Dodaj do ulubionych

Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim rynku

IP: 81.15.189.* 27.12.05, 15:23
piszcie >..
jakies propzycje, niekoniecznie kosmetyczne
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl 27.12.05, 15:31
      body shop-masła do ciała
      • Gość: glop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 81.15.189.* 27.12.05, 15:36
        co jeszcze ?
    • greta.greta Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 15:41
      Kolorówka Biothermu, Versace i Bobby Brown.
    • Gość: Colleen Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.chello.pl 27.12.05, 15:50
      A ja bym chciala, zeby dalo sie u nas kupic wiecej plyt z cwiczeniami.
    • anjasen Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 15:54
      odżywka na porost rzęs, zielony dobry korektor w kremie na rozszerzone naczynka
      • anula_a Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 16:11
        no to polecam krem z firmy Avene, dostępny tylko w aptekach, łagodzi i świetnie
        kryje, lekki i nawilżający
    • Gość: carolinascotties Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 87.207.55.* 27.12.05, 16:19
      KOSMETYKI PHYSICIANS FORMULA cosmetics - Cudowne i w przystepnych cenach.
      Zajrzyjcie na ich stronke:)
    • Gość: kiddo Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:21
      podkład Gentle Light Clinique ;)
      • Gość: bla Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:23
        Maybelline roz w piance, i mniejsze clo na gorna polke...

• Gość: real Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.lublin.mm.pl 27.12.05, 16:26
      Wieksza paleta ocieni podkładów, np DMM
    • Gość: glop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 81.15.189.* 27.12.05, 17:14
      co jeszcze ?
    • Gość: kaemka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:16
      Paula's choice, bo cena przesyłki z Holandii horrendalna,
      kosmetyki naturalne pod marką Rossmanna.
    • perythia Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 17:17
      body shop, gap (ciuchy of course), chińskie kosmetyki na bazie pereł (znajoma
      lata tam często jako przwodnik i mi zwozi - rewelacja)
    • bzzzk Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 17:21
      pełny wybór kolorów podkładów, tendencyjnie pomija się, bądź potem wycofuje
      odcienie ciemne, oliwkowe
      body shop
      naturalna seria Alterra z Rossmanna

może później coś jeszcze przyjdzie mi do głowy:)
      pzdr.
      • Gość: g Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.elb.vectranet.pl 27.12.05, 17:33
        john frieda - do włosów
        • Gość: glop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 81.15.189.* 27.12.05, 20:22
          A jkkby mogły sie one pojawic to jak bardzo byscie sie cieszyli ?
          • Gość: Andra Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:38
            MAC kosmetyki kolorowe
          • Gość: carolinascotties Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.chello.pl 27.12.05, 23:36
            wywijałabym koziołki z radości ;)
        • Gość: Monika Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: .1P1D* / 151.193.220.* 03.01.06, 21:30
          ja tez chce johna friede :) jak na razie przywoze sobie z londynu..
          • 11cynamon Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 15.01.06, 19:57
            Piszesz o jego lini do roznych kolorow wlosow? Lepsza od Pantene.
    • n_nicky Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 20:47
      Kosmetyki marki Covergirl, głównie ze względu na błyszczyki do ust(piękne kolory).
      • n_nicky Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 21:02
        a z firm odzieżowych to Lene V i Lindex(zwłaszcza Lene V) :)
    • cioccolato_bianco Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 21:20
      kosmetyki: body shop
      bielizna: victoria's secret
      ubrania WE, bershka i dorothy perkins oraz etam - ale tylko ze wzgledu na
      bielizne
      buty: sasha, cecil, harlot

• Gość: koronkowa Bersha jest juz w Polsce:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:40
        • Gość: bravurka Re: Bersha jest juz w Polsce:) IP: *.acn.waw.pl 15.01.06, 16:50
          a jesli jest to gdzie? ja slyszalam ze na slasku. Gdybys wiedziala to powiedz i
          mi;-) pozdrawia
      • Gość: koronkowa Bershka oczywiście:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:41
      • Gość: asik Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: 213.17.150.* 03.04.06, 19:35
        Ubrania Bershka są już w Polsce - w katowickiej Silesii.
    • annika_vik Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 27.12.05, 21:54
      Obowiązkowo:
      1. Lindex!!!
      2. kolorówka Biothermu
      3. wszystko Nivea - oprócz kolorówki także pielęgnacja, która nie wchodzi na
      polski rynek nie wiedzieć czemu!
    • Gość: . Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 27.12.05, 23:43
      ciuchy abercrombie !!!!!! tak to tylko na allegro... :( ale sie nie doczekam,
      biorac pod uwage ze butiki maja chyba tylko w usa :(
    • la.vita.e.molto.di.piu Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 28.12.05, 01:05
      Dove, pełen asortyment. Szczególnie mleczko do demakijażu i krem pod oczy.
      Kupuję od kilku lat w wolnocłowym na granicy Chorwacji i Bośni i naprawdę
      brakuje mi tych kosmetyków w Polsce.
    • milenkaj Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 29.12.05, 10:27
      na polskim rynku przydalyby sie zagraniczne pensje :)
      • Gość: justyna Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:27
        Tak, zgadzam się, zagraniczne pensje :-)))

Ja sprowadzam ze Stanów wodę perfumowaną Victoria's Secret - szkoda że nie ma
        jej u nas. Bielizna też jest bardzo ok.
        • Gość: Justyna Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:28
          Dokładnie Very Sexy 2 VS :)
          • Gość: AgaKropka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 11:58
            i Starbucks coffe...frappuccino, mniammm
            • Gość: kk Starbucks IP: *.jci.com 03.01.06, 19:57
              w promieniu 15 km mam ich 51 (slownie: piecdziesiat jeden)
              chetnie odstapie bo ja osobiscie nie lubie

• Gość: AgaKropka Re: Starbucks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:19
                To poproś, jeśli możesz, o przeniesienie jednego w moją okolicę ;-)
                Pozdr.
    • Gość: menia Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl 01.01.06, 12:09
      Kolorowka Biothermu
      Covergirl - tanie, a fajne kolorki i jakosc calkiem calkiem
      No wlasnie - Dove pelna gama
      MAC
      Victoria's Secret (nie tylko bielizna, ale np. pyszne balsamy)
      kanadyjskie kosmetyki Fruits & Passion
      • Gość: Magda Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 12:39
        Tak, tylko pomyslcie, kogo byłoby stać na kawę za 12 zł (4 dolary) u
        Starbucksa, ciuchy od Gapa (nie po promocji) czy Abercombie, albo maseczki do
        ciała za 100 zł. Tak jak ktoś pisał, pensje zachodnie by się przydały, a nie
        zachodnie marki, na które malo kto by mógł sobie pozwolić i szybko by sie z
        naszego rynku wycofywały. Tak samo jak śmieszne było dla mnie użalanie sie
        redakorek Twojego Stylu, że nie ma w Polsce sklepu Louis Vuitton. Kogo by było
        stać na torby za 40 tysięcy dolarów? Niewielką garstkę nabywców, więc na to
        samo wyjdzie, jeśli będą je sobie kupować za granicą.
        • gaggi Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 01.01.06, 14:02
          GAP wcale nie jest drozszy od np. Zary, Mango, czy Jackpota.
          • Gość: Karolina Zagraniczne pensje ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 09:37
            Tak, tylko ZARA w Polsce jest o wiele droższa niż w jej rodzimej Hiszpanii,
            więc podobna rzecz mogłaby się dziać w przypadku sprzedawania w Polsce innych
            marek, np. GAP. Za granicą byłoby taniej niż w Polsce, tak, jak się stało z
            markowymi perfumami. Po prostu taniej wychodziłoby (i wychodzi) kupowanie tych
            produktów za granicą.
            • gaggi Re: Zagraniczne pensje ;-) 02.01.06, 09:53
              Racja, o tym nie pomyslalam. Z Tommym Hilfigerem w Polsce jest jakas masakra, a
              za oceanem - choc nadal przy polskich zarobkach drogo, to jednak mozna sobie na
              to i owo pozwolic, nie mowiac o wyprzedazach :(
        • jop Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 04.01.06, 10:52
          > Tak, tylko pomyslcie, kogo byłoby stać na kawę za 12 zł (4 dolary) u
          > Starbucksa

W Coffee Heaven wcale nie jest specjalnie taniej, koło 10 zł. Lubię i wcale nie
          uważam, żeby to było drogo.

> maseczki do ciała za 100 zł

Przecież to zupełnie przeciętna cena za kosmetyk. A dobrego kremu nie kupuje
          się co tydzień. Ani co miesiąc.

> Kogo by było
          > stać na torby za 40 tysięcy dolarów?

Popadasz w skrajności. Na Vuittona mnie nie stać, na GAP-a tak i bardzo chętnie
          widziałabym ich w Polsce. T-shirt w GAP kosztuje bez promocji ok. 20 USD,
          dokładnie tyle samo, co u nas koszulka jakiejkolwiek średnio przyzwoitej firmy.
        • Gość: nosek Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.06, 10:40
          Kawy w Coffee Heaven nie kosztują wcale dużo mniej a klientów jest pełno!
          • Gość: nosek Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.06, 10:41
            Ups, spóżniony refleks
    • Gość: marta Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.techmedia.com.pl 01.01.06, 22:43
      Primark :-)
      • Gość: dede Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.01.06, 23:20
        brakuje zastrzykow antykoncepcyjnych dla mezczyzn
    • Gość: Hydro Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.zax.pl 02.01.06, 09:55
      Kolorówki Covergirl , błyszczyki Smackers, kosmetyki do ciała i włosów Suave,
      masło orzechowe Cocoa Butter firmy Queen Helene, pasty do zębów Rembrandt i
      oczywiście ceny tych kosmetyków takie jakie sa np. w USA ;) POZDRAIWAM
      • gocha500 Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 10:05
        bardzo przydatne bylyby jasne podklady!!!!aktualnie wszystkie firmy ktore mja
        swoje njjasniejsze podklady pod nazwa jasny bez,naturalny czy jakies tm inne to
        sa dla mnie za ciemne!!!!wycofano juz podklad z joko 201,pozostal mi jedynie z
        bell anti age porcelanowy ktory jeszcze jakos sie nadaje!!!!

zatem jasne podklady-bardzo jasne!!!za przystepna cene oczywiscie.
      • Gość: plasynka Bonnebell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:00
        kolorówka Neutrogeny (MoistureShine Lip Gloss!!), wspaniałe i delikatne kolorki
        z BonneBell, może Wet'n'Wild??

P. S. Według mnie Cover Girl ma dość przeciętną jakość... Mam kompakt jest ok,
        ale moje cienie to szajz!
    • monia76 Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 13:32
      kosmetyki do wlosow john frieda, kolorowka biotherm, bobbie brown, kosmetyki z
      kwasami paula's choice
    • catalunya72 Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 18:31
      poproszę jeszcze origins

-----
      creme de la creme
    • Gość: coll-age Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:41
      ciuchy abercrombie & fitch,
      victoria`s secret
      jakość zagranicznych środków czystości- nie oszukujmy się że te nasze to jest o
      samo...
      • heart_of_ice Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 02.01.06, 20:57
        kolorowka neutrogeny:)

Pauli
        --
        No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała...
        • Gość: karolek Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.resetnet.pl 03.01.06, 11:08
          MAC
          • b.londynka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim 03.01.06, 11:58
            co do srodkow czyszczacych... spraye do mycia lazienek itp, jak najbardziej!
            COS CO DZIALA(!!!) NA CELLULIT: Garnier, rollerball, wyglada jak dezodorant w
            kulce, kosztuje jedynie Ł5 w UK, a efekty widac juz po tygodniu stosowania:D
            no, ja to nie mam problemu bo mieszkam zagranica ale zawsze w odwiedziny do
            domu obladowana jade;P z opinii mojej rodzinki i znajomych: oryginalne perfumy
            (podobno nie ma porownania z tymi kupowanym w kraju jako "oryginalne"), herbate
            earl grey, kosmetyki boots, zwlaszcza najtansze wody toaletowe- super!:)
    • Gość: iwonka Re: Co chcielibyscie aby znalazlo sie na polskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:37
      A ja marzę o wiekszej ilości kosmetyków o zapachu czekolady :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka