a000000 Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 23.03.06, 00:40 Jazoni Synu! nie zaglądam do jajcowego forum, mam z nim na pieńku i on o tym wie, i wie nawet co ma zrobić, aby mnie powitać ponownie. Ale programowe i zewnętrzne niszczenie jakiegokolwiek forum mi się nie podoba. Dlatego zapytałam, na czym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
yazonisyn Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 23.03.06, 08:11 kilku ludzi albo jeden i ten sam zakładał wiele wątków wpisując w temacie hasła popierające PIS. Człowiek ten według mnie mocno naawidzony. Tak ja też nie popieram takiego działania i zastanawiam się czemu miało ono służyć - choć przyznam się iż śmiesznie weglądałotamto forum w pewnym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 23.03.06, 12:22 Dokładnie tak samo Jajco rozwalał forum Kościół,religie. Rozmnożył swoje klony i zakładał antyklerykalne wątki. To przez jego działalność Adminka musiała forum zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 23.03.06, 13:15 niekoniecznie zemsta. Może realizacja słów: kto czym wojuje od tego ginie? Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz_kania Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 26.03.06, 09:29 Ale Jajco nie zakłądał bzdurnych, bezsensownych wątków pozbawionych treści! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 26.03.06, 12:27 bartosz_kania napisał: > Ale Jajco nie zakłądał bzdurnych, bezsensownych wątków pozbawionych treści! Tiaaaa, a każda sroczka swój ogonek chwali.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz_kania Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 27.03.06, 09:01 Ja w każdym razie nie zauważyłem wątków Jajca typu: Kocham PIS (treść pusta) itd. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
jack71 Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 27.03.06, 14:55 to chyba o nas mowa bylo nas kilku na tamtym forum...ale prawdziwa zabawa dopiero sie zacznie sciagamy sobie kilka fajnych programow do omijania banow i dopiero bedzie wesolo pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: PIS niszczy forum Ogolonego :-)) 27.03.06, 19:09 Gdyby głupota miała skrzydła,to fruwał byś jak ......... Nie podoba ci się forum jajka?to nie zaglądaj tam,proste. Odpowiedz Link Zgłoś