Dodaj do ulubionych

Zabawki za kody c.d.

20.01.06, 18:58
Czy któraś z was już wysłała kody po zabawki?
Jakie wybrałyście? Ja już mam 150 p[unktów i chyba wyślemy po ślimaka.
Szkoda że można tylko jedną zabawkę bo punktów mam więcej więc oddaję je
siostrze (niecałe 150) kupi 2 paczki pampersów i tez już będzie miała 150
Obserwuj wątek
    • abc.2 Re: Zabawki za kody c.d. 20.01.06, 19:01
      Ja wysłałam dwa tygodnie temu, również wybrałam ślimaczka, teraz czekamy na
      przesyłkę.
      • aniapatryk Re: Zabawki za kody c.d. 20.01.06, 21:24
        No ja tez chce ślimaczka ,ale mnie jeszcze brakuje kodów,bo nie zbierałam od
        początku sad
    • sylaba_01 Re: Zabawki za kody c.d. 20.01.06, 21:32
      Dziewczyny, podzielicie się kodami z "nadwyżek"? Ja też nie zbierałam od początku sad
      • miodzio_k Re: Zabawki za kody c.d. 20.01.06, 21:48
        Jeśli mojej siostrze po zabraniu 150 z mojej nadwyżki zostaną to chętnie się
        podzielę. Ale to będę wiedział dopiero w przyszłym tygodniu.
        • justin301 Re: Zabawki za kody c.d. 20.01.06, 22:13
          Ja wysłałam - chcemy ślimaka.
          • agaoswiecim Re: Zabawki za kody c.d. 20.01.06, 22:37
            Ja też nie zbierałam od początku, więc na razie mam tylko 50.
            Szkoda że liczą się kody tylko z 1,2,3, bo moja córka nosi 5.
            • aniapatryk Re: Zabawki za kody c.d. 21.01.06, 09:20
              a z 4 nie liczą sie ?
              • sdomitrz Re: Zabawki za kody c.d. 21.01.06, 10:04
                Liczą się jak najbardziej.
                My też jeszcze musimy poczekać i pozbierać, bo na początku próbowaliśmy różnych
                pieluch a i tak wróciliśmy do pampków smile, ale zastanawiam się pomiędzy
                ślimakiem a pieskiem - mówią, że jest fajny....
                • kasiaa256 Re: Zabawki za kody c.d. 21.01.06, 11:21
                  ja również zbieram na ślimaka. Jeszcze 40 pkt mi brakuje, ale do maja mam
                  jeszcze czas.
    • sylaba_01 Miodzio_k 21.01.06, 11:20
      dzięki, może się uda, chociaż ja też upatrzyłam sobie ślimaka i teraz zastanawiam się, czy dla Hubiego zostanie, skoro większość z Was wybrała tę zabawkę wink
      Miodzio_k, nasze dzieciaki to tzw. rodzeństwo astrologiczne, Hubi urodził się o 18:38 a Twoja córeczka?
      Pozdrawiam smile
      • justin301 kody 21.01.06, 14:18
        Wydaje mi sie, ze nie ma czasu do maja, bo piszą, ze trzeba to wyslać do 28
        lutego. Piesek też jest fajny ale ja nie chciałam pieska, bo ma już takiego od
        babci.
        • sdomitrz Re: kody do Justyn301 21.01.06, 15:52
          Skąd masz info, że trzeba nadesłać do 28 lutego?
          W mojej broszurce jest, że do 30.04.2006....
          Może coś się zmieniło?
          • justin301 Re: kody do sdormitz 21.01.06, 21:22
            Ale jajka, tak było w mojej broszurce na tej stronie, którą wysłałam wiec mnie
            zadziwiacie - widocznie im sie nie spodobałam przez telefon i dali mi tak mało
            czasu. Zobaczymy jak przyślą mojej koleżance...
      • miodzio_k do sylaba_01 21.01.06, 14:39
        No to maja Julia starsza o 4 godziny i 3 minuty bo urodziła sie o 14.35
        • aniapatryk a u mnie pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka :))) 21.01.06, 16:00
          • miodzio_k u mnie też pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka :) n/ 21.01.06, 18:04

• justin301 no no a mnie dali czas do 28 lutego.... 21.01.06, 21:24
              Ale mnie tam muszą nie lubić w tym Pampers to pewnie dlatego, ze wysłałam im na
              płytce zdjecie z moim przesranym dzieckiem - raz się tak wkurzyłam...musieli
              sobie mnie zapamiętaćsmile
            • ninjo Re: u mnie też pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka 21.01.06, 21:26
              u mnie tez jest, ze wysylka do maja

ja na razie mam tylko 90 pkt. i chyba juz nie zdaze zbierac do slimaka i
              wybiore moje pierwsze klocki.
              Za kilka dni Natalka zacznie pieluszki nr 4 i pewnie za kilka opakowan
              przejdziemy na 4+. A z tego co czytalam na mojej broszurce licza sie kody z
              pieluszek: 2, 3 i 4 (1 - nie)
              • ninjo Re: u mnie też pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka 21.01.06, 21:28
                zapomnialam napisac, ze Natalka juz dostala jedna zabawke od Pampersa - fajna
                grzechotko-gryzaczek Fisher Price'a. Ale to z innej promocji (zbieralo sie
                gwiazdki np. w Carrefourze). I fajne bylo to, ze to promocje byly rozlaczne, bo
                w tamtej sie dostawalo gwiazdki na podstawie paragonu, a tu zbiera sie kody i
                nie trzeba paragonow z tego co wiem.
                • sdomitrz Re: u mnie też pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka 22.01.06, 17:14
                  My też mamy już z promocji Carrefoura zabaweczkę - wybraliśmy kubeczki-klocki
                  do ustawiania (mieliśmy tylko 15 pkt, więc tylko na najmniejsza zabawkę
                  starczyło). A ja sądzę, że jednak jakies 2 mies. pobędziemy na 4. Co prawda
                  jeszcze nie wiem, jaka to będzie różnica rozmiarowa w porównaniu z 3, ale chyba
                  ze 3-4 paczki z tych 4 wykorzystamy - akurat się zbierze na zabawkę
              • piotrzz Re: u mnie też pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka 22.01.06, 23:07
                Hmmm, moja starsza ma dwa lata i dopiero kilka dni temu przeszła na 4+ smile
                • ninjo Re: u mnie też pisze ze do 31 maja 2006 -wysyłka 23.01.06, 10:19
                  nie bede ukrywac, ze Natalka jest nieco spasiona smile
                  wazy juz 8150g...
                  szczegoly na zdjeciach w zalaczniku smile
                  ale jest to troche dziwne, bo ona w zasadzie malo je. W dzien mleka ok. 400ml
                  max + 2-3 karmienia nocne
    • nie_zapominajka1 Re: Zabawki za kody c.d. 22.01.06, 17:31
      A możecie mnie oświecić o jakie zabawki chodzi? Od początku używamy pampersów
      Pampersa, ale nic nie słyszałam o zbieraniu kodówsad
      • kolagulka Re: Zabawki za kody c.d. 23.01.06, 11:20
        To jest taka promocja Pampersa: zamiana kodów kreskowych z opakowań na zabawki
        FisherPrice.
        Trzeba uzbierać odpowiednio 50, 100 lub 150 pkt - w zależności, jaką zabawkę
        chcesz otrzymać. Ilość punktów jest uzależniona od wielkości opakowania pieluch.
        Trzeba te kody wysłać ze specjalnym kuponem z broszurki - ja dostałam tę
        broszurkę pocztą od Pampersa (prawdopodobnie mieli mój adres dlatego, że
        w szpitalu wypełniałam takie ankiety, za które w zamian otrzymałam dużo
        prezentów-niespodzianek z okazji narodziń synka).
        Na mojej broszurce mam termin wysyłki do 30.06.2006. Myślę, że jest to
        uzależnione od tego, kiedy urodziło sie dziecko - mój Dominik urodził się
        27 września i tydzień po skończeniu 3 m-cy otrzymałam broszurkę. Nie zbierałam
        kodów od początku, bo nie wiedziałam, ze jest taka zabawa, ale mam na to pół
        roku, więc do tego czasu uzbieram. Tym bardziej, że mnie zależy na klockach
        sensorycznych, za które trzeba mieć 100 pkt.
        Na kuponie jest napisane, że broszurkę można zamówić pod nr telefonu
        022-512 01 12
        • nie_zapominajka1 Re: Zabawki za kody c.d. 23.01.06, 11:35
          Dziękuję, nie dostałam broszurki pewnie dlatego, że zmieniłam adres
          zamieszkania. Zadzwonię do nich.
    • piotrzz O co chodzi z tymi kodami? 22.01.06, 23:12
      No właśnie, czy mogłybyście mnie oświecić? Bo my używamy mnóstwo pampersów (dla
      dwójki dzieci) i pierwsze słyszę o zbieraniu kodów i wymienianiu ich na zabawki?
      Z góry dziękuję !!! smile
      Aneta, mama Agatki i Ani
      • ninjo Re: O co chodzi z tymi kodami? 23.01.06, 11:21
        P&G robi promocje: kody kreskowe z opakowan pieluszek Pampers (rozmiary 2, 3 i
        4, opakowania srednie, duze i jumbo pack) mozna wymienic na zabawki Fischer
        Price. Tylko, zeby moc to zrobic trzeba miec ich broszurke. Mozna ja zamowic
        telefonicznie pod numerem: 022 512 01 12. Teoretycznie powinni przeslac w ciagu
        miesiaca, ja czekalam prawie trzy... Sa zabawki za 50, 100 i 150 pkt, do
        wyboru. Np. kod z opakowania jumbo pack ma 15 pkt.
        Promocja trwa z tego co wiem do maja 2006 (pozniej pewnie zacznie sie nastepna
        promocja). Kazda osoba moze dostac tylko jedna ksiazeczke.
        • piotrzz Re: O co chodzi z tymi kodami? 29.01.06, 21:22
          Baaardzo Ci dziękuję !!!
          Próbowałam tam dzwonić ale wciąż jest zajęte. Można chyba pocztą wysałać
          zamówienie broszurki?
          Pozdrawiam
          Aneta
          • aallicja Re: O co chodzi z tymi kodami? 30.01.06, 08:47
            ja radzę uzbroić się w cierpliwość i dzwonić do skutku smile
            ze stacjonarnego nie mogłam się dodzwonić, a z komórki udało mi się od razu
            pzdr
            • miodzio_k przykro mi - nie mam nadwyżki 30.01.06, 14:51
              okazało się że wśród wielu kodów które dostałam znalazły sie taki z paczek 5 i
              6. A więc niebiorących udział w konkursie. W związku z tym sama nie uzbierałam
              jeszcze całości ze 150 punktów. Ale chęci miałam dobre.
            • mycha1812 Cholerka a ja nic o tym nie wiedziałam i .... 30.01.06, 23:44
              Hej !

Ja nic o tym nie ą ilość punktów ale uwaga !! - zaczynam zbierać może coś się
              uzbiera . Dzięki za inf .
              Papulki .
    • mama_fasolinki Re: Zabawki za kody c.d. 30.01.06, 22:03
      Witajcie pampersowe mamusie. Ja uzbierałam na ślimaczka i mąż jutro wyśle list
      z kodami. A przy okazji narobiłam sobie zapasów pieluszek, ale nie mogłam sie
      oprzeć promocji w Realu. Jumbo pack za 42,95 PLN. Odkad mam małą tylko raz
      widziałam tańsze smile
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka