Dodaj do ulubionych

Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:26
Ja nie mogę, takiego fajansa jak ten łysy amator to jak żyję nie widziałem.
Jak oglądam go w TV4 z takim drugim fortepianista wyliniałym (Salaber się
nazywa) to nie wiem gdzie mam się schować z żenady. Ale to pikuś. Dzisiaj
przeczytałem wywiad z tym lamerem w Gali gdzie powiedział, że "lubi się
podobać" i dlatego jeździ bmw, kupuje designerskie ubrania i uważa się
za "dobrze ubranego". No nie wytrzymam!!! Granicy obciachu to nie ma w tym
kraju....
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 12:38
      proponuję panu Piotrowi przypomnieć sobie,jak prowadził "Kalambury":))tam sie
      prezentuje dopiero jak prawdziwy macho prosto z samotnej wyprawy po Laosie i
      Kambodzy;)dziś na polsacie2 rano załapałam się na powtórkę "Kalamburów"z 1998
      roku-"rozkoszny" był wtedy:)
      • Gość: aga Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać IP: *.toya.net.pl 19.01.05, 12:46
        Nadal jest beznadziejny :D
        • lezka_z_posen Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 12:48
          w porownaniu z wersją z Kalamburów,to teraz on jest mister;)
          a Joker to juz tak nudziarski program,że szok.i prowadzący,co jeden to
          lepszy:Ogórek,Malajkat,teraz Gąsowski.tragedia.
          • scoutek Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 12:54
            nooo nie, czego chcesz od Ogorka?
            • lezka_z_posen Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 12:56
              ogórek to jest dobry na zagrychę;)
              do prowadzenia talk show mi nie pasuje za grosz.
              • scoutek Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 12:58
                uwielbiam czytac jego komentarze ....
                • lezka_z_posen Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 13:00
                  komentarze i riposty Ogórka to inna bajka.w konwencji tak show się,według
                  mnie,nie sprawdza.
                  • scoutek Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 13:04
                    nie twierdze, ze jest znakomity jako prowadzacy, pytalam tylko co macie do
                    niego....
                    • lezka_z_posen Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 19.01.05, 13:05
                      scoutek napisała:

> nie twierdze, ze jest znakomity jako prowadzacy, pytalam tylko co macie do
                      > niego....

wspomniałam o nim,jako o prowadzącym Jokera-to mam do niego;)
                    • ewosia Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 20.01.05, 06:20
                      scoutek napisała:

> nie twierdze, ze jest znakomity jako prowadzacy, pytalam tylko co macie do
                      > niego....
                      >

do ogorka mamy flaszkie ofkors
              • Gość: vpis Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:59
                Gąsowski to taki estradowy tandeciarz. Co mu każą to małpuje. Żenua
    • lunatica teraz jeszcz jest komentatorem sportowym 19.01.05, 13:14
      z dziedziny snowboardu wczoraj razem a nitą marczułajtis i maciejem dowborem
      prowadzili studio sportowe na jedynce komentował mistrzostwa świata w whistler -
      kiepska pogodę i jak to ciężko się jeździ w cukrze czy też kszy :-))
      • lezka_z_posen Re: teraz jeszcz jest komentatorem sportowym 19.01.05, 13:17
        widziałam fragment-a co Matthew D.w jedynce robił??banicja czy gościnnie??
        • Gość: Fojtek Gąsowski+Skrzynecka=tandeta 21 wieku!!!!! IP: *.net.pulawy.pl 20.01.05, 09:48
          On wygląda jak podstarzały gangster ze wsi Żmijowiska Wielkie powiat
          Zabidecha,a ona jak stara,wyliniała kotka co juz nie mruczy tylko stęka.
          Ta para to obciach telewizji ---on udaje luzaka i światowca a tak naprawdę
          to "gluciarz" co nic ciekawgo jeszcze nie zrobił.Pewnie łapnie sobie teraz
          panienkę lat 16 i bedzie drugi Mończyk.Żenada--łysol,wieśniol i głupol..........
    • magdzia1 Re: Piotr Gąsowski - wstydzę się go oglądać 20.01.05, 14:16
      on jest oblesny---wygląda jak stary cap
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka