vlad-srollovnik 09.09.05, 09:54 nie chcą rodzić naturalnie, nie chcą sprzątać, prasować, nie chcą mężusiowi robić kanapek do pracy... świat oszalał;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 09:59 vlad-srollovnik napisał: > nie chcą rodzić naturalnie, nie chcą sprzątać, prasować, nie chcą mężusiowi > robić kanapek do pracy... świat oszalał;) bo co? bo facetom rece bozia upierd...a? nie moga sobie zrobic kanapki czy jak? kazdy czlowiek przy wlasnej d... powinien umiec sie oporzadzic SAM. to normalne, nie rob z tego wielkiej dziwnej sprawy. co do porodu... pialam Ci juz... ze nie masz w tej kwestii doswidczenia, mozesz sobie jedynie pisac ploty od kolezanke/zony itd... a to zadne argumenty, zadna wiedza a tym bardziej doswiadczenie. no i nie stawiajmy swiata na dupie, ze porod naturalny to cos na widok czego trzeba oczy w slup wybaluszac. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 10:31 vlad-srollovnik napisał: > nie chcą rodzić naturalnie, nie chcą sprzątać, prasować, nie chcą mężusiowi > robić kanapek do pracy... świat oszalał;) - tylko lody i lody:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beti1970 weź se gościa do łóżka 09.09.05, 11:06 po co ci kobieta jak taka beznadzieja. albo sobie wykop jakąś niewspółczesną i sklonuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: weź se gościa do łóżka 09.09.05, 11:12 beti1970 napisała: > po co ci kobieta jak taka beznadzieja. albo sobie wykop jakąś niewspółczesną i > sklonuj. niech przywiezie sobie jakas arabke:))) tylko one rodza naturalnie... nie wiem czy znajdzie takie dziadlo, o jakim pisal;) Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 13:20 po co Ci żona albo dziewczyna??? wynajmij sobie służącą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 13:24 muchomorek23 napisała: > po co Ci żona albo dziewczyna??? wynajmij sobie służącą!!!! zona robi to za darmoche a dziewczyna z oslepiajacej ja milosci:) wiesz juz po co?:) no ale miejmy najdzieje, ze takich milosniczek glupich jest malo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 13:28 Mężczyźni też to nie to co kiedyś. Nie chcą polować, używać liczydeł, seksić się dopiero po ślubie, pudrować twarzy i pojedynkowac się o kobiety. Świat oszalał! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx62 Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 13:30 nie rozumiem tu przecież nie chodzi o to czy jesteśmy współczesne czy ale o to czy potrafimy siebie cenić czy nie, a tak po za tym ja rosziłam naturalnie sprzątam i gotuje robie czasem kanapki do pracy , sama pracuje i kanapki tez czasem do torebki dostaje , uwierz mi z kobiecej strony taki post miałby także rację bytu : ach ci wspólcześni mężczyżni nie rąbią drewna na opał nie polują w lesie spędzają długie godziny przed lustrem , nawet naturalnych mięśni im się nie chce wyćwiczyć w pocie czoła Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger eee, co ty koleś wiesz o równouprawnieniu? 09.09.05, 13:54 biedny chłopiec, pożalić się musiał ciesz się że jeszcze sex chcemy uprawiać Facet by chciał mieć piękną kochanke,kucharke,sprzątaczke i matke polke w jednym ! i żeby pracowała ! a sam co daje? bądź piękna ale nie dam ci na fryzjera ani na kosmetyczke bądź piękna ale wczasy? po co wczasy ! kucharka.... sprzątaczka matka polka jak ku.. może być zmęczona po pracy w pracy i domu???? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: eee, co ty koleś wiesz o równouprawnieniu? 09.09.05, 14:00 Najlepsza baba to własna graba, chłopcze. I tego się trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 15:45 Vlad-czego sie czepiasz. A w ogole co ty tu robisz??? Przeciez jestes gejem. Znikaj na forum dla gejów i lesbijek ;))) A nie tu kobiety w ciązy pouczasz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Re: ech te współczesne kobiety;) 09.09.05, 16:02 A co takiego prezentuja soba wspolczesni mezczyzni Jacys nieprzystosowani, bo skoro wspolczesne kobiety sa takie, to powinnam byc otoczona zaraednymi mezczyznami. Niestety jak patrze na roznych facetow to tylko wziac i sie zalamac. Nieszczescia chodzace, dwie lewe rece. Kanapki se nie potrafia zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 włożył chłop kij w mrowisko 09.09.05, 20:47 i ma teraz radochę, a wy babeczki dałyście się podpuścić. A niech tam głosi te swoje poglądy, na szczęście to nie wasz facet. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:18 ja chcę:P z wyjątkiem kanapek:) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:25 ja też nie lubie kanapek, wszystko oddzielnie na co mam ochote jak najbardziej;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:28 ciekawy nick - czy inspiracją był Vlad Palownik? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:30 a było tych vladów;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:37 no dobra, Palownik nabijał na pal, a Srollovnik? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:44 na to wygląda, lubił dużo siedzieć na tronie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:45 to wspaniale móc codziennie znaleźć chwile na rozkoszowanie się swoją pasją:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:46 na całe szczęście ja mam inną, wolę się poseksić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:50 ale nie zawsze jest tak, że mozesz robić to codziennie:) a z kupą inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:52 no kupa to obowiązkowo codziennie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co Wy mi baby gó..ane pasje przypisujecie;) 10.09.05, 12:53 dobra pasja nie jest zła :))) ciesz się, że chociaż taką masz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: co Wy mi baby gó..ane pasje przypisujecie;) 10.09.05, 12:58 bo są tacy, którym nawet codzienna kupa nie sprawia radości:) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad-srollovnik Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:39 a nic nie robi, był vlad trollownik, ktoś był nazwany troll-sroll;) tak sobie spontanicznie powstał nick do głupiego rasistowskiego tekstu;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:44 brzmi fajnie:) intrygująco nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 12:21 nareszcie się normalizuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: ech te współczesne kobiety;) 10.09.05, 19:52 No własnie to sie porobiło!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś