gilbertt 02.07.07, 20:23 Kto sponsoruje zażartych krytyków obecnej władzy (piewców rządów poprzednich) na tym forum ? Może to są po prostu pracownicy Agory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahabone Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 20:25 Tak,są to po prostu pracownicy Agory. gilbertt napisał: > Kto sponsoruje zażartych krytyków obecnej władzy (piewców rządów poprzednich) > na tym forum ? > > Może to są po prostu pracownicy Agory? Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 20:28 mahabone napisała: > Tak,są to po prostu pracownicy Agory. Muszą nieźle płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 20:26 Czemu ja o niczym nie wiem, nikt mi nie powiedział, że można za to dostać kasę, chamstwo :((( :> Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad :))))) 02.07.07, 20:29 socjalliberal napisał: > Czemu ja o niczym nie wiem, nikt mi nie powiedział, że można za to dostać kasę, > chamstwo :((( > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: :))))) 02.07.07, 20:40 Czyli mógłbym za te moje 3000 postów dostać pokaźną sumkę, gdybym wiedział... a żeby ich! OSZUKALI MNIE, BANDA ZŁODZIEI, POLSKICH DECYDENTÓW!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: :))))) 02.07.07, 21:10 School-teacher i'm not here your entertainment? Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt agorowe srebrniki 02.07.07, 20:29 socjalliberal napisał: > Czemu ja o niczym nie wiem, nikt mi nie powiedział, że można za to dostać kasę, > chamstwo :((( > A w dodatku zatajają agorowe srebrniki przed fiskusem Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: agorowe srebrniki 02.07.07, 20:32 gilbertt napisał: > A w dodatku zatajają srebrniki przed fiskusem Rydzykowcy piszac tutaj moga odciagnac zarobione tutaj grosze od podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: agorowe srebrniki 02.07.07, 20:34 Wydaje się, że Agora słabo płaci sądząc po poziomie takich dyskutantów jak dr.freud, joanna barska, i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: agorowe srebrniki 02.07.07, 20:39 kurde, to ile agora musi płacić uciesznym pisdackim idiotom, że ich tu całe kierdle się przewalają i nawet wątki zakładają - ot coby daleko nie szukać - choćby ten :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: agorowe srebrniki 02.07.07, 20:42 mak67 napisał: > Wydaje się, że Agora słabo płaci sądząc po poziomie takich dyskutantów jak > dr.freud, joanna barska, i wielu innych Oni reprezentują najwyższy poziom. To również wiele tłumaczy. . . Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: agorowe srebrniki 02.07.07, 20:36 > Rydzykowcy piszac tutaj moga odciagnac zarobione tutaj grosze od podatku. > Za używanie słów typu: Rydzyk, Kaczory etc. płacą podwójną stawkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: agorowe srebrniki 02.07.07, 20:42 gilbertt napisał: > > Rydzykowcy piszac tutaj moga odciagnac zarobione tutaj grosze od podatku. > > > > > > Za używanie słów typu: Rydzyk, Kaczory etc. płacą podwójną stawkę ? > mam podac numer mojego konta? Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Springer płaci złotem .... 02.07.07, 20:51 Springer – za to obowiązuje potrójna stawka. Może chociaż browar postawisz, bo dziś już na wczasy zarobiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 20:36 Ja tępię głupotę społecznie, bo to jest obowiązkiem inteligencji. Głupota jak wiadomo nie tworzy, tylko niszczy, a misją człowieka jest tworzenie. Polecam przykład zidiocenia politycznego: pl.youtube.com/watch?v=VIxwv2da46M Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 20:39 Wypadałoby zacząć od siebie a później między lud ruszyć z misją. gryziec napisała: > Ja tępię głupotę społecznie, bo to jest obowiązkiem inteligencji. > Głupota jak wiadomo nie tworzy, tylko niszczy, a misją człowieka > jest tworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 20:53 Ciekawa jutuba tez i w tym,ze on sie przyznaje do klamstw,chamstwa,agresji i knajactwa,tele ze palme pierwszenstwa oddaje przeciwnikom.Kompletny odlot.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Mamy bez czytania odpowiadac TAK? 02.07.07, 20:37 > Może to są po prostu pracownicy Agory? > Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 21:02 Bauernverstand-wolny rynek,wolna Agora! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Nie czytać tego wątku 02.07.07, 21:59 > Kto sponsoruje zażartych krytyków obecnej władzy (piewców rządów poprzednich) > na tym forum ? > > Może to są po prostu pracownicy Agory? Siostra, tlenu !! Odpowiedz Link Zgłoś
panacea1 uwlaszczona Polska nomenklatura, SB i 02.07.07, 22:01 zlodzieje-solidaruchy - to oni walcza o dostep do zlobu. Odpowiedz Link Zgłoś