illumine2 08.03.07, 13:04 Precz z Sowiecką indoktrynacją enegetyczną w Polsce i Europie!!!!!!!!!! Wystarczy że kupujemy od Was ropę. Nie pozwólmy Putinowi wygrać kolejnej wojny energetycznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolargolo Re: Łukoil chce dominować też w Polsce 08.03.07, 13:11 a potem Putin znacjonalizuje Lukoil albo po prostu kupia ja jego kolesie za cwierc ceny (jesli nie to wsadzi wlascicieli do pierdla) i skonczy sie tak ze rzad rosyjski bedzie wlascicielem sieci stacji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:46 Jezeli chce to czemu nie. U nas, w przeciwnienstwie do Rosji, jest wolny rynek i kazdy kto chce moze sobie otworzyc stacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.amsnet.pl 08.03.07, 13:12 no to ja należę do grupy klientów nie tankującyhc na tych stracjach. 10 pln w tą czy w tamtą na pełnym baku mnie nie zbawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Rodacy ! Nie kupujcie od Ruskich !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Blagam, nie odstawiaj psychotropow... IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:10 Zrob to dla Ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . dla twojej ojczyzny matuszki rasiji odstawię ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leppiej Nie leje na Jetcie... IP: *.ija.csic.es 08.03.07, 13:32 ... czy jak to tam odmienic. Zaczelo sie od tego, ze zamiast jak zwykle 950 przejechalem 600 km na jednym baku. A potem sie okazalo, ze to wykupily kacapy. No i teraz wole przeplacic, niz tam nalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał Litwie IP: *.233.udn.pl 08.03.07, 13:49 za Możejki. Jak Orlen da niższe lub równe ceny to zatankuję w Orlenie. Jak u ruskich będzie taniej to u ruskich. I tak zrobi większość - bez SENTYMENTU. /orlen to też partyjno - kulczykowska lipa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny kierowca Re: Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał L IP: 212.87.7.* 08.03.07, 14:30 Tak jest, w zupelnosci zgadzam sie. Dla mnie skandalem jest wlasnie to, ze najdrozsza benzyna w Polsce jest na stacjach polskiego Orlenu. A nie to, ze ktos inny, np. Rosjanie, pokaza, ze mozna sprzedawac taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał L IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:47 A co ma pochodzenie etniczne stacji do cen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a to, ze trzeba byc swiadomym konsumentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:13 a nie cielakiem bezwolnym i bezrozumnym. tankujac u ruskich wspierasz ich przedsiebiorstwo, ich gospodarke. nieznacznie, ale wspierasz. a ruskie od zawsze prowadzily antypolska polityke. nie nabijaj kabzy tym, ktorzy cie nie szanuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: a to, ze trzeba byc swiadomym konsumentem IP: *.aster.pl 08.03.07, 17:35 Orlen jest pewnie bardziej antypolski niż Lukoil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasken Re: Ja będę tankował taniej - nie będę dopłacał L IP: *.chello.pl 08.03.07, 18:37 na Orlenie płacisz więcej z perspektywą rozwoju jednynej liczącej się w Europie Polskiej firmy. Do Ciebie należy odpowiedź na pytanie: "Czy jestem Patriotą?" Chyba, że wolisz zaoszczędzić miesięcznie 30 zyli i się za nie upić, żeby nie słuchać że w Polsce nie ma już Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Orlen 27,52% należy do SP, reszta może już ... IP: *.233.udn.pl 08.03.07, 19:02 rosyjska - przez podstawione firmy? A tak poważnie to tankując na Orlenie tankujesz ropę sprzdaną przez ruskich więc wspomagasz ŚWIADOMIE ruskich. Jak w Orlenie benzyna będzie kosztowała 4 zł (w tym 0,5 zł na odprawę dla poprzednich prezesów, o,5 zł na utrzymanie nierentownych Mozejek) a na ruskiej stacji w pl bedzie kosztowała 3 zł to TY też będziesz tankował na ruskiej stacji! I nie wmawiaj nam tylko że białe jest białe a czarnr jest czarnr bo i tak nie uwierzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Bzdura IP: *.49.rev.vline.pl 08.03.07, 20:51 Jet i tak bedzie sprzedawal paliwo zakupione w Orlenie. A ja wolę dać zarobić 2-3 gr więcej Orlenowi niż ruskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leXXX Re: Orlen 27,52% należy do SP, reszta może już . IP: *.proxy.aol.com 09.03.07, 00:52 Nie gniewaj sie ale jestes smieszny biale jest zawsze biale a czarne jest zawsze czarne.Tylko idiota moze twierdzic ze biale jest czarne itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany w MOSCOW Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: 157.25.164.* 08.03.07, 13:49 Po pierwsze! Przecież nikt Was nie będzie zmuszał żebyście tam tankowali... jest tyle "super" stacji benzynowych! Po drugie! Jestem ciekaw ilu z Was zna choć jednego Rosjanina i wie jaki oni maja stosunek do nas... Polaczków, którym nic nie pasuje! Po trzecie! Nie macie pojęcia dlaczego Rosjanie nie chcą od nas mięsa zresztą i tak nie uwierzycie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.wtt.altkom.pl 08.03.07, 13:56 He, człowieku a co powiesz o Niemcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:51 Rosjanie i Niemcy to praktycznie jeden narod. Poza jezykiem nie ma praktycznie zadnych roznic. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony No właśnie -- 08.03.07, 17:39 Weźmy na przykład to słynne, rosyjskie zamiłowanie porządku, uczciwości, dokładności w pracy ... Zamożni i uśmiechnięci mieszkańcy spokojnych dzielnic nie zamykają drzwi domów i samochodów na klucz. Wszędzie tam panuje nieskazitelna, sterylna czystość a uprzejmi pracownicy sumiennie wykonują swoje obowiązki. Rzecz jasna - nawet nie ma mowy o jakiś przestojach w pracy i nikt nie odważy się pomyśleć o alkoholu ... Cóż - tak jak w Niemczech ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walik 46k Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:46 Panie Boze, bron nas, prawdziwych Polakow od nienawisci...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOSCOW Re: Non possumus, Ruskie won IP: 157.25.164.* 08.03.07, 13:58 Byłeś? Widziałeś? Dlaczego tak twierdzisz? może paszportu nie masz? a może nie umiesz sobie wizy załatwic? PS Kochaj mocna swoja Ameryke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a kto by chcial jechac do ruskich ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:16 poza ruskimi i ameryka, mamy jeszcze UE. i utaj winno sie zaciesniac wspolprace. hehe, juz lece do ambasady zalatwiac sobie paszport, juz przebieram nogami hahaha ! ps. bylem w moskwie jako nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Non possumus, Ruskie won IP: *.amsnet.pl 08.03.07, 16:57 te ale widze że z Ciebie wielbiciel wszystkiego co ruskie. znam kilku rosjan mieszkających w Polsce i sa ok, ale ich "imperialne" gadki i patrzenie się z góry na Polskę mnie czasami śmieszy. jak się tak ta swoją "radinom" chwalą jaka to ona wspaniała i wielka a Polska taka do doopy to się ich pytam to po co tu siedzicie - i wtedy cisza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:50 Z doswiadczenia wiem, ze Rosjanie wrecz uwielbiaja Polakow. Patrza sie na nas jak na starszych braci i maja duzo respektu. A miesa nie kupuja bo Kreml jest antypolski. Ale Kreml to nie Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walilk46k Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:56 eurofanatik:rosjanie w Polsce robia to samo, co Polacy gdziekolwiek za granica, chyba, ze im zabronnimy prawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.wtt.altkom.pl 08.03.07, 13:54 A co dobrego dostajemy od naszego wspaniałego polskiego państwa? Wstyd i hańbę co chwila! Lepiej taniej kupować towary i normalnie dogadywać się z Rosją (dyplomatycznie, nie poniżając się i nie wywyższając się), niż siedzieć i narzekać na drożyznę na stacjach benzynowych zachodnich koncernów. Bo i zachód nieraz zdradził Polskę. A uwielbiane Stany też mają głęboko w d... potrzeby Polski i polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:10 Bywają różni Rosjanie. Będąc w Moskwie na lotnisku Wnukowo, celniczka zobaczyła moje jednorazówki strzykawki i zapytała: czy wy jesteście narkomanem ? Naiwna Natasza nie wiedziała, że to są strzykawki które używają powszechnie diabetycy. Ale czy według tego incydentu man oceniać wszystkich Rosjan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Diabetycy używają strzykawek? Chyba w suwałkach. IP: *.aster.pl 08.03.07, 16:40 O penach z insuliną nie słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzona Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.telia.com 08.03.07, 14:12 bardzo dobrze, przynajmniej nie braknie paliwa i byc moze ceny beda bardziej ludzkie. Jak liberalizm to na calego. Nie widze powodu, zeby Lukoil nie mial w Polsce swoich stacji. Wole rosyjskie stacje niz tych anglo-amerykanskich bandziorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert100 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ok.shawcable.net 08.03.07, 14:17 Lukoil ma i buduje wiele stacji w USA. Nie przejmojcie sie, Amerykanie odsprzedadzia wam Ruska rope (z profitem). Rosja nie potrzebuje sprzedac wam nawet jednej beczki. Caly swiat stoi w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:55 Gdyby Rosja rzadzili inteligentni ludzie to potrafiliby to rozegrac. Teraz jest dobra koniunktura i ten kraj moglby sie naprawde odbic. A tak to Rosjanie po prostu przejadaja zyski i kiedy dobra koniunktura sie skonczy to obudza sie z przyslowiowa "reka w nocniku". Niestety ale nie widze tam niczego porownywalnego z, na przyklad, przyszlosciowym podejsciem Norwegow do ich zloz. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Łukoil chce dominować też w Polsce 08.03.07, 15:38 Jaka analiza! I kiedy to mamy jusz eke do nocnika wsadzac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitajec Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:06 Jak was żółci czapkami nakryją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert100 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ok.shawcable.net 08.03.07, 19:37 Rosja to jedyny kraj gdzie gazu i ropy jest na nastepne 50 lat.Kontroluja dystrybucje gazu do Europy,kupuja dobre swiatowe kompanie.Jak pocolujesz Putina w dupe to postawi ci stacje i przesle gaz.Zasoby Norwegii siadaja szybko. Over the peak. US olej prawie sie skonczyl. Nie martwcie sie o Rosje. Putin to mistrz szachowy, Busch polidiota.W Kanadzie gdzie niby ropa jest po malym pozarze rafinerii dziesiatki zamknietych stacji benzynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:45 E tam uprzedzenia. Uprzedzenia tego typu to maja zwykle prostaczki ktore trabia o "narodzie" i innych bzdurach. Zauwazylem, ze ostatnio im wiekszy debil tym wiecej mowi o "interesie narodowym" itp. A zwykly czlowiek i tak zatankuje tam gdzie mu wygodniej i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr wole jeździć na hulajnodze niż tankować na IP: *.kur.kolornet.pl 08.03.07, 14:45 radzieckich stacjach... powinniśmy je podpalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: wole jeździć na hulajnodze niż tankować na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:16 Niedoczekanie twoje. Chociaż chciałbyś najgoręcej jeździć na radzieckiej benzynie to i tak jest to niemożliwe bo nie ma już Związku Radzieckiego i tym samym benzyny radzieckiej. Myślenie ma kolosalną przyszłość. Myśl to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert100 Re: wole jeździć na hulajnodze niż tankować na IP: *.ok.shawcable.net 09.03.07, 04:55 hulajnoga to najlepsz pojazd.Osiol powinien cie kopnac. No ale dostaniesz kopa od Rusa najpierw a USA poprawi. Glupota Polakow niema granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławas Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: 213.17.170.* 08.03.07, 14:46 Są gdzieś do kupienie naklejki "nie tankuje u ruskich"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mockba Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.toya.net.pl 08.03.07, 14:48 Tak! tam gdzie możesz kupic troche rozumu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert100 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ok.shawcable.net 09.03.07, 18:53 Zatankuj pol litra do glupiego lba i przyklej naklejke na czolo.. Odpowiedz Link Zgłoś
adamm5 Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET 08.03.07, 14:53 Już teraz istnieją w naszym kraju stacje tej rosyjskiej firmy pod nazwa LUK. Omijam je z daleka i apeluję do innych kierowców: róbcie podobnie, bo inaczej Rosjanie osłabią nasze firmy i je potem wykupią. A może i rząd by coś zrobił? - Dla przykładu utrudnił działalnośc BP w Polsce za kolaborację z Rosjanami i oddawanie im naszego rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 14:58 Komune i interwencjonizm juz przerabialismy. Dlaczego to niby firmy polskie mialyby byc traktowane preferencyjnie? Mam dla Ciebie nowine: te polskie firmy generuja zysk dla swoich udzialowcow, nie dla Ciebie. "Patriotyzm gospodarczy" to haslo wymyslone przez niedorozwinietych umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:44 ty cierpisz na niedorozwój najwyraźniej. lub wziąłeś się za temat, który cię przerasta. wiadomo, że gdy polski brzuchacz zarabia (właściciel firmy) to gro zarobionej kasy zainwestuje, lub przeje w kraju. co dobrze wyjdzie dla gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . utrudnic kacapskim firmom inwestycje ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:41 na zasadzie kontrodpowiedzi na ich postępowanie wobec naszych przedsiębiorstw. to kaczy rząd winien zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Adamie, dlaczego odstawiles leki??? IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:08 Niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Kierowcy, omijajcie Adama - niebezpieczny! IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:26 Odstawil leki i jest bardzo niebezpieczny. Zalecana lobotomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubwet100 Re: Kierowcy omijajcie stacje LUK i JET IP: *.ok.shawcable.net 08.03.07, 19:57 Lepiej Baranie wypij litra z Rosjaninem.Jezeli chodzi o wspolprace z Zachodem a przedewszstkiem US to zaopatrzcie sie w beczke wazeliny, Vaseline firmy Johson and Jonhson aby dobrze dupy nasmarowac. Posdrowienia z Kanady.Kanada kupila male pudelko wazeliny takze. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 08.03.07, 15:03 I jest bardzo zadowolony, samochód jeździ najlepiej ze wszystkich innych tankowań a rzeczywiście cena jest lepsza. Ja miałem spróbować kupić na takiej stacji ale nie odważyłem się chociaż cena była niższa o 5gr niż tam gdzie kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aus breslau Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.crowley.pl 08.03.07, 15:17 potwierdzam, LPG z LUK jest bezkonkurencyjny, szkoda ze nie ma tych stacji u nas w breslau, no ale moze teraz beda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:25 Jak będzie Breslau to i będzie, ale niedoczekanie twoje to nigdy nie nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 12.03.07, 16:05 A benzynę też tak polecasz? > potwierdzam, LPG z LUK jest bezkonkurencyjny, szkoda ze nie ma tych stacji u > nas w breslau, no ale moze teraz beda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:21 Nie ma cen gorszych i leoszych natomiast są niższe lub wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:24 Mieszkałem razem przez rok z jednym wspaniałym Leningradczykiem Kolą. To jednak nie znaczy, że wszyscy Rosjanie są wspaniali i będą prowadzili politykę zgodną z interesem narodowym Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantoflasz Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:35 Miałem telewizor Rubin. Spalił się, zdążyłem go wynieść na zewnątrz ratując mieszkanie. Dobra była opinia strażaka przy gaszeniu ognia, który przyjechał do pożaru. Rubin ? Tak ! Jak się ma Rubina to trzeba przy nim trzymać gaśnicę. To już szósty telewizor Rubin na tym osiedlu. Następna prawdziwa historia. Miałem samochód Łada. Na ówczesne czasy dobry samochód. Spaliła się cała komora silnika. Od tego czasu mam zakaz połowicy kupowania czegokolwiek produkcji rosyjskiej. Dla świętego spokoju muszę się zastosować do tego zakazu przy zakupie benzyny. Czy to dobrze czy źle osądźcie sami. Stąd piszę pt. jako "pantoflasz". A może to dobry zakaz i ostrzeżenie przed następnym pożarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaac-p Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:45 Bez przesady. Akurat w sytuacji paliwa...spalanie wydaje się być całkiem na miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 08.03.07, 15:44 Gość portalu: Wania napisał(a): > Mieszkałem razem przez rok z jednym wspaniałym Leningradczykiem Kolą. To jednak > nie znaczy, że wszyscy Rosjanie są wspaniali i będą prowadzili politykę zgodną > z interesem narodowym Polski i Polaków. Wania, a od kiedy to Rosjanie (i wszystkie inne nacje) mają jakikolwiek obowiązek prowadzić politykę zgodną z interesem narodowym Polski i Polaków? Czy ty osobiście też kierujesz się w swoich działaniach interesem sąsiadów, a nie swoim własnym? Swoją drogą, jestem bardzo ciekaw, jak będzie wyglądała polska antyrosyjskość na stacji benzynowej, na której ceny będą zauważalnie niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:28 Trzeba przyznać, że myślisz i mówisz inteligentnie, ale czy nie można pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wania Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:33 Trzeba przyznać, że myślisz i mówisz inteligentnie, ale czy pomarzyć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Mam kolegę który w tej sieci kupuje gaz. 12.03.07, 16:07 czy ja wiem czy nie ma lepszych cen i gorszych? Niższa cena wcale nie oznacza lepszej > Nie ma cen gorszych i leoszych natomiast są niższe lub wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.ar.wroc.pl 08.03.07, 15:42 Nie kupie od ruskich nic. Mam nadzieje ze zbankrutuja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:44 amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk Re: Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.chello.pl 08.03.07, 15:49 To zadziwiające, że niektórzy na tym forum bronią ruskich i to jeszcze powołując się na swoją światłą postawę, a może byście poczytali trochę książek mówiących o stosunkach polsko - rosyjskich w niedawnej przeszłośći i zastanowili się czy sami (prywatnie) nie cierpicie jej następstw. Będziecie wtedy omijali lukoil szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: Łukoil chce dominować też w Polsce 08.03.07, 16:16 a moze ty malo czytasz tylko sluchac historycznej propagandy myslisz ze w wzajemnych stosunkach nie bylow wiele dobrego?? to cie zaskocze bo w Rosji istnieją nawt nazwy gór na czesć wielkich Polaków Spytaj naszych wielkich zyjacych rezyserow co sadzą o wzajemnych stosunkach Rozwój kultury kwitnie, potrzebne jest tylko przelamanie propagandy informacyjnej ale to juz nie dlugo.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Z ceną o 70groszy wyższą,Gdybym nie musiał to bym 08.03.07, 18:15 u nich nie tankował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo ŁUKOIL-szerokim ŁUKIEM omijam IP: *.solarnet.silesianet.pl 08.03.07, 16:40 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Wojtusiu, nie odstawiaj lekow... IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:11 Wiesz, tych, zebys nie myslal, ze jestes Napoleonem pod Moskwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Put-in your ass Kacapom mowie NIE ! Wont z Polski IP: *.nycmny83.covad.net 08.03.07, 16:25 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Ciezko jest byc idiota, prawda??? IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:12 Oj, szkoda cie chlopczyno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ciężko być płatnym zdrajcą pachołkiem rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:22 prawda? ale mi ciebie służalczyku moskiewski nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nie lubię ruskich, ale jeszcze bardziej frajerstwa IP: *.aster.pl 08.03.07, 16:39 Dlatego będę kupował u ruskich. A frajerstwo może sobie dalej kupować na droższych stacjach. Taka jego natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Cena paliw jest najważniejszym czynnikiem ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 08.03.07, 16:44 Obniżając cenę można kupić każdego klienta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Cena paliw jest najważniejszym czynnikiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:57 Nie zgadzam się z tobą. Obniżając cenę można zejść poniżej kosztów produkcji i wejść w dumping a to jest niedozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Oglaszam BOJKOT takich debili jak ty... IP: *.europe.hp.net 08.03.07, 18:19 Aaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . oglaszam zrzutkę na bilet na syberię dla takich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:26 sprzedawczyków jak ty. moja cena=1 kopiejka, co jak sądzę i tak trąci filantropią Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Ostrzeżenie; Każdy tankujący na ruskiej stacji 08.03.07, 17:08 dostanie w ryja. To będzie taka forma "mandatu społecznego". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Łukoil chce dominować też w Polsce IP: *.manpower.com 08.03.07, 17:17 Bojkotowanie produktow obcego kapitalu jest bardzo czesta i normalna praktyka na zachodzie. Uczmy sie od nich! Lobojmy za polskim lub zaprzyjaznionym kapitalem, dla naszego dobra. NIE KUPOJ ROSYJSKICH PRODUKTOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś