Dodaj do ulubionych

Wygląd kobiety - jak wolicie?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 13:07
Z czystej ciekawości, panowie: czy wolicie jak kobieta nosi spódnicę /
sukienkę, czy jak jest w spodniach? W ogóle jaki styl ubierania się
preferujecie u kobiet?

I z podobnej dziedziny: czy wolicie u kobiet włosy zdecydowanie, czy też
podobają wam też te z krótszymi, albo naprawdę krótkimi?

Pytam serio...
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? IP: 82.197.48.* 27.09.04, 13:34
      Wiesz obojetnie co nosi, byleby wygladala schludnie i zadbanie.
      No i zeby wygladala sexy.
      To tyle.
      • Gość: Ania B. Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 14:07
        Hm, czy możesz zdefiniować, co to znaczy dla Ciebie "schludnie", "zadbanie"
        i "sexy"? :)
    • Gość: dyson Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:53
      Elegancko i sexy :)

Niektore moga sie ubrac w byle co i tak beda sexy inne nawet w bieliznie z
      sexshopu beda powodowac skrzywienie na twarzy.
      Jesli o mnie chodzi to nie lubie kobiet hippisek i wampow calych w czerni.
      Jak dziewczyna jest sympatyczna i potrafi sie usmiechnac to tez wiele moze
      zyskac. Ja lubie dziewczyny w spodniczkach, ale czasem ladne dzinsy sa
      ladniejsze niz dluga sukienka do ziemii.
      • Gość: Ania B. Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 14:08
        Dziękuję za wypowiedź :) Doprecyzuj może jeszcze tylko, co znaczy "elegancko"
        i "sexy"? Proszę :)
    • blinski Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? 27.09.04, 14:12
      wiesz, nie do każdej pasuje to samo, i dlatego ja nie mam jednego preferowanego
      stylu ubioru. lubię i spodnie, i spódnice - jednak np. spodnie biodrówki
      obcisłe w udach rozszerzane u dołu będę przedkładał nad dżinsową spódnicę do
      ziemi, ale już np. od szerokaśnych obszernych bojówek wolę luźną miniówkę ciętą
      z koła:)
      kiedyś myślałem, że krótkie włosy odbierają częśc uroku KAŻDEJ dziewczynie -
      ale już parę razy przekonałem się, że niektóre w krótkich włosach wyglądają
      dużo seksowniej i przede wszystkim bardziej im to pasuje.

• Gość: Ania B. Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 14:20
        Hm. Czyli generalnie lubisz, jak kobiety pokazują swoje "kształty"?
        • blinski Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? 27.09.04, 14:25
          zadanie bojowe dla ciebie, aniu - pokaż mi faceta, który szczerze przyzna, że
          tego nie lubi;)
          • Gość: Ania B. Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 14:33
            Hmmmm... :)
    • tomekchcialbywiedziec Re: Wygląd kobiety - jak wolicie? 27.09.04, 14:22
      w sumie podobnie jak blinskiemu.sa rozne kobiety i rozne style ubioru do nich
      pasuja.ale chyba zawsze wiekszego plusa bedzie u mnie miala dlugowlosa blondyna
      w fajnej kiecce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka