marianna.rokita 27.07.05, 01:10 ty.... mi slow braklo! Jak mogles zrobic TO z Jenisiejem ? Jak mogles mi/si to zrobic??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26976878&a=26982251 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala-laleczna Marianno, mocno przesadzasz. Do takiej korespon- 27.07.05, 09:25 dencji służą maile, nie forum publiczne. Nagminnie otwierasz wątki o prywatnych sprawach: kotach, pojazdach, nałogach, wałkach, garach. Czy nie lepiej spełniłabyś się na jakimś przyjemnym forum kobiecym? Na forum kuchnia na przykład. A przy okazji - powinnaś zacząć dbać o siebie. Dla zachowania warszatu pracy, jakim jest twoje ciało, potrzebujesz: - przespanych nocy - rzucenia palenia - odwyku od alkoholu. Wierz mi, młodość i uroda posłużą ci wówczas jeszcze długo. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bis Re: Marianno, mocno przesadzasz. Do takiej koresp 27.07.05, 11:03 Lala ))- znakomite słowa-nic dodać,nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
lala-laleczna Dajesz nam przykład "wysokiej moralności" i 27.07.05, 11:12 przestrzegania netykiety? Nie klikaj na kosz, pedofilu. Skopiowałam twoją wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Czy każdy państwowy urzędnik 27.07.05, 22:16 staje się po jakimś czasie coraz bardziej agresywny, dokumendo? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Pollak!calkiem_nowy !!!! Ty...ty...ty.... 27.07.05, 22:16 1. Plotki o moim pedalstwie rozsiewa ktoś bardzo nieżyczliwy. 2. Prawdopodobnie jest to Żyd (gośc o którym mowa w pkt. 1) 3. Nie chcę czytać/wiedzieć o/widzieć jak Jeni wymienia z kimkolwiek przysłowiowe buziaki. Dostaję od tego tików nerwowych. 4. Ładnie to tak po nazwisku wołać? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Pollak!calkiem_nowy !!!! Ty...ty...ty.... 27.07.05, 22:59 1.calkiem_niezyczliwy 2.TAK! 3.dobra ide dac buzi jeniemu. noz widelec dostaniesz plasawicy. 4.a tak masz na nazwisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_4 Re: Pollak!calkiem_nowy !!!! Ty...ty...ty.... 27.07.05, 23:01 marianna.rokita napisała: > 1.calkiem_niezyczliwy > 2.TAK! > 3.dobra ide dac buzi jeniemu. noz widelec dostaniesz plasawicy. > 4.a tak masz na nazwisko ? > a gdzie twoj narzeczony? Oswiadczyl sie i co, gdzie jest? > Odpowiedz Link Zgłoś