Gość: Konon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:45 zapraszam do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kurt kombajn Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:02 Tradycyjnie:twój ojciec był chomikiem, a twoja matka śmierdziała stęchłymi jagodami...("twój" celowo z małej- mam wszak obrazić) Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 12:09 ty psi kaloszu z Faludży, a żebyś miał świąd i za krótkie ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka10@o2.pl Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.class147.petrotel.pl 03.07.07, 12:49 jesteś wyjątkowo innym człowiekiem o mało wyrafinowanym poczuciu humoru. twoja laickość przeraża nawet tak wysublimowany gust jak Mój. wybacz, ale nie znajduję słów, by w inny bardziej interpersonalny sposób wyrazić swoją frustrację dotyczącą braku akceptacji twych poczynań i zakusów forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.silesia.com.pl 03.07.07, 13:29 Nie będę z toba konwersować,ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym, który koliduje z moimi imperatywami a poza tym nie rozumiesz idei koncepcji założeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: 85.112.196.* 03.07.07, 13:51 Ty wykształciuchu jeden! tOBIE się wydaje, że jak konwersujesz a nie rozmawiasz to jesteś lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ytzek Bloch Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: 217.149.242.* 03.07.07, 13:56 A wy wszyscy jesteście wiadome szatany, uczeńce i inne wykształciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 14:15 Jestem generalnie tolerancyjna, ale nie lubie fanatyzmu, glupoty i prymitywnych tekstow. Dlatego zglaszam Twoj post do usuniecia, a Tobie radze odwiedzic psychiatre. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 14:25 widziano wasze buźki w gazetach.... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
blotto Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 14:29 pis wam wszystkim mordy lizał! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:38 a ty lizałeś pośladki GierTyCha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.class147.petrotel.pl 03.07.07, 14:56 ta dyskusja stała się co najmniej akademicka. popieram zatem przedmówców podzielając ich pogląd dotyczący zwycięzców ostatnich wyborów parlamentarnych. jałową jest jednocześnie dywagacja na tematy pośrednie mające na celu konstruktywną obrazę poprzediopiszących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:17 bober wstrętny Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 15:33 klasyka forum... Nie stać Cie na nic bardziej oryginalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozek Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:44 Ty bździągwo w te i nazad gorącym łańcuchem po moście Kierbedzia ganiana (takie przedwojenne) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 15:47 jesteś żenujący... Nie rób sobie obciachu i poruty, wylyngo... (poznanskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ytzek Bloch Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: 217.149.242.* 04.07.07, 12:00 Kuleżanka ironii nie załapała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 16:25 Ty, PiSowcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.magma-net.pl 03.07.07, 19:46 Gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedził, to byłbym twoim ojcem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryź mnię Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:57 Gdyby mój pies, miał swojego psa, a ten pies miałby kanarka, który robiłby białą kupkę do kuwety, a ta z kolei miałaby swojego małego ślepego wąglika to byłby ładniejszy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
shape_girl Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 20:59 Twoja matka pierze w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.c244.petrotel.pl 03.07.07, 21:48 A ty jesteś podobny do dyzia, a dyzio umarł na brzydotę Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca84 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 03.07.07, 22:28 Twój ojciec nie miał co robić i ciebie zrobił. Mógł cię wbić w ścianę - miałby na czym czapke wieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.lublin.mm.pl 04.07.07, 00:08 Żeby ci córka za pedała wyszła! Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 02:18 A żebyś nigdy orgazmu nie zaznał/-a! Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 02:55 Żebyś nigdy nie zaznał smaku piwa w upalny letni dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżez Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 03:00 A żeby was lucyfiryndel oświecił! Duszyczki manną chrzczone! Hakerzy zielonego apple'a! Basta i siesta wam i całej orbicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 08:03 Jak patrzę na twoją twarz,to mi się chce wymiotować. x miał rację,że jesteś ograniczony. Śmierdzisz brzydzę sie ciebie. Twój ojciec powinien płacić dożywotnie odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 08:15 pies cię prąciem trącał... Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 11:30 zesra....j sie drutem kolczastym zeby ci tak zona jeza urodzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktyn Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: 193.200.20.* 04.07.07, 12:45 Ty babirusie ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midnight Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: 80.51.166.* 04.07.07, 14:01 a żebyś się w trumnie zesrał Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 05.07.07, 11:37 Ty to się chyba ze swoim małym na główki zamieniłeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.pronet.lublin.pl 09.07.07, 22:52 Ty skamieniały polipie spod muszli klozetowej żeby Ci woda brzozowa ze smarka wysiudała migote drzewną Odpowiedz Link Zgłoś
atojaxxl Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 14:39 Trudno się czegoś dopatrzeć między twoimi uszami (nie moje, ale mi się spodobało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiarkar Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 14:42 Wszyscy jesteście zwolennikami PiSu i głosowaliście na nich !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 14:46 Obys zostala zona Jarka Kaczynskiego i co rano wyprowadzala jego kota na spacer za to, ze wyzywasz wszystkich tu od zwolennikow PiS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiarkar Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 14:48 oby Kaczor na Ciebie nie spojrzał podczas wiecu PiS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiarkar Jaruś K. może mieć tylko narzeczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:51 prawda znana nie od dziś ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaruś K. może mieć tylko narzeczonego IP: *.gorzow.mm.pl 04.07.07, 18:20 ty oblozona zielonymi smarkami pokrywo od czajnika!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pod_tapczanem Re: Jaruś K. może mieć tylko narzeczonego ? 06.03.15, 21:02 Tak. Pod tapczanem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:10 powiedz kto cię zrobił,to cię pomszczę jesteś reklamą przemysłu gumowego widziales małpę?Nie?to przejrzyj się w lustrze widziałeś stado małp?Nie?To przejrzyj się z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 04.07.07, 21:42 Gdybym był twoim ojcem, to bym sie własną pięścia zabił:) Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach (...) 04.07.07, 22:46 Wpis usunięty ze względu na złamanie prawa lub regulaminu (swoją drogą nieźle mu do j....ł) Odpowiedz Link Zgłoś
pati986 Re: (...) 05.07.07, 11:20 wyglądasz jak nasza cudowna Pani prezydentowa-Maria Kaczyńska:) Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: (...) 05.07.07, 15:43 Gdyby lama potrafiła mówić odbytem mielibyście szansę na zrozumiałą konwersację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aszu Re: (...) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:01 sztob tebe smorod nogi powykruczywał! cztob ty spuch jak nitka! no i oczywiscie: zeby ciebie chudy byk wyruchał na prostej drodze drewnianym ch..em przez weneckie okno! aha i wleź nałpo na ostrokółki i wody sie napij! Wiecie co to są ostrokółki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: (...) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:43 ty ty ty! solidaruchu wstrętny ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia-mizia Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 22:01 mmpm ! Z Ciebie prawdziwy "men" Myślałam, że Ty nigdy nie kasujesz. Myślałam, że ten wątek olewasz, że po prostu pasujesz. A Ty tu jednak prawdziwie pracujesz. A tego powodu tytuł wątku wydał mi się absurdalny, że tu nigdy nie występuje problem Ban`alny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia-mizia Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 22:03 c.d. bo jeśliś Ty to skasował, to ja bym tego nie czytała. To musiały być plugastwa, jakich ziemia nie słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia-mizia Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 22:05 c.d. bo zazwyczaj interesują mnie teksty skasowane. Wydaje mi się, że tam było coś ciekawie napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: 89.100.227.* 11.07.07, 04:54 kizia-mizia czy Twoi rodzice nie byli przypadkiem zbyt blisko spokrewnieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.A. Z blogu Artura Andrusa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:04 „Wiersz o tym, że trzeba się trochę znać na retoryce i trzeba widzieć cały kontekst” Tępy palancie w „de” kopany, Synu najgorszej kurtyzany, Paskudna mordo, zły pomiocie Sklejony z genów po idiocie, Żmijo obmierzła, wredna, śliska, Gnijąca warstwo torfowiska, Skutku uboczny chorób licznych, (W tym - przede wszystkim wenerycznych), Świeża padlino, brudna ściero, Trądzie, tyfusie i cholero, Ścierwo, klejnocie ciemnogrodu, Żywe ucieleśnienie smrodu, Jamo, do której plują ptaki, Ryju podobny do kloaki, Nędzna przybłędo spod Sodomy, Świńskie koryto pełne pomyj, Potwór! Wywłoka! Kreatura! Krzyżówko skunksa, pchły i szczura, Poczwaro ty ropnistooka, Ozdobo szamba i rynsztoka, Klonie sparszywiałego chwostu, Odmiano ścieku i kompostu, Szmato, na której psy siadają, Bękarcie zła! Nie uwłaczając.” Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_krzyk_dody Re: Z blogu Artura Andrusa: 11.07.07, 14:51 Nie wiem teraz kogo mam obrazić - Artura Andrusa czy ciebie, A.A (to pewnie skrót od anonimowy alkoholik. Najwidoczniej jesteś pod wpływem, skoro nie jesteś w stanie sam czegoś wymyślić, tylko kopiujesz cudze i do tego słabe rymowanki jakiegoś podrzędnego barda trzeciej klasy bazarowej, który zamiast pokazywać się w telewizji, powinien podobnie jak ty trafić do szpitala psychiatrycznego. Ty skierdyszony mordochleju, puczymordo przebrzydła. Co ostatnio wyżłopałeś? Pomyliłeś może domestos z denaturatem, wątrrzygu odwantrniony? Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_krzyk_dody Re: Z blogu Artura Andrusa: 11.07.07, 14:57 Oczywiście miało być "wątrorzygu odwantrniony", ale to i tak nie ma znaczenia, bo nawet nie będziesz w stanie rozczytać mojego postu. oczka bolą co? Zapewne w tej chwili zamiast wracać jak porządny człowiek z pracy, zataczasz się pod budką z farbami wypijając do cna ostatnią puszkę beżowego dekaroalu. Ty farbochlipie, już na dulux cię nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Z blogu Artura Andrusa: 11.07.07, 15:13 i tak CBA po ciebie wpadnie, łotrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_krzyk_dody Re: Z blogu Artura Andrusa: 11.07.07, 15:30 CBA mam w kieszeni, więc nic z tego, mącismrodku forumowy. Twoje wypowiedzi są na tak niskim poziomie, że nawet Edyta Herbuś by się ich wstydziła! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Z blogu Artura Andrusa: 11.07.07, 18:12 Nie chodzi o to by CBA mieć w kiesz\eni, chodzi o to by mieć ich w ... Nie czaisz bazy. Temu panu dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Z blogu Artura Andrusa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:57 Och żesz ty obszczymurze w ciemnej bramy stęchliźnie, niech cie pies po dupe liźnie, nie wyczajasz kontekstu, nie chwytaj się tekstu, nie odbierasz sygnału, wal się z Jarkiem pomału. Nie uwłaczając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rukcuk Re: Z blogu Artura Andrusa: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:48 Masz porysowany mózg i kleksy na cefałce. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli posta 17.11.07, 02:55 Sprobuj tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli pos 17.11.07, 04:38 Zwolennik PiS Aktywista PiS Przydupas PiS Prawdomowny z PiS .................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SerG Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli pos IP: 80.51.140.* 17.11.07, 14:46 Moherowy Rewolucjonista Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_1966 Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli pos 17.11.07, 16:56 Spieprzaj dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-ndrzej Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli pos 18.11.07, 07:12 A Twoja matka klaszcze u Rubika. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 18.11.07, 08:08 was to chyba rodzice nie kochali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taska Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.chello.pl 18.11.07, 13:34 a wiesz, ze jak sie urosdziles to miales brata blizniaka? Tylko tego drugiego zjadl kot a ciebie sie brzydzil... A potem jak podrosles, jak wychodziles na podworko to ci mama wieszala kielbase na szyi. Zeby sie chociaz psy chcialy z toba bawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumbum Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.as.kn.pl 18.11.07, 15:20 A Ciebie nie wzieli do Big Brothera tylko widziałem Generała i żołnierkę która trzymała w ręku dużą lufę Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 19.11.07, 10:12 należysz do ligii polskich rodzin ty moherowy berecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.tpca-cz.com 19.11.07, 10:39 cichy wielbiciel Fidela C. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.havranek Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 07.03.15, 18:49 Ty reku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziabág Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post IP: *.lightspeed.sndgca.sbcglobal.net 13.03.15, 04:54 Szogunie :) Odpowiedz Link Zgłoś
joreczka Re: Obraź osobę nad tobą, tak by nie usunęli post 13.03.15, 19:41 Zainwestuj w tik taki bo śledziem od ciebie jedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś