Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:24
...
Obserwuj wątek
    • Gość: drek Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:19
      Nie Do Wiary ze chcą na to wydawać kase:)
    • Gość: Xionc Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: 213.77.7.* 20.10.03, 17:28
      Nie Do Wiary że ktoś to ogląda
    • ariwederczi Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? 20.10.03, 20:08
      Nie Do Wiary, że ktoś o to pyta
    • Gość: IvI Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:59
      Szczerze? Faktycznie Nie Do Wiary, że ktoś to ogląda. Ja widziałam raz. Już
      nigdy więcej. Prowadzący do wyrzucenia. Jakbym go na ulicy zobaczyła to z
      chęcią bym go kopnęła. Jakiś fanatyk czy co? Ogólnie kicha.
    • Gość: swinski.ryj Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 21:13
      Nie do wiary, ze sa tu tak ograniczeni ludzie.
      • kolorka2 Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? 20.10.03, 23:17
        hahaha... :))) my z narzeczonym zawsze oglądamy, jak trafimy. zawsze. odkąd
        obejrzeliśmy program o ufo - jeden gość nakręcił kamerą latający spodek.
        Budowali klimat przez 25 minut, w 26 powiedzieli że to falsyfikat, i pokazali
        wszytkie momenty w filmie, dzieki którym można było to poznać. Był to
        rewelacyjny odcinek - nikt nie wiedział o co chodzi i dlaczego w ten sposób,
        po co to, i co będzie dalej, a człowiek z muszką na twarzy jest cudny i zawsze
        otaczają go najlepsi specjaliści. Radzę wam - oglądajcie to. Jest z czego
        sikać ze smiechu.
    • Gość: s_l Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 00:27
      moje spotkanie z niedowiary

pewnej nocy obudzilem sie, ciemno, tyko telewizor wlaczony dudnil oblednymi
      basami (nienawidze tego, budzic sie w nocy i stawac twarza w ekran), mojej
      polowicy nie bylo obok, posciel jeszcze ciepla, poszla sikac, pomyslalem i
      usiadlem
      na stroboskopowoniebieskim tle stal przede mna depresyjnie smutny osobnik
      zamuszkowany
      mial sztywne oczy i okazalo sie, ze to on tak dudnil
      mowil glosem z wnetrza, ze za chwile zobacze mrozacego-krew-ducha nakreconego
      ukryta kamera przez goscia na karimacie w domu gdzie pies-nie-wiadomo-czemu-w-
      nocy-szczeka, a dziecko wlascicieli gada przez sen
      polozylem sie i zasnalem
      nastepnego dnia obudzilem sie z wrazeniem nietypowych marzen sennych, ktorymi
      to zapragnalem podzielic sie bezzwlocznie z moja pania, pani okazala sie byc
      juz pracujaca, tym samym sen nieopowiedziany podzielil los innych
      nieopowiedzianych snow - odszedl w zapomnienie
      do czasu
      niedzielny obiadek, familija radosna przy stole, telewizorek obowiazkowo
      (czlonek rodziny wszakze), az tu nagle pan ze snu na jawie do mnie przemawia -
      przezylem dziwne chwile, sen stanal przed oczami, zadrzalem, ale pan twierdzi,
      ze jest jeno zajawka programu niedowiary
      dlugo nie moglem sie otrzasnac z wrazenia, ze ktos mnie wkreca, ze takie
      programy funkcjonuja w realu? nie do wiary!!!
      teraz to wydaje sie takie oczywiste, w tv bylo juz prawie wszystko, no moze
      poza relacja ze stworzenia swiata, mozna cos ogladac, mozna omijac szerokim
      lukiem, ja omijam ndw, ale wywolanie tematu wywolalo wspomnienia z wycieczki w
      strefe mroku...
      z rozrzewnieniem pozdrawiam paranormalnie
      • Gość: merc Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.03, 09:14
        hahahahaahahah Tvn to dobre medium..to i straszy czasem:):)
      • Gość: kitekat Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.zigzag.pl 21.10.03, 15:13
        s_l!!! Duża buźka! Już dawno nie czytałam czegoś tak rewelacyjnego! Ale się
        uśmiałam. Jakiś nieodkryty talent literacki, czy cóś? :))
    • Gość: alcest Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 15:29
      Program totalnie żałosny. mnie rozwala zawsze w zapowiedziach ten tekst:
      spikier przejętym głosem mówi: "co zarejestrowały nasze kamery"? oczywiście
      zawsze nic! szkoda czasu na ten syf.

-
      Wyrobek mu było na imię.
    • Gość: kisiel Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 21:03
      s_l - rewela!!!!
      Czy wierzycie, ze Pan Prowadzacy choć trochę sam wierzy w to co mówi?
      Respect,
      Kisiel
    • Gość: raver Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.net / *.net 22.10.03, 01:43
      Dobry program rozrywkowy;)ja zapamiętałem z niego "genialnego"
      wynalazcę,Lucjana Łągiewke,wynalazcę cudownych zderzaków do fiata 126p
      pochłaniających całkowicie energię przy uderzeniu.
    • Gość: mucha Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.toya.net.pl 22.10.03, 11:47
      program z cyklu kabaretowych :))) oglądam prawie wszystkie odcinki - takie male
      otarcie lez na koniec weekendu ;)

ps.
      najbardziej mnie rozwalilo jednak to, ze udalo im sie wykrakac Osame i ataki na
      WTC (w skrocie rzecz ujmujac: na przelomie wiekow dali program z 'jasowidzem'
      ktory przepowiedzial rychle ataki szarlatana z bliskiego wschodu na nasza
      cywilizacje, ktore dadza poczatek wielkiej wojnie. wkrotce po 11 wrzesnia
      odcinek powtorzyli).
      szkoda ze ten 'jasnowidz' nie przepowiedzial juz nic wiecej ;) raz do roku to i
      mucha pierdnie - jak to mowia...
    • raver1 Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? 22.10.03, 11:56
      Z tym budowaniem klimatu przez 99% czasu to fakt.Przez 29 minut pajac w muszce
      zastanawia się co kryje stara sztolnia albo lochy zamku,albo kto robi kręgi w
      zbożu,a na koniec rewelacja,lochy nigdy nic nie kryły i nie kryją a kręgi w
      zbożu zrobił jakiś Zdzichu jak jechał Ursusem na pole;)
    • frank4 "Bajki z mchu i paproci" ... 22.10.03, 12:09
      ... są bardziej nie do wiary!
    • Gość: s_l Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 14:50
      a moze zamuszkowany pan z ekipa powinien sprobowac rozgryzc tajemnice kropka?...
      • Gość: 3x Re: Co sądzicie o programie Nie Do Wiary w TVN? IP: 62.233.183.* 24.10.03, 00:04
        Nie moze, bo by sie wydalo, ze to plasterek z niebieskiego papierka.
    • Gość: Kama Najlepszy program rozrywkowy TVN IP: 149.156.213.* 23.10.03, 22:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka