gatta13 03.05.04, 21:44 ...że to już koniec. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: i pusto jakoś... 03.05.04, 22:46 I tym mało optymistycznym akcentem stawiam na tym forum swój post numer 300. Odpowiedz Link Zgłoś
susa0 Re: Szkooooooooooooooooooooda 03.05.04, 22:45 a przepraszam bardzo Panowie Komentatorzy zapomnieli zaśpiewać... A ja tak czekałam... Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: Szkooooooooooooooooooooda 03.05.04, 23:25 Nie ma co żałować, tylko brać się solidnie do roboty, trza poprawić formę przed jesienią! Ps. A na serio to mi też serce się ściska... Odpowiedz Link Zgłoś
mara.jade Re: Szkooooooooooooooooooooda 04.05.04, 08:51 Kiedy Rafał i Przemek się żegnali, a potem padły sakramentalne słowa: Niech Snooker będzie z Wami, to aż łzy mi stanęły w oczach. To było gorsze niż ostatni dzień wakacji. A dziś czuję się jak narkoman na odwyku. Aż trudno uwierzyć, że przez tyle miesięcy nie zobaczymy żadnej nowej relacji. Łączę się z Wami w bólu i smutku. Odpowiedz Link Zgłoś