Dodaj do ulubionych

Łukoil chce dominować też w Polsce

08.03.07, 13:04
Precz z Sowiecką indoktrynacją enegetyczną w Polsce i Europie!!!!!!!!!!

Wystarczy że kupujemy od Was ropę.
Nie pozwólmy Putinowi wygrać kolejnej wojny energetycznej!!!
Obserwuj wątek
    • jack_ryan Chcieć se mogą 08.03.07, 13:06
      hehe.
    • kolargolo Re: Łukoil chce dominować też w Polsce 08.03.07, 13:11
      a potem Putin znacjonalizuje Lukoil albo po prostu kupia ja jego kolesie za
      cwierc ceny (jesli nie to wsadzi wlascicieli do pierdla) i skonczy sie tak ze
      rzad rosyjski bedzie wlascicielem sieci stacji w Polsce.
      • Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:46
        Jezeli chce to czemu nie. U nas, w przeciwnienstwie do Rosji, jest wolny rynek
        i kazdy kto chce moze sobie otworzyc stacje.
    • Gość: asd Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.amsnet.pl 08.03.07, 13:12
      no to ja należę do grupy klientów nie tankującyhc na tych stracjach. 10 pln w tą
      czy w tamtą na pełnym baku mnie nie zbawi.
    • Gość: zgryźliwy_tetryk Poszli won ! n/t IP: *.acn.waw.pl 08.03.07, 13:13
    • Gość: . Rodacy ! Nie kupujcie od Ruskich !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 13:29
      • Gość: Alex Blagam, nie odstawiaj psychotropow... IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:10
        Zrob to dla Ojczyzny...
        • Gość: . dla twojej ojczyzny matuszki rasiji odstawię ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:18
    • Gość: Leppiej Nie leje na Jetcie... IP: *.ija.csic.es 08.03.07, 13:32
      ... czy jak to tam odmienic. Zaczelo sie od tego, ze zamiast jak zwykle 950
      przejechalem 600 km na jednym baku. A potem sie okazalo, ze to wykupily kacapy.
      No i teraz wole przeplacic, niz tam nalac.
    • Gość: kierowca Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał Litwie IP: *.233.udn.pl 08.03.07, 13:49
      za Możejki. Jak Orlen da niższe lub równe ceny to zatankuję w Orlenie. Jak u
      ruskich będzie taniej to u ruskich.
      I tak zrobi większość - bez SENTYMENTU.
      /orlen to też partyjno - kulczykowska lipa/
      • Gość: inny kierowca Re: Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał L IP: 212.87.7.* 08.03.07, 14:30
        Tak jest, w zupelnosci zgadzam sie. Dla mnie skandalem jest wlasnie to, ze
        najdrozsza benzyna w Polsce jest na stacjach polskiego Orlenu. A nie to, ze ktos
        inny, np. Rosjanie, pokaza, ze mozna sprzedawac taniej.

• Gość: eurofanatik Re: Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał L IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:47
          A co ma pochodzenie etniczne stacji do cen?
          • Gość: . a to, ze trzeba byc swiadomym konsumentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:13
            a nie cielakiem bezwolnym i bezrozumnym. tankujac u ruskich wspierasz ich
            przedsiebiorstwo, ich gospodarke.
            nieznacznie, ale wspierasz.
            a ruskie od zawsze prowadzily antypolska polityke.

nie nabijaj kabzy tym, ktorzy cie nie szanuja
            • Gość: zen Re: a to, ze trzeba byc swiadomym konsumentem IP: *.aster.pl 08.03.07, 17:35
              Orlen jest pewnie bardziej antypolski niż Lukoil
        • Gość: Lasken Re: Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał L IP: *.chello.pl 08.03.07, 18:37
          na Orlenie płacisz więcej z perspektywą rozwoju jednynej liczącej się w Europie
          Polskiej firmy. Do Ciebie należy odpowiedź na pytanie: "Czy jestem Patriotą?"
          Chyba, że wolisz zaoszczędzić miesięcznie 30 zyli i się za nie upić, żeby nie
          słuchać że w Polsce nie ma już Polski....
          • Gość: kierowca Orlen 27,52% należy do SP, reszta może już ... IP: *.233.udn.pl 08.03.07, 19:02
            rosyjska - przez podstawione firmy?
            A tak poważnie to tankując na Orlenie tankujesz ropę sprzdaną przez ruskich
            więc wspomagasz ŚWIADOMIE ruskich.
            Jak w Orlenie benzyna będzie kosztowała 4 zł (w tym 0,5 zł na odprawę dla
            poprzednich prezesów, o,5 zł na utrzymanie nierentownych Mozejek) a na ruskiej
            stacji w pl bedzie kosztowała 3 zł to TY też będziesz tankował na ruskiej
            stacji!
            I nie wmawiaj nam tylko że białe jest białe a czarnr jest czarnr bo i tak nie
            uwierzę....
            • Gość: Gosc Bzdura IP: *.49.rev.vline.pl 08.03.07, 20:51
              Jet i tak bedzie sprzedawal paliwo zakupione w Orlenie.

A ja wolę dać zarobić 2-3 gr więcej Orlenowi niż ruskim
            • Gość: leXXX Re: Orlen 27,52% należy do SP, reszta może już . IP: *.proxy.aol.com 09.03.07, 00:52
              Nie gniewaj sie ale jestes smieszny biale jest zawsze biale a czarne jest
              zawsze czarne.Tylko idiota moze twierdzic ze biale jest czarne itp.
    • Gość: Zakochany w MOSCOW Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: 157.25.164.* 08.03.07, 13:49
      Po pierwsze! Przecież nikt Was nie będzie zmuszał żebyście tam tankowali... jest
      tyle "super" stacji benzynowych! Po drugie! Jestem ciekaw ilu z Was zna choć
      jednego Rosjanina i wie jaki oni maja stosunek do nas... Polaczków, którym nic
      nie pasuje! Po trzecie! Nie macie pojęcia dlaczego Rosjanie nie chcą od nas
      mięsa zresztą i tak nie uwierzycie! Pozdrawiam
      • Gość: I hate MOSCOW Non possumus, Ruskie won IP: *.chello.pl 08.03.07, 13:54
        • Gość: Rozsądny Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.wtt.altkom.pl 08.03.07, 13:56
          He, człowieku a co powiesz o Niemcach?
          • Gość: eurofanatik Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:51
            Rosjanie i Niemcy to praktycznie jeden narod. Poza jezykiem nie ma praktycznie
            zadnych roznic.
            • johnny-kalesony No właśnie -- 08.03.07, 17:39
              Weźmy na przykład to słynne, rosyjskie zamiłowanie porządku, uczciwości,
              dokładności w pracy ... Zamożni i uśmiechnięci mieszkańcy spokojnych dzielnic
              nie zamykają drzwi domów i samochodów na klucz. Wszędzie tam panuje
              nieskazitelna, sterylna czystość a uprzejmi pracownicy sumiennie wykonują swoje
              obowiązki. Rzecz jasna - nawet nie ma mowy o jakiś przestojach w pracy i nikt
              nie odważy się pomyśleć o alkoholu ... Cóż - tak jak w Niemczech ...

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
          • Gość: walik 46k Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:46
            Panie Boze, bron nas, prawdziwych Polakow od nienawisci......
        • Gość: MOSCOW Re: Non possumus, Ruskie won IP: 157.25.164.* 08.03.07, 13:58
          Byłeś? Widziałeś? Dlaczego tak twierdzisz? może paszportu nie masz? a może nie
          umiesz sobie wizy załatwic? PS Kochaj mocna swoja Ameryke!
          • Gość: . a kto by chcial jechac do ruskich ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:16
            poza ruskimi i ameryka, mamy jeszcze UE. i utaj winno sie zaciesniac wspolprace.
            hehe, juz lece do ambasady zalatwiac sobie paszport, juz przebieram nogami hahaha !

ps. bylem w moskwie jako nastolatek
          • Gość: asd Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.amsnet.pl 08.03.07, 16:57
            te ale widze że z Ciebie wielbiciel wszystkiego co ruskie. znam kilku rosjan
            mieszkających w Polsce i sa ok, ale ich "imperialne" gadki i patrzenie się z
            góry na Polskę mnie czasami śmieszy. jak się tak ta swoją "radinom" chwalą jaka
            to ona wspaniała i wielka a Polska taka do doopy to się ich pytam to po co tu
            siedzicie - i wtedy cisza :)

• Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:50
        Z doswiadczenia wiem, ze Rosjanie wrecz uwielbiaja Polakow. Patrza sie na nas
        jak na starszych braci i maja duzo respektu. A miesa nie kupuja bo Kreml jest
        antypolski. Ale Kreml to nie Rosja.
        • Gość: walilk46k Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:56
          eurofanatik:rosjanie w Polsce robia to samo, co Polacy gdziekolwiek za granica,
          chyba, ze im zabronnimy prawnie.
    • Gość: Rozsądny Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.wtt.altkom.pl 08.03.07, 13:54
      A co dobrego dostajemy od naszego wspaniałego polskiego państwa? Wstyd i hańbę
      co chwila! Lepiej taniej kupować towary i normalnie dogadywać się z Rosją
      (dyplomatycznie, nie poniżając się i nie wywyższając się), niż siedzieć i
      narzekać na drożyznę na stacjach benzynowych zachodnich koncernów. Bo i zachód
      nieraz zdradził Polskę. A uwielbiane Stany też mają głęboko w d... potrzeby
      Polski i polaków.
      • Gość: Hans Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:10
        Bywają różni Rosjanie. Będąc w Moskwie na lotnisku Wnukowo, celniczka zobaczyła
        moje jednorazówki strzykawki i zapytała: czy wy jesteście narkomanem ? Naiwna
        Natasza nie wiedziała, że to są strzykawki które używają powszechnie diabetycy.
        Ale czy według tego incydentu man oceniać wszystkich Rosjan ?
        • Gość: marmar Diabetycy używają strzykawek? Chyba w suwałkach. IP: *.aster.pl 08.03.07, 16:40
          O penach z insuliną nie słyszałeś?
    • Gość: nawiedzona Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.telia.com 08.03.07, 14:12
      bardzo dobrze, przynajmniej nie braknie paliwa i byc moze ceny beda bardziej
      ludzkie. Jak liberalizm to na calego. Nie widze powodu, zeby Lukoil nie mial w
      Polsce swoich stacji. Wole rosyjskie stacje niz tych anglo-amerykanskich
      bandziorow.
    • Gość: hubert100 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ok.shawcable.net 08.03.07, 14:17
      Lukoil ma i buduje wiele stacji w USA. Nie przejmojcie sie, Amerykanie
      odsprzedadzia wam Ruska rope (z profitem). Rosja nie potrzebuje sprzedac wam
      nawet jednej beczki. Caly swiat stoi w kolejce.
      • Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:55
        Gdyby Rosja rzadzili inteligentni ludzie to potrafiliby to rozegrac. Teraz jest
        dobra koniunktura i ten kraj moglby sie naprawde odbic. A tak to Rosjanie po
        prostu przejadaja zyski i kiedy dobra koniunktura sie skonczy to obudza sie z
        przyslowiowa "reka w nocniku". Niestety ale nie widze tam niczego
        porownywalnego z, na przyklad, przyszlosciowym podejsciem Norwegow do ich zloz.
        • kacap_z_moskwy Re: Łukoil chce dominować też w Polsce 08.03.07, 15:38
          Jaka analiza! I kiedy to mamy jusz eke do nocnika wsadzac?
          • Gość: kitajec Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:06
            Jak was żółci czapkami nakryją.
          • Gość: hubert100 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ok.shawcable.net 08.03.07, 19:37
            Rosja to jedyny kraj gdzie gazu i ropy jest na nastepne 50 lat.Kontroluja
            dystrybucje gazu do Europy,kupuja dobre swiatowe kompanie.Jak pocolujesz Putina
            w dupe to postawi ci stacje i przesle gaz.Zasoby Norwegii siadaja szybko. Over
            the peak. US olej prawie sie skonczyl. Nie martwcie sie o Rosje. Putin to
            mistrz szachowy, Busch polidiota.W Kanadzie gdzie niby ropa jest po malym
            pozarze rafinerii dziesiatki zamknietych stacji benzynowych.
    • Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:45
      E tam uprzedzenia. Uprzedzenia tego typu to maja zwykle prostaczki ktore trabia
      o "narodzie" i innych bzdurach. Zauwazylem, ze ostatnio im wiekszy debil tym
      wiecej mowi o "interesie narodowym" itp. A zwykly czlowiek i tak zatankuje tam
      gdzie mu wygodniej i taniej.
    • Gość: kr wole jeździć na hulajnodze niż tankować na IP: *.kur.kolornet.pl 08.03.07, 14:45
      radzieckich stacjach... powinniśmy je podpalać.
      • Gość: Analityk Re: wole jeździć na hulajnodze niż tankować na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:16
        Niedoczekanie twoje. Chociaż chciałbyś najgoręcej jeździć na radzieckiej
        benzynie to i tak jest to niemożliwe bo nie ma już Związku Radzieckiego i tym
        samym benzyny radzieckiej. Myślenie ma kolosalną przyszłość. Myśl to nie boli.
      • Gość: hubert100 Re: wole jeździć na hulajnodze niż tankować na IP: *.ok.shawcable.net 09.03.07, 04:55
        hulajnoga to najlepsz pojazd.Osiol powinien cie kopnac. No ale dostaniesz kopa
        od Rusa najpierw a USA poprawi. Glupota Polakow niema granic.
    • Gość: Sławas Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: 213.17.170.* 08.03.07, 14:46
      Są gdzieś do kupienie naklejki "nie tankuje u ruskich"?
      • Gość: Mockba Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 14:48
        Tak! tam gdzie możesz kupic troche rozumu... pozdrawiam
      • Gość: hubert100 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ok.shawcable.net 09.03.07, 18:53
        Zatankuj pol litra do glupiego lba i przyklej naklejke na czolo..
    • adamm5 Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET 08.03.07, 14:53
      Już teraz istnieją w naszym kraju stacje tej rosyjskiej firmy pod nazwa LUK.
      Omijam je z daleka i apeluję do innych kierowców: róbcie podobnie, bo inaczej
      Rosjanie osłabią nasze firmy i je potem wykupią. A może i rząd by coś zrobił? -
      Dla przykładu utrudnił działalnośc BP w Polsce za kolaborację z Rosjanami i
      oddawanie im naszego rynku?
      • Gość: eurofanatik Re: Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:58
        Komune i interwencjonizm juz przerabialismy. Dlaczego to niby firmy polskie
        mialyby byc traktowane preferencyjnie? Mam dla Ciebie nowine: te polskie firmy
        generuja zysk dla swoich udzialowcow, nie dla Ciebie. "Patriotyzm gospodarczy"
        to haslo wymyslone przez niedorozwinietych umyslowo.
        • Gość: . Re: Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:44
          ty cierpisz na niedorozwój najwyraźniej. lub wziąłeś się za temat, który cię
          przerasta.
          wiadomo, że gdy polski brzuchacz zarabia (właściciel firmy) to gro zarobionej
          kasy zainwestuje, lub przeje w kraju. co dobrze wyjdzie dla gospodarki.
      • Gość: . utrudnic kacapskim firmom inwestycje ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:41
        na zasadzie kontrodpowiedzi na ich postępowanie wobec naszych przedsiębiorstw.
        to kaczy rząd winien zrobić
      • Gość: Alex Adamie, dlaczego odstawiles leki??? IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:08
        Niedobrze...
      • Gość: Alex Kierowcy, omijajcie Adama - niebezpieczny! IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:26
        Odstawil leki i jest bardzo niebezpieczny. Zalecana lobotomia.
      • Gość: hubwet100 Re: Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET IP: *.ok.shawcable.net 08.03.07, 19:57
        Lepiej Baranie wypij litra z Rosjaninem.Jezeli chodzi o wspolprace z Zachodem
        a przedewszstkiem US to zaopatrzcie sie w beczke wazeliny, Vaseline firmy
        Johson and Jonhson aby dobrze dupy nasmarowac. Posdrowienia z Kanady.Kanada
        kupila male pudelko wazeliny takze.
    • krychola Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 08.03.07, 15:03
      I jest bardzo zadowolony, samochód jeździ najlepiej ze wszystkich innych
      tankowań a rzeczywiście cena jest lepsza. Ja miałem spróbować kupić na takiej
      stacji ale nie odważyłem się chociaż cena była niższa o 5gr niż tam gdzie
      kupiłem.
      • Gość: aus breslau Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.crowley.pl 08.03.07, 15:17
        potwierdzam, LPG z LUK jest bezkonkurencyjny, szkoda ze nie ma tych stacji u
        nas w breslau, no ale moze teraz beda :)
        • Gość: Jasnowidz Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:25
          Jak będzie Breslau to i będzie, ale niedoczekanie twoje to nigdy nie nastąpi.
        • krychola Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 12.03.07, 16:05
          A benzynę też tak polecasz?

> potwierdzam, LPG z LUK jest bezkonkurencyjny, szkoda ze nie ma tych stacji u
          > nas w breslau, no ale moze teraz beda :)
      • Gość: Polonista Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:21
        Nie ma cen gorszych i leoszych natomiast są niższe lub wyższe.
        • Gość: Wania Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:24
          Mieszkałem razem przez rok z jednym wspaniałym Leningradczykiem Kolą. To jednak
          nie znaczy, że wszyscy Rosjanie są wspaniali i będą prowadzili politykę zgodną
          z interesem narodowym Polski i Polaków.
          • Gość: Pantoflasz Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:35
            Miałem telewizor Rubin. Spalił się, zdążyłem go wynieść na zewnątrz ratując
            mieszkanie. Dobra była opinia strażaka przy gaszeniu ognia, który przyjechał do
            pożaru. Rubin ? Tak ! Jak się ma Rubina to trzeba przy nim trzymać gaśnicę. To
            już szósty telewizor Rubin na tym osiedlu. Następna prawdziwa historia. Miałem
            samochód Łada. Na ówczesne czasy dobry samochód. Spaliła się cała komora
            silnika. Od tego czasu mam zakaz połowicy kupowania czegokolwiek produkcji
            rosyjskiej. Dla świętego spokoju muszę się zastosować do tego zakazu przy
            zakupie benzyny. Czy to dobrze czy źle osądźcie sami. Stąd piszę pt.
            jako "pantoflasz". A może to dobry zakaz i ostrzeżenie przed następnym pożarem.
            • Gość: kaac-p Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:45
              Bez przesady. Akurat w sytuacji paliwa...spalanie wydaje się być całkiem na
              miejscu..
          • lubat Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 08.03.07, 15:44
            Gość portalu: Wania napisał(a):

> Mieszkałem razem przez rok z jednym wspaniałym Leningradczykiem Kolą. To jednak
            > nie znaczy, że wszyscy Rosjanie są wspaniali i będą prowadzili politykę zgodną
            > z interesem narodowym Polski i Polaków.

Wania, a od kiedy to Rosjanie (i wszystkie inne nacje) mają jakikolwiek
            obowiązek prowadzić politykę zgodną z interesem narodowym Polski i Polaków?
            Czy ty osobiście też kierujesz się w swoich działaniach interesem sąsiadów, a
            nie swoim własnym?

Swoją drogą, jestem bardzo ciekaw, jak będzie wyglądała polska antyrosyjskość na
            stacji benzynowej, na której ceny będą zauważalnie niższe.
            • Gość: Wania Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:28
              Trzeba przyznać, że myślisz i mówisz inteligentnie, ale czy nie można pomarzyć.
            • Gość: Wania Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:33
              Trzeba przyznać, że myślisz i mówisz inteligentnie, ale czy pomarzyć nie można.
        • krychola Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 12.03.07, 16:07
          czy ja wiem czy nie ma lepszych cen i gorszych? Niższa cena wcale nie oznacza
          lepszej

> Nie ma cen gorszych i leoszych natomiast są niższe lub wyższe.
    • Gość: qqq Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ar.wroc.pl 08.03.07, 15:42
      Nie kupie od ruskich nic. Mam nadzieje ze zbankrutuja w Polsce.
      • Gość: . Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:44
        amen
    • Gość: wojtekk Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.chello.pl 08.03.07, 15:49
      To zadziwiające, że niektórzy na tym forum bronią ruskich i to jeszcze
      powołując się na swoją światłą postawę, a może byście poczytali trochę książek
      mówiących o stosunkach polsko - rosyjskich w niedawnej przeszłośći i
      zastanowili się czy sami (prywatnie) nie cierpicie jej następstw. Będziecie
      wtedy omijali lukoil szerokim łukiem.
      • hohlik3 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce 08.03.07, 16:16
        a moze ty malo czytasz tylko sluchac historycznej propagandy
        myslisz ze w wzajemnych stosunkach nie bylow wiele dobrego??
        to cie zaskocze bo w Rosji istnieją nawt nazwy gór na czesć wielkich Polaków
        Spytaj naszych wielkich zyjacych rezyserow co sadzą o wzajemnych stosunkach
        Rozwój kultury kwitnie, potrzebne jest tylko przelamanie propagandy informacyjnej
        ale to juz nie dlugo....
        • hohlik3 moze by tak Orlen otworzył siec stacji w Rosji;)? 08.03.07, 16:18

• krzych.korab Z ceną o 70groszy wyższą,Gdybym nie musiał to bym 08.03.07, 18:15
            u nich nie tankował.
      • Gość: elo ŁUKOIL-szerokim ŁUKIEM omijam IP: *.solarnet.silesianet.pl 08.03.07, 16:40
        pozdrawiam:)
        • krzych.korab Kto nie ceni grosza nie będzie miał złotówki. 08.03.07, 18:17
      • Gość: Alex Wojtusiu, nie odstawiaj lekow... IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:11
        Wiesz, tych, zebys nie myslal, ze jestes Napoleonem pod Moskwa...
    • Gość: Put-in your ass Kacapom mowie NIE ! Wont z Polski IP: *.nycmny83.covad.net 08.03.07, 16:25
      .
      • Gość: Alex Ciezko jest byc idiota, prawda??? IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:12
        Oj, szkoda cie chlopczyno...
        • Gość: . ciężko być płatnym zdrajcą pachołkiem rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:22
          prawda?
          ale mi ciebie służalczyku moskiewski nie szkoda
    • Gość: Gość Nie lubię ruskich, ale jeszcze bardziej frajerstwa IP: *.aster.pl 08.03.07, 16:39
      Dlatego będę kupował u ruskich. A frajerstwo może sobie dalej kupować na
      droższych stacjach. Taka jego natura.
    • Gość: janusz Cena paliw jest najważniejszym czynnikiem ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 08.03.07, 16:44
      Obniżając cenę można kupić każdego klienta ?
      • Gość: Analityk Re: Cena paliw jest najważniejszym czynnikiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:57
        Nie zgadzam się z tobą. Obniżając cenę można zejść poniżej kosztów produkcji i
        wejść w dumping a to jest niedozwolone.
    • Gość: człowiek z tłumu BOJKOT ! IP: 62.233.211.* 08.03.07, 16:59
      • Gość: Alex Oglaszam BOJKOT takich debili jak ty... IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:19
        Aaaaaa
        • Gość: . oglaszam zrzutkę na bilet na syberię dla takich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:26
          sprzedawczyków jak ty. moja cena=1 kopiejka, co jak sądzę i tak trąci filantropią
    • swan_ganz Ostrzeżenie; Każdy tankujący na ruskiej stacji 08.03.07, 17:08
      dostanie w ryja. To będzie taka forma "mandatu społecznego".
      :-)
      • Gość: Alex Od ciebie smieciu? IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:20
        ???
        • Gość: . ode mnie gnojku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:27
    • Gość: Krzysztof Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.manpower.com 08.03.07, 17:17
      Bojkotowanie produktow obcego kapitalu jest bardzo czesta i normalna praktyka
      na zachodzie. Uczmy sie od nich! Lobojmy za polskim lub zaprzyjaznionym
      kapitalem, dla naszego dobra. NIE KUPOJ ROSYJSKICH PRODUKTOW !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka