ignorantka11 03.12.06, 19:25 Warto zainwestować w ten kremik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewulenka Re: Myokine Fusio Vichy -ktoś używał? 03.12.06, 19:31 O tak, ja też poproszę o opinie. Chciałabym sobie zafundować, zreszta polecała dermatolog, ale zanim... to chętnie przeczytam co sądzą kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Myokine Fusio Vichy -ktoś używał? 03.12.06, 19:52 uzywalam nie polecam. zwykly krem ziaji daje mi lepsze efekty niz to mazidlo, zatykalo pory zaczely mi sie tworzyc zaskorniki. lubie vichy i uwazam ze maja kilka genialnych kosmetykow ale moim zdanie ten krem do nich nie nalezy,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bianca07 Re: Myokine Fusio Vichy -ktoś używał? 04.12.06, 08:09 dostałam próbkę w aptece i zupełnie mi nie odpowiada, wodnista konsystencja. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorantka11 Re: Myokine Fusio Vichy -ktoś używał? 06.12.06, 12:32 To mam problem,bo słyszałam kilka rewelacyjnych opinii o tym kremie,chodzi mi o ten z dołączonymi plasterkami. Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: Myokine Fusio Vichy -ktoś używał? 06.12.06, 15:46 Ja mialam probke tego kremu i powiem szczerze, ze efekt byl super po nalozeniu tych plastrow i kremu. Plastry stosuje sie raz w tygodniu i natychmiastowy efekt jest gwarantowany, ale nie wiem jaki efekt daje sam krem bez tych plastrow. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptus001 Re: Myokine Fusio Vichy -ktoś używał? 06.12.06, 21:34 Ja również używałam probki, ale bez plastra. Nie mam jeszcze zmarszczek, ale po zastosowaniu kremu budziłam się z nadzwyczaj wypoczętą twarzą. Efekt był naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś