Dodaj do ulubionych

Sztuczne rzęsy

IP: *.crowley.pl 29.05.06, 08:35
Warto kupić sobie sztuczne rzęsy? Jakie polecacie? Może macie jakieś wskazówki?

FRESA
Obserwuj wątek
    • gwiaazda Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 08:50
      ja bym proponowala doklejenie kepek rzes u kosmetyczki,super efekt:)
    • milena147 Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 11:01
      Ostatnio kupilam rzesy w H&M. Chcialam kupic w Sephorze ale pani doradzila mi,
      ze nie oplaca sie. Sa drogie (ok.40zl) i ogolnie nie wygladaja zbyt naturalnie
      (mialy poprzyklejane brylanciki na koncach), a ja wlasnie chcialam takie w
      miare naturalne. W H&M sa rozne rozmiary. Ja kupilam medium i jestem naprawde
      zadowolona. Kosztowaly 14.90. zakladam je glownie na imprezy i jest ok. Nie
      odklejaja sie i sa wielokrotnego uzytku:)Nosilam je juz trzy razy i jak narazie
      wygladaja jak nowe. wystarczy tylko po sciagnieciu umyc je w wodzie zeby zmyc
      klej i resztki cienia ewentualnie tuszu. Dodatkowym plusem jest tez to ze sa w
      postaci kepek wiec jesli okaze sie ze sa za dlugie mozna je skrocic nozyczkami.

Jestem zainteresowana zrobieniem sobie rzes u kosmetyczki. Jesli jakas
      dziewczyna ma juz doswiadczenie w tej kwestii to prosze o szczegoly. interesuje
      mnie koszt, jak ten zabieg wyglada no i oczywiscie jak dlugo utrzymuje sie
      efekt.
      Pozdrawiam
      • Gość: miss_paradox Re: Sztuczne rzęsy IP: *.astral.lodz.pl 29.05.06, 12:50
        Ostatnio przyklejałam kępki u kosmetyczki. Koszt 35 zł plus kępki od niej.
        Kepki były bardzo długie, az dotykały mi brwi ;)

Efekt jest, ale spodziewałam się czegoś bardziej spektakularnego :) Ale rzecz
        jasna, to kwestia gustu :)
        • Gość: fresa Re: Sztuczne rzęsy IP: *.crowley.pl 29.05.06, 16:30
          Coraz bardziej mnie intrygują te sztuczne rzęsy :)
          Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

FRESA
          • aiwon Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 19:12
            ja mialam na swoj slub robila mi to kosmetyczka , zaplacilam za same chyba
            kepki 30 zl i trzymaly sie niecale dwa tygodnie (bo dobrze
            przyklejone)!!!!!!!!!!!!!!
            swietnie wygladaja i podkreslaja oczy
            polecam
            • spinkamala Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 21:02
              ja tez od czasu do czasu..wygodne bo nie musze potem zmywac tuszu!!:) efekt
              niesamowity, byle nie przesadzic! Ja moje podcielam bo wygladaly...nieludzko;D
    • Gość: ann Re: Sztuczne rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=39348702&v=2&s=0

powiem krotko-bylo warto!:))
      • fresa_82 Re: Sztuczne rzęsy 29.05.06, 21:43
        A jak z całymi? Przyznam, że bardziej mnie interesują niż kępki.
        • Gość: up Re: Sztuczne rzęsy IP: *.crowley.pl 30.05.06, 23:08
          up
    • n_itka Re: Sztuczne rzęsy 30.05.06, 23:40
      jak to wogle jest z tymi rzesami? czy ten klej moze uczulac? i czy nie pogarsza
      sie stan naturalnych rzes?
      • Gość: kici_miauu Re: Sztuczne rzęsy IP: *.range86-134.btcentralplus.com 31.05.06, 00:53
        czyli te rzesy od kosmetyczki trzymaja sie 2 tygodnie, tak?i to musza byc
        kepki, aha, ale czy moje rzesy od tego nie ucierpia???jak kondycja rzes po
        takich 2 tygodniah?
    • Gość: fresa up IP: *.crowley.pl 02.06.06, 22:41
      up up up
      • Gość: kici_miauu Re: up IP: *.range81-152.btcentralplus.com 03.06.06, 01:18
        up
        • kaszka85 Re: up 23.06.06, 13:20
          up :-)
          • nioma Re: up 23.06.06, 14:00
            zaintrygowalyscie mnie tematem
            wprawdzie mam naturalnie dlugie rzesy (dotykaja brwi)
            ale chcialabym je zagescic w zewnetrznych kacikach i zastanawiam sie czy warto
            • fresa_82 Sztuczne rzęsy 23.06.06, 17:27
              Ja zastanawiam się nad kupnem tylko nikt mi nic konkretnego nie odpisał :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka