Dodaj do ulubionych

karty pracy dla 4- latków

03.06.12, 13:31

Witam. jakie karty pracy polecacie dla dzieci 4- letnich? pracowałam na "Przedszkole 4- latka" z MACA i nie podobało mi się absolutnie....Nie da rady nie zakupić żadnych kart, bo taki jest nacisk rodziców, żeby dzieci miały ksiązki. Co macie sprawdzonego i mogłybyście polecić?
https://lb1f.lilypie.com/wHnup2.png
Obserwuj wątek
    • natkaherbatka Re: karty pracy dla 4- latków 03.06.12, 15:08
      u nas tradycyjnie tradycyjnie Razem w Przedszkolu z WSIP, są karty, wyprawka, 2 lata z rzędu na tym bazujemy i w tym roku też, do tego ciekawa płyta dużo piosenek i zabaw, nie ma czasu na nudę.
    • ewusia13 Re: karty pracy dla 4- latków 03.06.12, 19:27
      ja miałam przedszkole czterolatka z maca i byłam zadowolona. w pięciolatkach miałam szkoła tuż-tuż, też mi odpowiadało ale chyba mamy inny gust smile
      • natkaherbatka Re: karty pracy dla 4- latków 04.06.12, 21:53
        ma macu też pracowaliśmy przez jakis czas, mają bardzo fajne płyty, piosenki dostosowane do poziomu dzieci, zwłaszcza te dla 3-4 latków (tyt. moje 3 i 4 lata), jednak wsip zaskoczył nas pozytywnie kartami pracy wydzierane do tego teczka naklejki wielokrotnego użytku, wyprawka, a w niej różne wyduszanki, wycinanki po 2 cz. na każde półrocze, jest tego więcej niż było w macu, nie wiem jak jest teraz, bo ja pamiętam ten zestaw z misiem Zyziem "trzylatek bawię sie i uczę" to były 2 książeczki, raczej obrazki do ogladania, polecenia w stylu wskaż, zakreśl, opowiedz itp. do tego kilka naklejek, a reszte trzeba było kserować z innych źródeł.
    • kwiecienacademy Re: karty pracy dla 4- latków 13.09.22, 18:25
      Hey. Polecam stronę Kwiecien.academy . Tylko darmowe i oryginalne karty pracy dla przedszkolaków.
      Pozdawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka