Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto oglądał to wie

14.03.05, 00:45
    że ze Stevensa fajny snookerzysta jest.
    Ładny finał - przynajmniej nmie się podobał :))))))))))))))))
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Re: Kto oglądał to wie 14.03.05, 00:50
        Jeszcze mi się przypomniało - znajomy powiedział że Stevens wygląda jak chomik z
        lekkim zezem ;))))))))))))))))
      • karunaa Re: Kto oglądał to wie 14.03.05, 00:52
        mnie rowniez :))
        choć chwilami zawodzili...
        • marcia.back Re: Kto oglądał to wie 14.03.05, 01:10
          ważne,ze Ronnie wygrał ;) co prawda nie w najlepszym stylu (o ile można mówić o
          stylu odnośnie do dzisiejszego finału ;/) no ale liczy się fakt,że mu się
          udało ;) obaj mylili się na prostych bilach... ;) jednak to Ronnie lepiej to
          wykorzystał :D
      • gatta13 Re: Kto oglądał to wie 14.03.05, 20:30
        Finał mi się podobał, i Stevens mi się podobał...
      • marth.stars Re: Kto oglądał to wie 14.03.05, 22:16
        a ja czuje niedosyt :/ usnęłam na dwie ostatnie partie...wstawałam dzisiaj
        nieludzko wcześnie:( i cały dzień to za mną chodzi!!!!!! a finał
        fajniutki!!! :) Stevens okazał się godnym rywalem.Kibicuje Ronniemu, ale troche
        takiego smaczku NIGDY nie zaszkodzi...
        • marcia.back Re: Kto oglądał to wie 14.03.05, 23:16
          ja natomiast przez wczorejszy finał spałam tylko 3 godzinki ;/ do 4 uczyłam
          sie,a juz o 7 pobudka ;/ no ale czego nie zrobi sie dla snookera :D:D:D:D
          • karunaa Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 00:15
            za to ja spokojnie obejrzałam i wyspałam sie za was obie ;)))))))
      • misiania Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 09:14
        No dobrze, ale powiedzcie mi, co się nagle stało takiego pod koniec rozgrywki
        (yyyy - trzecia ramka (hyhy) od końca chyba to była), bo opuściłam na chwil
        kilka Irlandię, a jak wróciłam to zdenerwowany Stevens właśnie opuszczał salę w
        środku ramki (hyhy), Ronnie za nim, a na sali wrzało jak w maglu.
        • dorota_snooker Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 09:36
          misiania napisała:

> bo opuściłam na chwil
          > kilka Irlandię,

:(
          Wstyd się przyznać ale mnie też chwilowo wywiało do kuchni w poszukiwaniu
          środków konsumpcyjnych.
          Zdaje się że jakieś telefony dzwoniły czy cuś.
          No dalej kto powie co się stało !!!!
          • misiania Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 10:29
            yhy, tak właśnie mi się wydawało, że albo telefony, albo golas latał znowu
            wokół stołu. i pamiętam, że nasi ulubieni komentatorzy mówili coś w tym sensie,
            że telewizja nie zamierza pokazywać takich ekscesów, więc się nawet nie
            zdziwiłam, kiedy we wczorajszej powtórce tej ramki (hyhy) eurosport nie
            wyemitował. no to szukam kogoś, kto przyjdzie i da świadectwo.
            • agacia.k Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 11:10
              w owej ramce była sytuacja, że komuś bardzo długo dzwonił telefon. Sędzia się
              denerwował, zawodnicy też (chociaż wydaje mi się, że Roniek się troszkę
              śmiał...), a w końcu pokazali jak panowie w garniturach próbują dobudzić
              jakiegoś osobnika na widowni. I nic więcej nie pokazali. Pewnie, żeby biednemu
              sennemu panu nie było głupio ;)
            • atanor Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 11:13
              Jakiemuś poj...... dzwonił telefon w kieszeni a facio udawał że kima nawet gdy
              porządkowi podeszli to dale udawą,że nie kuma ( przepraszam wszystkie żabuch Wy
              kumkacie extra)Zanim sytuacja zaogniła się to kamerki pokazywały już tylko stoł
              a nie widownię coby debilakowi reklamy gratis nie robić :0 Na Naszym świecie
              wielu jest takich co zrobią wszystko by zaistnieć medialnie :)Słuchajcie ...a
              może podpalmy jakiś klub snookerowy? głośniej się zrobi o dyscyplinie i może
              Nas zaprezentują w TV!No bo przy mojej grze w snooka to inaczej nie mam szans
              zaistnieć medialnie w powiązaniu z tą grą :)
            • karunaa Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 11:14
              oj no ja wszystko widzialam ;)) a było to tak:
              Komuś na widowni zaczęła dzwonić komórka (dźwięk podobny do budzika) i trwało
              to dość długo. Widownia zaczeła oglądać się na siebie i krzyczec by ktos
              wyłączył ten telefon. W pewnym momencie równiez Ronnie i Stevens przystopowali
              z grą i rozglądając się po publiczności próbowali wychwycic czyj to telefon
              dzwoni. W koncu ochrona wychwyciła delikwenta który po prostu zasnął ;))))) i
              nie słyszał dzwonka. Próbowali go dobudzić przez dłuuuzszą chwile, a gdy w
              końcu im sie to udało dopiero co obudzony facet był mocno zdziwiony i nie
              rozumiał co się dzieje ;)))) Publiczność oczywiscie sie smiała, krzyczała itp a
              nasi panowie juz mocno rozproszeni poprosili o przerwe i wyszli z sali ;))))
              nigdy czegos takiego nie widzialam ;)) załujcie dziewczyny! ;)))))
              • misiania Re: Kto oglądał to wie 15.03.05, 11:46
                ja Cię Gawroniu bardzo, bardzo przepraszam, ale po prostu muszę to
                zwerbalizować. potem możesz wywalić mojego posta. o curwa, ale kyrk!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka