Dodaj do ulubionych

Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu!

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 21:54
Ostatnio zauwazylem z okien swojego mieszkania, ze duzo sasiadow drepcze rano
z akumulatorem pod pacha do swoich wspanialych fur, glownie z nalepka 'D'. A
wieczorem w kierunku odwrotnym. Nie ma gorszego wiesniactwa niz wyjmowanie na
noc akumulatora. Chyba sie tym wsiunom pomylilo z koniem, ktorego wstawiaja na
noc do cieplej obory. Niech sobie jeszcze wyjma siedzenie, zeby im jajka nie
zamarzly. BUAHAHAHAHA! Ale wiesniactwo.
A ja mam normalny samochod z salonu i smieje sie na widok tych biednych ludzi.
BUAHAHAHAHAH
LOL
ROTFL
Obserwuj wątek
    • Gość: kanciak Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 22:08
      A ja obserwuje, ze wielu skodziarzy to robi.
      Czyzby im fabie nie odpalaly? hehe
    • ha.gie.wu Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! 07.02.05, 22:10
      to pochwal sie jeszcze jaki to jest 'normalny' samochod z salonu i bedzie
      jasne. pandora? fabia? matiz?
      • Gość: gillan Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 22:13
        Alfa 147
        • ha.gie.wu Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! 07.02.05, 22:15
          jestes z mechanikami z aso juz na ty czy jeszcze sie rozpoznajecie? kwestia
          roku...
          • Gość: gillan Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 22:17
            Gdy jestem na przegladach to rzuce im 5 zl na piwo. Niech sie ciesza.
            • ha.gie.wu Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! 07.02.05, 22:20
              nie rób tak! nie chcesz chyba zeby innemu alfiście robili samochod na fazie? :)
              co bedzie jak w serwisie sie przyjmie ten zwyczaj ze kazdy rzuca chlopakom
              piątaka na piwo? kół ci jeszcze zapomną przykręcic albo co...
    • Gość: wsiun Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: 66.98.180.* 08.02.05, 09:48
      Cos ci sie nie podoba pajacu?
      Ja zawsze biore zima akumulator do domu, bo mam rozladowany, a nie mam kasy na nowy.
      Dzieki temu kazdego ranka spokojnie odpalam i patrze z pogarda na wszystkich
      odpalajacych swoje fabki i punta.
    • Gość: zienć Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: 216.127.82.* 08.02.05, 11:02
      Fakt, to głupota.
      Zresztą ja to nawet bym nie umiał wyjąć.
    • emes-nju Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! 08.02.05, 11:44
      Kiedys KAZDY akumulator pada. I wtedy nastepuje ten krepujacy (w odczuciu co niektorych) moment proszenia o pomoc sasiadow albo (jezeli nie jest sie dwuleworecznym) zanoszenia bateryjki do domu w celu naladowania - chocby po to, zeby dojechac do ASO. Niektorzy tak robia - wymieniaja akumulator w ASO, zeby sobbie samemu udowodnic, ze kilkakrotne przeplacanie sie oplaca :-P

To twoj pierwszy samochod? Nie masz takich doswiadczen?
    • nie.banalny Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! 08.02.05, 12:49
      Swiete slowa kolego, swiete slowa!
      • Gość: Kali gula Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: *.elb2.pl 08.02.05, 14:28
        CZeść zienciu
        Jak ty masz jeszcze czas czytać inne wątki?
        Kali Gula
    • kajetanb52 Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! 08.02.05, 14:32
      Skąd ta frustracja? Nie mogłeś ukraść samochodu bo nie miał akumulatora?
      • Gość: ptomp Re: Tylko wsiuny biora akumulator na noc do domu! IP: *.crowley.pl 08.02.05, 17:29
        Cześć zięcior!
    • jade_na_miasto_robic_lans ee tam to teraz modny lans 08.02.05, 17:31
      ja tez se dzisiaj pomkne do centrum i zrobie lans z akumulatorkiem pod pacha
      • emes-nju Re: ee tam to teraz modny lans 08.02.05, 17:36
        Chyba z bateryjka od rowerku! Ja np. swojego akumulatora pod pacha nie dam rady nosic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka