gulsongulson 13.01.09, 17:12 czy ktoś może słyszał o zajezdzie gościnnym? chcemy tam zorganizowac nasze wesele, ale nie wiem czy to sprawdzony lokal? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wideofilm Re: wesele w zajezdzie goscinnym?? 13.01.09, 21:28 To ten przy drodze na Kraśnik.Ładny i fajny lokal. Nie słyszałem, skarg. Odpowiedz Link
monique.m Re: wesele w zajezdzie goscinnym?? 29.01.09, 01:30 bylam tam na chrzcinach jedzonko bylo super obsluga bardzo obrotna tylko to bylo kilka lat temu, i tez jestem ciekawa jak to wyglada w tej chwili zwlaszcze ze planuje slub w 2010 Odpowiedz Link
dj-atlantick Re: wesele w zajezdzie goscinnym?? 29.01.09, 11:19 Polecam jak najbardziej Zajazd Gościnny przy ul. Krasnickiej. Mialem zaszczyt grac wielokrotnie w tym lokalu i wiem ze zawsze goście byli bardzo zadowoleni z wystroju, obsługi a także bardzo bogatego menu. jest to jeden z większych lokali w Lublinie gdzie wesela są organizowane nawet do 200 osob. Lokal posiada trzy sale- dwie duże i jedna małą w podziemiach. Z tego co wiem ceny są bardzo konkurencyjne w stosunków co do innych lokali. Przebywając tam wielokrotnie zauwazyłem pelny profesjonalizm i wykonanie na najwyższym poziomie. Mogę przeslac na maila ewentualnie zdjęcia z imprez z tego lokalu. atlantick@tlen.pl Odpowiedz Link
agatarus Re: wesele w zajezdzie goscinnym?? 12.02.09, 07:27 nasze wesele było w Zajeździe gościnnym. Lokal super, jedzenie pyszne, wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Ja polecam lokal z czystym sumieniem Odpowiedz Link
ona81ona Re: wesele w zajezdzie goscinnym?? 24.02.09, 15:42 agatarus napisała: > nasze wesele było w Zajeździe gościnnym. Lokal super, jedzenie pyszne, wszyscy > goście byli bardzo zadowoleni. Ja polecam lokal z czystym sumieniem można wiedzieć kiedy robiłaś tam wesele ? pzdr Odpowiedz Link
wesolewesele Re: wesele w zajezdzie goscinnym?? 15.02.09, 11:57 Organizacja Wesel LUBLIN Pomoc w organizacji Wesela i Ślubu. Szybko, tanio, bezstresowo. LUBLIN www.WesoleWesele.pl Odpowiedz Link