marta773 02.09.08, 15:19 Witam,proszę o opinie o tym lekarzu jeżeli ktos go zna,będe wdzieczna. Przyszedł do mojej przychodni za moja byłą lekarke która odeszła i prowadzi praktyke w Tychach jak dla mnie troche za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta773 Re: ginekolog dr.Ostrowski-proszę o opinie? 20.09.08, 16:50 nikt nie zna tego lekarza? Włodzimierz Ostrowski? Odpowiedz Link Zgłoś
meaby Re: ginekolog dr.Ostrowski-proszę o opinie? 08.10.08, 13:22 w mojej przychodni jest ginekologiem chciałam żeby prowadził moją druga ciążę po kilku wizytach zrezygnowałam po pierwsze ani razu mnie nie zbadał wizyty traktował raczej towarzysko gaduła z niego i babiarz jako fachowca nie polecam ale człowiek z niego miły i uczynny Odpowiedz Link Zgłoś
btk111 Re: ginekolog dr.Ostrowski-proszę o opinie? 28.10.08, 14:39 Nie POLECAM tego lekarza!!! Córka po wizycie u niego płacze do dzisiaj.. Forma i treść zadawanych pytań (jako wywiadu lekarskiego) pozostawia wiele do życzenia, powiem wiecej- jest obrzydliwa.. Pytanie w jakich pozycjach lubi uprawiać seks, albo czy twardnieją jej sutki, gdy jej chłopak zrobi dobrze mówią same za siebie.. Zdegustowana matka młodej pacjentki... Przychodznia numer 3 w Tychach Odpowiedz Link Zgłoś
ivonne.3 Re: ginekolog dr.Ostrowski-proszę o opinie? 28.10.08, 15:06 Również nie polecam!!! Dla mnie totalny frajer,zboczeniec. Pytania jakie zadaje są nie na miejscu. Hasło jakie do mnie zawsze rzucał na fotelu przy badaniu ginek.to "Proszę przysunąć dupkę jak do kochania",ogladał mnie całą,zamiast badać piersi,zachwycał się jakie są jędrne,że wyglądają jak sylikony,pytał czy badanie ginekologiczne sprawia mi przyjemnośc i takie tam głupie uwagi miałam wtedy może 20 lat.Zmieniłam lekarza szybciutko. Już nigdy do niego nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
btk111 Re: ginekolog dr.Ostrowski-proszę o opinie? 30.10.08, 12:00 Dziewczyny, dlaczego nie krzyczycie o tym głośno, dlaczego godzicie się na zachowania lekarzy nie mieszczące się w szeroko rozumianym pojęciu etyki lekarskiej ?? Przecież to są zachowania, które nadają się do prokuratury, do polcji.. Takich lekarzy nalerzy napiętnować,bo po takiej wizycie trauma zostaje na całe życie.. Matka skrzywdzonej nastolatki.. Odpowiedz Link Zgłoś