Gość: glop IP: 81.15.189.* 27.12.05, 15:23 piszcie >.. jakies propzycje, niekoniecznie kosmetyczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl 27.12.05, 15:31 body shop-masła do ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 81.15.189.* 27.12.05, 15:36 co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 15:41 Kolorówka Biothermu, Versace i Bobby Brown. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colleen Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.chello.pl 27.12.05, 15:50 A ja bym chciala, zeby dalo sie u nas kupic wiecej plyt z cwiczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
anjasen Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 15:54 odżywka na porost rzęs, zielony dobry korektor w kremie na rozszerzone naczynka Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 16:11 no to polecam krem z firmy Avene, dostępny tylko w aptekach, łagodzi i świetnie kryje, lekki i nawilżający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 87.207.55.* 27.12.05, 16:19 KOSMETYKI PHYSICIANS FORMULA cosmetics - Cudowne i w przystepnych cenach. Zajrzyjcie na ich stronke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:21 podkład Gentle Light Clinique ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:23 Maybelline roz w piance, i mniejsze clo na gorna polke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.lublin.mm.pl 27.12.05, 16:26 Wieksza paleta ocieni podkładów, np DMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 81.15.189.* 27.12.05, 17:14 co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:16 Paula's choice, bo cena przesyłki z Holandii horrendalna, kosmetyki naturalne pod marką Rossmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 17:17 body shop, gap (ciuchy of course), chińskie kosmetyki na bazie pereł (znajoma lata tam często jako przwodnik i mi zwozi - rewelacja) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 17:21 pełny wybór kolorów podkładów, tendencyjnie pomija się, bądź potem wycofuje odcienie ciemne, oliwkowe body shop naturalna seria Alterra z Rossmanna może później coś jeszcze przyjdzie mi do głowy:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.elb.vectranet.pl 27.12.05, 17:33 john frieda - do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 81.15.189.* 27.12.05, 20:22 A jkkby mogły sie one pojawic to jak bardzo byscie sie cieszyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andra Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:38 MAC kosmetyki kolorowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.chello.pl 27.12.05, 23:36 wywijałabym koziołki z radości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: .1P1D* / 151.193.220.* 03.01.06, 21:30 ja tez chce johna friede :) jak na razie przywoze sobie z londynu.. Odpowiedz Link Zgłoś
11cynamon Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 15.01.06, 19:57 Piszesz o jego lini do roznych kolorow wlosow? Lepsza od Pantene. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 20:47 Kosmetyki marki Covergirl, głównie ze względu na błyszczyki do ust(piękne kolory). Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 21:02 a z firm odzieżowych to Lene V i Lindex(zwłaszcza Lene V) :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 21:20 kosmetyki: body shop bielizna: victoria's secret ubrania WE, bershka i dorothy perkins oraz etam - ale tylko ze wzgledu na bielizne buty: sasha, cecil, harlot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koronkowa Bersha jest juz w Polsce:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravurka Re: Bersha jest juz w Polsce:) IP: *.acn.waw.pl 15.01.06, 16:50 a jesli jest to gdzie? ja slyszalam ze na slasku. Gdybys wiedziala to powiedz i mi;-) pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koronkowa Bershka oczywiście:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 213.17.150.* 03.04.06, 19:35 Ubrania Bershka są już w Polsce - w katowickiej Silesii. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 21:54 Obowiązkowo: 1. Lindex!!! 2. kolorówka Biothermu 3. wszystko Nivea - oprócz kolorówki także pielęgnacja, która nie wchodzi na polski rynek nie wiedzieć czemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 27.12.05, 23:43 ciuchy abercrombie !!!!!! tak to tylko na allegro... :( ale sie nie doczekam, biorac pod uwage ze butiki maja chyba tylko w usa :( Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 28.12.05, 01:05 Dove, pełen asortyment. Szczególnie mleczko do demakijażu i krem pod oczy. Kupuję od kilku lat w wolnocłowym na granicy Chorwacji i Bośni i naprawdę brakuje mi tych kosmetyków w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
milenkaj Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 29.12.05, 10:27 na polskim rynku przydalyby sie zagraniczne pensje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:27 Tak, zgadzam się, zagraniczne pensje :-))) Ja sprowadzam ze Stanów wodę perfumowaną Victoria's Secret - szkoda że nie ma jej u nas. Bielizna też jest bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:28 Dokładnie Very Sexy 2 VS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:58 i Starbucks coffe...frappuccino, mniammm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Starbucks IP: *.jci.com 03.01.06, 19:57 w promieniu 15 km mam ich 51 (slownie: piecdziesiat jeden) chetnie odstapie bo ja osobiscie nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: Starbucks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:19 To poproś, jeśli możesz, o przeniesienie jednego w moją okolicę ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menia Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl 01.01.06, 12:09 Kolorowka Biothermu Covergirl - tanie, a fajne kolorki i jakosc calkiem calkiem No wlasnie - Dove pelna gama MAC Victoria's Secret (nie tylko bielizna, ale np. pyszne balsamy) kanadyjskie kosmetyki Fruits & Passion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 12:39 Tak, tylko pomyslcie, kogo byłoby stać na kawę za 12 zł (4 dolary) u Starbucksa, ciuchy od Gapa (nie po promocji) czy Abercombie, albo maseczki do ciała za 100 zł. Tak jak ktoś pisał, pensje zachodnie by się przydały, a nie zachodnie marki, na które malo kto by mógł sobie pozwolić i szybko by sie z naszego rynku wycofywały. Tak samo jak śmieszne było dla mnie użalanie sie redakorek Twojego Stylu, że nie ma w Polsce sklepu Louis Vuitton. Kogo by było stać na torby za 40 tysięcy dolarów? Niewielką garstkę nabywców, więc na to samo wyjdzie, jeśli będą je sobie kupować za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 01.01.06, 14:02 GAP wcale nie jest drozszy od np. Zary, Mango, czy Jackpota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Zagraniczne pensje ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:37 Tak, tylko ZARA w Polsce jest o wiele droższa niż w jej rodzimej Hiszpanii, więc podobna rzecz mogłaby się dziać w przypadku sprzedawania w Polsce innych marek, np. GAP. Za granicą byłoby taniej niż w Polsce, tak, jak się stało z markowymi perfumami. Po prostu taniej wychodziłoby (i wychodzi) kupowanie tych produktów za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Zagraniczne pensje ;-) 02.01.06, 09:53 Racja, o tym nie pomyslalam. Z Tommym Hilfigerem w Polsce jest jakas masakra, a za oceanem - choc nadal przy polskich zarobkach drogo, to jednak mozna sobie na to i owo pozwolic, nie mowiac o wyprzedazach :( Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 04.01.06, 10:52 > Tak, tylko pomyslcie, kogo byłoby stać na kawę za 12 zł (4 dolary) u > Starbucksa W Coffee Heaven wcale nie jest specjalnie taniej, koło 10 zł. Lubię i wcale nie uważam, żeby to było drogo. > maseczki do ciała za 100 zł Przecież to zupełnie przeciętna cena za kosmetyk. A dobrego kremu nie kupuje się co tydzień. Ani co miesiąc. > Kogo by było > stać na torby za 40 tysięcy dolarów? Popadasz w skrajności. Na Vuittona mnie nie stać, na GAP-a tak i bardzo chętnie widziałabym ich w Polsce. T-shirt w GAP kosztuje bez promocji ok. 20 USD, dokładnie tyle samo, co u nas koszulka jakiejkolwiek średnio przyzwoitej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.06, 10:40 Kawy w Coffee Heaven nie kosztują wcale dużo mniej a klientów jest pełno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.06, 10:41 Ups, spóżniony refleks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.techmedia.com.pl 01.01.06, 22:43 Primark :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.01.06, 23:20 brakuje zastrzykow antykoncepcyjnych dla mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydro Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.zax.pl 02.01.06, 09:55 Kolorówki Covergirl , błyszczyki Smackers, kosmetyki do ciała i włosów Suave, masło orzechowe Cocoa Butter firmy Queen Helene, pasty do zębów Rembrandt i oczywiście ceny tych kosmetyków takie jakie sa np. w USA ;) POZDRAIWAM Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 10:05 bardzo przydatne bylyby jasne podklady!!!!aktualnie wszystkie firmy ktore mja swoje njjasniejsze podklady pod nazwa jasny bez,naturalny czy jakies tm inne to sa dla mnie za ciemne!!!!wycofano juz podklad z joko 201,pozostal mi jedynie z bell anti age porcelanowy ktory jeszcze jakos sie nadaje!!!! zatem jasne podklady-bardzo jasne!!!za przystepna cene oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasynka Bonnebell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:00 kolorówka Neutrogeny (MoistureShine Lip Gloss!!), wspaniałe i delikatne kolorki z BonneBell, może Wet'n'Wild?? P. S. Według mnie Cover Girl ma dość przeciętną jakość... Mam kompakt jest ok, ale moje cienie to szajz! Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 13:32 kosmetyki do wlosow john frieda, kolorowka biotherm, bobbie brown, kosmetyki z kwasami paula's choice Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 18:31 poproszę jeszcze origins ----- creme de la creme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coll-age Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:41 ciuchy abercrombie & fitch, victoria`s secret jakość zagranicznych środków czystości- nie oszukujmy się że te nasze to jest o samo... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 20:57 kolorowka neutrogeny:) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.resetnet.pl 03.01.06, 11:08 MAC Odpowiedz Link Zgłoś
b.londynka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 03.01.06, 11:58 co do srodkow czyszczacych... spraye do mycia lazienek itp, jak najbardziej! COS CO DZIALA(!!!) NA CELLULIT: Garnier, rollerball, wyglada jak dezodorant w kulce, kosztuje jedynie Ł5 w UK, a efekty widac juz po tygodniu stosowania:D no, ja to nie mam problemu bo mieszkam zagranica ale zawsze w odwiedziny do domu obladowana jade;P z opinii mojej rodzinki i znajomych: oryginalne perfumy (podobno nie ma porownania z tymi kupowanym w kraju jako "oryginalne"), herbate earl grey, kosmetyki boots, zwlaszcza najtansze wody toaletowe- super!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:37 A ja marzę o wiekszej ilości kosmetyków o zapachu czekolady :) Odpowiedz Link Zgłoś