Gość: klientka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:48 Cennik głęboko w szufladzie, a panienka beztrosko mnoży cenę usługi przez dwa, przy akceptacji szefowej. Tak min. traktuje się klientów w "Studio Fryz" przy ulicy Miłkowskiego 21. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ardea Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.crowley.pl 20.07.07, 20:08 Na Miłkowskiego w Verite za skrócenie dziecku grzywki trzeba dać 10zł - przegięcie - w innych zakładach w okolicy to samo kosztuje 3zł, max 5zł, a czasem zgoła nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:05 w "Studio Fryz" zażadano 33 zł za umycie i podcięcie krótkich włosów bez modelowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:26 zapomniałam dodać, że w cenniku, ponoć "starym", figurowała suma 17zł. "Nowego" cennika w ogóle nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
tonn Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! 23.07.07, 11:01 no, no wszędzie to złodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.chello.pl 23.07.07, 17:35 Nie wiem jaki to numer na ul. Milkowskiego ale zaklad fryzjerski tuz przy skrzyzowaniu Ul Kobierzynskiej i Milkowskiego, dokladnie tak jest,jak piszesz. cennik moze i jest w tym zakladzie, ale za podciecie srednich wlosow z myciem ,suszeniem i modelowaniem raz zaplacilam 38 zl. a drugi raz/w odstepie miesiaca/ za podciecie grzywki i minimalne skrocenie wlosow z tylu, bez mycia i modelowania rowniez zaplacilam 38 zlotych.Nawiasem mowiac Pani Agnieszka miala chyba zly dzien bo totalnie mnie oszpecila/przestrzegam przezd nia/sama ma grzywke wstretna i mysli ze wszystkim bedzie tak obcinac.Wydaje mi sie, ze na cene uslugi sklada sie wiele czynnikow, Jezeli moje wlosy nie sa myte tylko spsikane woda a wiec nie zuzyto ani wody ani szamponu ani odzywki , ani podczas suszenia zadnego lakieru to dlaczego mam za to zaplacic .To jest po prostu zlodziejstwo.Kiedys tak nie bylo. Przestrzegam przed tym zakladem i Pania Agnieszka. Z tego wynika ze tam sa 2 ceny za sciecire grzywki 5 zlotych i za sciecie wlosow 38 zlotych., zadnych cen posrednich. Czy tak tez jest w innych zakladach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:37 Tak, to ten fryzjer przy skrzyżowaniu. Panienki tam kręcą od dawna, ale ostatnio trochę się pozmieniały i te nowe idą już na całość. A wszystko przez to, że szefowa na to przyzwala. Bardzo niemiło, traktują ludzi jak frajerów. Więcej już tam nie pójdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:01 Bywa i tak! miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4335514.html Odpowiedz Link Zgłoś
teemi Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! 02.08.07, 13:43 nie daj Boże tam chodzić na tego Miłkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mima Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:50 Podobno Stylownia nie jest zła? Odpowiedz Link Zgłoś