcie skore mi zajaczka, bedzie skora, bedze piosnka
                                        I z zajaczka maly zydek, z zydka skura tez pachnaca.
                                        • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 18.05.07, 19:37
                                          skora przez o...no i chuj
                                          • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 18.05.07, 19:47
                                            Duzy zyd na to odpowie, ty herezje wpajasz glowie.
                                            Maly szatan zas odwali, idz ty zydzie, nazbieraj konwali.
                                            Ja tez tu kiedys wielkim bylem, i swiat mial mnie za championa.
                                            A teraz gryze w pokoju kukurydze, pytam: Czy golona, czy strzyzona?
                                            • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 19.05.07, 18:35
                                              Tak del"y"katnie dzis na ta chujowke, delykatna zaciagne mufke.
                                              Organizm nie chce juz tych samych plynow przyjmowac, telepie sie glowa.
                                              Wladzy oddalem cala gotowke, ide odwiedzic swoja lodowke.
                                              W niej wladza pelna, taka jak Kaczorow, pies sie przy nich chowa. (napierdala glowa)
                                              • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 21.05.07, 19:59
                                                Niby tak z bliska iskierka mignela, z wykopaliska pies juz swa fujare studzi.
                                                Nic nie powiem wiecej, mowic jest mi glupio, przemilcze dla ludzi. (i dla innych ludzi).
                                                Chcialbym taki calun nad swiatem rozciagnac, lecz nie dla psa kielbasa, nie dla chama kasa.
                                                A ja znowu w moich kwiatach. I jeszcze czasem odwiedze bobasa.
                                                • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 22.05.07, 15:39
                                                  Chamy chamstwem mnie hamuja, a co z godnoscia osobista?
                                                  Jak sie wydudni pol wiadra, wtedy wie sie wszystko!
                                                  Poszukuje dobra, dobro swiatem kieruje, ide przez urwisko.
                                                  Jak juz dojde, to wam powiem...ze zostalo tylko rzysko.
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 26.05.07, 20:36
                                                    Wiec! Od slowa "wiec" zdania sie nie zaczyna, powie mi belferka.
                                                    Niech moj dobry nastroj plynie jak ta nimfa figlarna.
                                                    Schnapps, owszem, lecz nie o tym, dzisiaj tylko to , ze nie mialem wafelka.
                                                    Zjadlem frytki w dobrym przybytku, wiec wafelek rzecz naturalna!

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 26.05.07, 20:37
                                                    O Boze! O wypociny!
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 04.06.07, 17:02
                                                    Chodze sobie beztrosko, po tej wiosennej lace.
                                                    I beztroskosc w mej glowie, jest beztrosko szumiaca.
                                                    No to dlaczego, wbija mi sie w pale, no to do jakiego chuja?
                                                    Tym krajem rzadza ludzie niegodni do tego, by sie za nich ujac!
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 10.06.07, 15:39
                                                    Dawno nie pisalem, cos mnie wessalo, zostalem wessany.
                                                    Czestochowskim by sie chcialo...no to pierdolne, wypije to kakao.
                                                    Bush na Helu z zonka no i z jednym z ptakow, ja ich nie rozrozniam, jam za cienki na to.
                                                    Oj pokaze nam i pepika wielki niedzwiedz, on nie spi, on sie czaji na to!
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 10.06.07, 18:30
                                                    Ale po co o polityce, tyle jest w zyciu zeczy co warto docenic.
                                                    Lecz nie u mnie w umysle, moj umysl jest jak ten silnik zalany.
                                                    Chodziaz kable na swiece podaja napiecie, rozrusznik sie pieni.
                                                    No jakos nie ma iskry pomiedzy katodami, a Piotrus lezy usmiechnietysmile
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 23.06.07, 23:18
                                                    Wiec Wielka Kadedra swe wrota zawiera.
                                                    Gdzie teraz holota ma sie poniewierac?
                                                    Respektuje decyzje, dziekuje z duzej Bani.
                                                    Lecz jak chuj szkoda, tej odskoczni Panie!
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 28.06.07, 23:32
                                                    Atoli, slowo wspak znaczace, nie zagrzeje miejsca u mnie na lace.
                                                    Alisci, tez nie gorsze slowo, czy mi zagra, czy zaspiewa, z ust plynace.
                                                    Atoli Kiciorzasty nie mozesz zrobic Nam tej chujowizny!
                                                    Alisci Kicior to nie duma na wyspie tej zyznej.
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 08.07.07, 03:37
                                                    Wracam com powiedzial, Kicior duma nasza i Sloneczko.
                                                    Ja jestem wrazliwym czlowieczkiem, Nie jestem burakiem.
                                                    I choc Kicior nie wyciagnie ze swoich miechow: Kocham Cie moja Kochaneczko!
                                                    To Mudzyn wybebni to ze swoich podwoi!
                                                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 08.07.07, 03:46
                                                    Bo ty ja kochasz, po naszemu, troche inaczej.
                                                    Tak kochaja Orly, ludzie co mysl maja sobacza.
                                                    I to jest najpiekniejsza milosc, dziady o tym nie wiedza.
                                                    Dziady mysla, ze sa lepsi...za woda, za miedza.

• yanga Re: O w morde czlowieka 14.07.07, 18:11
                  Ani Gombro, ani Witkacy. Czysta Lipińska, wiem to na pewno.
                  • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 14.07.07, 20:23
                    No pewnie, ze czysta Olga!
                    I jej Wscieklica smile
                    • mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 04.08.07, 03:48
                      Omichnikowalem sie dzisiaj panem Michnikiem.
                      Jak dlugo myslisz zezwola mu jeszce chodzic po ulicy?
                      Juz mnie do wglebi wglebia, struktura tej dzielnicy.
                      Zbyt gorzkie piwo..? Nadrobimy Naturszczykiem!

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 04.08.07, 04:09
                        Do Yanga :

Kici kici lapci od Yanga do babci.
                        Mlody Yang sie nie pilnuje, koty juz do Yanda pracia.
                        O wy mlode kotki, nie widzicie kurwa, zem ja jest dziwczacia?
                        Kotkom zbrzydlo, niektore paw, tez bedzie pracia.
                        A Lapci Koci poszedl se do sracza.

• mudzyn7 Re: O w morde czlowieka 11.08.07, 09:43
                          Kicior dzis sie cieszy, puscily zapory.
                          Forum bedzie istniec, gawiedz sie raduje.
                          Jak w tej instalacji, otwarto zawory.
                          Dopoki my isniejem nic go nie zatruje!
    • sankaj Re: Zwierzece przeklenstwa 14.08.07, 02:06
      - zakręcony jak baranie jaja
      - zapatrzony jak szpak w pizdę
      - nie pierdol krów , bo sie byk pogniewa ( jak ktoś "pierdoli jak potłuczony" )
      - odpierdala szopki jak pijany zając w kapuście

• mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 10.09.07, 00:29
        A cos mnie naszlo i naciskam klawiature.
        I do mojego slonca juz spiewal nie bede.
        Z dupy koziej poeta tez rozslawia kulture.
        Chopinowska melodia gdzies blodzi po niebie.

R.I.P Mr. Pavarotti
        • mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 11.10.07, 03:23
          No i beda kurwa wybory, beda sie chuje klucic!
          Tusk Kaczynskiemu Rydzykiem Kwasniewskim pojedzie.
          Beda wielkie jaja, chlopaki na maksa beda sie mlocic.
          A Zil z zalanymi swiecami i tak nie wyjedzie!
          • mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 11.10.07, 03:48
            Roman ponoc wyjebal Gombgo/Witkacy.
            Teraz on bedzie odpwiadal przed Panem.
            Gierciu, obowiazkowy Piatek z Pan Kracym.
            Nie mam miecza, ale bym cie jebnal a chuj powiem po angielsku gunem!
            • mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 11.11.07, 07:07
              Skreslilo by sie slow pare, bo dawno sie nie skreslalo.
              Sloneczko zablysnelo wczoraj, dawno juz nie blyszczalo.
              A gdybys mial przyniesc ten worek na samolot do Strasburga?
              To sie gosciu zastanow, zastanow sie kurwa!
              • mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 09.01.08, 07:50
                Nowy Rok, no i co ...nie, nie bede pisal shitu tylko dlatego, ze mysle, ze cos napisac musze.
                Musze to tez jest dziwne stwierdzenie, przeciez nikt nigdy mnie nie namamawial.
                A jak juz to powiem, wszyscy mi kolo dupy latacie.
                Nie nie Wy ludzie, wy starzy wyjadacze.
                Tylko te zielonkawe demokracji skurwysyny.
                Nie,nie wymieniem, to i tak ruina.
                Czytam ksiazke Urbana, on niby pojdzie do piekla.
                Zycze wam takiego umyslu mlodziezo nieskrzepla.
                I tu sie konczyc godzi, ballada juz kiepska.
                Ale wciaz mnie godzi ....hahaha Kicior, ta twa oczojebka!

• mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 26.01.08, 07:32
                  Zachodzil raz pingwin do niezlej pingwinki. Czadu sobie dali.
                  Przyjechal tez do Toronto grzyb, rydz...tak jakos go zwali.
                  Pingwinik na Antarkdydzie, na nozkach jajeczko wygrzeje.
                  Grzyb ma swe uklady, beztrosko sie smieje...
                  A ja kurwa zajebista oglaszam zawieje.

• mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 14.02.08, 21:54
                    Pan Donald niebawem tutaj ma sie znalesc.
                    Moze i morsowi "tuska" wydrze w tej zabawie.
                    Teraz do kraju tego bedziesz mogl wjezdzac bez glejtu.
                    Do Afganistanu troche chlopa, sprzetu, o jejku.
                    Karnawal sie skonczyl, Polska w karnawale.
                    Taboret i pas, tak sie zen rozprawie.
                    • mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 18.05.08, 19:38
                      No to az kurwa wstyd Panie, ze tyle nie napierdalalem.
                      Ale przesluchwalem Spawacza, z czasem sie nie jebalem.
                      Teraz wszystko w jebany Hip-Hop mi sie napierdalac chce.
                      Nie cierpie tego syfu, kiedys napisze o Elce.
                      • mudzyn7 Re: Zwierzece przeklenstwa 15.11.08, 03:34
                        Zapierdole jak zwykle, jakas zwykla kurwa.
                        Oj, zeby tak ci sie twoj jezor nie urwol!
                        Smieje sie jak kokot z tego debilnego rymu.
                        Ani mnie do Honolulu ani nie do (a za cholere nie napisze do Rzymu).

Po co ja to tak napierdalam, czterdziestka na karku.
                        Najgorsze, ze tematu nie mam, nie mam panie Darku.
                        A kurwa, a syf, jelenia jebie jelen w ttm zielonym lesie.
                        Po chuj ja to pisze, pizda, zawsze mnie poniesie!
    • purchawkapuknieta elegancko: 22.11.08, 20:00
      bawole podogonie
      inne (nie czytałam wszystkich wątków, na pewno było):
      dupa woło
      suczy pomiot (klasyk)
      szczurzy bobek

• mudzyn7 Re: elegancko: 29.04.09, 04:14
        Tak sie naprawde jebie ludzia...koniec.
        • mudzyn7 Re: elegancko: 10.06.09, 03:12
          Bawole pod ogole, szczozy dziki bobek.
          Dla ludzkiej wokandy, a jebac sie we wszystkim...
          • mudzyn7 Re: elegancko: 27.06.09, 17:52
            Ahhh..Chuj w dupe Ruskim i innym państwą, no nie?
            • mudzyn7 Elegancko 12.01.10, 03:40
              Kilmat sie ociepla, tak mowia fachowcy.
              Pojedz palancie do Irlandi, Szkocji czy Anglii.
              Siedem meczow odwolanych , nie zagrali chlopwcowcy.
              Szesdziesiat lat sniegu nie widzieli w Chinlandi.

A tylko ziemska os sie kiwa, co sie kiwala od dziejow zarania
              Chodzi sobie jak robaczek osie swa przygrywa.
              Przygrywka jest to okrutna, nieslychana.
              Co kiedys bylo w epoce Byka, nasz czas najasnilo, jak rybka, w Epoce Chrystusa, tak teraz bedzie epoka Wodnika.

Wodniku moj kochany, chodziaz tak niebieski.
              Przynies mi to co ja tak bardzo pragne, spokoju.
              I tak Cie zjebia sily Ci kurewskie.
              Wytnij mi chodziadz wykroj z wykroju!

• mudzyn7 Re: Elegancko 12.01.10, 03:50
                Kilmat sie ociepla, tak mowia fachowcy.
                Pojedz palancie do Irlandi, Szkocji czy Anglii.
                Siedem meczow odwolanych , nie zagrali chlopwcowcy.
                Szesdziesiat lat sniegu nie widzieli w Chinlandi.

A to tylko ziemska os sie kiwa, co sie kiwala od dziejow zarania
                Chodzi sobie jak robaczek osia swa przygrywa.
                Przygrywka jest to okrutna, nieslychana.
                Co kiedys bylo w epoce Byka, nasz czas najasnilo, jak rybka, w Epoce Chrystusa, tak teraz bedzie epoka Wodnika.

Wodniku moj kochany, chodziaz tak niebieski.
                Przynies mi to co ja tak bardzo pragne, spokoju.
                I tak Cie zjebia sily te kurewskie.
                Wytnij mi chodziadz... wykroj z wykroju!
    • zbyfauch Re: Zwierzece przeklenstwa 28.06.09, 15:12
      Pewien Niemiec usiłujący z miernym sukcesem swego czasu zaprzejaźnić mnie z C,
      C++, opowiadał z niekłamanym podziwem o swoim polskim koledze z pracy, jak to ów
      pięknie przeklinał. Najbardziej podobało mu się powiedzonko "ty chuju na kaczych
      nogach".
      • mudzyn7 Kurwa tyz baba 17.01.10, 08:45
        Idzie sobie Mietek, idzie kolo kaluz.
        Nie tak jak dawniej, skacze juz Pan Malysz.
        Ja tam w Goscia wierze, to jest gosciu klasa.
        W Vancouver nam pokaze, od sasa do lasa!

• mudzyn7 Re: Kurwa tyz baba 15.07.10, 08:30
          Morzem beczka plynie, ku nam, kto glosowal.
          Wiec wylowmy ja mowie, wszak to nie amfora.
          Denko jest solidne, szpunt sie poluzowal.
          Otworzona nareszcie , nalejmy Komora.

Komor troche kwasny, lecz razem pijemy.
          Ptak krazy na niebie, a czy to jest kaczor?
          Ktos do beczki nalal, oh, ci to lajdacza.
          Wino juz niestrawne, lecz my wciaz zyjemy.

• mudzyn7 Re: Kurwa tyz baba 06.01.11, 02:02
            Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, taka mysl zatykam.
            Skonczylem juz dokladnie, kurwa z polska polityka!
            Jest rzecza niepojeta, co tam w chuj sie dzieje
            Kiedys partie rosly, plany i nadzieje...nadziele.

A teraz chce mojej chesnicy przekazac, co to jest polak maly.
            Nie chcial bym, zeby ten znak byl juz zbutwialy.
            I zeby ona zyla w polskiej ziemi, miedzy nami!
            W naszej ojczyznie, w ktora wierze!

• mudzyn7 Re: Kurwa tyz baba 06.01.11, 02:56
              Kto ty jestes? Polak maly.
              Jaki znak Twoj? Orzel bialy.
              Gdzie Ty mieszkasz? Miedzy swymi.
              W jakim kraju? W polskiej ziemi.
              Czym Twa ziemi? Mom ojczyzna.
              Czym zdobyta? Krwia i blizna.
              Czy ja kochasz? Kocham sdzczerze!
              A w co wierzysz? W Polsske wierze!
              • mudzyn7 Re: Kurwa tyz baba 06.01.11, 03:00
                Lots of typos, thats why I've been constantly postulating for the opportunity to be able to alter the posts.
                • mudzyn7 Re: Kurwa tyz baba 06.01.11, 03:03
                  Navet na naszej klasie mozesz to zrobic, why not here?
                  • mudzyn7 Re: Kurwa tyz baba 09.06.11, 05:32
                    No przeciez nie chlop, palanty meczu z Francja, kurwa?
                    Ale to obciach, chodziaz Marsylianke spiewal kazdy dziad
                    Mowia, ze z Niencami, tez bedzie zajebista furia
                    Ohh, w Matrix to by sie egzystowalo...tylko Neos (rym na kurwa).

PS. Kicior dla Ciebie, czymaj sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka