Dodaj do ulubionych

ponownie sie w nim zakochałam

12.02.07, 14:58
byłam z facetem 8 lat, zranił mnie bardzo, zerwałam poznałam innego, jestem z
nim rok, ale to nie ten który powoduje ze mam dreszcze na całym ciele.
spotkałam krzyska tego mojego byłego rozmawialismy było miło. tak od czasu do
czasu rozmawialismy, ale wczoraj poszlismy na spacer i rozmawialismy jak
starzy znajomi, było mi tak dobrze byłam taka szczesliwa, a w sercu było takie
ciepło. co mam robic jestem w zwiazku z kims innym, a kocham tamtego choc tak
bardzo mnie zranil?? pomocy??
Obserwuj wątek
    • grzeszny-aniol Re: ponownie sie w nim zakochałam 12.02.07, 15:00
      Nie wchodz dwa razy do tej samej rzeki, a z drugiej strony moze sie zmienil?
      poczekaj az on jakis znak da...
      • gelimer Nie słyszałem o tym zeby jakikolwiek podły... 12.02.07, 15:02
        ...człowiek nagle się zmienił. Założę się, ze jeżeli wrócisz do tamtego szybko
        zaczniesz żałówać i myśleć o tym z którym teraz jesteś.
        • kasia.244 Re: Nie słyszałem o tym zeby jakikolwiek podły... 12.02.07, 15:16
          moze masz racje, moze sie nie zmieni, a ja go tak bardzo kocham, tak pragne
          ułozyc z nim sobie zycie, mielismy tyle wspolnych planow, marzen taka wielka
          miłosc, jak jestem z tym teraz to.... mysle o tamtym. naprawde jest mi ciezko
          • kotkaaaa Re: Nie słyszałem o tym zeby jakikolwiek podły... 12.02.07, 15:23
            stop! stop! stop! kochasz swoje wyobrazenie o nim i jestes przywiazana do
            wspolnych planow, tu potrzeba rozsadku i chlodnego spojrzenia, a ty takiego nie
            masz, daj sobie troche czasu i zwroc sie postronnej osoby, do ktorej masz
            zaufanie i ktora zna szczegoly, decyzje podejmiesz ty, ale przyda sie opinia
            kogos obiektywnego
    • kochaina Re: ponownie sie w nim zakochałam 12.02.07, 15:27
      Droga kasia.244!

Spokojnie. Zastanów sie czy Ten były znów do Ciebie coś czuje? Czy tylko
      przyszedł zagłuszyć samotność? Ja byłabym ostrożna. Ale fakt, jeśli nie kochasz
      Obecnego - to nie okłamuj chłopaka. Niech szuka szczęścia gdzieś indziej. A co
      do Exa... nic na emocje:) Głowa, głowa i jeszcze raz miłość:) hehe.

Pozdrawiam.

PS. nie daj się zranić dwa razy - to o dwa razy ZA DUŻO!!
    • lusvillish Re: ponownie sie w nim zakochałam 12.02.07, 17:15
      Dziwna historia w kontekście wątku, że zdradzasz swojego faceta od dwóch lat!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=57199413
      Czyżbyś byłą prowokatorką, lub co gorsza - prowokatorem podszywającym się pod
      kobietę ? Wietrzę tu trola! Znowu jakiś kretyn dorwał się do kompa. Mamusia
      założyła necik ?
      • karus100 Re: ponownie sie w nim zakochałam 12.02.07, 19:03
        Właśnie, też zauważyłam, że jedna osoba założyła dwa tak różne od siebie wątki.
    • puri_puri Re: ponownie sie w nim zakochałam 12.02.07, 17:22
      nie wiem, nie znam ciebie, jego, sytuacji, zaszłości miedzy wami.. ale czypewn
      jesteś, że się zakochałaś? a może tylko poprostu z głupoty wpuściłas go do
      swojej głowy, pozwoliłas sobie namotać i teraz przeżywasz dylematy. ludzie mają
      tendencje do niweczenia tego co mają kosztem chwilowego, przelotnego kaprysu.
      zapala sie takie światełko i gotowi jesteśmy gnać, rzucić, spalić za sobą
      wszystko, żeby tylko poczuć ten dreszcz.. można wiele stracić, dla ulotnego
      złudzenia. nie warto ulegać takim impulsom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka