Dodaj do ulubionych

Adminie! Tego już za wiele!

03.10.06, 09:20
Dlaczego nie mogę znaleźć wątku, który założyłem wczoraj? Nazywał się "Odkąd
zjadłaś moje spodnie..." - były tam co najmniej dwa piękne wiersze na ten
temat. Jeżeli został wycięty to dlaczego? Czy ktoś z Was poczuł się dotknięty?
Może niechcący uraziłem? Są pośród Was amatorzy tego posiłku, czy co?
Obserwuj wątek
    • Gość: stokrotka.x Re: Adminie! Tego już za wiele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:08
      no przecież tutaj jest:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49655170&v=2&s=0
      :-)
      • Gość: trusiaa Re: Adminie! Tego już za wiele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:15
        Apeluję o przywrócenie wątku!!! To były naprawdę świetne wiersze.
        A przecież spokojnie egzystują na forum wątki o tematyce fekalnej i nikomu to
        nie przeszkadza (ach dlaczego?, dlaczego...)
        • rapsodiagitana Re: Adminie! Tego już za wiele! 03.10.06, 16:20
          A ja bym chciała, żeby ktos wyjaśnił dlaczego wierszyki o jedzeniu spodni muszą
          być usunięte, a nic nie wnoszące wątki typu "to jest wątek cieszący się dużym
          powodzeniem" sobie tutaj są :( Zwłaszcza że wiersz kozborna był niezłą parodia
          stylu Szymborskiej, a zabawy literackie to chyba całkiem fajna forma rozrywki i
          humoru. Juz się nie kłócę o własna głupią rymowankę. No ale ona tez była
          nieszkodliwa :/
      • kochanica-francuza Przyłączam się!!! 03.10.06, 16:16
        Wątek był wprost cudny, zwłaszcza wierszyk inspirowany ("Nie jest mi już tak
        wygodnie, w nogi zimno, tyłek świeci...")

MOże adminowi poszło o to, za co dzieci ciągną?

Admin!!! Przywrócić!!!
        • Gość: kozborn Przywrócić! IP: *.icpnet.pl 03.10.06, 16:36
          A co to ma być ta "ośla ławka"? Ja się na takie manipulacje nie zgadzam. Uważam,
          że był to wątek zupełnie w stylu Forum Humorum i domagam się jego przywrócenia
          na poprzednie miejsce!
          • the_dzidka Re: Przywrócić! 03.10.06, 20:58
            Ja też się przyłączam do protestu. Przwrócic wątek o zjedzonych spodniach!!!!
            Co ten admin taki delikutaśny?
            • kochanica-francuza Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 21:00
              co ją dzieci ciągnęły.

Adminie, nie przesadzaj! Wątek wart jest tego!
              • rapsodiagitana Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 21:06
                hmmm... ale ja ciagle nie rozumiem. Jak chodziło o dzieci, to czemu usunieto
                cały wątek, a nie tylko mojego posta? Czy jeśli wkleję ten wierszyk do innego
                wątku, to też go w całości wywalą? Czyżbym dysponowała takim narzędziem
                zniszczenia? ;) Bójcie się!!!
                • kochanica-francuza Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 21:17
                  Czy jeśli wkleję ten wierszyk do innego
                  > wątku, to też go w całości wywalą?

Zwłaszcza że wierszyk był wyjątkowo zgrabny i sugestywny, i dla efektu jaki
                  wywoływał (człowiekowi było szczerze żal podmiotu lirycznego) można było już
                  przymknąć oko na te jaja...;-)
                  • kozborn Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 21:19
                    Informuję, że "spodnie" założone są notabene po raz drugi
                    • kochanica-francuza Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 21:25
                      kozborn napisał:

> Informuję, że "spodnie" założone są notabene po raz drugi
                      Widzę, widzę.
                  • rapsodiagitana Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 21:53
                    Bardzo się cieszę, że moja poezja wywołuje tak szczere i głębokie odczucia :)
                    Może mnie ktos do Nike zgłosi? ;)
                    • nessie-jp Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 22:04
                      Ja cię zgłoszę, uważam, że jesteś o niebo lepsza, niż Masłowska :))

Cieszę się, że duch literacki w narodzie nie ginie.
                      • rapsodiagitana Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 03.10.06, 23:51
                        Ooooo, super :) To ja będę więcej pisać, o zjadaniu innych części garderoby.
                        Jesień sprzyja takiemu poetyckiemu rozmarzeniu.
                        • kochanica-francuza Re: Ja myślę, że chodziło o tę część ciała 04.10.06, 12:28
                          rapsodiagitana napisała:

> Ooooo, super :) To ja będę więcej pisać, o zjadaniu innych części garderoby.
                          > Jesień sprzyja takiemu poetyckiemu rozmarzeniu.
                          Ja cię mogę zgłosić, napisz więcej.
      • kochanica-francuza załóżcie wątek po raz drugi! 03.10.06, 21:01
    • mmpm Re: Adminie! Tego już za wiele! 03.10.06, 22:16
      Nie wiem, za co wyleciał, nie ja go usunąłem.
      Na moją prośbę wątek został przywrócony.
      Z uwagi na to, że teraz są dwa takie same wątki, jeden z nich będzie musiał i
      tak zostać usunięty.

Jeśli ktoś uwaza, ze coś powinno zostać usunięte, bo nie nadaje się na to forum,
      zaśmieca, itp. - proszę zgłaszać to do mnie na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka