anuubis 20.04.06, 04:29 Podjacie jakie jest najlepsze miejsce, które pomoże mi podwyższyć moje umiejętności i podszlifować technikę, idealne miejsce byłoby z mozliwością korzystania z siłowni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_vesemir Re: Krav maga w Wawie 19.05.06, 22:47 Proponuję sekcję na Ursynowie (ul.Puszczyka i ul. Warchałowskiego - minuta drogi od stacji metra). Miła atmosfera i znakomity trener! Naprawdę godne uwagi (a trenowałem w 3 sekcjach warszawskich - Ursynowska jest najlepsza) Odpowiedz Link Zgłoś
windman Re: Krav maga w Wawie 05.08.06, 14:59 Na tylach nowego swiatu-za oskarem, sekcja marcina michalika Ul. Minska sekcje prowadzi albert Odpowiedz Link Zgłoś
sarra_26 Re: Krav maga w Wawie 07.08.06, 22:55 Hmm a czy ktos wie gdzie mozna by trenowac Krav mage w zacisznym damskim towarzystwie? Chodzi mi oczywiscie o Warszawe, najchetniej Mokotow badz Ursynow... Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: Krav maga w Wawie 08.08.06, 10:50 też chciałabym wiedzieć, troche trenowałam ale to było krótko i jakiś czas temu (kyokuschi)teraz chetnie wróciłabym do sportu,sztuki walki jakoś tak bardziej mi podchodza od fitnesu i rowerków... podoba mi się (jakkolwiek idiotycznie brzmi to słowo w odniesieniu do sztuk walki)brazylijskie jujitsu (?) ze względu na jego taneczność,może to jest odpowiedniejsze dla dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
kosiar_k1 Re: Krav maga w Wawie 29.12.06, 01:53 asskela - capoeira jest taneczna. bjj to walka w parterze z tanecznością nic absolutnie wspólnego nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_vesemir Re: Krav maga w Wawie dla kobiet 01.09.06, 15:09 Z tego co się orientuję nie ma typowo "kobiecej" grupy. Ale jest na ogół kilka kobiet w każdej sekcji (i nie narzekają na obecność facetów - panuje miła atmosfera przyjaźni i szacunku - przynajmniej na Ursynowie :)). Na Ursynowie proponuję sekcję Piotra Pietrzykowskiego, na Mokotowie Jacka Walczaka (obaj instruktorzy są fachowcami wysokiej klasy) więcej informacji (adresy, numery telefonów instruktorów znajdziesz na - www.kravmaga.com.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
aneko_chan Krav Maga Wawa, ŁDZ 01.09.06, 11:20 WAWA, ŁÓDŹ -> Instruktor J. WALCZAK Klik Nowe Forum KM Klik ZAPRASZAM !! ---------------- Projektowanie stron www Odpowiedz Link Zgłoś
aneko_chan Forum Krav Maga - Zapraszam !! !! !! !! 06.09.06, 23:38 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42557 Serdecznie zapraszam do dyskusji wszystkich, którzy mieli styczność z KM, trenują KM, bądź chcą trenować KM i chcieliby się czegoś dowiedzieć od innych :) Odpowiedz Link Zgłoś