Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Krav maga w Wawie

20.04.06, 04:29
    Podjacie jakie jest najlepsze miejsce, które pomoże mi podwyższyć moje umiejętności i podszlifować technikę, idealne miejsce byłoby z mozliwością korzystania z siłowni?
    Obserwuj wątek
      • anuubis Re: Krav maga w Wawie 20.04.06, 04:30
        s3.bitefight.pl/c.php?uid=66554
      • mr_vesemir Re: Krav maga w Wawie 19.05.06, 22:47
        Proponuję sekcję na Ursynowie (ul.Puszczyka i ul. Warchałowskiego - minuta
        drogi od stacji metra). Miła atmosfera i znakomity trener! Naprawdę godne uwagi
        (a trenowałem w 3 sekcjach warszawskich - Ursynowska jest najlepsza)
      • windman Re: Krav maga w Wawie 05.08.06, 14:59
        Na tylach nowego swiatu-za oskarem, sekcja marcina michalika
        Ul. Minska sekcje prowadzi albert
      • sarra_26 Re: Krav maga w Wawie 07.08.06, 22:55
        Hmm a czy ktos wie gdzie mozna by trenowac Krav mage w zacisznym damskim
        towarzystwie? Chodzi mi oczywiscie o Warszawe, najchetniej Mokotow badz Ursynow...
        • asskela Re: Krav maga w Wawie 08.08.06, 10:50
          też chciałabym wiedzieć, troche trenowałam ale to było krótko i jakiś czas temu
          (kyokuschi)teraz chetnie wróciłabym do sportu,sztuki walki jakoś tak bardziej
          mi podchodza od fitnesu i rowerków...
          podoba mi się (jakkolwiek idiotycznie brzmi to słowo w odniesieniu do sztuk
          walki)brazylijskie jujitsu (?) ze względu na jego taneczność,może to jest
          odpowiedniejsze dla dziewczyny?
          • kosiar_k1 Re: Krav maga w Wawie 29.12.06, 01:53
            asskela - capoeira jest taneczna.

bjj to walka w parterze z tanecznością nic absolutnie wspólnego nie ma ;)
        • mr_vesemir Re: Krav maga w Wawie dla kobiet 01.09.06, 15:09
          Z tego co się orientuję nie ma typowo "kobiecej" grupy. Ale jest na ogół kilka
          kobiet w każdej sekcji (i nie narzekają na obecność facetów - panuje miła
          atmosfera przyjaźni i szacunku - przynajmniej na Ursynowie :)). Na Ursynowie
          proponuję sekcję Piotra Pietrzykowskiego, na Mokotowie Jacka Walczaka (obaj
          instruktorzy są fachowcami wysokiej klasy) więcej informacji (adresy, numery
          telefonów instruktorów znajdziesz na - www.kravmaga.com.pl )
      • aneko_chan Krav Maga Wawa, ŁDZ 01.09.06, 11:20
        WAWA, ŁÓDŹ -> Instruktor J. WALCZAK Klik

Nowe Forum KM Klik
        ZAPRASZAM !!

----------------
        Projektowanie stron www
      • aneko_chan Forum Krav Maga - Zapraszam !! !! !! !! 06.09.06, 23:38
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42557
        Serdecznie zapraszam do dyskusji wszystkich, którzy mieli styczność z KM,
        trenują KM, bądź chcą trenować KM i chcieliby się czegoś dowiedzieć od innych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka