Dodaj do ulubionych

Profesor Magdalena Środa

17.08.04, 08:25
...zastąpiła Jaugę.Ciekawe posuniecia czyni nasz premier Belka. Czy to próba
odpartyjnienia rządu? :) Otaczanie się ludźmi nie tylko z SLD, sięgajac po
przrdstawicieli nauki robi dobre wrażenie, daje nadzieje na normalność...
Osobiście cenię Panią profesor, choć nie zawsze zgadzam się z jej poglądami.
Uważam ja za mądrą kobitkę, zobaczymy jak wpłynie na działanie rządu w
sprawach kobiet. Może to początek Rzeczpospolitej Babskiej? ;))
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Profesor Magdalena Środa 17.08.04, 11:09
      Z oczu jej dobrze patrzy.:)Jestem za rządem kobiet w Polsce,a co mi tam.:)
      • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 17.08.04, 12:14
        No, nie do wiary! Parkosiu, nie spodziewalam sie, ale co tam glebiej myslisz to
        Twoje hehe. Ja nie przepadam za Sroda, i prawie zawsze sie nie zgadzam, ale jak
        w slusznej sprawie, to niech rzadzi!:-)))
        • parkowy Re: Profesor Magdalena Środa 17.08.04, 23:07
          Mówiąc szczerze,rządy Suchockiej mnie rozczarowały.Nie mogę jej zapomieć wprowadzenia Konkordatu tylnymi drzwiami.Naatko,Środa nie zastąpiła Jarugi!
          • naata Re: Profesor Magdalena Środa 17.08.04, 23:11
            I tu muszę podac łapke Parkosiowi, Suchocka, mimo wszystko źle mi sie kojarzy,
            ona jest daleko od nas...niestety!
        • naata Re: Profesor Magdalena Środa 17.08.04, 23:09
          Ho! ho! ;)) Parkoś podejrzanie ugodowy ;))) to moze jednak znaczyc,że nasz
          Parkoś pomimo radykalnych poglądów ma wiele szacunku dla Pań..bo Te właśnie(!)
          nauczyły GO poprawnosci postrzegania świata w sprawach zasadniczych! ;-)))
          A to sie chwali... ja tam nic nie mówie, ale troche babskich rządów nie
          zaszkodzi, nie od dzis wiadomo, ze płec "brzydka" jest słabsza i jako
          taka 'powinna' oddac sie w nasze madre, kobiece ręce!!! Amennnnn ;P;P
          A co do M. Środy,można jej nie lubiec, ale trudno odmówic jej racji w wielu
          sprawach, sobiscie nie jestem jej fanką ale szanuje ją za głoszenie odważnych i
          niepopularnych poglądów, mam nadzieje, ze woda sodowa nie uderzy jej do głowy,
          i tak jak deklarowała, swoja "misję" opiera na szczerej checi zrobienia dużo
          dobrego dla nas,dla "bab"! ;-) Pażiwiom, uwidim ;))
          • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 18.08.04, 11:46
            Naata, nie podlizuj sie Parkosiowi, On i tak swoje wie hehe
            • naata Re: Profesor Magdalena Środa 19.08.04, 09:04
              hihihiii No patrz, nooo! Ja sie podlizuje?? ;-))) Akurat Parkoś, lubiacy
              podlizywaczy? nooo może? ja tam na tyle Parkosia nie znam, ale dobrze mu z oczu
              patrzy he he he
              Parkos swoje wie, na pewno, ale nie kto inny a własnie nasz Parkowy upomina sie
              o pisanie wprost ;) cos pisał, że nie lubi bajek, czy tez wierszy he he he
              Pozdrawiam troche(!) podlizująco - jednak! ;-)))
              • parkowy Re: Profesor Magdalena Środa 19.08.04, 23:18
                No Toju,jak każdy próżniak (znaczy się facet) lubię być hołubiony przez płeć piękną,a jeśli na dodatek jest to Naata to ......:)))
                • naata Re: Profesor Magdalena Środa 20.08.04, 02:31
                  He he he! A własciwie to dlaczego Cię nie hołobić? ;-))) Hołubienie za
                  hołubienie, po sprawiedliwosci ma byc ;-)))
                  No dobra dośc tych słodkości bo jeszcze noc przede mna! ;D;D A co na to
                  Magdalena Środa? he he he Pozdrówki serdeczne!
                  • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 20.08.04, 18:00
                    Pewnikiem ma sie dobrze, teraz musi tlumaczyc sie p. Jaruga, ale swoja droga
                    widac, jak ponad stan zyje, przyzwyczajona, czy co? :-(((
                    • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 09:42
                      Ja pozostanę przy swoim, niezmiennym zdaniu. Z kobitkami w rządzie jest podobnie
                      jak i na drogach za kierownicą - niepewność, dużo hałasu i wydawania kasy. A już
                      całkowicie nie przemawia do mnie powoływanie różnych biur/stanowisk w celu
                      zrównania tam czegoś co równym nigdy i tak nie będzie.
                      Pzdr
                      • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 15:43
                        Niczego innego sie nie spodziewalam :-)
                        • naata Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 17:38
                          No tak! Ach te baby... ;-)
                          • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 18:01
                            A mowia, ze Polki najbardziej przedsiebircze hehe, zdaniem niektorych wiec w
                            wydawaniu kasyyy, a to ci dopiero!
                            • naata Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 18:05
                              Kurczę, gdzie ci faceci co jeszcze maja kasę?...;D;D
                              • parkowy Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 20:48
                                Na północy kraju Naatko,na północy.:)))
                                • naata Re: Profesor Magdalena Środa 23.08.04, 21:59
                                  he he ..kurczę, Parkosiu podaj jakies namiary, może jakis potrzebuje kobitkę co
                                  lubi wydawać ;-)))) Ja tam duzo nie potrzebuję tak w sam raz, kilka
                                  tysięcy ...no jestem oszczędna ;D;D
                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 24.08.04, 11:24
                                    A jeszcze lepsi są na północym zachodzie ;-)
                                    • naata Re: Profesor Magdalena Środa 24.08.04, 11:57
                                      he he ostrożnie..coby nie przereklamować północy ;-)))
                                      • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 24.08.04, 12:28
                                        Nie boj nic, Naata, oni sie dokladnie pochowali, teraz taka moda.
                                        • naata Re: Profesor Magdalena Środa 24.08.04, 15:15
                                          Moda, modą, Droga Toju, ale ja cały czas mam skojarzenia.. ;P Chłopak północy -
                                          pół prześpi, pół przegada niezaleznie od kasy ;P;P
                                          • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 24.08.04, 15:17
                                            Prześpi, przegada - a kobietę niezadowoloną pozostawi samej sobie ;P
                                            • parkowy Re: Profesor Magdalena Środa 24.08.04, 19:56
                                              ... po prostu chłopak z północy.:))
                                              • naata Re: Profesor Magdalena Środa 25.08.04, 09:19
                                                he he Obojetnie skąd..zmęczenie materiału ;D;D
                                                • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 25.08.04, 11:26
                                                  naata napisała:

> he he Obojetnie skąd..zmęczenie materiału ;D;D

Nie trzeba było tak zamęczać przez te wszystkie latka ;P
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 25.08.04, 12:03
                                                    ..taaa trza było pilnować tylko własnego kurnika ;P
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 25.08.04, 13:44
                                                    Baaaardzo interesująca odpowiedź, baaardzo ;-))
                                                  • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 25.08.04, 15:53
                                                    Hehe, ale sie porobilo, mysle jednak, ze dzisiaj sa inne priorytety.
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 25.08.04, 23:24
                                                    Toju, Droga, priorytety i "priorytety", przeważnie są te same, najważniejsze
                                                    jest własne szczęście...Reszta...to dodatek do "dekoracji" ;-/
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 26.08.04, 11:42
                                                    naata napisała:

> Toju, Droga, priorytety i "priorytety", przeważnie są te same, najważniejsze
                                                    > jest własne szczęście...Reszta...to dodatek do "dekoracji" ;-/

W ramach męskiej solidarności dziękuję za ten "dodatek" do szczęścia ;-)
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 26.08.04, 13:06
                                                    . nie nooo to była aluzja nie do naszych Panów ;-) Czasami coś się przypomina..
                                                    W ramach damskiej solidarności dodam, że macie naprawdę szczęście
                                                    mając 'dodatki" dbające o swoje "dekoracje" ;P
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 26.08.04, 13:15
                                                    Gdziekolwiek i w cokolwiek uderzysz - nożyce się odezwą ;-)))
                                                    pzdr
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 26.08.04, 13:22
                                                    ano, po to są ;D;D
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 08:59
                                                    No i wyskoczyła profesorzyna, koleżanka wicepremiery Izy. W Sztokholmie
                                                    wygłosiła swój niezawisły pogląd, że prześladowania i przemoc wobec kobiet są
                                                    wynikiem istnienia kościoła i generalnie zasad wiary.
                                                    I takie coś mówi w imieniu Polski, widocznie też ma geny głupoty :((
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 10:03
                                                    Nie słyszałam wystąpienia w Sztokholmie, pamiętam ją natomiast z "zielonego
                                                    saloniku" u Kwiatkowskiego, moim zdaniem mądra kobieta, ale będąc już przy
                                                    władzy może zgupieć... realizacja programu partyjnego czy rządowego co i tak na
                                                    jedno wychodzi może zmienić "genetykę" ideii- wolności słowa.
                                                    Naukowcy,zdecydowanie powinni pozostać niezależnymi, wolnymi od trendów
                                                    politycznych i religijnych. Co do historii kościoła, zdania naukowców -
                                                    historyków nadal są podzielone, tak jak sama intrpretacja Bibli, wieczne
                                                    poszukiwanie PRAWDY, i wieczne kłótnie.
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 10:50
                                                    Głupieje stare, feministyczne babsko i tyle. Twierdzić, że katolicyzm prowokuje
                                                    do przemocy wobec kobiet, to już skrajna głupota.
                                                    Środa z Wicepremierą niech spadaja na księżyc, niezaspokojone stare ropuchy ;-(
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 11:31
                                                    No nieeee, nooo, jako tez stara ropucha musze wystapić trochę w obronie
                                                    niedopieszczonego garunku i przyznać po części jednak rację Madzi,
                                                    niepotrzebnie chłopcy, jak malowani ida do zakonów i na księzy zostawiając w
                                                    posusze cqałkiem pokaźny oddział "cierpiących wielbicielek" ;-))))))
                                                    Niedługo prawdziwego CHŁOPA i ze świeca nie znajdziesz, bo coraz to więcej
                                                    wielbicieli własnego rodzaju, to wszystko przez Żydów, cyklistów i
                                                    komunistów ;PPP
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 12:26
                                                    Skoro sie podszywasz pod starą ropuchę to oznacza także niezaspokojone pewne
                                                    braki?! ;P
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 14:32
                                                    Zauważ, że te "stare ropuchy" mają swoich starych, więc nie tak źle z
                                                    tymi "brakami" pewnie?
                                                    Co by tu... nooo te co kcom to ja nie kcem i łodwrotnie ;PP
                                                  • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 15:09
                                                    Tys prowda ;)
                                                  • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 09.12.04, 16:42
                                                    Najpierw naplotla, a terza sie oddala do dyspozycji, co za polityka:-(
                                                  • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 10.12.04, 15:42
                                                    Ale zrobiono z tego teatr, wczoraj juz nie moglam tego znesc, czy to czasem na
                                                    zasadzie: Uderz w stol a nozyce sie odezwa"? Wypaczone to wszystko jakies ech(((
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 10.12.04, 21:02
                                                    Po ukazaniu sie art. w kilka godzin było na forum Aktualności 800 komentarzy,
                                                    istna burza, z niektórych wypowiedzi wynikało, ze Rydzyk rozdaje komputery
                                                    swoim wiernym, no i jeszcze jankowskie.. Cyrk, niepoważny cyrk. Chyba, jednak
                                                    nożyce się odezwały.. Pieronek tyż!
                                                  • naata Re: Profesor Magdalena Środa 10.12.04, 21:05
                                                    Pani Środa powinna bardziej zdecydowanie artykułować swoje wypowiedzi, na
                                                    spotkaniu z Olejnik, wyglądało jakoś nieskładnie, nie mówiąc juz o Banachowej,
                                                    uważam, ze przekombinowały.
    • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 13.12.04, 13:36
      Ciekawa historia sie porobila, prawdaz?
      • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 24.03.05, 12:20
        Znowu o niej głośno. Wystąpiła przeciw seksitowskim reklamom z kobietami.
        Dlaczego nie zajmie się facetami-idiotami w reklamach mediamarkt?!
        To jest chyba chora feministka. Robi więcej złego niż dobrego.
        Powalił mnie fragment wywiadu, w którym wyraziła swe współczucie "cierpiącym,
        ciętym roślinom, owiniętaym w papier i stojącym na mrozie". Luuudzie, gdzie jest
        granica absurdu???!!!!
        • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 24.03.05, 13:25
          To jest filozofka, wiec jej wolno, i czesto sie z nia zgadzam hehe, te glupie
          reklamy tez mi sie nie podobaja, przestalam przez to sluchac radia hehehehe.
          Dla mnie jest okey, dla rownowagi:-)
          • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 24.03.05, 19:04
            W jakim potwornym stresie ona musi żyć. Codziennie poruszając sie tym świecie
            doczesnym zabija wiele mikrobów i innych bakterii. Gdyby jej zabrakło ileż
            żyjątek byłoby więcej :(((
            • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 25.03.05, 10:53
              Takie tez musza byc, Chetor! nie denerwuj sie, widze, ze bardzo jej nie lubisz,
              nie przejmuj sie, wazne, ze takiej sobie nie wybrales,bylby dramat:-)))
              Pozdrawiam!
              • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 25.03.05, 11:31
                Fakt, nie lubię, ale żeby się denerwować to nie. Dla takiej zrzędy
                feministycznej szkoda zdrowia. Ja wybieram zawsze tylko prawdziwe kobiety ;-)
                Pzdr
    • toja50 Re: Profesor Magdalena Środa 25.03.05, 11:34
      To sie wie:-))
      • naata Re: Profesor Magdalena Środa 26.03.05, 10:28
        ... wiadomo! ;-)))
        • chetor Re: Profesor Magdalena Środa 26.03.05, 14:20
          Aaaach, dziewczyny, żebyśmy byli wolni to, ho, hooooooo ;-)))
          Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka