Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel Finansowo-ubezpieczyniowy w ING

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:14
    Hej czy pracował ktoś w grupie ING jako przedstawiciel?Jakie są rzeczywiste
    zarobki..nam powiedzieli 1200 zl + to co sami zarobimy przez sprzedaż.204 zl
    od umowy....Szkolenie trwa ponad 3 tygodnie...kończy sie egzaminem państwowym
    ,następnie trzeba założyć działalność gospodarczą.Ponoć przez 6 miesięcy jest
    zniżka..a także można dostać pieniądze na rozruch z UE...Jak to wygląda w
    praktyce?Pozdro 600
    Obserwuj wątek
      • 0tdr0 Re: Przedstawiciel Finansowo-ubezpieczyniowy w IN 05.04.07, 17:43
        Odpusc sobie. Bedziezs zarabiac grosze- te 1200 zl ledwo na koszty wystarczy.
        Funduszy z Unii na takie cos pewnie tez pieniedzy nie dostaniesz- bo to zaden
        business plan, a po te pieniadze w tym roku stoja tlumy chetnych (i dostaje
        jeden na pieciu). Ponadto rynek jest tak zapchany osobami tym sie zajmujacymi,
        ze juz dzialajacy niewiele zarabiaja.
        • Gość: gość Re: Przedstawiciel Finansowo-ubezpieczyniowy w IN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:12
          Nie każdy się do tej pracy nadaje , to fakt. Ale można osiągnąć "sukces" !!!!
          Dotację z Urzędu Pracy otrzymałem, dzięki temu kupiłem samochód. Co prawda
          tylko dwumiejscowy van , ale jeździ i pozwala zarabiać pieniadze. Jakie ?
          W drugim miesiącu pracy osiągnąłem 5 000 zł. Zus przez 24 miesiące mam tylko
          nie całe 290 zł. Teraz myślę jak obniżyć podatek. Ale to już mały problem :)
      • Gość: Michał Re: Przedstawiciel Finansowo-ubezpieczyniowy w IN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:24
        W jaki sposób pozyskujesz klientów?chodzisz od firmy do firmy (od domu do domu)
        Czy np ogłaszasz się w internecie/prasie?Zawsze osiągałem dobre wyniki
        sprzedażowe,ale nigdy ie musiałem latać za klientem..to on zawsze
        przychodził...dlatego troszkę się tej pracy obawiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka