Gość: fresa IP: *.crowley.pl 29.05.06, 08:35 Warto kupić sobie sztuczne rzęsy? Jakie polecacie? Może macie jakieś wskazówki? FRESA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiaazda Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 08:50 ja bym proponowala doklejenie kepek rzes u kosmetyczki,super efekt:) Odpowiedz Link Zgłoś
milena147 Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 11:01 Ostatnio kupilam rzesy w H&M. Chcialam kupic w Sephorze ale pani doradzila mi, ze nie oplaca sie. Sa drogie (ok.40zl) i ogolnie nie wygladaja zbyt naturalnie (mialy poprzyklejane brylanciki na koncach), a ja wlasnie chcialam takie w miare naturalne. W H&M sa rozne rozmiary. Ja kupilam medium i jestem naprawde zadowolona. Kosztowaly 14.90. zakladam je glownie na imprezy i jest ok. Nie odklejaja sie i sa wielokrotnego uzytku:)Nosilam je juz trzy razy i jak narazie wygladaja jak nowe. wystarczy tylko po sciagnieciu umyc je w wodzie zeby zmyc klej i resztki cienia ewentualnie tuszu. Dodatkowym plusem jest tez to ze sa w postaci kepek wiec jesli okaze sie ze sa za dlugie mozna je skrocic nozyczkami. Jestem zainteresowana zrobieniem sobie rzes u kosmetyczki. Jesli jakas dziewczyna ma juz doswiadczenie w tej kwestii to prosze o szczegoly. interesuje mnie koszt, jak ten zabieg wyglada no i oczywiscie jak dlugo utrzymuje sie efekt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss_paradox Re: Sztuczne rzęsy IP: *.astral.lodz.pl 29.05.06, 12:50 Ostatnio przyklejałam kępki u kosmetyczki. Koszt 35 zł plus kępki od niej. Kepki były bardzo długie, az dotykały mi brwi ;) Efekt jest, ale spodziewałam się czegoś bardziej spektakularnego :) Ale rzecz jasna, to kwestia gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresa Re: Sztuczne rzęsy IP: *.crowley.pl 29.05.06, 16:30 Coraz bardziej mnie intrygują te sztuczne rzęsy :) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. FRESA Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 19:12 ja mialam na swoj slub robila mi to kosmetyczka , zaplacilam za same chyba kepki 30 zl i trzymaly sie niecale dwa tygodnie (bo dobrze przyklejone)!!!!!!!!!!!!!! swietnie wygladaja i podkreslaja oczy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
spinkamala Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 21:02 ja tez od czasu do czasu..wygodne bo nie musze potem zmywac tuszu!!:) efekt niesamowity, byle nie przesadzic! Ja moje podcielam bo wygladaly...nieludzko;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Sztuczne rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=39348702&v=2&s=0 powiem krotko-bylo warto!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fresa_82 Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 21:43 A jak z całymi? Przyznam, że bardziej mnie interesują niż kępki. Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: Sztuczne rzęsy 30.05.06, 23:40 jak to wogle jest z tymi rzesami? czy ten klej moze uczulac? i czy nie pogarsza sie stan naturalnych rzes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici_miauu Re: Sztuczne rzęsy IP: *.range86-134.btcentralplus.com 31.05.06, 00:53 czyli te rzesy od kosmetyczki trzymaja sie 2 tygodnie, tak?i to musza byc kepki, aha, ale czy moje rzesy od tego nie ucierpia???jak kondycja rzes po takich 2 tygodniah? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: up 23.06.06, 14:00 zaintrygowalyscie mnie tematem wprawdzie mam naturalnie dlugie rzesy (dotykaja brwi) ale chcialabym je zagescic w zewnetrznych kacikach i zastanawiam sie czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
fresa_82 Sztuczne rzęsy 23.06.06, 17:27 Ja zastanawiam się nad kupnem tylko nikt mi nic konkretnego nie odpisał :( Odpowiedz Link Zgłoś