Dodaj do ulubionych

Złodziejskie zakłady fryzjerskie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:48
Cennik głęboko w szufladzie, a panienka beztrosko mnoży cenę usługi przez dwa,
przy akceptacji szefowej. Tak min. traktuje się klientów w "Studio Fryz"
przy ulicy Miłkowskiego 21.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ardea Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.crowley.pl 20.07.07, 20:08
      Na Miłkowskiego w Verite za skrócenie dziecku grzywki trzeba dać 10zł -
      przegięcie - w innych zakładach w okolicy to samo kosztuje 3zł, max 5zł, a
      czasem zgoła nic.
    • Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:05
      w "Studio Fryz" zażadano 33 zł za umycie i podcięcie krótkich
      włosów bez modelowania!
      • Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:26
        zapomniałam dodać, że w cenniku, ponoć "starym", figurowała suma 17zł.
        "Nowego" cennika w ogóle nie było...
        • tonn Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! 23.07.07, 11:01
          no, no wszędzie to złodziejstwo
          • Gość: Druga klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.chello.pl 23.07.07, 17:35
            Nie wiem jaki to numer na ul. Milkowskiego ale zaklad fryzjerski tuz przy
            skrzyzowaniu Ul Kobierzynskiej i Milkowskiego, dokladnie tak jest,jak piszesz.
            cennik moze i jest w tym zakladzie, ale za podciecie srednich wlosow z
            myciem ,suszeniem i modelowaniem raz zaplacilam 38 zl. a drugi raz/w odstepie
            miesiaca/ za podciecie grzywki i minimalne skrocenie wlosow z tylu, bez mycia
            i modelowania rowniez zaplacilam 38 zlotych.Nawiasem mowiac Pani Agnieszka
            miala chyba zly dzien bo totalnie mnie oszpecila/przestrzegam przezd nia/sama
            ma grzywke wstretna i mysli ze wszystkim bedzie tak obcinac.Wydaje mi sie, ze
            na cene uslugi sklada sie wiele czynnikow, Jezeli moje wlosy nie sa myte tylko
            spsikane woda a wiec nie zuzyto ani wody ani szamponu ani odzywki , ani podczas
            suszenia zadnego lakieru to dlaczego mam za to zaplacic .To jest po prostu
            zlodziejstwo.Kiedys tak nie bylo. Przestrzegam przed tym zakladem i Pania
            Agnieszka. Z tego wynika ze tam sa 2 ceny za sciecire grzywki 5 zlotych i za
            sciecie wlosow 38 zlotych., zadnych cen posrednich. Czy tak tez jest w innych
            zakladach ?
            • Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:37
              Tak, to ten fryzjer przy skrzyżowaniu. Panienki tam kręcą od dawna,
              ale ostatnio trochę się pozmieniały i te nowe idą już na całość.
              A wszystko przez to, że szefowa na to przyzwala.
              Bardzo niemiło, traktują ludzi jak frajerów. Więcej już tam nie pójdę!
              • Gość: klientka Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:01
                Bywa i tak!
                miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4335514.html
                • teemi Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! 02.08.07, 13:43
                  nie daj Boże tam chodzić na tego Miłkowskiego
                  • Gość: mima Re: Złodziejskie zakłady fryzjerskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:50
                    Podobno Stylownia nie jest zła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka