Dodaj do ulubionych

Skąd można śiągnąć darmowe mp3???????

19.01.05, 22:10
Jestem laikiem więc proszę "kawę na ławę"
linki do stron.
Obserwuj wątek
    • Gość: Toudi Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:00
      www.emp3world.com
      seekasong.com
      emp3finder.com
      mp3raid.com
      audiofind.ru - tutaj całe albumy

I uważaj na wyskakujące pop-upy.
      • gandalf9 Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? 20.01.05, 11:29
        Zainstaluj sobie Imesh .

www.imesh.com/
        • Gość: Marek Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:27
          Darmowe mp3 można sciągnąć ze strony www.mp3.wp.pl
          • Gość: Toudi Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:55
            Gandalf9 ty wiesz co ty piszesz ? Wiesz ile syfu ta osoba będzie miała po
            zainstalownaiu imesha ? Ile szpiegów, adwarów itd. ? Marek na www.mp3.wp.pl są
            mp3 mało znanych zespołów i wogóle nie ma tam nic ciekawego. Jak chcecie mp3 to
            właźcie na te strony, które podałem.
            • Gość: neder Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:16
              Toudi! Od dziś jesteś moim idolem! Po wejsciu na pierwszą stronkę avast zaczął
              bombardować mnie komunikatami o wirusie... dzięki, bo szpiegow tam faktycznie
              nie było...(sic!)pzdr
              • m.gregor Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? 20.01.05, 23:40
                A to dziwne: ja wlazlem i cisza...WinXP SP2 + Avast + Sygate + FireFox
      • kell99 Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? 21.01.05, 06:23
        nie zastanawiales sie tylko dlaczego takie sklepy sa w rosji, albo innych
        egzotycznych miejscach? sadzisz, ze to jest legalne? dlaczego takich sklepow nie
        ma i nie bedzie na zachodzie (czesciowa odpowiedz jest taka, ze mp3 nie moze
        miec zabezpieczenia przed kopiowaniem - drm).
        te sklepy nabijaja kase zlodziejom, albo innej mafii, to juz lepiej sciagnij to
        z p2p
    • Gość: aya Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:02
      I jeszcze stad: tinyurl.com/5z5k9
      • Gość: She Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:53
        weszlam na stronkę, faktycznie fajna, ale nie wiem jak mam dokonczyc
        konfigurację. Co wpisac w polu Avatar URL? i URL sygnaturki?
        • Gość: vvv Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:23
          O ktora stronke chodzi?
          • Gość: She Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:35
            o tę którą podała poprzedniczka...tinyurl.com/5z5k9
            Doszlam do wniosku ze musze sie zalogowac aby sciagnac pliki, ale moze to zly
            wniosek...?;-)
            • Gość: vvv Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:54
              Najpierw musisz zainstalowac mula (ewentualnie osiolka). A potem skopiowac caly
              link do schowka, wtedy link wskoczy do mula (aktywnego w danym momencie). Tutaj
              wszystko na temat mula:
              www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=3a920394b759f179ee1d92e1ce713802&showforum=118
              Ewentualnie na temat innych p2p:
              www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?
              A stad sciagniesz mulka: www.emule-mods.de/?mods=pawcio
              • Gość: She Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:11
                Przedewszystkim dziekuję za odpowiedz:-). Z mula chyba zrezygnuję, na tym samym
                forum przeczytalam ze trzeba być bardzo aktywnym, u mnie sie na to nie zanosi.
                Szczegolne dzieki za link do innych p2p.
                • Gość: vvv Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:16
                  To niezupelnie prawda. Jak mula przez miesiac rozkrecisz to juz bedzie lecial.
                  Radze sprobowac. Zawsze mozna zmienic na cos innego.
    • kell99 Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? 21.01.05, 06:33
      btw, jest jeszcze darmowe cd, na nowej licencji 'creative commons'.
      creativecommons.org/wired/
      jak poszukasz na google to sa jeszcze cale albumy na licencji cc.
      • Gość: jj12 Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: 194.246.124.* 31.01.05, 16:04
        Bo najprostszy i najlepszy jest Bearshare: wpisujesz tytuł piosenki i ściągasz.
        Ja już dawno olałem wszystkie osły i muły.

Polecam wszystkim: www.bearshare.com/pl
        • Gość: neder.ka Re: Skąd można śiągnąć darmowe mp3??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:23
          Rany, skąd ty żeś wyciągnął ten temat???:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=20068527&a=20080804
          to nie zachęca...;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka