Dodaj do ulubionych

Tynk leci na głowę w bloku przy ul. św. Jacka

IP: *.187.224.13.ip.airbites.net 02.08.06, 22:45
A ja bym tylko niesmialo przypomnial dziennikarzom GW , że na osiedlach
zarządzanych przez TBS Południe już od prawie TRZECH miesięcy nie ma cieplej
wody. Pisaliście o tym raz i koniec, kropka. os. Babiego Lata na ul.
Borowinowej, i osiedla na ul. Wodnej, Obozowej. Nie wystarczy jeden artykuł,
trzeba ciągnąc temat i się nim interesować. Nie mamy cieplej wody, niedlugo
jesien, nie wiadomo czy bedzie ogrzewanie, a zlodzieje z Polskiego Ciepla kpią
sobie z nas w zywe oczy - razem z baranami z TBS południe.
Obserwuj wątek
    • daga113 Re: Tynk leci na głowę w bloku przy ul. św. Jacka 03.08.06, 13:54
      Ale przecież te tynki nie spadają codziennie - mówi Tomasz Greń, administrator
      budynku - ten Pan jest jeszcze administratorem budynku???
      • Gość: Bujaka 16a Nas Bujaka 16a Pan Greń też źle zarządza IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.08.06, 20:56
        Pan Greń jest także zarządca Wspólnoty na 16a, gdzie mieszkam... Choć oddano
        blok do użytku w zeszłym roku to dach przecieka i jest największym problemem z
        którym Pan Greń nic nie robi. Ale tak to jest skoro remont dachu to koszt dla
        dewelopera, który daje gwarancję a Pan Greń nie jest zainteresowany narażaniem
        się deweloperowi, który przekazuje mu w Zarządzanie każdy nowowybudowany blok.
    • Gość: Mieszkaniec Cały ten Leopard to naciagacze!! Uważajcie! IP: *.net.autocom.pl 03.08.06, 20:50
      • sawia Re: Cały ten Leopard to naciagacze!! Uważajcie! 07.08.06, 12:48
        Mieszkałam kiedyś w budynku,którego inwestorem był Leopard.W moim mieszkaniu
        tynk sufitowy odpadał dwa razy!!! Za drugim razem na tyle skutecznie, że
        zarządałam remontu całego mieszkania. Nie jest to pierwszy ani zapewne ostatni
        przypadek kiedy w budownictwie sygnowanym przez tę firmę tak się dzieje.
        Wszystko poniżej kosztów, zrobione byle jak i w pośpiechu, technologią, której
        ze względów bezpieczeństwa już dawno w ogóle nie powinno się stosować! Dodam
        jeszcze, że wezwany wtedy nadzór budowlany w postaci dwóch paniuś zjawił się
        jakiś miesiąc po remoncie i stwierdził,że nic mi nie zagraża!!!
    • Gość: Zenobiusz Turka - SM Zadworze IP: 195.189.33.* 04.08.06, 11:20
      Na ul. Turka w bloku SM Zadworze tyki spadają od samego początku!!!!!
      Było kilka takich przypadków. Na początku blok był na gwarancji więc naprawa
      odbywała się na koszt wykonawcy. Teraz, ci którym spadnie tynk, muszą go
      naprawiać na własny koszt.
      • Gość: Pablos Re: Turka - SM Zadworze IP: *.ceti.pl / *.ceti.pl 06.08.06, 17:12
        A czy te bloki na sw. Jacka czasem nei bylo ostatnio skrecane czy jakso
        kotwione bo cos tam zaczelo sie sypac? Cos mi sie tak wydaje ze neidawno na
        przestrzeni roku cos tam juz robiono z nimi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka