Dodaj do ulubionych

Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali

23.04.07, 12:39
Nowy numer "Gali". Otweram i oczom własnym nie wierze. Wywiad z Katarzyną
Skrzynecką w którym skarży się na "Magiel Towarzyski" i stronę Pudelka.
Biedna kobieta, skoro w gazetach musi się się skarżyć na telewizję.
Niedługo jej glupota sięgnie dna. Jeśli już się to nie stało.
Obserwuj wątek
    • syriana Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 13:24
      hehe
      jak zobaczyłam rano nową Galę, to pomyślałam, że już wiem jaka będzie klapa
      tygodnia w następnym odcinku

żenujący wywiad, nie rozumiem zupełnie takiej postawy

zero szacunku dla siebie i dla tych wszystkich widzów i czytelników, którym
      próbuje się wmówić, że "to pierwszy raz, ekskluzynie w Gali, Skrzynecka opowiada
      o strasznych przeżyciach rozwodowych"

i choć oglądając Magiel miałam może wrażenie, że Karolina i Tomek trochę
      przesadzają z tą krytyką Skrzyneckiej, teraz zgadzam się w 100% z nimi

żenua jakich dawno nie było
    • nietakiprosty Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 14:28
      Za dużo tłustego pasztetu drobiowego, uboczne działanie plastrów oraz hormonów
      i zdecydowanie za dużo wizyt w solarium- to proste. Kasia sięgnęła DNA.
      • lew-salonowy Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 19:43
        Przesadzasz kolego :/. Skrzynecka jest atrakcyjną kobietą.
    • flowerbomb5 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 14:48
      K. Skrzynecka ma prawo sie bronic i powiedziec co mysli. Nie wiem czemu te
      rozne Korwin Piotrowskie sie jej czepiaja. Kobieta po raz kolejny zostala
      zrobiona w konia przez faceta i musi siedziec cicho, bo jak nie to ja zgnoja
      rozne takie ciotki klotki, ktore wiedza lepiej co wypada.
      Korwin Piotrowska niech lepiej napisze jakis rozsadniejszy scenariusz dla
      eksprezydentowej, bo wyfiokowana Beza straszne banaly oplata w Lekcji Stylu.
      • becikowe5 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 15:30
        W jakim miesięczniku Piotrowska była redaktor naczelną - afera z wycinaniem
        nożyczkami 1 kartki z całego wydrukowanego nakładu (chodziło o niewygodny dla
        władzy artykuł). Czyżby to był Sukces? Naczelna poszła wtedy szybko na
        zwolnienie lekarskie.
        • nietakiprosty Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 16:00
          A jak to się ma do K.Skrzyneckiej i tego, że opowiada dyrdymały w "Gali"? Nie
          rozumiem.
        • syriana Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 17:36
          > Naczelna poszła wtedy szybko na zwolnienie lekarskie.

raczej zrezygnowała ze stanowiska
          a to subtelna różnica
          • becikowe5 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 21:22
            syriana napisała:

> > Naczelna poszła wtedy szybko na zwolnienie lekarskie.
            >
            > raczej zrezygnowała ze stanowiska
            > a to subtelna różnica
            >

Przed rezygnacją ze stanowiska najpierw było szybkie zwolnienie lekarskie.
      • syriana Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 17:35
        problem w tym, że ona się nie BRONI

ona sama, świadomie udzielając kolejnego wywiadu (obszerny był min, w Vivie),
        czy inspirując kolejne artykuły na swój temat (jak w Fakcie - było kilka
        odcinków) nakręca zainteresowanie wokół swojej osoby

nie rozumiem zupełnie postawy "wypłaczę się w paru gazetach, zrobię sobie
        zdjęcia w kolorowym staniczku na ładnej kanapie z miną małego, rozmarzonego
        psiaka (dzisiaj w Gali), to na pewno te wstrętne pismaki odczepią się ode mnie"

jak to jest, że są gwiazdy, artyści, sławy, o których prywatności nic nie wiemy..?

hmmm.. może po prostu mają więcej klasy...?

trzeba mieć jakąś dumę swoją i poczucie wartości
        Skrzynecka jest w tych wywiadach po prostu porzuconą, rozgoryczoną kobietą - a
        to zawsze przykry widok
    • paulinaa Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 16:21
      chyba sobie kupie:|
      • skrzynkapandory Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 19:42
        jak dla mnie jest to straszna zenada. na poczatku bylo mi jej szkoda, bo chyba
        zadna kobieta nie chcialaby znalezc sie w jej sytuacji, ale pokiego wala chodzi
        do gazet i o tym wszystkim opowiada, a potem sie dziwi ze pudelek o niej pisze
        i magiel smie o niej mowic. moze ona chce przejac schede po annie samusionek?
        bo tam tez telenowela brazylijska - ja juz sie pogubilam kto z kim gdzie i
        dlaczego. boze uchron przed taka bezmyslnoscia.amen.
        • lew-salonowy Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 19:44
          A dlaczego ma nie chodzić? Chce to chodzi, w czym problem? A może to taki kaprys?
          • paulinaa Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:04
            smiem przypuszczac ze teraz doda bedzie latac i opowiadac wszedzie jaka ta ja
            tragedia dotknela
          • skrzynkapandory Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:10
            Alez prosze. Niech chodzi po wsystkich gazetach w tym kraju i opowiada o swoim
            malzenstwie, rozwodzie, sukcesach i porazkach, tylko niech sie potem nie dziwi
            ze ja ludzie na forach internetowych, czy w tv obsmarowuja. ciekawe ze sa
            artysci o ktorych nie wiemy nic. dlaczego? a moze wlasnie dlatego ze nie biegna
            z kazda informacja do gazet? nie udzielaja wywiadu o kazdym zwiazku, albo
            rozstaniu, bo maja gdzies co ludzie mowia.
            gdyby nic nie mowila to sprawa by ucichla, ludzie by zapomnieli i nikt by o
            skrzyneckiej zlego slowa nie powiedzial. a tak sama jest sobie winna. ja nie
            funkcjonuje w showbiznesie a wiem wiecej na temat zasad i regul rzadzacych nim.
            moze czasem zanim sie cos zrobi, trzeba dwa razy pomyslec.
            a nie dawac "exclusive" wywiad. naprawde chcialabym na to spojrzec inaczej, ale
            jak czytam te brednie w wywiadzie to smiac mi sie chce.
            • lew-salonowy Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:18
              A czy tylko ona tak robi? Czasem miarą popularności jest odpowiednio częste
              pojawianie się w kolorowych pismach. Kto by pamiętał o Skrzyneckiej gdyby nie
              tabloidy i nie TzG? Wolno jej, to jej wybór i to ona sama ponosi tego
              konsekwencje. Myślę, że ona woli cierpieć publicznie, niż w domu pod kocykiem.
            • mambo_spinoza1 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:30
              Jedni artyści biegają do kolorówek, inni nie. Ludzie są po prostu różni. Każdy
              buduje swoją karierę po swojemu, chyba nie ma co aż tak się podniecać, choć
              niektóre zwierzenia (np. ostatnio niejakiego Iwano-Delfina w VIVIe są
              żenujące). Oczywiście Skrzynka może się też wielu osobom nie podobać jako
              kobieta, ale chyba krytyka jej osoby i tego, jak wygląda, jest mocno
              przesadzona... tak sądzę. W sumie to ładna babka, mogłaby się tylko przestać
              przytrzaskiwać na solarium.
              Aha, i jeszcze jedno. Ci, którzy lata temu pracowali z Korwin-Piotrowską w
              jednym takim warszawskim radiu pamiętają nie tylko jej stale zadarty nos,
              wyniosłą minę i arogancki ton, ale i przechwałki, jak to siała spustoszenie w
              sercach przeróżnych znanych aktorów. Ta pani od lat funkcjonuje przede
              wszystkim jako krytykantka innych (ciekawe, co to za prawo, by osądzać wszystko
              i wszystkich) i głównie na tym zbudowałą swoją pozycję. Cóż, każdy radzi sobie,
              jak może...
              • alka83 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:47
                A Ty ją znasz, że tak o niej teraz piszesz? Może z nią pracowałeś?
                Ja o jej romansach przynajmniej w gazetach nigdy nie czytałam.
                • mambo_spinoza1 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:53
                  Bo te romanse istniały tylko w wyobraźni i miały służyć prawdopodobnie
                  podbudowaniu osoby pani K.-P. Np. historyjka, jak to zauroczył się nią niejaki
                  aktor Linda. Powiem tak: pamięć mam dobrą... Tyle na ten temat. Nie chcę być
                  złośliwy, to raczej refleksja o tym, jak ludzie odnajdują się w szoł-bizie
                  (określenie pani K.-P.).
                  • karolinakp Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 20:57
                    To jeśli masz tak dobrą pamięć i chwalisz się nią, może przypomnisz sobie
                    więcej szczegółów, co? Trochę odwagi. Sama jestem ciekawa.
                    • mambo_spinoza1 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 21:06
                      Pamiętasz, bez przesady. To nie było w końcu tak strasznie dawno:) Inni też
                      pamiętają, choć załoga rozpierzchła się po świecie. I nie wspomina Cię
                      szczególnie serdecznie.
                      A co do odwagi... skoro już wymaga się jej od innych... to czy jest nią na
                      przykład jechanie bez opamiętania po cudzych życiorysach, jakie by tam one nie
                      były? - i wyładowywanie w ten sposób własnych frustracji?
                      Tyle tylko chciałem rzec.
                      A teraz, pani K.-P. - zapewne jakiś złośliwy, acz niezwykle trafny komentarz z
                      Pani strony...
                      • alka83 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 21:40
                        Widzisz, ale Karolina, jak zauważyłam, wchodzi na to forum oficjalnie - może
                        jak masz wonty do niej, to też się ujawnij. Dla mnie tak byłoby prościej.
                        • traktorowa Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 24.04.07, 08:25
                          Dokładnie- jak jesteś mambo taki gieroj- to napiszdo Karoliny na priva i
                          podpisz się nazwiskiem (bo na forum ujaniać się nie musisz, choć byłoby to
                          wskazane), niech wie co i kto o niej sądzi, a nie tak zza węgla pod nickiem
                          anonimowo..
                          Skrzynecka jest żałosna i śmieszna- najpierw robi i gada bzdury a potem się
                          dziwi,że ktoś z niej łacha ciągnie.
                          no i nie odpowiada mi jej tandetno-tani wygląd starej lampucery, pomyśleć,że
                          kiedyś to taka ładna dziewczyna była...
                          a teraz marzenie 50-letnich tirowców.ten styl.taki sexapeal.

Jakoś jej mąż w prasie głupot nie gada, tylko milczy- więc jednak można
                          zachować klasę.
                          • ksiaze_pan Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 24.04.07, 09:20
                            Tirowcem nie jestem, ale Skrzynecka mi się podoba. Naturalnie znacznie lepiej
                            wyglądała parę lat temu, ale co zrobić.
                          • bm_ka Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 22:43
                            Dlaczego mambo ma pisać do Karoliny K-P na priva? Ma tu swój nick i pod nim
                            pisze, wyraża swoją opinię na temat przez siebie wybrany - czyż Karolina K-P
                            robi coś innego w Maglu?
                            A tak prawdę powiedziawszy, K-P ma sobie troszkę do odjęcia tu i ówdzie więc nie
                            powinna innym przypinać tego i owego tu i ówdzie! Mnie np brzydzą jej obszerne
                            udziska , wzdęty brzuchol i obwisły podbródek kiedy tak zaśmiewając się
                            idiotycznie i tarzając po kanapce czy prawie upadając na podłogę w studiu Magla,
                            zasłania dłonią usta i plotkuje nt osób publicznych ...
                            podpisała: bm_ka! :-))
                    • lew-salonowy Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 23.04.07, 21:26
                      Jestem może naiwny, ale jaki jest sens robienia takiego rodzaju programu?
                      Cały zbudowany na nowinkach z brukowców, a dowalający bardziej niż one same.
                      A najzabawniejsze i najżyczliwsze jest nagradzanie i karanie osób i artykułów
                      (nie pomnę jak owe kary i nagrody są nazywane, jakoś żenująco), i dyskusja o
                      prostytuowaniu się artystów. A potem zaprasza się jakąś artystkę, kadzi jej się
                      niezmiernie, a zapomina, jak to swego czasu swój żal po śmierci ojca wyrażała na
                      okładce jednego z czasopism. Zyczę konsekwencji na przyszłość.

• dorjana1 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 24.04.07, 00:35
                        wg mnie program jest fantastyczny.Prowadzacy nabijają sie okrutnie i mają
                        niezly z tego fan ale ...mają zawsze rację !! To nie szolmeni tylko
                        dziennikarze z pasją prześmiewcy-są takie typy,tak mają i niech gadają -bo
                        smiesznie :)I są prawdziwi-nie udają nikogo.U nas ogólnie w mediach jakoś
                        dziwnie..Np Szymon Majewski -taki jajcarz a normalnie umarl w butach jak Mucha
                        walnęla ten glupi tekst o wibratorze.Tak sie przestraszyl że nie wiedzial co
                        powiedzieć.I zrobil sie malutki...
                        także niech będą jacy są-chociaż czasem dzieki nim obejrzę polską tv.
                      • kataryna.kataryna Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 21:50
                        lew-salonowy napisał:

> Jestem może naiwny, ale jaki jest sens robienia takiego rodzaju programu?
                        > Cały zbudowany na nowinkach z brukowców, a dowalający bardziej niż one same.
                        > A najzabawniejsze i najżyczliwsze jest nagradzanie i karanie osób i artykułów
                        > (nie pomnę jak owe kary i nagrody są nazywane, jakoś żenująco), i dyskusja o
                        > prostytuowaniu się artystów. A potem zaprasza się jakąś artystkę, kadzi jej się
                        > niezmiernie, a zapomina, jak to swego czasu swój żal po śmierci ojca wyrażała n
                        > a
                        > okładce jednego z czasopism. Zyczę konsekwencji na przyszłość.

I właśnie to jest normalne - że zjechali za to za co się należało, szanują za to
                        za co się należy. Nie widzę tu żadnej niekonsekwencji, raczej dowód, że nie
                        kierują sie osobistymi uprzedzeniami i nie maja problemu z pochwaleniem kogoś
                        kogo wcześniej za co innego ganili.

Program jest świetny, nie czytam tych gazet które omawiają ale ich oglądam z
                        przyjemnością i lubię właśnie za zdrowy stosunek do szołbiznesu.
                        • lew-salonowy Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 22:20
                          kataryna.kataryna napisała:

> lew-salonowy napisał:
                          >
                          > > Jestem może naiwny, ale jaki jest sens robienia takiego rodzaju programu?
                          > > Cały zbudowany na nowinkach z brukowców, a dowalający bardziej niż one sa
                          > me.
                          > > A najzabawniejsze i najżyczliwsze jest nagradzanie i karanie osób i artyk
                          > ułów
                          > > (nie pomnę jak owe kary i nagrody są nazywane, jakoś żenująco), i dyskusj
                          > a o
                          > > prostytuowaniu się artystów. A potem zaprasza się jakąś artystkę, kadzi j
                          > ej się
                          > > niezmiernie, a zapomina, jak to swego czasu swój żal po śmierci ojca wyra
                          > żała n
                          > > a
                          > > okładce jednego z czasopism. Zyczę konsekwencji na przyszłość.
                          >
                          >
                          >
                          > I właśnie to jest normalne - że zjechali za to za co się należało, szanują za
                          to za co się należy. Nie widzę tu żadnej niekonsekwencji, raczej dowód, że nie
                          > kierują sie osobistymi uprzedzeniami i nie maja problemu z pochwaleniem kogoś
                          > kogo wcześniej za co innego ganili.

Aha, to znaczy, że Kasia Skrzynecka też ma szanse na rehabilitację :).
                          Już to widzę - jakiś Fryderyk, Lwy lub Orzeł, i Kasia z Karoliną mogłyby odbyć
                          fascynującą, wolną od zaszłych antagonizmów, szczerą rozmowę :D

• wieslawa-siemiankowska Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 22:26
                            lew-salonowy napisał:

> kataryna.kataryna napisała:
                            >

>
                            > Aha, to znaczy, że Kasia Skrzynecka też ma szanse na rehabilitację :).
                            > Już to widzę - jakiś Fryderyk, Lwy lub Orzeł, i Kasia z Karoliną mogłyby odbyć
                            > fascynującą, wolną od zaszłych antagonizmów, szczerą rozmowę :D

Zauważ, że Justyna miała jedną jedyną wpadkę medialną z nieszczęsnym tatusiem,
                            poza tym jest artystką wysokich lotów, a Skrzynecka jest symbolem tandety,
                            szmiry, bezguścia i braku klasy- vide napieprzanie o każdym byłym facecie do
                            każdej gazety ze szczegółami, reklamy pasztetów etc etc.
                            • lew-salonowy Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 22:31
                              wieslawa-siemiankowska napisała:

> Zauważ, że Justyna miała jedną jedyną wpadkę medialną z nieszczęsnym tatusiem,
                              > poza tym jest artystką wysokich lotów, a Skrzynecka jest symbolem tandety,
                              > szmiry, bezguścia i braku klasy- vide napieprzanie o każdym byłym facecie do
                              > każdej gazety ze szczegółami, reklamy pasztetów etc etc.
                              >

Nie wiem jakie trzeba mieć emocje, żeby sprawy aż tak intymne ciągać po brukowcach.
    • virr Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 24.04.07, 00:43
      Program jest słaby. Obejrzałem go ze dwa razy i się zniesmaczyłem.
      Trafna natomiast jest jego nazwa: Magiel - takie zgó..anie mózgu.
    • szalona_marchewka trochę o Skrzynce, trochę o Maglu 24.04.07, 14:44
      Każdy ma jakiś sposób na utrzymanie się na fali... a Pani Kasia wybrała sposób
      najprostszy (media) i chyba ostatecznie najbardziej bolesny (ile można być pod
      ciągły obstrzałem mediów?) - Jej wybór i pewnie świadomie (i boleśnie) ponosi
      tego konsekwencje. Dorabianie do tego wielkiej filozofii odnośnie jej "małego
      mózgu" jest chyba nadużyciem.

A co do programu Magiel towarzyski po wstępnej fascynacji tym programem, mam
      coraz więcej wątpliwości co do formuły i podejścia prowadzących (bez urazy) :-(
      Jak rozumiem celem programu jest głównie obnażanie małostkowości, sztuczności i
      nadęcia polskiego.. Hmmm ....show biznesu a z drugiej strony
      pokazywanie "chlubnych" przypadków jak można się dobrze prowadzić (medialnie
      oczywiście). Niestety prowadzący robią to w sposób, (co prawda inteligentny),
      ale coraz bardziej nadęty, złośliwy i tym samym w pewien sposób zbliżają się
      mentalnie do tych, których krytykują. Być może wystarczy trochę więcej
      pobłażliwości i śmiechu z innych - zamiast jadowitej zgryźliwości i
      złośliwości. Wiem, że to drugie się lepiej sprzedaje - ale czy tylko to jest
      ważne??
      • dalenne Re: trochę o Skrzynce, trochę o Maglu 25.04.07, 11:16
        Ot co!
      • setorika Re: trochę o Skrzynce, trochę o Maglu 28.04.07, 00:52
        Ja lubie Skrzynecką za jej sposób prowadzenia TzG, lekki i przyjemny jak cała
        formuła programu, mam natomiast pytanie o jej dokonania aktorskie - jako że w
        Warszawie nie mieszkam i nie mam mozliwości obejrzenia jej na scenie teatralnej,
        to pytam jaką role zagrała, czym zasłuzyła sie dla filmu polskiego (oprócz
        seriali) i jakie ma dokonania, bo zwa ja ponoc piosenkarką, a widziałam jej
        płyte w Crefourze z 9 zł w przecenie.
        Jak dla mnie najczęściej popawia sie w rubrykach towarzyskich, więc konsekwencje
        tego nie powinny jej dziwić....
        • becikowe5 Re: trochę o Skrzynce, trochę o Maglu 28.04.07, 06:35
          FILM
          1985 - Pewnego letniego dnia
          1991 - Cynga
          1992 - Pamiętnik znaleziony w garbie
          1993 - Wow (serial tv)
          1993 - Straszny sen...
          1993 - Podróż na Wschód
          1993 - Nowe przygody Arsena Lupin
          1996 - Nocne graffiti
          1996 - Księga Wielkich Życzeń
          1996 - Marion de Faouet
          1999 - Trzy szalone zera
          1999 - Czułość i kłamstwa (serial tv)
          2000 - Listy miłosne
          2000 - Duża przerwa (serial tv)
          2002 - Na dobre i na złe (serial gościnnie)
          2003 - Na Wspólnej (serial gościnnie)
          2004 - Baobab (serial tv)
          2004 - Pensjonat pod różą (serial gośc.)
          2005 - Bulionerzy (serial tv)
          2006- Kopciuszek (serial TV)

TEATR - (bez okresu przed 2002)
          2002 - CHICAGO(musical) TEATR KOMEDIA,
          2002 - Miss Sajgon(musical) TEATR ROMA,
          2003 - Łóżko pełne cudzoziemców TEATR KOMEDIA,
          2004 - Sztuka kochania KINO TEATR BAJKA
          2006 - STEPPING OUT (musical) TEATR KOMEDIA
          • alka83 Re: trochę o Skrzynce, trochę o Maglu 28.04.07, 08:27
            No, nagrała sie jak jasna cholera, same dobre produkcje, pozazdrościć...
    • nietakiprosty Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 28.04.07, 18:58
      Czy w Maglu dziś "maglowa" riposta dla Skrzyneckiej? Czy ktoś się orientuje?
      • syriana Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 12:04
        nie, wałkowali zeszłotygodniowe gazety
        o Skrzyneckiej będzie magiel 5 maja
        • alka83 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 14:45
          Boże, przegapiłam przez weekend! Zapowiedzieli sąd nad Skrzynecką na 5-go?
          Co było w ogóle?
          • barti84 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 29.04.07, 14:47

nie, o skrzyneckiej nic nie było. tylko na herbuś sie pastwili... ;)
    • traktorowa Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 28.04.07, 20:04
      i Tomku też:)
      Zwróćcie uwagę na artkuł z babskiego Sukcesu nowego strona 25.pod znaczącym
      tytułem:ŁOWCY.

Ja odpadłam - odpał to jest totalny, za śmiechu można zaliczyć glebę, jak to
      się nieelegancko mówi.
      Nie ma to jak mieć dobre zdanie o swoich możliwościach Casanowy, ale już
      wstawki o solarium i fryzjerze Maseraka("obsesyjnie dba o wygląd") mnie
      rozjechały ostatecznie, no i problemy z nadmiarem powodzenia u tego gamonia z
      byczym karczychem Michalczewskiego( "na szyi nosi wisior z kauczuku" jako
      zadbany mężczyzna, hahahaha). A na dokładką, wieczny chłopiec, 165 cm wzrostu
      Wieczorkowski ( "zdarzamu się zagadywać kobiety w aptece i na wyciągu
      krzesełkowym"- strach się bać normalnie).

No kuriozum:))))To mi dopiero polskie odpowiedniki Gjorgju Kluneja:))))

PS. też czekam na dzisiejsze maglowanie w odpowiedzi na Skrzyni płacze i
      zawodzenia.
      • barti84 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 29.04.07, 14:08

chyba kupie gale i sukces... hehehe.. albo c\nie.. w salonie prasowym sobie
        przeczytam :) hahahaha.... :)))
        a skrzynecka juz dawno powinna sie gdzies do afryki wyniesc... na solarium by
        zaoszczedzila przynajmniej i nikt by sie nad nia nie pastwil.. ech... zenujaca
        kobieta...
        • paulinaa Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 29.04.07, 19:45
          wywiad ze skrzynecka jest juz w calosci na stronie gali na onecie, szkoda
          pieniedzy na gazete:)
          • ayelet Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 12:08
            Ja "Magiel" bardzo lubię, niezła komedia :) Co do wywiadu K.S program "Magiel
            Towarzyski" zajmuje się omawianiem tego co znajduje się w tzw. kolorowej pracie
            i brukowacach, skoro Kasia Skrzynecka się w nich pojawia to jasne, żę jest na
            tapecie. Nie wiem o co to mieć pretensje do Karoliny Piotrowskiej, raczej do
            redaktorów naczelnych tych pism, które o niej piszą. A prawdą jest, że Kasia
            Skrzynecka chyba nie wie na co się zdecydować. Z jednej strony mówi, że ona to
            jak najdalej od mediów z drugiej wysyła do brukowców informacje o swoim
            rozwodzie. Albo się oddziela życie osobiste od prywatnego albo nie. Jeśli się
            tego nie robi to nie ma co szukać winnych w mediach. Są osoby, które medialnie
            się nie udzielają (np. Maria Seweryn, Agnieszka Grochowska, Krystyna Janda itp)
            i ich jakoś w szmatławcach nie ma :)
            • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 14:30
              Są osoby, które medialnie
              > się nie udzielają (np. Maria Seweryn, Agnieszka Grochowska, Krystyna Janda
              itp)
              >
              > i ich jakoś w szmatławcach nie ma :)

z całym szacunkiem , ale Maria Seweryn z jej urodą jakoś nikogo nie interesuje
              mimo,że ma BARDZO medialnych rodziców i w prasie czasem stara się zagościć.

Lepszym przykładem jest Agnieszka Dygant: rozwiodła się cicho kulturalnie, bez
              wysyłania idiotycznych oświadczeń do prasy i wyliczania mężowi co jej
              zawdzięcza.
              ja na Skrzynecką nie mogę patzeć- potwornie rozmazana, ciumająca, przesłodzona
              kobieta i do tego styl jak spod latarni. I jeszcze ta grzywka , coto udaje,że
              jej nie ma. Czołowa Tipsiara IV RP.
              >
              >
              • syriana Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 14:34
                > z całym szacunkiem , ale Maria Seweryn z jej urodą jakoś nikogo nie interesuje
                > mimo,że ma BARDZO medialnych rodziców i w prasie czasem stara się zagościć.

hmmm..
                no więc przypominam sobie, że Maria Seweryn MIMO swojej urody (która przecież
                jest kwestią gustu) zainteresowała w swoim czasie i Vivę i Galę, w których
                pojawiała się odsłaniając lekko swoją prywatność min. przy okazji drugiej ciąży

czemu zakładasz, że skoro ktoś znany jest zupełnie niewidoczny w kolorowej
                prasie, to znaczy, że jest dla tej prasy nieinteresujący?

nie sądzisz, że są ludzie, dla których okładka Gali to szczyt obciachu i żenady?
                • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 14:45
                  mam na myśli to,że czytelnicy nie interesują się marią sweryn( bo to zpełnie
                  niemedialna postać- z rżnych względów, oczywiście uroda jest rzeczą względną-
                  dla mnie osobiście ona ma wypłowiałą urodę ), a jak czytelnik ma kogoś w nosie
                  to i gazeta o nim nie pisze,btw- na okładce któregoś z tych czasopism zdaje się
                  była. ale jakoś wzrost nakładu nie podskoczył a to daje redakcji do myślenia.

podaj mi choć jedno BARDZO interesujące kolorową prasę nazwisko, które się w
                  niej nie pojawiło. niestety, prasę kolorową interesują BARDZO głównie
                  skandalistki, gwiadeczki, ewentualnie serialowi aktorzy.nie osoby typu Janusz
                  Gajos.

Sądzę-dla mnie okładka Gli może być obciachem- ale nie musi, zależy co kto ma w
                  środku do powiedzenia ( Chylińsa, Olejnik np).
                  • syriana Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 16:16
                    >na okładce któregoś z tych czasopism zdaje się była. ale jakoś wzrost nakładu
                    nie podskoczył a to daje redakcji do myślenia.

rozumiem, że dysponujesz danymi o szczegółach nakładów Gali kilka lat wstecz?

a medialność?
                    no jasne, że Maria Seweryn nie jest medialna w takim sensie, w jakim K.
                    Skrzynecka jest
                    nie prowadzi najbardziej oglądanego programu w obecnej ramówce wszystkich stacji
                    i nie pokazuje się na każdej imprezie z okazji otwarcia bóg_wie_czego

zakładasz z góry, zdaje mi się, że każdy któremu Gala czy Viva proponują
                    okładki, godzi się na wywiad i sesję

nie wiem czy Maria Seweryn (skoro już przy niej jesteśmy) dostaje często
                    propozycje wywiadów
                    ale wiem, że ci którzy dostają, nie zawsze się godzą, a jak się godzą to oni
                    decydują o czym będą mówić
                    • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 16:19
                      ja niczeo nie zakładam.

a tak właściwie to co chodzi.
                      • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 16:20
                        to O co chodzi.
              • lew-salonowy Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 14:38
                janinaniezbedna3 napisała:

(...)
                > ja na Skrzynecką nie mogę patzeć- potwornie rozmazana, ciumająca, przesłodzona
                > kobieta i do tego styl jak spod latarni. I jeszcze ta grzywka , coto udaje,że
                > jej nie ma. Czołowa Tipsiara IV RP.

Nigdy w życiu nie uwierzę w tak bezinteresowne krytykanctwo :).
                • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 14:49
                  Panie Lwie:) Ja rozumiem,że Panu ten typ się podoba ( z tego co zauważyłam Panu
                  podoba się każda), ale mnie nie. :)
                  Dla mnie pani Skrzynecka ma styl tipsiary- to pokazywanie biustu, solarka
                  obcisłe spodenki,buty z czubami,słabość do złoej odzieży itp ( o urodzie nie
                  napisałam ani słowa), niestety jest to Królowa Tipsiar Polskich.
                  Basta:)
                  • lew-salonowy Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:02
                    Oj Pani Janino, mnie się nie podoba każda :). Nigdzie nie napisałem, że mi się
                    podoba Skrzynecka :).

P.S Na królową Tipisiar wyniósłbym Beatę Kozidrak.
                    • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:07
                      lew-salonowy napisał:

> Oj Pani Janino, mnie się nie podoba każda :). Nigdzie nie napisałem, że mi się
                      > podoba Skrzynecka :).
                      >

Nie napisał pan? Chyba Pan, gdzieś napisał mogę się założyć ,że czytałam:)))
                      Pan to w ogóle kobietki lubi:Omeną i jej zdjęciami na golasa z Lirojową to Pan
                      się przy mnie zachwycał na bank. Ciekae jak to Pana partneka znosi?;)))))

> P.S Na królową Tipisiar wyniósłbym Beatę Kozidrak.

Też jest dobra:)
                      • lew-salonowy Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:16
                        Owszem, podoba mi się Omena, ale nigdzie o tym nie pisałem. Skąd pewność, że mam
                        partnerkę? :))

Skrzynecka mi się nie podoba, ale na tym teledysku wygląda dość dobrze :).
                        teledyski.onet.pl/10172,790720,teledyski.html
                        • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:24
                          lew-salonowy napisał:

> Owszem, podoba mi się Omena, ale nigdzie o tym nie pisałem. Skąd pewność, że
                          ma
                          > m
                          > partnerkę? :))

Pisł Pan pisał, ja pamiętam. No chyba,że to Pan Virr pisał. Wy mi się mylicie-
                          w podbnym stylu piszecie.:)

Ale o żonie to czytałam musowo, albo narzeczonej:)))
                          >
                          > Skrzynecka mi się nie podoba, ale na tym teledysku wygląda dość dobrze :).
                          > teledyski.onet.pl/10172,790720,teledyski.html

Kiedyś był taki film: Straszny sen dzidziusia Górkiewicza i S wyglądała wtedy
                          swietnie. Chociaż ze stylem zawsze było słabo. A teraz to już wręcz trgicznie.

A Warchulska się Panu podoba? Bo mi bardzo.
                          • lew-salonowy Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:30

> Pisł Pan pisał, ja pamiętam. No chyba,że to Pan Virr pisał. Wy mi się mylicie-
                            > w podbnym stylu piszecie.:)

Co też Pani nie powie, w podobnym stylu? Ciekawe.

> Kiedyś był taki film: Straszny sen dzidziusia Górkiewicza i S wyglądała wtedy
                            > swietnie. Chociaż ze stylem zawsze było słabo. A teraz to już wręcz trgicznie.

Dobrze wyglądała jak miała dwadzieścia parę lat, za czasów występów w TD (jeśli
                            mnie pamięć nie myli).

> A Warchulska się Panu podoba? Bo mi bardzo.

Nie znam Warchulskiej :).
                            • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:32
                              Co to jest TD?:)

Agnieszki Warchulskiej Pan nie zna? Jestem rozczarowna...
                              • lew-salonowy Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:33

> Co to jest TD?:)

Nie wie Pani co to TD???

> Agnieszki Warchulskiej Pan nie zna? Jestem rozczarowna...

• janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:34
                                  aaaa Teatr Dramatyczny;))))
                                  • janinaniezbedna3 Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:36
                                    Proszę wybaczyć ale jakoś mi się Skrzynia z takim repertuare zupełnie w
                                    pierwszej chwili nie skojarzyła;))))
                      • lew-salonowy Re: Karolino, ja Cię bardzo proszę:) 30.04.07, 15:18

> Omeną i jej zdjęciami na golasa z Lirojową to Pan się przy mnie zachwycał na
                        bank.
                        >

Pani chyba mnie z kimś myli :).

• alka83 Skrzynecka szczyt żenady 30.04.07, 15:29
                          Skrzynecka to szczyt złego gustu, do tego z mega aspiracjami i całkowitym
                          brakiem samokrytycyzmu, co jeszcze bardziej śmieszy.
                          Jej prezentacje medialne to szczyt żenady.
                          A jej grzywka????
                          Jezu, czy wy to widzieliście?
                          Na przykład w DDTVN?
                          Kto ją czesze?????
                          • janinaniezbedna3 Re: Skrzynecka szczyt żenady 30.04.07, 15:33
                            alka83 napisała:
                            > A jej grzywka????
                            > Jezu, czy wy to widzieliście?
                            > Na przykład w DDTVN?
                            > Kto ją czesze?????

Ja obstawiam Jagę Hupało:)))
                            • alka83 Re: Skrzynecka szczyt żenady 30.04.07, 15:37
                              O Matko....ja obstawiałam jej niewidomą sąsiadkę.Przeciez to dramatyczne jest,
                              co ona ma na głowie i ten kolor. Obejrzałam DDTVN w niedziele i mnie ścięło.
                              Całkiem mnie ścięło.
                              Ta kobieta nie ma lustra.
                              • janinaniezbedna3 Re: Skrzynecka szczyt żenady 30.04.07, 15:38
                                alka83 napisała:

> O Matko....ja obstawiałam jej niewidomą sąsiadkę.

To w sumie na jedno wychodzi, tylko sąsiadce nie płaci się kilkuset złotych:))))
    • woman301 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 00:05
      czy ktoś ma ten wywiad z gali ze skrzynecką?? Podeślijcie lin, proszę.
      • delecta Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 00:10
        woman301 napisała:

> czy ktoś ma ten wywiad z gali ze skrzynecką?? Podeślijcie lin, proszę.
        Bardzo proszę:
        gala.onet.pl/0,1406778,1,1,katarzyna_skrzynecka,tematy.html
    • flowerbomb5 Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 16:04
      Dno to jest ta przekupka Korwin-Piotrowska i zarozumialy Kin. To jest dopiero
      kaszana.
      Od Skrzyneckiej won. Fajna babka. A tamci dwa beztalencia zyja z dokopania
      innym.
      • lalka-mi Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 16:17
        Mam za złe Kasi Skrzyneckiej, że tak naprawdę zmarnowała swoje dobre
        wykształcenie muzyczne i aktorskie. Startowała z wysokiego pułapu możliwości,
        ale w którymś momencie zaczęła dokonywać złych wyborów. Może to pogoń za
        rozgłosem, bądź strach przed ciszą wokół siebie spowodowały, że wpadła w pułapkę
        "życia na pokaz", jednak cokolwiek by nie zrobiła głupiego, nic nie
        usprawiedliwia wystąpienia na bardzo niskim poziomie pani KKP w "Maglu". Zawsze
        istnieje granica dobrego smaku i wypadałoby przed nią wyhamować, bo można
        osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego...
        • skrzynkapandory Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 20:00
          ale tak swoją drogą to Kasia Skrzynecka faktycznie zmarnowała swoją szansę. Nie
          oceniam jej zdolności aktorskich, czy wokalnych, bo nie do końca wiem jakie są.
          Dzisiaj Skrzynecka kojarzy mi się z tipsami, solarium, obciachowymi ciuchami,
          tancem z gwiazdami i glosnym rozwodem wywlekanym gazetach.
          Myślicie, że teraz jakikolwiek producent filmowy/serialowy traktuje ją
          poważnie? Czy ktoś dzisiaj zaangażowałby ją do jakiejś roli?
          Nie przupuszczam, choć życze dobrego. Bo ona sama musi zdawać sobie z tego
          sprawę...
          • traktorowa Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 20:13
            ja myślę,że ona sama zmarnowała swój talent i potencjał, rozmieniła się na
            drobne w tanich sitcomach i innych tego typu produkcjach. i myślę też ,że ona o
            tym wie, nikt jej nie traktuje poważnie.

jej stylu ubirania zupełnie nie rozumiem. taki styl mają proste baby, niezbyt
            wykształcone, prowincjonalne sprzedawczynie, właścicielki powiatowych butików,
            bez wzorców, z prostych domów, nowobogackie itp.myślą,że jak jest 2 numery za
            ciasno i się błyszczy tu i tam, to już jest fajnie i elegancko. no i mocna
            opalenizna i dziwny fryz na łbie.

ale,że kobieta na poziomie , z dobrego inteligenckiego domu, z dobrymi
            wzorcami, niegłupia i niebrzydka robi sobie taką krzywdę, żeby wyglądać jak
            właścicielk solarium i salonu z dancingiem z Mszczonowa lub Boćków- nie
            pojmuję...

• dona.a Re: Katarzyna Skrzynecka o "Maglu" w Gali 08.05.07, 22:20
          Skrzynecką lubię, KPP zachowała się jak, nomen omen, prawdziwa baba z magla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka