dorota_snooker 06.10.05, 10:10 Proszę obstawiać umieszczając w tytule postu imię i nazwisko zawodnika (lub coś co jednoznacznie go określa np. pseudo). To ułatwia późniejsze liczenie :). Pozdr - pracująca Dorota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elenath Re: Komunikat porządkowy 06.10.05, 10:41 I bezwzględnie typować pod ODPOWIEDNIMI wątkami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Komunikat porządkowy 06.10.05, 22:57 elenath napisał: > I bezwzględnie typować pod ODPOWIEDNIMI wątkami! :) Elen ale z ciebie bezwzgledny facet ;) Ale temu forum potrzeba ślinej męskiej ręki :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Komunikat porządkowy 06.10.05, 22:59 dorota_snooker napisała: > ślinej męskiej > ręki :):):) Oczywiście miałam na myśli "silną rękę" Śliniąca się Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Komunikat porządkowy 07.10.05, 12:36 dorota_snooker napisała: > Śliniąca się Dorota tylko żeby na stół nie kapało... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry zapytanie?? 11.10.05, 09:54 witam serdecznie w nowym sezonie czy podobnie jak w zeszlym roku zwyciezce turnieju mozna obstawiac do rozpoczecia pierwszego meczu w 1/8?? czy cos sie zmienilo? pozdrawiam serdecznie cale snookerowe towarzystwo wielce zadowolona z rozpoczecia sezonu b.b. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: zapytanie?? 11.10.05, 10:46 Nic się nie zmieniło - tylko tyle że startujemy z zerowym kontem - Witamy niebieska jagódko :) Odpowiedz Link Zgłoś
chojrak_tp Wielki powrót Chojraka Tchórzliwego Psa ;) 11.10.05, 20:13 No więc wróciłem na forum po 2-letniej przerwie. Widzę że tu Dorota teraz rządzi. Cieszę się że towarzyszą nam również Nasi Kochani Komentatorzy :]...Mam nadzieje że mnie jeszcze co po niektórzy pamiętają :> No nic... pędze zagłosować na zwycięsce GP Preston. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Wielki powrót Chojraka Tchórzliwego Psa ;) 11.10.05, 22:23 Cześć chojraczku :) Ja tu nie rządzę - ja tu stram się godnie gawronkę zastąpić, gawronka bowiem zajęta, gniazdko wije i pracuje ciężko. Ja tam cię pamiętam :) Rozgość się - miło Cię widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
chojrak_tp Re: Wielki powrót Chojraka Tchórzliwego Psa ;) 12.10.05, 13:33 Zacząłem wcześniej pisac na mp3.com.pl/forum.html , ale ludzie tam nie byli zbyt życzliwi dla nowych użytkowników, więc postanowiłem powrócić na stare śmiecie. Niewiele się zmieniło, oprócz tego że zniknął ten fajowy stół na szczycie naszego forum. Pojawiło się natomiast więcej linków. Kto to tak wszystko urządził ? :> Ty Dorotko ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Komunikat porządkowy 10.12.05, 23:06 Mam prośbe do Agi_z82: jak będziesz obstawiać 1/8 i dalsze etapy turnieju, kliknij najpierw na daną parę, z której będziesz obstawiać zwycięzcę, a dopiero później kliknij na "odpowiedz"... to naprawde ułatwi mi później liczenie punktów :) z góry dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Komunikat porządkowy 11.12.05, 09:17 czy głosy oddane niezgodnie z regulaminem powinny być liczone? może odrobina konsekwencji w przestrzeganiu zasad spowoduje, że będziemy bardziej uważni w typowaniu wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneszkas Re: Komunikat porządkowy 11.12.05, 15:40 Ja się czuję bardzo zbesztana, ale się poprawiłam, staram i w ogóle już będę grzeczna ;), także pokornie proszę o wyrozumiałość dla całkowitej (forumowej :)) nowicjuszki - czoło nisko z szacunkiem chylę przed Wysoką Izbą Forum ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Komunikat porządkowy 11.12.05, 17:21 jesteśmy bardzo wyrozumiali ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_z82 Re: Komunikat porządkowy 11.12.05, 21:33 karunaa > gapa ze mnie i tyle :) sorki za kłopot jednak to prawda,że pośpiech wskazany jest tylko przy łapaniu pcheł :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś