dorota_snooker 12.12.04, 10:26 www.dedieze.com/streaming/ Dla posiadaczy windows media player spragnionych snookera. Dzisiaj do 22, a potem 18 i 19 grudnia ( szczegóły są na dole strony ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Trochę snookera do poogądania 12.12.04, 10:30 doprawdy tytuł wątku wyszedł mi znakomicie "poogądania" to w wolnym tłumaczeniu z mojego znaczy do po oglądania. :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trochę snookera do poogądania 12.12.04, 10:56 dorota_snooker napisała: > doprawdy tytuł wątku wyszedł mi znakomicie "poogądania" to w wolnym tłumaczeniu > > z mojego znaczy do po oglądania. > :)))))))))))))))))))))))))))))) Znaczy, na pewno ma dużą ogądalność. Ten wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Trochę snookera do poogądania 12.12.04, 19:15 Wątek może mieć też gadalność. niektóre przynajmniej mają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trochę snookera do poogądania 12.12.04, 20:22 A niektórzy maja gadane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Trochę snookera do poogądania 12.12.04, 21:03 Gaduły ??? Podobno oni nie lubią gadać :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trochę snookera do poogądania 14.12.04, 13:54 dorota_snooker napisała: > Gaduły ??? > Podobno oni nie lubią gadać :)))))))))))))))))))))))))) Ale gąduły lubiom :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Trochę snookera do poogądania 15.12.04, 16:16 gawronka napisała: > Ale gąduły lubiom :D > > > Gąduły lubiom poogądać snókera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trochę snookera do poogądania 15.12.04, 16:39 dorota_snooker napisała: > gawronka napisała: > > > Ale gąduły lubiom :D > > > > > > > Gąduły lubiom poogądać snókera ;) > > snókera komętowanego też przez gąduły ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Trochę snookera do poogądania 15.12.04, 17:02 Gawrąka, Dorota_snóker - o kim gądacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trochę snookera do poogądania 15.12.04, 17:06 przemek.kruk napisał: > Gawrąka, Dorota_snóker - o kim gądacie??? Hihi, o kimś, kto ma bardzo dobry słóh :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Trochę snookera do poogądania 15.12.04, 22:47 Krók ma dobry słóh. A Jewtóch Rafał jest gądułą :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Trochę snookera do poogądania 16.12.04, 00:32 iefdóh ??? nie znom gośća Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Trochę snookera do poogądania 16.12.04, 00:40 chmmm.. dżyrzpy?? ;) a gadóła,to hypa mało pofieciane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Trochę snookera do poogądania 16.12.04, 23:47 jewta napisał: > iefdóh ??? nie znom gośća A ja znam hyba, i gawrąka terz zna. Strarznie miły z nięgo facet. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Trochę snookera do poogądania 17.12.04, 13:37 dorota_snooker napisała: > jewta napisał: > > > iefdóh ??? nie znom gośća > > A ja znam hyba, i gawrąka terz zna. > Strarznie miły z nięgo facet. Dorodko co ty kąfabulójesz, ja znam tylko tego madematyka co liczył stouy. No hyba rze to ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: Trochę snookera do poogądania 12.12.04, 11:48 co za zbieg okolicznosci. przypadkowo ta strona jest po niderlandzku, i tak najzupelniej przypadkowo sie sklada ze ja juz 'conieco' mowie w tym jezyku - jako ze flamandzki (ten tutejszy) jest szalenie podobny do standardowego niderlandzkiego... ;-) no to komu przetlumaczyc? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Snooker star Matthew Stevens has won $500,000 14.12.04, 20:17 news.bbc.co.uk/1/hi/wales/south_west/4091481.stm A gdzie fabiana ja się pytam ? Przecież to ona kocha jeżozwierza, gość kasę zgarnął, najwyższy czas żeby jego zgarnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Maguire/Ding handed Masters spots 15.12.04, 22:49 news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/snooker/4098981.stm Dla wielbicieli talentu Maguire'a :) Odpowiedz Link Zgłoś