Dodaj do ulubionych

lisek i hania w Twoim Imperium

07.11.05, 19:49

fajne fotki wam zrobili!!!

i jak wam?
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 08.11.05, 21:26
      Że też się chciało parapazzim całą noc warować. Hania bardzo fajnie na nich
      wypadła. Także na okładce wygląda świetnie, ale nie podoba mi się natomiast z
      papierosem. :)
      • aaron_flik Re: lisek i hania w Twoim Imperium 08.11.05, 23:29
        ktoś może te fotki wrzucić? choć domyślam sie, że przedstwiają haslo: "hania -
        tomek zgrana para, hania k..., lisek - baran
    • justa7 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 14:03
      A co takiego jest na tych zdjęciach, bo niestety u mnie w kiosku już chyba
      wszystkie egzemplarze wykupili? Czyżby jednak romansik...Biedna Kinga, dlatego
      pewnie tak kiepsko ostatnio wygląda i nie ma werwy do pracy. Zdradził nie tylko
      mąż, ale i przyjaciółka. A tak poza tym, to coś czuje, że ten romans zaczął się
      w Rzymie...o zgrozo!
      • tomu19 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 14:27
        jak to prawda że lis i hanka mają romans to rzeczywiście jest to niemoralne,
        ale to ich sprawa i tylko ich

podobno wysfatał ich w Rzymie sam Tomasz Machała
    • gocha69 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 14:52
      Puśćcie jakieś zdjęcia Hanki i Lisa? Ciekawe, kto się w końcu odważył...
      • gocha69 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 14:54
        Ciekawe, czy Hanuś zostanie z Liskiem, jak On nie zostanie prezydentem...
        Taaak. Bo jakoś w to, że to miłość wielka wierzyć mi się nie chce... Hanuś
        podobno zawsze wie, czego chce. Nawet jeśli to mąż przyjaciółki!
        • justa7 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 15:23
          Od dawna wiadomo, że Hania to zimna i cyniczna kobieta, wiec chyba do siebie
          pasują, bo Tomuś też nie jest milutki. Szkoda tylko dzieci! Nie umiem sobie
          wyobrazić co w ostatnim czasie przeżywała Kinga. Mam nadzieję, że to nieprawda,
          bo inaczej to ten świat zwariował. Przecież oni nie byli w Rzymie na wycieczce,
          tylko z powodu śmierci Ojca Świętego...brak słów...
          • dr.martens1 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 16:37
            Co Kinga przeżywała? Od lutego przeżywała i zdaje sie wciąż przeżywa romans z
            pewnym brunetem. Ciekawe dlaczego wszyscy przyjmują, że to Lis ją zdradził i
            zostawił, a nie na odwrót?
            • moderatorrr Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 16:48
              O co chodzi z tym brunetem who is who bo nic nie kumam , skad macie takie newsy?
    • unisex Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 15:27
      Co z tom Polskom sie zrobiło ?
      • fargo Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 15:49
        cos już jakis czas musiało byc na rzeczy skoro Kinga została sam z dziećmi w
        Konstancinie a Tomek przprowadził sie do apartamentowca na Mokotowie - to był
        tylko kwestia czasu.
    • marta023 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 15:31
      Rusin to dość prymitywna chamka i zołza. Za Lisem nie przepadam, ale nie wiem
      jak tyle lat wytrzymał z takim chamem.
      • fargo Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 16:02
        nie przepadam za nia tylko w dzień dobry TVN czasami ja widzę ale nie
        wiedziałam że to chamka:)
    • marta023 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 17:16
      Rusin daje ciała jakiemuś gostkowi i robi z siebie ofiarę. Jaka to ona biedna.
      A na w gazetach widzę jej zdjęcia - wszędzie się śmieje, jest na każdej
      imprezie. To prostaczka. Teraz chce dowalić Lisowi, ukryć swój romansik i
      zgarnąć kasę. Niezłe pomiotle.
      • yahoo10 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 17:28
        a skad marta tak to wszystko wspaniale wie????
      • gocha69 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 20:59
        Gdzie się żali? Słyszałeś coś, przeczytałeś? Nigdzie nie było ani słowa, więc
        zamilcz!
    • johnwars Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 17:46
      Kupa śmichu. Wszędzie piszą, że poświęciła dla Lisa karierę. Jaką karierę.
      Ludzie, jak oglądam ją w TVNie, to mnie skręca. Beztalencie. I tylko gada o
      sobie i przerywa wszystkim. Kto by o niej wiedział, gdyby nie była Lisowa. No
      to się teraz wściekła. Na bidactwo ma nie wygląda. To niezła cwaniara.
    • control Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 17:58
      No, kto tam nastepny? Niech pani kładzie tutaj ten magiel. Nie widzisz Pani, ze
      kolejka czeka, dosyć tego gadania.
    • maxmara4 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 19:05
      znam Kingunię ze szkoły. Kuta na cztery nogi cwaniara. Taki uliczny spryt.
      Rozterek nie ma. Chyba jedną - jak załatwić kasę.
      • gocha69 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 20:58
        Nawet jeśli Kinga się z kimś spotyka, to nie uważacie, że ma do tego prawo,
        skoro mąż wycina Jej numery?! NA co ma czekać? Aż się Hanuś znudzi i znajdzie
        innego wiceprezesa? Sory, teraz prezesa, bo naprzód trzeba w życiu iść, nie?
        Nawet jeśli kuta na cztery nogi. To tym bardziej! I zdaje się, że to się
        zaczęło dużo wcześniej niż w Rzymie. Mówiło się o tym dużo wcześniej, ale nikt
        oficjalnie. Więc co? Niech Kinga myśli o sobie!
        • balbinka20 Re: lisek i hania w Twoim Imperium 09.11.05, 21:32
          Gocha, a skad Ty taka zorientowana jestes. Znasz te panie czy co... O ile
          pamietam bronilas poziomu na tym forum i bronilas ludzi na ktoryczh wylewa sie
          tu pomyje. Skad wiesz jaka jest ta Smoktunowicz, kto tu jest winny?
          • aaron_flik Re: lisek i hania w Twoim Imperium 10.11.05, 00:03
            niezależnie od tego czy żona Lisa jest mądra, czy głupia (prawdopodobnie jej
            inteligencja niewiele się zmieniła od ślubu) trudno nie stwierdzić faktu, że
            Lis jest skończonym idiotą skoro sprawa wyszła na jaw - a wyszła bo sporo tu
            ludzi o tym pisze. i jeszcze w Rzymie... skończony, skończony idiota myślący
            fujarką. jakakolwiek prezydentura już mu raczej odjechała sprzed nosa. swoją
            drogą gość musisię nieźle wkur.iać czytając to forum, co na pewno czyni. ale
            głupków mi nie szkoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka