james_bond007 Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 11:23 jan-w napisał: > Nie można. Można. Wystarczy tak naśmiecić w wątku, że wyleci cały. ;) Link Zgłoś
giwi Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:11 Jeśli pierwszy post jest zgodny z netykietą, wątku sie nie wyrzuca. To nie wina zakładającego wątek, że mu się dopisują idioci. Link Zgłoś
wanilinowa Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:14 giwi napisała: > Jeśli pierwszy post jest zgodny z netykietą, wątku sie nie wyrzuca. różnie z tym bywa. jak wiadomo interpretacja netykiety przez adminów wolna jest od żelaznych zasad. Link Zgłoś
giwi Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:19 To jest zasada żelazna. :-) Może się zdarzyć jakis szczególny przypadek, ale jest tak jak wcześniej napisałam. Link Zgłoś
wanilinowa Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:23 > To jest zasada żelazna. :-) Może się zdarzyć jakis szczególny przypadek, ale je > st tak jak wcześniej napisałam. widzisz, i znów wypowiadasz się jak admin zawodowy :) ale do rzeczy, historia zna wiele przypadków usuwania wątków, tylko dlatego że "rozrosły się w niewłaściwą stronę". więc jeśli jest jakaś żelazna zasada to nie wszyscy ją znają bądź uznają. Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 25.08.08, 13:50 wanilinowa napisała: > ale do rzeczy, historia zna wiele przypadków usuwania wątków, tylko dlatego że "rozrosły się w niewłaściwą stronę". więc jeśli jest jakaś żelazna zasada to nie wszyscy ją znają bądź uznają. potwierdzam wersje giwi. napisalem dwa watki, ktore wisza nadal, pomimo udzielania sie 'idiotow' - jak giwi nazywa postronne osoby przeszkadzajace autorowi. dla zainteresowanych zamieszczam linki : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=83555070 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=83416896 Link Zgłoś
james_bond007 Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 19:57 giwi napisała: > Jeśli pierwszy post jest zgodny z netykietą, wątku sie nie wyrzuca. To nie wina > zakładającego wątek, że mu się dopisują idioci. Wystarczy zacząć dyskutować ze sobą pod róznymi nickami. Wtedy wyleci cały wątek, chocby wszystkie pojedyncze wypowiedzi były zgodne w netykietą. Link Zgłoś
giwi Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 21:49 A tak, tu masz rację. :-) Link Zgłoś
dziunia2b Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 00:18 Chyba że na forum prywatnym Można napisać do własciciela forum z prośba o usunięcie danego wątku Czy usunie to juz inna "para kaloszy'..... Link Zgłoś
wanilinowa Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 11:49 bezpośrednio się nie da. można za to napisać do opiekuna/właściciela forum z uzasadnioną prośbą i mieć nadzieję że nie trafisz na zakutego formalistę Link Zgłoś
giwi Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:16 Na forach redakcyjnych wątku zgodnego z netykietą nie usuwa się na życzenie. Musi być bardzo ważny powód i o tym decyduje administracja zawodowa. Link Zgłoś
wanilinowa Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:24 giwi napisała: > Na forach redakcyjnych wątku zgodnego z netykietą nie usuwa się na życzenie. i właśnie dlatego wspomniałam o zakutych formalistach :) Link Zgłoś
giwi Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:41 Zdecyduj się w końcu, czy mają być jakieś zasady na forum czy nie. Na razie jesteś zwolenniczką (i nie Ty jedna :-)) przestrzegania netykiety tylko wtedy, gdy Ci to pasuje. Link Zgłoś
wanilinowa Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 12:53 > Zdecyduj się w końcu, czy mają być jakieś zasady na forum czy nie. oczywiście że powinny być ogólnodostępne, jasno określone zasady i procedury ich przestrzegania. ale dopóki ich nie ma to mogę chyba zaproponować narzeczonej7 skorzystanie z "szarej strefy"? a nie muszę chyba dodawać że to nie ja wymyśliłam miękkie pojmowanie tego co można/co mieści się w netykiecie.. zresztą nie proponuję nic zdrożnego, tylko kontakt z opiekunem forum. > Na razie jesteś zwolenniczką (i nie Ty jedna :-)) przestrzegania netykiety tylko wtedy, gdy > Ci to pasuje. potrafisz to uzasadnić, czy po prostu zabrakło argumentów? Link Zgłoś
giwi Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 13:29 wanilinowa napisała: > potrafisz to uzasadnić, czy po prostu zabrakło argumentów? Nie pamiętasz, co napisalas pół godziny wczesniej? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=83717989&a=83761235 Link Zgłoś
wanilinowa Re: jak usunac wlasny temat/watek na forum?? 24.08.08, 13:35 a widzisz resztę mojego postu? Link Zgłoś