Dodaj do ulubionych

Gaj, Kukuczki

IP: *.e-wro.net.pl 26.01.07, 20:04
wzdłuż torow rozpoczęto budowe nowego budynku, szukam mieszkania i zastanawiam
sie nad tą lokalizacją, nie jestem z Wro i bylabym wdzięczna za opinię kogos
kto zna tę okolice i może widzial rozpoczęte roboty, bo nie mam nawet jeszcze
pojecia jak blisko torowiska jest zlokalizowany budynek.
Obserwuj wątek
    • Gość: my tu mieszkamy Re: Gaj, Kukuczki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.01.07, 22:24
      Niech cię dziecko Bóg chroni, Tory kolejowe to bulka z masłem, ale cała
      otoczka, absolutny brak dróg i chodników zajefajny sąsiedzki hałas nonstop tzn.
      ok. 22 godz na dobę typu młot pnaumatyczny, słyszysz i widzisz jak sąsiad na
      balkonie działkę nosem wciąga i mógłbym jeszcze pół godz. pisac. tu się po
      prostu nie da mieszkac - i nie jest to żart mieszkamy tu od roku i się zawijamy
      • Gość: szymek Re: Gaj, Kukuczki IP: *.telsat.wroc.pl 26.01.07, 23:05
        nie słuchaj tego gościa bo to chyba jemu od wciągania działek mózg się
        zlasował.Nie będę tego komentował.
        co do samej lokalizacji budynki z tego co widze będą przy samych torach.
        Cena jest atrakcyjna bo z tego co wiem to 4.5 tys + vat niemniej bliskość torów
        sprawia że mieszkania jakoś dziwnym trafem się jeszcze nie rozeszły.
        Mieszkam tu 2gi rok fakt nie przy torach i sobie chwalę, spokój, bliskość
        centrum. FAktycznie w tej chwili remontuje się borowska co może być uciążliwe
        ale pod koniec roku bedzie po remoncie.
        lokalizacja osiedla fajna tylko ta bliskość torów....
        Pozdrawiam i udanych wyborów:)
    • Gość: hansadams Re: Gaj, Kukuczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 00:00
    • Gość: hansadams Re: Gaj, Kukuczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 00:03
      To jest faktycznie ledwie kilka metrów od torów, kompletne szaleństwo. Z
      drugiej strony kiedyś mieszkałem koło szpitala i nie zwracałem uwagi na
      jeżdzące w nocy karetki.
      • Gość: majka Re: Gaj, Kukuczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 01:17
        Zależy czy komus nie przeszkadza hałas pociagów. Ja zrezygnowałam z
        mieszkanka , które miało byc w bloku 30 m od torów. Zaczekałam az pociag
        przejedzie i przekonałam sie, ze ja nie dam rady tak codziennie słuchać tego
        pociągu. Ale jak ktos sie przyzwyczai to spoko. Tez wydaje mi sie, ze przy
        samych torach cały czas bedzie taki specyficzny czarny pył, no i kurz na
        meblach...Ja odradzam...
        • Gość: hansadams Re: Gaj, Kukuczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 01:50
          Ale to nie jest 30 metrów ale 5 może 6
    • Gość: Grzegor Re: Gaj, Kukuczki IP: *.as.kn.pl 27.01.07, 18:04
      Lokalizacja nie bardzo. Główną wadą są wspomniane tory - nie ukrywajmy, pociągi
      słychać i to dość wyraźnie. Nie jest to może jakiś bardzo uciążliwy hałas, w
      końcu nie przejeżdżają one co 5 minut, ale może przeszkadzać co bardziej
      wrażliwym osobom. Samo osiedle jest przyjemne, ale za dużo tych bloków już jest,
      brakuje przestrzeni i terenów zielonych.
      • Gość: piławszczanin Re: Gaj, Kukuczki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.07, 20:24
        nie wiem jakie doswiadczenia maja poprzednie osoby wypowiadajace sie na ten
        temat ale ja tu mieszkam juz 2 lata i jestem bardzo, ...bardzo zadowolony :-)
    • Gość: oli Re: Gaj, Kukuczki IP: *.lanet.net.pl 27.01.07, 20:32
      a jaki deweloper tam buduje?
      • Gość: jim Re: Gaj, Kukuczki IP: *.telsat.wroc.pl 27.01.07, 20:38
        milart
    • Gość: KTO BUDUJE KUKUCZK Re: Gaj, Kukuczki IP: *.as.kn.pl 29.01.07, 12:17
      • Gość: wir Re: Gaj, Kukuczki IP: *.e-wro.net.pl 29.01.07, 21:30
        Milart
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka